|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
9.2.2011 9:22:06   
nmagk
user posted image user posted image user posted image  Živa evo ko nas povabiš pridemo,sam 11 štukuser posted image ,ok pač ne bom nč čez okno gledalauser posted image

Tašča no o tem bi jest mela velik za povedat,mam fino mir pred njo že 10 let,ker sploh nimamo stikovuser posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
9.2.2011 10:35:53   
špica84
Dober dan

Živa me veselim,da se ti je uresnićila želja po selitvi oz. da sta tako hitro našla stanovanje.Pa še to je tako blizu mame,vrtca in vsega.No ko s e boste pa vselili pa kavica zihr pade

Jaz pa komaj čakam da se losam te blesave lj(ne me narobe razumet);prej sem živela v malem mestu in se je nikakor nisem mogla navadit.Saj je fajn spoznala sem moža in rodila se nama je prekrasna hčerkica.SAmo kaj ko sem vajena majhnega mesteca ob savi :).
Pa še tašča mi gre totalno na ......

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
9.2.2011 12:02:40   
nmagk
Špica prid k men na kufe pa pogovor o tašči,ti dam par dobrih nasvetov kako se losati tašče,jest mam mir že 10 letuser posted image user posted image user posted image ...haha jo sploh ne vidm...

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
9.2.2011 12:11:47   
špica84
Težko ker živimo skupaj vuser posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
9.2.2011 12:37:25   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Špica prid k men na kufe pa pogovor o tašči,ti dam par dobrih nasvetov kako se losati tašče,jest mam mir že 10 letuser posted image user posted image user posted image ...haha jo sploh ne vidm...
a ti si taščo tudi skenslala, jaz je tudi že dobra 3 leta nism vidla, mal mi je hudo zaradi otrok k ne poznajo svoje babice, drugače je pa ok

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
9.2.2011 12:40:14   
joli07
Dober dan,
ene ste pa z mislimi že na MORJU, uživate, se kopate in pečete na žaru user posted image user posted image user posted image .
pa čestitke in velik sreče vsem, ki se boste in se imate namen selitiuser posted image .

Zdej ste se pa še na tašče spravileuser posted image . Boge tašče.

nmagk : če bom kdaj rabila kakšen nasvet kako se tašče znebit, bi te lepo prosila da mi boš zaupala receptuser posted image

Mi tudi živimo skupaj user posted image vendar v hiši. Smo vsak v svojem nadstropju, vendar je malo moteče, ker imamo skupen vhod, hodnik , pa nekatere prostore ( pralnica, sušilnica , garaža ). V glavnem se skoz srečujemo, če pa ne, pa sta oba ( tast in tašča - bodoča ) vsaj 5 x na dan pri nama zaradi tamalga, kar meni tudi že full presedauser posted image . Jaz sem se z mojim tudi že kar nekaj časa nazaj pogovarjala o tem, da greva na svoje, sedaj ko imava pa otroka mu pa že kar najedam. Rezulta : do konca leta se selimo. Najdli smo že, samo tole hišo je potrebno prodati, zato smo si zadali rok nekje do konca leta. Upam da uspe.

Aja, Katrinka full ti hvala za info - zobar .

Pika27 : če boš za kakšen športen dan - golovec se mi javi.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
9.2.2011 16:27:30   
nmagk
Lumpa evo sva se jih losale,a ni finouser posted image user posted image user posted image ...ni problem za recept rade volje delim še skatero,ker moja tašča je tako žleht človek,res ne morem drugače rečt tako,da imam kar dobre izkušnje s tem,kar se tiče otrok pa jo pozna samo najstarejši ostali 4 jo ne,imajo moja dva ki sta zlata vredna in sta za dva....moj mož pa itak prav da ima najboljšo taščo in tasta ,se ful dobr razume z njima,pa tud skup živimo,mislim v hiši,ja eni majo srečo ja eni smo ga pa na j....user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj jest sm res že z mislimi na morju,sploh k je tako lepo zunaj,samo kaj ko nekaj tuljo,da bo spet mraz pa sneg,pa dež...user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
10.2.2011 8:56:16   
Anonimen
Kje pa ste vse? user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4408
10.2.2011 10:35:50   
nmagk
Evo me povej kako si ,se že štimaš za selitev?Kako mala Živa....

