|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
14.2.2011 21:08:27   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Z velikim veseljem sporočam, da je Patrisha danes končno postala mamica!!
Ima hčerkico Gaio, veliko 47 cm in težko 2470 g. Sporoča tudi, da sem zdaj jaz na vrsti hehe in da naj pozdravim bando. user posted image

Čestitke in poljubček za Gaio! user posted image

Kooooončnoooo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
14.2.2011 21:08:46   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Pozabila sem dopisati, proti krčkom mu pa dajem 2-3 kapljice - kapljice proti krčem gorensjkih lekaren. Super pomaga!!! Sploh po adaptiranem mlekcu. Midva sedaj kar vmes zmešava med mlekca. Je pa res, da Nik tako eksa mleko (neglede katero), da vmes kar stoka. Potem je pa jok, da postane čisto plav. Od kar dajem tole, so še krčki veliko milejši. Dam tudi kapljico do dve na dudiko, če je res prehudo in da tisto v umetnem mlekcu ne prime takoj.

Komarčkov čaj lahko dajete piti od prvega tedna naprej, je meni petronažna rekla. Samo moj ga nemara pa ne vem zakaj.

Jaz ti še enkrat priporočam, da probaš aventovo dudo, ker TT dude so ful mehke in meni je Lovro isto delal. Po aventovi se mora precej bolj trudit (kar je podobno matranju na prsih in se na flaši ne razvadi) pa še cel kup zraka ne požre, ker bolj počasi pije (vsaj enkrat dlje na aventov kot TT). Pa obvezno podiraj kupček tudi enkrat vmes. Vsak zrak, ki ne gre skoz usta ven, gre skozi črevo in to boli.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
14.2.2011 21:11:48   
valek
Kolikor jaz vem je kolike=krči....user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
14.2.2011 21:13:45   
valek
grem js gledat film Ohcet bo in pika ....na pop tv....
lepo spančkajte pa lepo se pocartajte z svojimi dragimi....
js še svojga čakam....
user posted image user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
14.2.2011 23:28:57   
Teyla
A ni tako, da se kolike začnejo "šele" pri dveh tednih oz 4 tednih, izzvenijo pa pri 3 mesecih? Pojavijo se zarad nerazvitega črevesja in otrok neutaložljivo joka več ur skupaj. Pa še ob isti uri se pojavljajo. Krči so pa lažja oblika, oz zrak, ki je ujet v prebavlihi in jih "šraufa". Vsaj jaz to tako štekam. user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
15.2.2011 7:40:31   
Jo@n
Jutro!!!
Samo da se pofočkam da sem še vedno kinderjajček in vam zaželim lep dan!
user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
15.2.2011 8:25:36   
Tisia
jutro  jaz sem tudi še tu 2v1 user posted image

grem kavico spit pa z mlajšo pupo obiskat ortodonta ,smo kar leto čakali za pregleduser posted image groza

IZVIRNO SPOROČILO: valek

grem js gledat film Ohcet bo in pika ....na pop tv....
lepo spančkajte pa lepo se pocartajte z svojimi dragimi....
js še svojga čakam....
user posted image user posted image

mi smo tudi ta film gledali smo se kar nasmejali,včasih vidim sebe kako isto tako počnem pri pupah pa se potem brzdam,da jih ne morem očuvati vsega slabega kar jih čaka...morajo se naučiti v življenju vsega...kar mi zelo težko padeuser posted image  samo tako je, otrokom želimo najboljšeuser posted image včasih škodimo če pretiravamo oz. jih hočemo pomagati a oni si tega ne želijouser posted image ...
kako hitro rastejo...boste videle mamice kmalu bodo v pubertetiuser posted image ....user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
15.2.2011 9:07:12   
DIANE
Dan,

sm z CTG-ja vse pod kontrolo tk, da še bomo pomoje čakali. Je bil pa en kr fajn popadek in sestra reče ste kej čutli jst nč nism čutla hehehe. Tko, da pustimo se presenetiti ko bo bo upam, da čimprej akcija hehe danes mi je všeč ta datum vndar bomo šli vrjetno še kr naprej hehehe.

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
15.2.2011 9:41:10   
Mišyka
Jutro! Zdej je pa zjutrej res čist mal za prebrat...

Jst sem pa dons odlično spala, vmes vstala samo 1x in potem do pol 9h!

Aha, krči in kolike so tud za moje pojme eno in isto. Niso pa vse krči kr tko, mormo pač doječe mamice tud mal pazit kaj damo v usta, da naših malčkov preveč ne napenja. Jst se spomnim kako mi je pri prvem zapasal golaž iz zmrzovalnika, njami, sam pol je bil pa mali 1 dan čist bogi.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
15.2.2011 9:47:37   
tamy82
Jutro!

