Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 11:09:29
|
|
|
|
botrca
|
Dan
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 11:13:48
|
|
|
|
botrca
|
Otrok v vrtcu, ata v službi...mami pa v svoji službi . Ly117 za L Elevitka in rina22 za vajina tudi . Kar se pa tiče hrane pa vaju čisto razumem...tako, da . Rina22 tvoja je stara 18m..pa ima nekje 10kg...od moje sestre tamali je star 2,5 leti pa ima 10 kg...groza kaj nam delajo otroci...pol se pa ne čudim, da sem živčna in da imam že vsega pol kufer.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 11:14:59
|
|
|
|
botrca
|
Sami0804 za neprespano noč
< Sporočilo je popravil botrca -- 15.2.2011 11:15:09 >
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 11:24:03
|
|
|
|
botrca
|
Grem ...pridem še kaj
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 11:24:24
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan, mi smo imeli danes posvetovalnico oziroma samo kontrolo teže...imamo že 4650g in 56,5 cm pri 2 mesecih in 10 dni . Drugače pa še eno sranje doma, centralna je oddelala svoje, se pravi se nama letos obeta strošek cca 1500 eur za novo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 11:32:26
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan, mi smo imeli danes posvetovalnico oziroma samo kontrolo teže...imamo že 4650g in 56,5 cm pri 2 mesecih in 10 dni . Drugače pa še eno sranje doma, centralna je oddelala svoje, se pravi se nama letos obeta strošek cca 1500 eur za novo za mere, pa za centralno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 11:34:20
|
|
|
|
bambixxx
|
pralni stroj laufa, pomivalni stroj laufa, otrok je sit in se igra, jaz pa kavico pijem. kaj pa pol? aha, pol pa moram še posesat, pa smeti odnest, pa v trgovino it, pa skuhat, pa, pa.... no ja, se tolažim, da bom oddelala včerajšnjo telovadbo, ki sem jo prešpricala .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 11:38:31
|
|
|
|
bambixxx
|
elevitka in rina22 in veliko potrpežljivosti pri hrani. mi imamo tudi srečo, da naš tak rad papa, da je vso težo nadoknadil, kolikor je imel premalo pri rojstvu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 11:49:29
|
|
|
|
ly117
|
Elevitka hvala za ponudbo, ampak ne hvala. Rina Luka ima tudi pri 22 msecev 11 kg. Pa kaj naj. Saj se jaz tudi sekiram, ko nena je, samo kaj naj? Na silo mu ne morem not devat. Pa hvala vsem za piepoke.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 12:20:13
|
|
|
|
ly117
|
Midva se odpravljava. L gre k babici v varstvo jaz pa na šiht. sdcfgfbvshg,mjzbvnjtdvjnmkl--lčo8656rfcxdydjhbcnm.,ll gfswr ncdt0¸¸7¸70¸lp - To pa vam je zdaj še L nekaj napisal.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 12:21:03
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz se full sekiram, pri 18m ima 10,3 kg Sara je imela pri 18 m 10,4 kg-pa nonstop je nekaj jedla...kot hrček Je pa bla zelo aktivna,pa še kakala je precej (sem se hecala,da je kot goska-poje pa ser... ) Zdaj pri 3 letih ma pa dobrih 14 kil,pa poje manj kot prej njena glavna hrana je juha in mleko-ostalo je bolj kot dodatek...pa s prebavo se tudi hecamo vsake tolko. Za zredit se majo še dovolj časa-dokler so zdravi in živahni,je brez veze se sekirat-zdr. pa itak gledajo samo tabele...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 12:22:04
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 sdcfgfbvshg,mjzbvnjtdvjnmkl--lčo8656rfcxdydjhbcnm.,ll gfswr ncdt0¸¸7¸70¸lp - To pa vam je zdaj še L nekaj napisal. In mi imamo radi tebe,Luka Pa naj vama mine
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 12:22:48
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan, mi smo imeli danes posvetovalnico oziroma samo kontrolo teže...imamo že 4650g in 56,5 cm pri 2 mesecih in 10 dni . Drugače pa še eno sranje doma, centralna je oddelala svoje, se pravi se nama letos obeta strošek cca 1500 eur za novo za mere, pa za centralno Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 12:23:24
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sami0804 za neprespano noč Že pozabljena...do jutri zjutraj Pa hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 12:25:31
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla No, pa sem dobila mojega lumpa malega, kak na omaro seže in vse dol zmeče. Brihten in iznajdljiv po mami
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 12:33:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan, mi smo imeli danes posvetovalnico oziroma samo kontrolo teže...imamo že 4650g in 56,5 cm pri 2 mesecih in 10 dni . Drugače pa še eno sranje doma, centralna je oddelala svoje, se pravi se nama letos obeta strošek cca 1500 eur za novo za mere ...pa za strošek...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 12:34:30
|
|
|
|
majakla
|
Skokovo kličem že od včeraj!!! Rabim bolniško - te pa nič!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 12:35:06
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Brihten in iznajdljiv po mami Ja, samo mami je po napolitanke tako plezala.
