|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
15.2.2011 9:09:25   
filisa
Dan!

mamamajča - tale slika z avatarja mi je pa nekam znana user posted image

vodene koze - ja, full razhajajo in upam, da jih vaši malčki, ki jih imajo, čim bolje prebolijo - s čim, manj praskanja in neprespanih noči user posted image !. Je pa definitivno bolje, da jih kot otroci prebolijo, kot pa moja kolegica, ki je zdajle user posted image  in trepeta, da jih slučajno ne dobi. Pa še to: moj brat jih je imel 2x, ker jih 1. zgleda ni vredu prebolel-je imel full blago obliko s par izpuščaji. Ne vem kako je z dojenčkih, ampak vem, da je bilo meni pri 4 letih precej lažje jih prebolevat, kot bratu pri 11, ko jih je v drugo dobil, ampak takrat pa ornk user posted image .

Mi bomo pa šli v drugi polovici marca najverjetneje v ˝plavalni tečaj˝. Hodi zdajle prijateljica v termah Ptuj in je full navdušena- še bolj pa njena pikica, ki baje zelo uživa v vodi user posted image . Pa zlo vredu je, ker je lahko user posted image  zraven-seveda brezplačno.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
15.2.2011 9:29:20   
tinaaleks
Dan!

Večerja uspela! In je bila tako dobra, da je dragi rekel, da je lahko še kdaj na jedilniku.user posted image Od romantičnega večera pa nič, ker sva bila oba zmatranauser posted image .

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
15.2.2011 9:33:38   
filisa
še eno vprašanje user posted image : naša Brina že full sili v sedeči položaj (ima dobre 4m) in tud nosit se noče več leže oz. v položaju lunice. Zato se nosimo pokončno ali pa v takem napol sedečem položaju, da gleda naprej in veselo binglja  z nogicami user posted image  . Tud na sedežni je bolj vesela, če je malo dvignjena-beri obložena z blazino za dojenje v polsedečem položaju, da lahko opazuje dogajanje okoli nje. A mislite, da je še prehitro za to user posted image

Kdaj se pa lahko začno uporabljat kengurujčki? Ker ji tud v vozičku že postaja dolgčas...

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
15.2.2011 9:37:33   
missD
pomoje, da ni, ravno na FB je ena napisala, da je vprašala zdravnico glede tega in je bil odgovor: da, če sama sili v to potem lahko, ampak mora bit ob kaj naslonjena.

meni pa je FT tudi pokazala, da če se noče nositi leže, da je lahko v pol sedečem položaju-takšnem kot ga opisuješ

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
15.2.2011 10:11:28   
mamamajča
filisa, slikice je dala takrat kpmk na fb. zakaj nisi na FB???
Ja kpmk je ravno iz posvetovalnice, pa je omenila, da Nia aže sama ful sili v sedeč položaj in so ji rekli, da če res SAMA, naj se jo pusti, ampak tako, da ima oporo, racimo, da se naslanja na mamin trebuh. Tako je poročala.

tinaaleks, superca. kaj potem, glavno, da sta lahko v miru povečerjala, sproščeno počvekala brez motečih faktorjevuser posted image A ni to že veliko? :) Pri nas se vsaj en takrat obvezno zbudi! user posted image

missD
, kje se pa ti skrivaš zadnje dni???

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
15.2.2011 10:12:42   
mamamajča
Aha kengurujček- saj se dobijo ali od rojstva naprej, ali pa od pol leta naprej. kar daj jo noter, mislim, da nima bit kaj narobe.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
15.2.2011 10:22:03   
missD
sem bolj v ozadju :) pa samo berem :)

kengurujčki,stolčki,lupinice ma vse stvari več ali manj kao niso vredu. ampak z zmerno uporabo mislim,da ne bo problema.
neumna primerjava ampak: kozarček alkohola na vsake toliko ne škodi velike količine pa. skratka pretiravat ni treba.

Neposredna povezava do sporočila: 3582
15.2.2011 10:28:37   
3x mami
anju, tezko preprecis, da se vitan okuzi. in po moje boljse, ce to preboli kot mali. tako da mogoce pusti tigranu malo vec svobode okoli malega.

porodniska. moj uziva. imata svoj ritem, svoje rutine. skupaj se igrata, telovadita, nosita, na flaso (zaenkrat mi uspe dohajat povprasevanje) se je na sreco cisto navadil (ampak ko pridem domov, je sveze vseeno boljse :) ). mal imam pripomb nad gospodinjskimi opravili - ob malem mu bolj malo stvari znese (kuhanje, pospravljanje), ampak to pac naredim jaz, ko pridem. bomo vidli, ko bo mali zacel pocasi jest - ker vecja dva sem sama uvajala. je pa res, da zdaj vidi na lastni kozi, kaj to pomeni skrbeti za otroka - kako malo casa imas, da zraven kaj naredis, koliko malih stvari je, ki jih drugace ne opazis.

kengurujcek. mi ga imamo, ampak ga skoraj nic ne uporabljamo. zunaj je zaenkrat v vozicku, pa mislim, da bo tako tudi ostalo.

