kiara85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67 Šoping? Pride v poštev le, če gre za športne cunjice in čeveljčke. Zadnji nakup, boljši čevlji za smučarski tek . Kar se tiče "normalnih" oblek sploh nimam gušta. Koliko ste napisale Kje najdete čas? Dobila sem nekaj idej za vadbo, glede hrane, če bi toliko jedla, kot pišete, bi se ziher poredila . Davek na manj kilogramov, manjšo porabo tekom dneva. Jaz npr. resnično pojem le 30 g kosmičev oz. pojem ovsene kosmiče brez dodatkov. Danes ga sicer biksam, za malico pojedla kkos polnozrnatega kruha in kos sejtana ter papriko. Nekaj me lakota grudi. tako, da je danes konec s kakimi OH, nekaj jih bo v ostalih živilih, pa tudi neumno mi je ločevati do nezavesti. Uteži bolj ali manj zanemarjam, pa ne bi bilo slabo. Absurd je to, da imam doma trenažer, pa se ne spravim naredit nekaj serij. Podn. Tako, da danes tudi jaz začnem. Orbitreka pa itak ne maram, bolj ali manj sameva, pa sem ga spravila pred TV. Edino malčica se še pali nanj . Ta mesec občutno manj, ker je tako ali tako zvečer skurjena zaradi smučanja in plavalnega tečaja. Včeraj odtekla 6 km, se brzdam in ne smem še začet (navodila), jutri pa daljši tek-igra hitrosti. Včerajšna masaža pa mi je prav sedla, maser hvali nožice, da so manj nabite z vodo, vsakih 14 dni sem od novega leta hodila na limfno drenažo, pa se pozna. glede količine in število obrokov, smo si različne, kar je normalo, ker imamo tudi veliko razliko v kg. pa odvisno je še tudi od mnogih drugih dejavnikov-od telesne aktivnosti, samega organizma,... tak da vrjamem, da bi se nekatere ob istem jedilniku ful zredile, nekatere ful shujšale, zihr pa bi katera ostala na isti teži. je pa fajn, da smo vse združene na istem čveku in si delimo sovje izkušnje
|