< Sporočilo je popravil majakla -- 15.2.2011 12:36:16 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 13:12:18
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Skokovo kličem že od včeraj!!! Rabim bolniško - te pa nič!!! Huh, njo pa imam jaz grdo v zobih, je ne prenesem na živo in mrtvo, pa če bi bila najboljša pediatrinja na svetu (baje jo blazno hvalijo). njena hči je bila namreč moja sošolka in iz tega naslova je bila ona najbolj katastrofalna mati na tem svetu, če mene vprašate.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 13:14:50
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: majakla Skokovo kličem že od včeraj!!! Rabim bolniško - te pa nič!!! Huh, njo pa imam jaz grdo v zobih, je ne prenesem na živo in mrtvo, pa če bi bila najboljša pediatrinja na svetu (baje jo blazno hvalijo). njena hči je bila namreč moja sošolka in iz tega naslova je bila ona najbolj katastrofalna mati na tem svetu, če mene vprašate. Nujno se boš morala udeležit naslednje kave-imam kar nekaj vprašanj za tebe-pa verjetno majakla in elevitka tudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 13:16:16
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko , pa če bi bila najboljša pediatrinja na svetu (baje jo blazno hvalijo). Je super pediatrinja-če imaš zdravega otroka...če pa ni čisto zdrav-pa zna bit malo zoprno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 13:18:27
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: majakla Skokovo kličem že od včeraj!!! Rabim bolniško - te pa nič!!! Huh, njo pa imam jaz grdo v zobih, je ne prenesem na živo in mrtvo, pa če bi bila najboljša pediatrinja na svetu (baje jo blazno hvalijo). njena hči je bila namreč moja sošolka in iz tega naslova je bila ona najbolj katastrofalna mati na tem svetu, če mene vprašate. Nujno se boš morala udeležit naslednje kave-imam kar nekaj vprašanj za tebe-pa verjetno majakla in elevitka tudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 13:19:38
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko , pa če bi bila najboljša pediatrinja na svetu (baje jo blazno hvalijo). Je super pediatrinja-če imaš zdravega otroka...če pa ni čisto zdrav-pa zna bit malo zoprno A res, jaz sem pa ful slišala, da jo hvalijo, ni mi pa nikoli bilo jasno zakaj. nisem je pa videla itak že 15 let, pa je niti nimam želje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 13:35:14
|
|
|
|
rina22
|
Zdaj ste me malo pomirile okrog kg Sem mislila, da je T. res taka ultra suhica (ker, kot sem že napisala, se je P takoj zdrznila in me vprašala, če je bla nedonošena, in kolko je mela porodne teže-ko sem ji povedala, pa me je samo debelo pogledala ) Pa zdaj, ko še ne hodi v vrtec, pa je ne vidim skup z njenimi sovrstniki toliko, niti nisem mela občutka, ali je "normalna" po kg ali je res taka suhica No, zdaj mi je celo uspelo, da je pojedla fruchtzwerge-celo celega in spila je celo malo čokoladnega mleka
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?