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
10.2.2011 10:55:18   
Anonimen
Uh... Selitev... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zaenkrat samo razmišljam še o njej... Počasi user posted image   Živa ma pa danes 1. pregled pri pediatrinji... Upam, da bo pridna user posted image Sicer je super, samo Žiga je zgleda začel dojemat spremembe in ponoči hoče pri naju spat... Mogoče je pa krivo to, da fotra zvečer ni doma, ko gre spat user posted image   Sem se glih zdele spomnila, da je blo nazadnje isto sranje, ko je bil dec dežuren user posted image

Pa vi? Kako tvojadva? Sta bolje?

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4410
10.2.2011 13:06:24   
špica84
Elow eto še mene.Sem imela prometno danes na rudniku.Me je en starček nabil,butel šel rikverc zapelat.POtem pa mene obtožil da sem jaz šla naprej.
Seveda na koncu je skidnu iz kraja nesreče,tako da nisem jnič rešla

Živa dobro opravita z živo na pregledu,katerga pediatra pa masta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
10.2.2011 13:22:54   
nmagk
Špica  upam da si ok...

Živa  mi smo zdej ok sam ne bom nč hvalila,ker bi rada da gre grega drug teden u vrtec,tko da bom kr tih....

Matr en avto bi mogla dobit,čez vikend,ker bi šla rada v Zagreb,naš prijatelj ima RD pa bi mu šli radi voščit,evo pa še ni avtauser posted image ,tud od fotra ne morem uzet,ker nas je preveč user posted image ...kaj čem velika familja,veliki problemiuser posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
10.2.2011 13:33:39   
špica84
Lohk greš z mano nmagk,sam kaj ko verjetno ne greš sama

Ja jaz sem ok,avto je mal zjahan oz. tablca je zvita

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
10.2.2011 15:37:05   
nmagk
Ja Špica nas bi šlo 6 zato je od fotra avto premajhen,drgač ne bi bil problem,sam tanajstarejši noče več znami hodit...no edin če gremo z dvema avtomauser posted image user posted image user posted image ....sam je pa predrag špas...

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
10.2.2011 20:28:45   
Anonimen
Voila... Še en dan za mano in upam, da preživim do nedelje user posted image

Na pregledu vse OK. Naša "bajsika" ma 3750g in 51,5cm.  Ostalo vse OK! user posted image

KATRINČI MED POGREŠANIMI SI!!! user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4415
10.2.2011 21:14:23   
nmagk
user posted image user posted image user posted image user posted image  Živa...

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
10.2.2011 21:33:15   
špica84
Pridna tale Živa :)

Aja hvala za družbo in za sprehodek živa.
MI pa jutri zopet na dolensko jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
11.2.2011 9:38:04   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Ja Špica nas bi šlo 6 zato je od fotra avto premajhen,drgač ne bi bil problem,sam tanajstarejši noče več znami hodit...no edin če gremo z dvema avtomauser posted image user posted image user posted image ....sam je pa predrag špas...
vidš zato mi vozimo kombi, za pomestu je sicer mal velik, ampak ni problemou s placom, pa kaj vse sabo vlačmo, sploh ne prašuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
11.2.2011 11:01:55   
katrinka
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evo me...se sm ziva....zal drage moje mi ni uspelo nic gor na rr pridt...tok mam stvari za narest da se ven ne vidim...a joj
pa se tale nas krst...groza kok malenkosti

drugace pa po starem
sandra je cist odvisna ratala od mene - niti na wc me v miru ne pusti, suzana pa itak navihana samostojna puncka k vsako sekundo nekaj uspici

ziva - NORO...SELITEV,FUL DOBRA LOKACIJA
pridem na kavo k se postimate...super, ful sem vesela...glede 11 nadstropja - se bos navadla, ni panike, jaz sem isto v enajstem zivela v domzalah...cist ok

ostale - upam da ste vsi zdravi, da ste ok...pokomentiram drugic
bom bolj pridna in bom tule gor visela...hehe

