Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:10:10
|
|
|
|
bambixxx
|
majakla, sami - me mika, da bi se vama pridružila na oni temi, samo moram še zaloge spraznit prej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:10:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx si predstavljaš met take noči, pol pa zjutraj vstat pa it v službo mene je kar groza kak bo to zgledalo... Jaz v službo sicer nisem šla,sem pa mela zjutraj potem tavečjega za rihtat-še takrat ni hodo v vrtec... ...sem se enkrat spičila z eno kolegico,ki mi je nakladala,da je meni fajn,ker vjutro ne rabim it v službo..aha,froca pa izklopiš,al kak Aja,pri Mitji je skupno spanje pomagalo,se je zbujal samo enkrat ponoči...takrat sem pa hodla v službo pri nas je bila taka štala skozi..Siceh v službo nisem rabla it ampak sem imela en kup obveznosti s šolo, pa z učenjem.....sledilo je na koncu le to da sem se navadila na neprespanost.....
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:12:02
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx majakla, sami - me mika, da bi se vama pridružila na oni temi, samo moram še zaloge spraznit prej Ti kuj...saj mamo The grehe tudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:13:05
|
|
|
|
arabela*
|
Morning Doma...šal A v šolo vpisat......tak da bo hodila na Ilicha ...Sem vesela, ke rsi je želela, pa še šola je full lepa in prijazno deluje, dost bolj kot Polančiči.Sicer pa kakor komu, jaz upam, da smo pravilno naredili Zdaj še samo upam, da mi bojo M sprejeli v vrtec v to enoto, zraven šole in smo na konju Grem sedaj en dopis za durs tašči spisat, potem pa pospravit in kaj skuhat
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:13:34
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pri nas je bila taka štala skozi..Siceh v službo nisem rabla it ampak sem imela en kup obveznosti s šolo, pa z učenjem.....sledilo je na koncu le to da sem se navadila na neprespanost..... Jap...tako nekako...se navadiš ...pa sploh nimam problemov več nazaj zaspat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:14:59
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx majakla, sami - me mika, da bi se vama pridružila na oni temi, samo moram še zaloge spraznit prej Ti kuj...saj mamo The grehe tudi sem brala ja, samo je lažje, če ni doma, te pol nič ne mika
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:15:06
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Doma...šal A v šolo vpisat......tak da bo hodila na Ilicha ...Sem vesela, ke rsi je želela, pa še šola je full lepa in prijazno deluje, dost bolj kot Polančiči.Sicer pa kakor komu, jaz upam, da smo pravilno naredili V prvi vrsti mora bit vam všeč..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:15:24
|
|
|
|
arabela*
|
bambi xxx sem ti pozabla povedat, da te je bilo lepo spoznat. Si fajn Glede kofeja ta teden še nič ne obljubim.......upam da bo šlo
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:16:05
|
|
|
|
bambixxx
|
saraya super za šolo . no pa greš spet v OŠ - od začetka .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:16:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Doma...šal A v šolo vpisat......tak da bo hodila na Ilicha ...Sem vesela, ke rsi je želela, pa še šola je full lepa in prijazno deluje, dost bolj kot Polančiči.Sicer pa kakor komu, jaz upam, da smo pravilno naredili V prvi vrsti mora bit vam všeč.. ja glede na to da ima frendice tam, pa dost pohval sem slišala, pa notranjost šole mi je full všeč
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:16:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no pa greš spet v OŠ - od začetka . itak
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:17:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bambi xxx sem ti pozabla povedat, da te je bilo lepo spoznat. Si fajn Glede kofeja ta teden še nič ne obljubim.......upam da bo šlo hvala enako! jaz tudi pozabla . ja dajmo ta teden eno kavico spet. predlogi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:17:52
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Doma...šal A v šolo vpisat......tak da bo hodila na Ilicha ...Sem vesela, ke rsi je želela, pa še šola je full lepa in prijazno deluje, dost bolj kot Polančiči.Sicer pa kakor komu, jaz upam, da smo pravilno naredili V prvi vrsti mora bit vam všeč.. ja glede na to da ima frendice tam, pa dost pohval sem slišala, pa notranjost šole mi je full všeč Konec dober-vse dobro...ups,na začetku ste komaj...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:20:22
|
|
|
|
majakla
|
Bambi: ti kar pridi, saj zaloge boš rabla, kaj pa ko te prime, jaz sem včeraj fuuul pozno zvečer čokol. srček zmazala, no, skoraj celega, ker mi je bilo proti koncu že slabo, ker sem pred tem (ko sem starega čakala) še čokol. napolitanke morala sprobat, saj veš, če so še ok al so že ki zluftane , tak da kr.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:20:36
|
|
|
|
bambixxx
|
