Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 13:35:26
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko , pa če bi bila najboljša pediatrinja na svetu (baje jo blazno hvalijo). Je super pediatrinja-če imaš zdravega otroka...če pa ni čisto zdrav-pa zna bit malo zoprno A res, jaz sem pa ful slišala, da jo hvalijo, ni mi pa nikoli bilo jasno zakaj. nisem je pa videla itak že 15 let, pa je niti nimam želje Definitivno boš naslednjič na kavi na zaslišanju
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 13:35:33
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: majakla Skokovo kličem že od včeraj!!! Rabim bolniško - te pa nič!!! Huh, njo pa imam jaz grdo v zobih, je ne prenesem na živo in mrtvo, pa če bi bila najboljša pediatrinja na svetu (baje jo blazno hvalijo). njena hči je bila namreč moja sošolka in iz tega naslova je bila ona najbolj katastrofalna mati na tem svetu, če mene vprašate. Zdaj pa sem radovedna KAJ je blo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 13:35:49
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan, mi smo imeli danes posvetovalnico oziroma samo kontrolo teže...imamo že 4650g in 56,5 cm pri 2 mesecih in 10 dni . Drugače pa še eno sranje doma, centralna je oddelala svoje, se pravi se nama letos obeta strošek cca 1500 eur za novo za mere ...pa za strošek... podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 13:37:20
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Zdaj pa sem radovedna KAJ je blo? Aha..pol je pa Sami radovednica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 13:37:44
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Zdaj ste me malo pomirile okrog kg Sem mislila, da je T. res taka ultra suhica (ker, kot sem že napisala, se je P takoj zdrznila in me vprašala, če je bla nedonošena, in kolko je mela porodne teže-ko sem ji povedala, pa me je samo debelo pogledala ) Pa zdaj, ko še ne hodi v vrtec, pa je ne vidim skup z njenimi sovrstniki toliko, niti nisem mela občutka, ali je "normalna" po kg ali je res taka suhica No, zdaj mi je celo uspelo, da je pojedla fruchtzwerge-celo celega in spila je celo malo čokoladnega mleka Razumljivo, da se sekiraš - jaz se tudi za vse možno. Fruchtzwergi pa so itak zakon.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 13:38:25
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Zdaj pa sem radovedna KAJ je blo? Aha..pol je pa Sami radovednica Priznaj, da te zanima.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 13:39:08
|
|
|
|
sami0804
|
Aja,Rina...je suhica tvoja mala-samo kolko sem vidla slike ma po kom bit...saj tvoj je tudi suh,če se ne motim,pa ti si tudi bila pred nosečnostjo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 13:40:24
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Zdaj pa sem radovedna KAJ je blo? Aha..pol je pa Sami radovednica Priznaj, da te zanima. Malo pa ja-čeprav me ne bi nič presenetilo.......saj vedno trdim da so zdr.čudni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 13:44:29
|
|
|
|
sami0804
|
A zaj bomo pa spet tiho
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 13:50:31
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Aja,Rina...je suhica tvoja mala-samo kolko sem vidla slike ma po kom bit...saj tvoj je tudi suh,če se ne motim,pa ti si tudi bila pred nosečnostjo hehe, zaj si pa me nasmejala ja, moj je res suh, tu se strinjam popolnoma (presneti ded, ko bi mu vsaj lahko par mojih kg dala ), jaz pa sem bila res suha - samo v oš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 13:55:14
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Aja,Rina...je suhica tvoja mala-samo kolko sem vidla slike ma po kom bit...saj tvoj je tudi suh,če se ne motim,pa ti si tudi bila pred nosečnostjo hehe, zaj si pa me nasmejala ja, moj je res suh, tu se strinjam popolnoma (presneti ded, ko bi mu vsaj lahko par mojih kg dala ), jaz pa sem bila res suha - samo v oš No,problem rešen-tolaži se s tem,da je postavo podedovala po njemu in ne bi imela težav s težo Midva sva oba pri konkretnih,pa se še kuj tolažim,da sta otroka pobrala gene od dedka(mojega ateja),ki pa je res suh Sicer dvomim,ker Mitja je s svojimi 26 kg kar konkreten ded,ampak upanje umre zadnje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 13:59:52
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 A zaj bomo pa spet tiho Nikeca sem cartala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 14:00:48