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
11.2.2011 12:33:49   
nmagk
Lumpa katerega mate,mislim kombi,jest sm mela prej traffica in sedaj ga tud čakam čist novega sam ga še delajouser posted image user posted image user posted image ,ker sem jim zakomplicirala z barvo in dodatki,tko da pr nas itak tud brez kombija ne gre....tud po mestu sm se čist navadla...

Katrinka pridna ti kr vse poštimaj pol pa pade spet kaka kavica ,a ne....

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
11.2.2011 13:53:34   
lumpa6
ne mi nimamo novega, vozim starega citroena

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
11.2.2011 17:42:44   
katrinka
nmagk - ah kje to pa ne, kavica bo prej, sej zdej morm samo vabila narest pa vsem dati pol mam pa neki cajta mir, gostilna je rezervirana, za cerkev smo zmenjeni, svece in prticki naroceni...pocas kr gre...tko da kavica kmalu...

no, sandra je cist cist posesivna in joka sekundo zatem ko zapustim njen zorni kot....kaka ideja da tole omilim...k ze vidim kok bo tezav....

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
11.2.2011 17:55:18   
nmagk
Katrinka pol pa velja ,kavica kmalu..

Lumpa ma sam da se pelješ kokr tok normalno pa je,jest že ful pogrešam avto sm že od 8.12. brez....

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
11.2.2011 21:43:41   
barbet
Ojla punce!

Pa mi je uspel spet mal na RR. Ta teden se pa sam potepamo in se skoraj ne dohajam. Se je prav luštno ... samo spanja mi primanjkuje. Zvečer ne grem prav zgodaj spat, ponoči ima pa zadnje dni user posted image neke sireneuser posted image . Sem imela danes v načrtu še kaj pospravit, pa se bom kar odmajala v posteljo user posted image

Katrinka - vidim, da imaš ti krst popolno organiziran. Jaz sem povabila ustno, samo ožjo žlahto, ki jo je itak ful mal (pa še smo prestavli, da so bli vsi frej), torto sem pekla sama, v gostilni so imel hb še frej (sem klicala par dni prej), za svečo in oblekco je poskrbel bratec/botrček, oblekco sem ji pa že tok prej začela delat, da ji je bla komaj prav :) Mel smo se pa suuuper. Mala je skoraj celo mašo prespala, krst pa celuser posted image Potem je pojedla in v gostilni bila fuuul pridnauser posted image

Živa - suuuper za selitevuser posted image user posted image user posted image To je bilo pa res hitro najdeno.
Pri tebi res drži, da če si nečesa močno želiš ... Pa super za malo Živouser posted image

joli07 - ko bo spet kak lep dan sem tudi jaz za kak "športni dan", no ja sprehod

tašče - jaz bi jo pa rada mela pa je na žalost nimam več, niti tasta - sam po pravici povedano bi pa živela stran :), tudi z mojo mamo ne bi bla - se v razdalji super razumeva in naj tako ostane.
Je nekaj resnice v tem, da moraš živet vsaj tako narazen, da v copatih ne moreš prit :)

špica - kok pa mene taki ati razkurjouser posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
12.2.2011 14:04:43   
Anonimen
MATR KOK SEM JEZNA!!!

Tamau noče spat, dec pa kot ponavadi ne more povedat kdaj bo doma, pa čeprav je bil že dve uri nazaj na poti domov... Sem juho skuhala in prpravla krompir, pa bo verjetno zgnil predn bo dec doma user posted image

SOVRAŽM TA KURČEV SINTAL!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbet)
  Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?