Uf, midva sva pa zdej sama, ker ma očka nek sestanek danes in ne vem kdaj sploh pride domov user posted image Se bova vsaj malo navadila kako bo od sobote dalje, ko bo spet delal user posted image

mišyka meni se tudi zdi, da Vala napenja zaradi tega kaj jaz jem, ampak res ne vem kaj mu ne paše. Ker res pazim, da ne jem kar vsega po vrsti. Tako da je kakšen dan bolje, kakšen dan malo slabše. Si bom res morala prav pisat kaj jem in kdaj ga napenja, da bomo ugotovili kaj bi lahko bil vzrok.

biljana mislim, da si ti spraševala glede xsare picasso user posted image Midva sva jo kupila (rabljeno) kakšen teden pred Valovim rojstvom in zaenkrat je ok. Se moram pa še navadit nanjo, ker s Cliom je bilo vseeno malo drugače user posted image Je pa res tak prav družinski avto user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
15.2.2011 9:52:19   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Z velikim veseljem sporočam, da je Patrisha danes končno postala mamica!!
Ima hčerkico Gaio, veliko 47 cm in težko 2470 g. Sporoča tudi, da sem zdaj jaz na vrsti hehe in da naj pozdravim bando. user posted image

Čestitke in poljubček za Gaio! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tttttttttooooooooooooo bravo patrisha user posted image user posted image user posted image  čestitke za malo grško boginjo :)

včeraj je moj sonček prišel domol z dvema šopkoma rožic - zame in za babi. je rekel da žal niso imeli sončnic - mali vedno hoče sončnice, ker pravi da je on moj sonček user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
15.2.2011 9:56:04   
vipercat
punce enkrat sem vas že povprašala po tej temi, pa ste me vse zignoriralee... mene pa še firbec matra...

a imate kaj izkušenj z vedeževalkami? mene zadnje čase srbi da bi šla malo poslušat kaj naj bi nas čakalo v prihodnje. kar nekaj stvari se dogaja v našem življenju, pa me kar malo mika. ste kdaj bile? so vam kaj zadele?

jaz sem bila 2x. enkrat pri eni gospe, ki je bila izredno bolana in na žalost ne dela več mi je pa čisto vse uganila. se je vse uresničilo ... no nekaj še pričakujemo user posted image . druga pa je zloglasna stanka iz postojne ki jo vsi tako hvalijo, meni pa ni povedala čisto nič pametnega.

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
15.2.2011 10:17:38   
Tigrica86
dobro jutro!

tud js sm še tuki kot user posted image še vedno nobenih znakov, da bi se kaj že začelo

sem pričakovala malo več napisanega, da bom vsaj eno urco brala, pa nič... no, bomo pa čez dan mogle bit bolj pridne user posted image

vipercat, js nimam izkušenj, zato že zadnjič nism nič napisala... nekak ne verjamem v šlogarce, kaj pa vem user posted image čepav nekaterim pa baje vse prav napovedo user posted image

kje pa je Registrirana? pa ne da je ubogala Patrisho in šla rodit? user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
15.2.2011 10:23:13   
Tigrica86
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

včeraj je moj sonček prišel domol z dvema šopkoma rožic - zame in za babi. je rekel da žal niso imeli sončnic - mali vedno hoče sončnice, ker pravi da je on moj sonček user posted image

iii, kk lepo user posted image

moj pa je prišel domov praznih rok in mu je bilo potem hudo, ker sem mu js že pred časom nekaj pripravila in šele včeraj dala, pa si ni mislil da bom kaj naštimala, ker sem pač že nekaj časa samo doma user posted image hja, je treba pa v naprej mislit user posted image sm pričakovala vsaj kakšno user posted image

se je potem izgovarjal, da mu ta praznik nič ne pomeni, pa da bo na gregorjevo mi kaj prnesel... me prav zanima... ker letos mu še dan žena in materinski dan v marcu ne uideta, pa še god imam marca user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
15.2.2011 10:28:02   
Tigrica86
aja, pozabla sem se vam včeraj zahvalit za odgovore, kako oblečt user posted image za domov...

sem vedla da preveč berem user posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
15.2.2011 10:29:03   
maurica
patrisha; končno!! iskrene čestitke za Gaio user posted image user posted image

ja, midva optimista sva hotla kar na koncert od Kreslina user posted image no, sej sva pol ugotovila, da bo treba še malo počakat. glede prsi ne bi bilo panike, bi si itak stisnila preden bi šla.

meta; Aptamil kupujemo v Mullerju. Drugače pa je baje boljše adaptirano mleko Novalac (imajo tudi za krčke). Je manj sladko in baje otroci niso tako "zaliti" in okrogli kot pri Apatamilu. Če pa pomaga pri krčkih pa ne morem reči iz prve roke, za Aptamil pa lahko potrdim.