< Sporočilo je popravil 3x mami -- 15.2.2011 10:32:05 >

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
15.2.2011 10:32:05   
zoja82
user posted image jaz sem Alini prejšnji teden ponudila jabolko in je ful jedla-zdaj vsak dan dopoldne dobi sadni obrok in podoj-zanima me koliko lahko tamala poje-ker midve nisva začeli sam z eno žličko,ker kar usta odpira in je, sploh ne pljuva ven hrane. pa tudi krompir s cvetačo sem ji že ponudila in z veseljem melje,da o mlečni kašici niti ne govorim. Kar usta odpira,če takoj ne dam je pa jok. a je kaj narobe če ji dam dokler usta odpira?ali moram vsak dan samo žličko več dat?se pa zelo dobro počuti, kaka na 2 dni.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
15.2.2011 10:33:56   
3x mami
zoja82, samo njo moras opazovat in se po njej ravnat. ce ima interes, ce lepo poje, ji daj. ko bo obrok v celoti zamenjala, ne bo vec potreben podoj po njem.

(odgovor članu zoja82)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
15.2.2011 10:37:49   
zoja82
jaz sem se sam ustrašla da ji nebi preveč trebuščka obremenjevala,pa sem zato raje nehala dajat.ker poje pol jabolka,četrt banane in mal hruške-to kr melje.pol jo dam sam na prsa da se odžeja-nimam občutka če je dovolj sita,pa še dojko ponudim,pa opažam a sam mal povleče in pol noče več

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
15.2.2011 11:30:40   
M&A
Moja mala ima zmeraj bolj zanič kožo, glavica je fejst razpraskana, pojavila se je še vodena zelena sluzasto-penasta driska user posted image Dermatologa in alergologa ima šele konec marca. Od danes naprej ukinjam še glutenske žitarice pa bomo videli...  

(odgovor članu zoja82)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
15.2.2011 11:30:41   
Pokora
IZVIRNO SPOROČILO: anju

Pokora dej povej, kaj je na tem kruhu drugačnega? predolgo se ga dela, morš met tolk prej naštudirano, prepričaj meuser posted image
glede koz bo kar bo, js se še trudim pazit in se počutim da delam krivico:( mali se tako lepo smeje Tigranu da to ni za verjet. js pa vse pokvarim z "ne preblizu"... verjetno bi nam blo lepše, če bi bla kot ta prijateljica.

Anju, s skoraj nič oz malo dela pride ful dober kruh. Pa po mojem ga ne moreš pobiksat da ne bi ratu. Je pa učer zarad njega prijateljica razbila steklo na pečici. Je bila štorasta in ji je pokrovka od keramične posode padla na vrata od pečice. Pa se ni razbila keramična posoda, ampak steklouser posted image  Se kr mal krivo počutim...

Tale moja prijateljica je kar se otrok tiče kar mal preveč flegma. To je ta ista za katero sem enkrat že jamrala da otroke bolane pošilja v vrtec in šolo...

Bina bi morala biti v petek cepljena (pri 3m ni bila, ker je bila malo nahodna), pa sem danes odjavila zaradi noric. Je sestra rekla da raj prestavimo, da ne bo kaj narobe. Pa bomo s5 mel celo kalvarijo s temi cepljenji...

Tinaaleks super za večerjo - dej plis link pripopi.

Zoja82, ornk jedca imašuser posted image  A jo kaj navija, al pa a kej jamra po obroku? Če ne, po mojem ni panike da toliko poje - ji že odgovarja.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
15.2.2011 11:33:36   
Pokora
M&A grozauser posted image  Boga mala! A pa v takih primerih ne vzamejo urgentno naprej? A drugače uredu napreduje?

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
15.2.2011 11:50:59   
zoja82
user posted image ja moja punca je res orng jedecuser posted image nič je ne napenja,nasmejana,pa še bolj pogosto kaka,kot takrat ko je bla samo dojena

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
15.2.2011 12:08:44   
3x mami
M&A, user posted image user posted image user posted image user posted image mali zabici, da najdete razlog in da bo kmalu boljse. ti pa bodi sitna in zahtevaj ,da jo takoj pregledajo. gre za njeno zdravje!!!

