|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
12.2.2011 16:13:45   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Katrinka pol pa velja ,kavica kmalu..

yes yesuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbet

tašče - jaz bi jo pa rada mela pa je na žalost nimam več, niti tasta - sam po pravici povedano bi pa živela stran :), tudi z mojo mamo ne bi bla - se v razdalji super razumeva in naj tako ostane.
Je nekaj resnice v tem, da moraš živet vsaj tako narazen, da v copatih ne moreš prit :)

se podpisem pod to

barbet - ej vazn da vam je blo fajn na krstu, jaz ene stvari se nisem ''po pravilih'' naredila pa naj bo vsaj tokrat - v smislu da vsi vedn recejo da je blo fajn ampak itak na hit skup dan...pa da jim malo usta tokrat zapremuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

MATR KOK SEM JEZNA!!!

Tamau noče spat, dec pa kot ponavadi ne more povedat kdaj bo doma, pa čeprav je bil že dve uri nazaj na poti domov... Sem juho skuhala in prpravla krompir, pa bo verjetno zgnil predn bo dec doma

SOVRAŽM TA KURČEV SINTAL!!!!!

a je prsu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
12.2.2011 16:14:53   
katrinka
jaz pa album s slikam urejam, pupe pridne, moj drva rihta...svakinja je plusek na testu pokazala...ce bo po sreci novembra spet teta postanemuser posted image
pol pa spet jaz na vrsti...heheuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
12.2.2011 16:43:11   
Anonimen
Pa sej ti si ja nora user posted image user posted image

Prsu... Pred pol ure :S

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4428
12.2.2011 23:00:37   
Anonimen
Telo me izdaja user posted image

Vročino sem dobila in boleče telo in kožo user posted image   In ko sem takšna obležala, je možek dobil klic in moral v LJ, ker je nekdo pozabil sporočit temu ku..evmu Sintalu, da bodo imeli vzdrževalna dela na mreži in posledično izpade user posted image   No in takšna sem najprej pospravla kuhno, potem pa oba otroka skopala in spravila spat... Ne uprašte me kako user posted image

No ampak vmes, ko je blo treba delat me ni nič bolelo, zdej ko pa je mir, sem pa spet čist fertik... Nevem če je psiha al fizika... Nekaj me izdaja...

Jutri pa dobimo obiske... Tašča in tast, mami in oči in teta in stric pridejo, ker ima moj jutri 30.rojstni dan, jst pa nimam darila user posted image   No ja... Upam, da zjutraj ne bo klica in bo lahko dec posesal stanovanje namesto mene user posted image

NO.......... pa lahko noč! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4429
13.2.2011 4:10:31   
katrinka
ja upam ziva da bos mela mirno noc in da bo karkoli se te loteva stran....

kaj pa menjava sluzbe za tvojega...glede nato kok je vse skup stresnouser posted image
kdaj se seliteuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
13.2.2011 21:52:51   
nmagk
Živa kako si,si kej bolš,kako si prestala dan  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
13.2.2011 21:59:49   
Anonimen
Evo mene s telefona :)

Dan prezivet... Seveda ni slo brez tega da bi dec vmes mogu u lj ampak je biu hitr nazaj :)) Obiski so bli in so tut sli in takrt sm jst spet vrocino in ubijalski glavobol staknila :( HB za Nalgesine-delajo cudeze :)))

Zdej grem pa desca poservisirat pa spat :P hehehe

pa ti nmagk, kako je blo u zg???

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4432
14.2.2011 7:02:39   
Mjavmjav
Vidim, da je tule malce bolj živo kot na srakah. Pa nekaj vas že poznam user posted image
Mogoče pa še tu kdaj kaj napišem, sploh če bo takšno vreme kot je bilo včeraj. Sprejemate nove člane?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
14.2.2011 8:45:00   
lumpa6
dobro jutro bejbe, kako ste

meni se danes tok nič ne dauser posted image user posted image user posted image
pa še ful mrzlo je zunaj, tako, da bom kr domauser posted image user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
14.2.2011 9:27:01   
katrinka
mjavmjav - dobrodoslauser posted image

nmagk - sem na fb vidla da ste uzival v zguser posted image

fuj fuj vreme...sonce prejsn teden nas je razvadl....

iscem perico, kuharco, likarco pa se kej...a se kera javi....jz rabm dopust....user posted image

ziva - kako siuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
14.2.2011 9:33:16   
nmagk
U Zagrebu je blo super,lepo je bilo videt kako smo prijatelja presenetl za rojstni dan,ker tud v sanjah ni mislu da bomo pršli,je mel kar solzne oči...no nam se je dogajal že na meji ker moj dragi Matic ni vrnil osebne,ko je bil na smučanju,jest pa tud pozabla,smo bli lepo brez njegove osebne in smo ga švercal čez mejo,še dobr da nas je tok da ni štel..ne uprašte sm kr čir na želodcu dobla...pol me je pa itak še dec napizdu,češ baba zmešana nč ne prever,ampak jest sm res čist pozabla...no izšlo se je srečno v obe smeri in imeli smo se super...prijateljica je frizerka zato imam tudi novo čisto frišno drugačno frizuro,da se mal pohvalimuser posted image user posted image user posted image ....tako da smo imeli pestro nedeljo,dans se pa tud men nč ne da,sam grem zdele mal omare pospravt Gregatu in Karolini,moram tiste premale cunje umaknt pa skrit,ker naš Grega bi to kr še nosu pa čeprav ma hlače že do kolen skor pa pol rok zunaj,sam njemu to ni važn,pol se pa kregava,zdej je pa u vrtcu in grem skrit te cunjeuser posted image ....