krčki; pri prebavi pomaga tudi sirup od kumine, deluje proti napihnjenosti. se ga dobi v lekarni

pa še nekaj, jaz sem ugotovila, da ko Anžeta zvija, mu ful paše spat na hrbtu. na trebuščku (ki naj bi bila pri krčih najboljša lega) mu sploh ne sede, če ga dam na bok pa se tolko časa premika sem in tja, da se spravi na hrbet. tako da pol ful pazim, da je vsaj malo nagnjen in da ima glavico postrani. pa hvala Bogu da imam AC

teyla; po moje tudi če dojiš ji lahko daš pred dojenjem ene par požirkov komarčkovega ali kamiličnega (sladkanega) čaja. če nimaš flaške, ji lahko daš kar po žlički. mislim, da je glede čaja in dojenja tako, da ga ni potrebno dodajati za žejo (ker če pije adaptirano mu kasneje ponudiš tudi čaj), par požirkov za prebavo pa je ok

pilotegirl; probaj s kamilicami, če komarčka ne mara. pa pri adaptiranem mleku poskusi s tistim, ki pomaga pri krčkih. pa ne se toliko obremenjevati glede dojenja. važno je, da Nik pridobi na teži. a veš koliko nas je zraslo gor na adaptiranem mleku (nekateri celo na kravjem), pa nam nič ne manjka user posted image

vipercat; jaz tudi nimam izkušenj s tem

Neposredna povezava do sporočila: 4466
15.2.2011 10:32:46   
maurica
Še eno vprašanje: a ima katera kakšen nasvet, kaj narediti, ko je dojenček prehlajen? Anže se nama je neki prehladil user posted image . Zaenkrat mu dajem v noska fiziološko in probam s palčko muco ven dobit. Še kakšna ideja?

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
   [Brisano sporočilo]
15.2.2011 10:46:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4468
   [Brisano sporočilo]
15.2.2011 10:51:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vipercat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4469
   [Brisano sporočilo]
15.2.2011 10:52:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jo@n)
  Neposredna povezava do sporočila: 4470
   [Brisano sporočilo]
15.2.2011 10:54:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maurica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4471
15.2.2011 11:23:26   
Tigrica86
Punce, mankja nam še 20 strani za Dojenčke! user posted image Bolj slabo danes prispevate user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
15.2.2011 11:31:03   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Jutro!

biljana mislim, da si ti spraševala glede xsare picasso user posted image Midva sva jo kupila (rabljeno) kakšen teden pred Valovim rojstvom in zaenkrat je ok. Se moram pa še navadit nanjo, ker s Cliom je bilo vseeno malo drugače user posted image Je pa res tak prav družinski avto user posted image

jp jaz sem spraševala....user posted image ...no saj ga še ne mislimo takoj kupit, tam nekje aprila,maja mogoče še kaj cene padejouser posted image ...do takrat mi boš pa lahko že kaj več povedalauser posted image ..meni se tudi dopade k je tak prostoren, saj nas bo 5 kmaluuser posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
15.2.2011 11:33:56   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

punce enkrat sem vas že povprašala po tej temi, pa ste me vse zignoriralee... mene pa še firbec matra...

a imate kaj izkušenj z vedeževalkami? mene zadnje čase srbi da bi šla malo poslušat kaj naj bi nas čakalo v prihodnje. kar nekaj stvari se dogaja v našem življenju, pa me kar malo mika. ste kdaj bile? so vam kaj zadele?

jaz sem bila 2x. enkrat pri eni gospe, ki je bila izredno bolana in na žalost ne dela več mi je pa čisto vse uganila. se je vse uresničilo ... no nekaj še pričakujemo user posted image . druga pa je zloglasna stanka iz postojne ki jo vsi tako hvalijo, meni pa ni povedala čisto nič pametnega.

ne nimam nobenih izkušenj,ne verjamem ravno v te zadeve sem čist anti za to....sorryuser posted image  mogoče ti bo katera druga kaj znala več povedatiuser posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
15.2.2011 11:35:38   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

Punce, mankja nam še 20 strani za Dojenčke! user posted image Bolj slabo danes prispevate user posted image

evo,saj že pomagam čvekatuser posted image ..

Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

PROSTI ČAS
mamamajča

Kadar podnevi otrok spi, se samostojno igra, vi:

hitro preverim, kaj je novega na forumih, facebook-u (32%)

prižgem TV in se malo uležem (11%)

si skuham kavo, pregledam pošto, reklame (17%)

čistim, pospravljam, kuham, ni prostega časa! (39%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!