|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
15.2.2011 14:01:51   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

a imate kaj izkušenj z vedeževalkami? mene zadnje čase srbi da bi šla malo poslušat kaj naj bi nas čakalo v prihodnje. kar nekaj stvari se dogaja v našem življenju, pa me kar malo mika. ste kdaj bile? so vam kaj zadele?

Moja mami je bolj za take in sem poj še jaz pred leti (na njen račun user posted image ) šla h enmu... Samo - jaz verjamem samo tist kar mi je kul, ostalo pa... Kaj pa vem, ne pravim, de je vse en larifari, samo šarlatanov je pa ko dr_eka user posted image . Un "moj" je neki zadel neki pa ne - pač po statistiki user posted image . Kakšne fajne šlogarce pa ne poznam.

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
15.2.2011 14:02:02   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

Še eno vprašanje: a ima katera kakšen nasvet, kaj narediti, ko je dojenček prehlajen? Anže se nama je neki prehladil . Zaenkrat mu dajem v noska fiziološko in probam s palčko muco ven dobit. Še kakšna ideja?

Probaj še z aspiratorjem kej ven potegnt (jaz mam čist navadnega, s pumpco na roko, ni nek hud zaug al ven potegne - če je kej - celga vraga).

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
15.2.2011 14:02:19   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Tole mi je sporočila aktak na fb:
Vceraj ob 3.05 se nama je pridruzila mala Ela. Tezka 3400 g in velika 50 cm. Mati in hci sta uredu.
Lp Katarina

ČESTITKE MAMICI IN MALI ELI!!! VELIKO CARTANJA IN UŽIVANJA V SKUPNIH TRENUTKIH!!!

ČESTITKE!!!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
15.2.2011 14:02:45   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24
Na hitro vam napišem mojo porodno izkušnjo.....

Kiara, boga... Samo de je vse za vami in da sta OK, še pozdravite se čimprej, pa bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
15.2.2011 14:03:03   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Grozdek

Pozdravljene!

Samo, da se na hitro javim... Naša Nika se je rodila 3.2.2011 s carskim rezom. Porodna izkušnja je bila odlična in najbolj važno, z Nikico je vse super. Sedaj spančka, mami pa je izkoristila trenutek za rač.

Lepe pozdrave vsem in vse dobro!!!

ČESTITKE!!!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
15.2.2011 14:03:30   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka
Mene je tud prejle neki začel pod trebuhom šraufat. Sej sploh ne vem več, a mam prebavne težave al bi blo lohk kej druzga. Nazadnje bom sama doma rodila... oz. še boljš, na poti iz vrtca.

Ja, upam, de ne no user posted image . Počaki, de ste vsi doma, poj pa v akcijo, če že hočeš user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
15.2.2011 14:12:17   
Nina33
Eko, pokomentirala sem (kao) vse, zdej pa...me čaka kuhanje kosila user posted image .
Naš poba se zbuja na dve uri za jest (al pa na pogosteje, se pa redi po cca. 40-50 g na dan user posted image ), kar ponoči ni glih fajn - zaspim zraven, z njim tik ob meni. No, to noč smo 4-je spali v najini postelji: je ponoči še Šimen prišel in se tiho zraven ulegel user posted image . In ko se jaz zbudim in čem dat Nandeta v košek spat- zagledam še drugega podnajemnika user posted image . Ki sem ga poj tut v njegovo posteljo odnesla, sam je bil tako lušten, zvit nekak med naju z user posted image . user posted image
Jaz sem zato kr konkretno zaspana cele dneve, pa tale pritisk (če je to sploh še pritisk) me je zjeb***, me je glava bolela za user posted image , zdej je HB mal bolš.
Aha: kako pa so vaši štirinožni družinski člani sprejeli novega človečka? Naša Cilka je še v fazi zanikanja user posted image , ga sploh še ni opazila, res, res user posted image Zvečer, ko imam končno naročje frej (zdej mam ta večjiga v naročju, prej je bil pa ta mlajši user posted image ), se pa veselo proba še ona mal k men stisnt user posted image . Cort, čeprav na trenutke mal nadležno user posted image . Sploh ko postane t.i. "podnožni valavec" - kamorkoli že hočeš iti - tam leži ona in se skori ubiješ zarad nje user posted image .
Nč, zdej pa res kosilo kliče user posted image .
Uživajte vse maksimalno!!!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
15.2.2011 14:18:09   
maurica
hvala za vse ideje user posted image . samo moram preveriti, če bo delal AC, če dvignem vzglavje