grem jaz tudi kaj koristnega naredit... se beremo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:20:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Doma...šal A v šolo vpisat......tak da bo hodila na Ilicha ...Sem vesela, ke rsi je želela, pa še šola je full lepa in prijazno deluje, dost bolj kot Polančiči.Sicer pa kakor komu, jaz upam, da smo pravilno naredili V prvi vrsti mora bit vam všeč.. ja glede na to da ima frendice tam, pa dost pohval sem slišala, pa notranjost šole mi je full všeč Konec dober-vse dobro...ups,na začetku ste komaj... ja..pa vsaj da je začetek dober.....se mi zdi, da že to velja dosti
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:21:29
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx majakla, sami - me mika, da bi se vama pridružila na oni temi, samo moram še zaloge spraznit prej Ti kuj...saj mamo The grehe tudi sem brala ja, samo je lažje, če ni doma, te pol nič ne mika Mika že, samo ni cajta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:21:38
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi: ti kar pridi, saj zaloge boš rabla, kaj pa ko te prime, jaz sem včeraj fuuul pozno zvečer čokol. srček zmazala, no, skoraj celega, ker mi je bilo proti koncu že slabo, ker sem pred tem (ko sem starega čakala) še čokol. napolitanke morala sprobat, saj veš, če so še ok al so že ki zluftane , tak da kr. evo pridem. si me prepričala .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:28:27
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx si predstavljaš met take noči, pol pa zjutraj vstat pa it v službo mene je kar groza kak bo to zgledalo... Jaz v službo sicer nisem šla,sem pa mela zjutraj potem tavečjega za rihtat-še takrat ni hodo v vrtec... ...sem se enkrat spičila z eno kolegico,ki mi je nakladala,da je meni fajn,ker vjutro ne rabim it v službo..aha,froca pa izklopiš,al kak Aja,pri Mitji je skupno spanje pomagalo,se je zbujal samo enkrat ponoči...takrat sem pa hodla v službo pri nas je bila taka štala skozi..Siceh v službo nisem rabla it ampak sem imela en kup obveznosti s šolo, pa z učenjem.....sledilo je na koncu le to da sem se navadila na neprespanost..... no jaz sem sprobala oboje....z tem da je za moje pojme vseeno težje če greš v službo zjutraj (odvisno tud od dela ki ga delaš) težko se je zbrat in bit dobre volje, nasmejan in ustrežljiv ko pa nisi spal kak teden ponoči, pa še vse je treba doma postorit, pa bog vari da maš še ki 2 otroka doma..... če pa nisi v službi pač brundaš in tarnaš doma... itak te vse čaka, kuha, otroci, pospravljanje..... nič nam ni prav (vsaj meni ne) skoz bi nekaj lahko bilo bolje
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:28:30
|
|
|
|
majakla
|
Eno vprašanje ... jaaa, spet ja . Povejte mi kak sitostni je Čokolino, ker jaz ga ne jem (ni mi dober) ??? Ker Nik ga zmaže veliko flaško (260), pol pa še kruh z namazom, pa še pri meni malo, pa kekse npr. ali čokolado, mandarine dela njam, njam - no to vedno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:28:55
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi: ti kar pridi, saj zaloge boš rabla, kaj pa ko te prime, jaz sem včeraj fuuul pozno zvečer čokol. srček zmazala, no, skoraj celega, ker mi je bilo proti koncu že slabo, ker sem pred tem (ko sem starega čakala) še čokol. napolitanke morala sprobat, saj veš, če so še ok al so že ki zluftane , tak da kr. evo pridem. si me prepričala .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:32:12
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Eno vprašanje ... jaaa, spet ja . Povejte mi kak sitostni je Čokolino, ker jaz ga ne jem (ni mi dober) ??? Ker Nik ga zmaže veliko flaško (260), pol pa še kruh z namazom, pa še pri meni malo, pa kekse npr. ali čokolado, mandarine dela njam, njam - no to vedno. mene ne nasiti glih... Nik pa lepom papa... naš spet štrajka- že drug teden ne je nič od nič (vse kar mu dam ... samo spaca ali pa niti probat noče)
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:34:30
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi: ti kar pridi, saj zaloge boš rabla, kaj pa ko te prime, jaz sem včeraj fuuul pozno zvečer čokol. srček zmazala, no, skoraj celega, ker mi je bilo proti koncu že slabo, ker sem pred tem (ko sem starega čakala) še čokol. napolitanke morala sprobat, saj veš, če so še ok al so že ki zluftane , tak da kr. evo pridem. si me prepričala . evo, sem se vpisala v krožek, zaj pa veselo na delo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:36:07
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Eno vprašanje ... jaaa, spet ja . Povejte mi kak sitostni je Čokolino, ker jaz ga ne jem (ni mi dober) ??? Ker Nik ga zmaže veliko flaško (260), pol pa še kruh z namazom, pa še pri meni malo, pa kekse npr. ali čokolado, mandarine dela njam, njam - no to vedno. mene kar nasiti, ampak hitro gre skozi (beri: si hitro lačen potem).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:37:47
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mene ne nasiti glih... Nik pa lepom papa... naš spet štrajka- že drug teden ne je nič od nič (vse kar mu dam ... samo spaca ali pa niti probat noče) saj bo. sem ti hotla še en glas dat za dobloja, pa je že fertik .
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?