....no ko pridem spet mim,se oglasim....user posted image

Živa čuvaj se,čajčki,pa topla postla........pa bo...

Katrinka kje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Pa dobrodošle nove...mijavmijav......user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
14.2.2011 9:34:47   
nmagk
Katrinka me pa slišiš še predno objavimuser posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
14.2.2011 11:38:06   
vim
Ojla.
Evo mene iz tedenska oddiha, smučanje, sankanje, čofotanje zdaj pa spet daily routine.
Smo pa zadeli res noro lep teden in uživali 100/h.
Živa ne se jezit škoda živcev....kaj češ vzela si ga v paketu tak kot je...saj veš če je odgovorn ne more kr pustit če je v službi štala in rešuje pač nesposobneže.
Si pa carica da popedenaš takole dva čmlja pa še sama nisi OK.

Nmagk a si šla v ZG tut kaj v šoping, jaz bi šča v nov šoping center ARENA, k je GAP štacuna.

Katrinka tečisto štekam, dela ful, časa premal, ampak itka supermummy zmore vse.user posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
14.2.2011 13:57:44   
nmagk
Vim ne šli smo na obisk imamo prijatelje tam,nisem še šla v ta šoping center,mogoče pa drugič..user posted image
No lepo da ste uživali,super...user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
14.2.2011 17:22:43   
katrinka
hello....
evo nas doma, mi je vsega doma zmanjkalo za pupe pa sva s sandro sibale v millerja in nabavle vse,sem komi vozicek vozila hehe,pol pa po zgago st.1 in domov...zdele mi pa veselo izmenicno tezita...grrrrrrrrrrr

vim - ja hvalauser posted image

ziva - kaj pa jutr....tm okol pol dveh...

nmagk
- itak smo me krive da ne preverimo vse nasi deci pa nic - standard....vazn da ste se presvercal...heheuser posted image

kaj boste zvecer pocele...jz morm likat...fuj fejuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
14.2.2011 18:25:31   
Anonimen
Mal bolš? user posted image   Nevem.... Recimo da sem ok! user posted image

Katrinči lahko se slišiva.... Še nisem ziher, če bom u LJ jutri user posted image

NMAGK itak smo zmeri babe krive za take stvari... ampak nej bo... se ne sekiram user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4441
14.2.2011 19:09:42   
katrinka
ziva - ce bos sporocuser posted image

nmagk....se 3 dni a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
14.2.2011 19:18:33   
špica84
Dober večer

Jaz sem bila danes kr pridna.SEm že zjutraj speglala perilo.Pa malo sem se šla k frizerju polepšat

V četrtek gre možek po 2t bolniške nazaj delat,spet bo dolgcajt pa cel dan uno gledat jao meniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
14.2.2011 20:33:06   
nmagk
Katrinka jaaaaaaaaaaaaaaa še 3 dni jeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image  pa gremmmmmmmmmmmmmmm....
Drug teden so počitnce sm jest mal več frej,loh pade kaka kavica.....

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
14.2.2011 22:00:41   
cowgirl
PRODAM BON ZA PILATES ZA MAMICE Z DOJENČKI

za vse mame z dojenčki ali nosečke, ki bi rada malo migale: zaradi mojih izrednih zdravstvenih razmer (sem nosečka, rodim maja) prodam bon za 4 obiske pilatesa za mamice z dojenčkom ali nosečke po ugodni ceni 23eur (drugače je tam okol 40€). Poteka v LJ ob torkih zvečer, tam kjer je gosp. zbornica. bon je treba začet koristit do 20.2. več info O PILATESU je tukajle: http://www.sunshine.si/

pišite mi na krawca2002@yahoo.com ali ZS

Carpe diem

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
15.2.2011 10:15:01   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

mjavmjav - dobrodoslauser posted image

nmagk - sem na fb vidla da ste uzival v zguser posted image

fuj fuj vreme...sonce prejsn teden nas je razvadl....

iscem perico, kuharco, likarco pa se kej...a se kera javi....jz rabm dopust....user posted image

ziva - kako siuser posted image

ko boš našla zanesljivo, likarico, kuharico jo še k meni pošluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
15.2.2011 10:18:58   
lumpa6
švercanje, ja dobr da vas niso dobil,

osebne pri nas kar mož pregleda predno sploh avto zalaufamo, se zna tudi zgodit ja da katero pozabimo, pa zdravstvene tudiuser posted image user posted image , ja

jaz imam rezervna oblačila čez, pa en kup čevljeuuser posted image , k se vedno ponasreč komu kaj zmočiuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
15.2.2011 10:26:14   
nmagk
Ja tkole k maš več otrok je treba kr ornk prečekirat vse user posted image user posted image  pr nas morm pa kr jest met vse čez,mož ma sam avto,pol pa sika,če kej pozabm,dec k decuser posted image user posted image ,sej pol se pa reži na ta račun k je vse mim user posted image ,kaj čmo živim ljudem pravjo se loh vse zgodi,zdej je mim,mi bo pa šola za naslednjičuser posted image user posted image

Punce kava drug teden????????????????????

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
15.2.2011 10:30:39   
katrinka
lumpa - sem nasla zanesliv multipraktik kot nmagk pravi - nas sameuser posted image user posted image user posted image user posted image

nmagk - ziher odstevas minute...hehe

spica - a tist na tasco letiuser posted image

sem dubla krstne svece in prticke....cist zadovoljnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
15.2.2011 10:33:35   
špica84
Ja katarinka tisto leti na unga zmaja hehe

Kava jaz sem za,samo kje bi izpeljale to kavo

Mam eno vprašanje kdaj se daje vloga za vrtec,sicer še sama nevem kam jo naj dam al tle v lj al dol kamor se planiramo selit,če bo vse po sreč.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......