čestitke aktat in grozdek user posted image user posted image

pilotegirl; ja, avent ima tudi majhne cuclje (jaz uporabljam stekleničke od aventa)

kiara; mi je žal, da si imela tako izkušnjo user posted image . pomembno je, da ste sedaj obe ok user posted image

moj user posted image pa zdej leži na igralnem centru in se čudi vsemu dogajanju (je tudi muzika pa lučke gor) user posted image

mišyka; vso srečo, če gre zares user posted image

teyla; ja, solatka zna napenjat

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
15.2.2011 14:22:29   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Biljana - nori štosi user posted image user posted image user posted image .

moram malo tebe nadomeščat ,a neuser posted image user posted image  

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
15.2.2011 14:29:21   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

Odlično ti gre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
15.2.2011 14:35:08   
Tisia

IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

Odlično ti gre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

čakam da ti prideš v formouser posted image  ..sedaj si bolj podnevi v akciji,pa nam je čudno k nimamo zjutraj kaj prebratuser posted image smo se navadile na tvoje poste ,kot da beremo slov.novice zjutraj pri kofetkuuser posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
15.2.2011 14:38:31   
little*miss
uf nina33, ti pa nadoknadiš za cel dan, ko te ni gor user posted image user posted image user posted image kupon pa sem dobila v P ja user posted image

kiara škoda za tako izkušnjo, ampak glavno da ste zdaj ok user posted image

Jan pa ima vnete jajčke (že tri dni, ampak vedno pozabim napisat) Danes so že boljše, sem klicala v nedeljo dežurnega pediatra, pa mi je rekla naj izmenično s Canestenom mažem in pa s kremo za nego ritke. Potem pa je itak včeraj še patronažna prišla in rekla da še ga naj imam veliko odvitega in bi moglo bit ok v par dneh. Ampak mu ne paše preveč če je odvit, tako da ga med previjanjem malo pustim, pa mu dam tetra plenico prek nogic in se pogovarjava malo user posted image

Čaja spijem ogromno, probavam naredit isto mešanco kot imajo v P user posted image Sem mislila da imajo samo planinski čaj, ampak še imajo nekaj zraven zmešano. Danes še bom probala limonin čaj zraven dat, pa bomo vidli. No in skuham na dan ene tri litre čaja, in pridno pijem

zdaj pa morem it, je tavelika prišla domov iz vrtca user posted image

bai

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
15.2.2011 15:03:06   
Teyla
aktak čestitke za hčerkico Elo user posted image

Grozdek čestitke za Niko user posted image

Zdaj se mi pa zdi, da punce prevladujejo. user posted image

Pri nas sneži, pa tako turobno vreme je. Upam, da bo kmalu sonček, vsaj za vikend, če ne že prej. user posted image

Drugače se pa psihično pripravljam na obisk tašče in tasta jutri. To bo veselo. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
   [Brisano sporočilo]
15.2.2011 15:30:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4539
15.2.2011 15:30:43   
peti2
Pozdravljene punce!
Končno sem se preselila tako da imam zdaj več časa. Vsega nisem uspela prebrat, zato ne bom nič komentirala. Drugače sem še dva v enem. Vsem novopečenim mamicam iskrene čestitke, pa očitom tud.
Včeraj sem imela ctg pa mi je g. rekel da imam blage popadke če kaj čutim, ampak meni ni nič. Sem se odločla da grem rodit v petek, ko bo baje lepše vremeuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
15.2.2011 15:31:16   
samsara04
aktak in grozdek, čestitke user posted image pa lepo se cartajte user posted image

No, jaz pa sem iz zadnjega pregleda. Dlje ko sem noseča, večjji je čas čakanja...celo uro in pol user posted image Malo sem razočarana, ker me gin. ni poslal na CTG, ker še nisem bila na nobenem. Le napotnico za porod. sem dobila, izmerli so mi pristisk in težo, pa srčeka smo poslušali. Spet sem bila na dolgem sprehodu, tako da grem sedaj v ležeči položaj user posted image

Glede vedeževanja nimam nobenih izkušenj.Edino kolegica je bila na uni čarobni mizi nekje na Ravnah na Koroškem in ji je miza precej stvari pravilno napovedala.