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 A zaj bomo pa spet tiho Nikeca sem cartala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 14:03:38
|
|
|
|
majakla
|
Sami, čuj (sem še kuj z eno nogo pri Skokovi), danes je posvetovelnica - kaj to je celi dan al kak - se več ne spomnim???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 14:08:20
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sami, čuj (sem še kuj z eno nogo pri Skokovi), danes je posvetovelnica - kaj to je celi dan al kak - se več ne spomnim??? Novi urnik ima-to veš? Posvetovalnica dane-od13.15-16.15 kasneje amb-kurativa ps. Se mi zdi,da sem ti dolžna kavo...sem neke papirje iz denarnice vrgla,pa je bil novi urnik poleg......še dobro,da sem ga zdaj rabila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 14:14:52
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko , pa če bi bila najboljša pediatrinja na svetu (baje jo blazno hvalijo). Je super pediatrinja-če imaš zdravega otroka...če pa ni čisto zdrav-pa zna bit malo zoprno A res, jaz sem pa ful slišala, da jo hvalijo, ni mi pa nikoli bilo jasno zakaj. nisem je pa videla itak že 15 let, pa je niti nimam želje Definitivno boš naslednjič na kavi na zaslišanju Ja, ve boste pa povedale, zakaj je zoprna...trači za trače
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 14:16:40
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko , pa če bi bila najboljša pediatrinja na svetu (baje jo blazno hvalijo). Je super pediatrinja-če imaš zdravega otroka...če pa ni čisto zdrav-pa zna bit malo zoprno A res, jaz sem pa ful slišala, da jo hvalijo, ni mi pa nikoli bilo jasno zakaj. nisem je pa videla itak že 15 let, pa je niti nimam želje Definitivno boš naslednjič na kavi na zaslišanju Ja, ve boste pa povedale, zakaj je zoprna...trači za trače
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 14:18:19
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sami, čuj (sem še kuj z eno nogo pri Skokovi), danes je posvetovelnica - kaj to je celi dan al kak - se več ne spomnim??? Novi urnik ima-to veš? NE, zdaj ja. Posvetovalnica dane-od13.15-16.15 In te se telefon ne dviguje al kak?! kasneje amb-kurativa To je torej za mene ali ... ps. Se mi zdi,da sem ti dolžna kavo...sem neke papirje iz denarnice vrgla,pa je bil novi urnik poleg......še dobro,da sem ga zdaj rabila Zakaj ... ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 14:23:07
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sami, čuj (sem še kuj z eno nogo pri Skokovi), danes je posvetovelnica - kaj to je celi dan al kak - se več ne spomnim??? Novi urnik ima-to veš? NE, zdaj ja. Posvetovalnica dane-od13.15-16.15 In te se telefon ne dviguje al kak?! kasneje amb-kurativa To je torej za mene ali ... ps. Se mi zdi,da sem ti dolžna kavo...sem neke papirje iz denarnice vrgla,pa je bil novi urnik poleg......še dobro,da sem ga zdaj rabila Zakaj ... ? Me veseli,da sedaj veš... Med posvetovalnico se načeloma telefon dviguje... Kurativa je za bolane otroke,ja... Kavo sem ti dolžna,ker so papiri skoro šli v koš-pa si me ustavila,ko si me poslala po urnik Zakaj-kaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 14:29:10
|
|
|
|
majakla
|
Evo ... zaj sem celi cajt klicala ... zasedeno, potem 4x odzvonilo, zasedeno ... mislim, da se norca delajo ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 14:30:39
|
|
|
|
majakla
|
Zvoni in ne dvignejo, grem pol tja! Zakaj - kaj ... zakaj kafe sem mislila, pa si že odg. OK sem zabeležila: Sami dolžna kavo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 14:33:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Evo ... zaj sem celi cajt klicala ... zasedeno, potem 4x odzvonilo, zasedeno ... mislim, da se norca delajo ... Kaj pa če je z linijo kaj narobe?? Hm..bo treba hitro na kafe it-dokler še mam dnar...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 14:39:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kaj pa če je z linijo kaj narobe?? Ja, to bo. Grem še 1x probat. Da si spet dvignem pritisk.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 14:51:52
|
|
|
|
sami0804
|
Moje ure so vun...gremo veselo proti vrtcu Se pišemo..................
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 14:55:02
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Moje ure so vun...gremo veselo proti vrtcu Se pišemo.................. Pa paaaaaaaa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?