(odgovor članu zoja82)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
15.2.2011 12:09:00   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: zoja82

user posted image ja moja punca je res orng jedecuser posted image nič je ne napenja,nasmejana,pa še bolj pogosto kaka,kot takrat ko je bla samo dojena

Super! user posted image

(odgovor članu zoja82)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
15.2.2011 12:10:48   
missD
pokora LINK do recepta, sem ziher, da je tole dejala. jaz bi to skos jedla. tud za zajtrk se ne bi upirala. v bistvu vse kar ma zraven sladko smetano kot omakco bi :D

(odgovor članu zoja82)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
15.2.2011 12:30:00   
Pokora
O sej to pa poznam user posted image  Res dobra papica user posted image  Nisem pa že ful dolg delala. Bom ta teden enkrat. Dones gremo ven na kosilo, bi bila dons moja babica stara 100 let če bi bila še živa, pa je oči povabu na kosilo.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
15.2.2011 12:31:00   
anju
M&A Najki ve za eno kremco, ki menda dobro popravi kožo. upam da ugotoviš v kateri hrani je težavauser posted image

Pokora js naredim kruh 123, zamesim v 5 min, potem se dela skoraj sam. zato se mi zdi tole cel proces.

3x mami oz. 3x očkauser posted image user posted image user posted image
glede koz sem mogoče naivnauser posted image ampak vseeno upam da bo/je šlo mimo malega, raje čez kako leto.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
15.2.2011 15:16:12   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

filisa, slikice je dala takrat kpmk na fb. zakaj nisi na FB???
Ja kpmk je ravno iz posvetovalnice, pa je omenila, da Nia aže sama ful sili v sedeč položaj in so ji rekli, da če res SAMA, naj se jo pusti, ampak tako, da ima oporo, racimo, da se naslanja na mamin trebuh. Tako je poročala.

Za slike vem, da jih je kpmk dala na FB- malo sem se samo pošalila user posted image . Na FB sem sicer prijavljena, a že celo večnost nisem bila gor, več niti gesla ne vem. Ma preprosto nimam časa oz. ga raje drugače izkoristim - sem bolj takšen tip, da raje v živo komuniciram...

zoja82- vam pa gre GH res super od rok user posted image . Kako to, da si se kljub dojenju že odločila za GH?

M&A - upam, da čimprej ugotovite, kaj vaši pikici povzroča težave! Včasih se je pač treba malo razkurit in zatežit, da stvari hitreje potekajo- ne pomaga vedno samo lepa beseda ...

Pri nas pa sneži. Saj ne vem al naj bom tega vesela al ne. Ta topel sonček prejšni teden me je čist zmedel user posted image  user posted image .

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
15.2.2011 16:18:14   
zoja82
Alina se je kar naenkrat začela zbujat ponoči in to 3x na noč,ker je bila lačna. Prijateljica mi je rekla da naj probam s GH,ker je verjetn lačna-ji pri več kot 7kg moje mleko ne zadostuje-enkrat probala in od takrat obožuje-in to zelo,sploh ne pljuva hrane ven ampak lepo požirauser posted image no zdaj se mi samo 1x zbudi ponočiuser posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
15.2.2011 16:51:29   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: filisa

Za slike vem, da jih je kpmk dala na FB- malo sem se samo pošalila user posted image . Na FB sem sicer prijavljena, a že celo večnost nisem bila gor, več niti gesla ne vem. Ma preprosto nimam časa oz. ga raje drugače izkoristim - sem bolj takšen tip, da raje v živo komuniciram...

Aha, sem vedla, da si. Ja saj maš itak prav, ampak če se ti pa kdaj zljubi, pa se nam pridruži!

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
15.2.2011 18:57:53   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: zoja82

Alina se je kar naenkrat začela zbujat ponoči in to 3x na noč,ker je bila lačna. Prijateljica mi je rekla da naj probam s GH,ker je verjetn lačna-ji pri več kot 7kg moje mleko ne zadostuje-enkrat probala in od takrat obožuje-in to zelo,sploh ne pljuva hrane ven ampak lepo požirauser posted image no zdaj se mi samo 1x zbudi ponočiuser posted image

Super to! No, mi se tud zdaj zbujamo1-2x na noč pa smo že spali po celo noč user posted image . Ma, se še mi ni tak problem vstajat in jo nahranit, tak da bom še malo počakala. Pa tud najlažje jo je dojit in nenavsezadnje tud najceneje. Bomo še malo uživali ta luksuz, pa še priporočajo ga tja do 6. mesca user posted image  - seveda, če je izvedljivo...

Sem se pa prejle tuširala in sem jo dala ta čas v lupinico in ne vem, če je eno minuto sedela pri miru, ostalih 5 minut pa je stegovala cel trup naprej v sedeč položaj.

(odgovor članu zoja82)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
15.2.2011 19:01:32   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

IZVIRNO SPOROČILO: filisa

Aha, sem vedla, da si. Ja saj maš itak prav, ampak če se ti pa kdaj zljubi, pa se nam pridruži!

Bom, ampak ne preveč računat name user posted image . Reci tistim oktobrkam, ki so samo na FB, naj se še kaj javijo na forumu... Aja, pa lepo jih pozdravi!

Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.