Lp

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
15.2.2011 15:37:46   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Jaz moram priznat, da postajam rahlo nejevoljna, ker si resnično ne želim še enkrat biti čez irarok. user posted image Ker mi je bilo v prvo mučno sto na uro in tečno to čakanje za znoret... user posted image
Pa ne vem kaj naj naredim, da pospešim zadeve, saj itak nimam kaj veliko za naredit, samo vseeno, ahhh.... user posted image
Popoldan grem obvezno na sprehod, če le ne bo premočno deževalo.

Registrirana...ne se sekirat....js sm se zavestno odločila že včeraj da ne mislim nič več v tej smeri razmišljat kdaj bo in kaj če bo čez rok in nevem kaj vse...obupavat...
v glavnem sm se sprijaznila...kdaj bo pač bo in si po novem dopovedujem...da pač otrok že ve kdaj je pravi čas....sploh se ne sekiram več...itak kaki teden maksimum še....eh bo že....

Neposredna povezava do sporočila: 4542
15.2.2011 15:39:58   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Tole mi je sporočila aktak na fb:
Vceraj ob 3.05 se nama je pridruzila mala Ela. Tezka 3400 g in velika 50 cm. Mati in hci sta uredu.
Lp Katarina

ČESTITKE MAMICI IN MALI ELI!!! user posted image user posted image user posted image VELIKO CARTANJA IN UŽIVANJA V SKUPNIH TRENUTKIH!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE MAMICI ZA MALO ELO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
   [Brisano sporočilo]
15.2.2011 15:41:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu peti2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4544
15.2.2011 15:43:42   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

Grozdek user posted image čestitke tudi tebi in veliko  cartanja!user posted image

Grozdek, čestitke tudi tebi za malo Niko!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
   [Brisano sporočilo]
15.2.2011 15:46:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4546
15.2.2011 15:56:53   
valek

IZVIRNO SPOROČILO: valek

Jaz moram priznat, da postajam rahlo nejevoljna, ker si resnično ne želim še enkrat biti čez irarok.  Ker mi je bilo v prvo mučno sto na uro in tečno to čakanje za znoret... 
Pa ne vem kaj naj naredim, da pospešim zadeve, saj itak nimam kaj veliko za naredit, samo vseeno, ahhh....

Registrirana...ne se sekirat....js sm se zavestno odločila že včeraj da ne mislim nič več v tej smeri razmišljat kdaj bo in kaj če bo čez rok in nevem kaj vse...obupavat...
v glavnem sm se sprijaznila...kdaj bo pač bo in si po novem dopovedujem...da pač otrok že ve kdaj je pravi čas....sploh se ne sekiram več...itak kaki teden maksimum še....eh bo že....

Sej se ne sekiram, samo ko že daš enkrat to skozi, da se kar konkretno načakaš malo drugače na vse skupaj gledaš. Jaz računam na petkovo polno luno!

Aha...no mogoče sm glih zato js bolj optimistična,kr še nism skozi dala po roku poroda.... ampak se pa strinjaš verjetno  z mano da če ne razmišljamo preveč kdaj bo, bo hitreje minlo...vsaj v naših glavah

Kar se pa tiče vedeževalk...nikol nism kaj preveč verjela...sm pa bila enkrat po sodelavkinem nasvetu da kak vse trofi pri eni v Šentjurju, in moram rečti da je resnično čisto vse ugotovila....zdaj pa nevem ali je res bilo tako naključje(v kar dvomim) ali je res tak stručko....očitno je veliko jih fauš...je pa ena peščica ki so pa resnično dobri.....je pa od vsakega posameznika odvisno kako si bo vse skupaj jemal...najbolje dati v podzavest,ne preveč razmišljat in itak sčasoma vidiš ali se kaj zgodi ali ne....sicer pa js sm še vedno zagovornik, da si vsak sam ustvarja usodo.....

drugače pa js sm iz sprehoda-...pri nas sneži pa sm vseeno bila tako pridna da sm se spravla..me pa sedaj tako noge in gležnji bolijo da se bom za par minutk vlegla...

Neposredna povezava do sporočila: 4547
15.2.2011 15:57:47   
valek

Jaz moram priznat, da postajam rahlo nejevoljna, ker si resnično ne želim še enkrat biti čez irarok.  Ker mi je bilo v prvo mučno sto na uro in tečno to čakanje za znoret... 
Pa ne vem kaj naj naredim, da pospešim zadeve, saj itak nimam kaj veliko za naredit, samo vseeno, ahhh....

Sej se ne sekiram, samo ko že daš enkrat to skozi, da se kar konkretno načakaš malo drugače na vse skupaj gledaš. Jaz računam na petkovo polno luno!

Aha...no mogoče sm glih zato js bolj optimistična,kr še nism skozi dala po roku poroda.... ampak se pa strinjaš verjetno  z mano da če ne razmišljamo preveč kdaj bo, bo hitreje minlo...vsaj v naših glavah

Kar se pa tiče vedeževalk...nikol nism kaj preveč verjela...sm pa bila enkrat po sodelavkinem nasvetu da kak vse trofi pri eni v Šentjurju, in moram rečti da je resnično čisto vse ugotovila....zdaj pa nevem ali je res bilo tako naključje(v kar dvomim) ali je res tak stručko....očitno je veliko jih fauš...je pa ena peščica ki so pa resnično dobri.....je pa od vsakega posameznika odvisno kako si bo vse skupaj jemal...najbolje dati v podzavest,ne preveč razmišljat in itak sčasoma vidiš ali se kaj zgodi ali ne....sicer pa js sm še vedno zagovornik, da si vsak sam ustvarja usodo.....

drugače pa js sm iz sprehoda-...pri nas sneži pa sm vseeno bila tako pridna da sm se spravla..me pa sedaj tako noge in gležnji bolijo da se bom za par minutk vlegla...

Neposredna povezava do sporočila: 4548
   [Brisano sporočilo]
15.2.2011 16:38:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4549
15.2.2011 16:41:16   
Tisia

Jaz moram priznat, da postajam rahlo nejevoljna, ker si resnično ne želim še enkrat biti čez irarok. user posted image Ker mi je bilo v prvo mučno sto na uro in tečno to čakanje za znoret... user posted image
Pa ne vem kaj naj naredim, da pospešim zadeve, saj itak nimam kaj veliko za naredit, samo vseeno, ahhh.... user posted image

Sej se ne sekiram, samo ko že daš enkrat to skozi, da se kar konkretno načakaš malo drugače na vse skupaj gledaš. Jaz računam na petkovo polno luno! user posted image

te čisto razumemuser posted image  sama ne bi razmišljala o tem sam kaj ko sem že dve prenosila čez rok in potem tisto čakanje v P,pa še zdr. vsak dan gledajo al bo kaj al sprožijouser posted image ...joooj upam da tokrat ne bom res čakala spet...bom pa sedaj vprašala ginek. če je možno da sem čimdlje doma če ne bo na rok,kot pa da me da v P..seveda če se bo otroček dobro počutil v bušijuuser posted image
pa razmišljam da bi babici rekla naj mi ne daje umetnih popadkov če ne bo res nujno in če bom imela svoje da vsaj enkrat rodim naravno brez teh dodatkov,tablet in kaj še vse....no če se bo le dalouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

sindarin

če bi se vam dohodek zmanjšal za 20%, bi zmanjšali vrednost nakupa igrač za priložnosti kot so rojstni dan, Miklavž, Božiček?

da (58%)

ne, bi varčeval pri drugih stvareh (23%)

ne (7%)

ne vem (12%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!