Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.2.2011 16:13:09
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lil_ me pa skrbi, ker opazam(ko crpam) da imam manj mleka, kot npr. 14 dni nazaj. ta razlika je zelo opazna, tko da me skrbi, da zdej k se bomo koncno zacele dojit, bom pa ostala brez mleka Ko boš dojila, bo po mojem boljše in se bo mleko bolj delalo. Počivaj in veliko pij
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.2.2011 16:18:46
|
|
|
|
Teyla
|
Lep pozdrav vsem Jaz nekako zadnje čase ne pišem tolk, kot bi želela. Razlog je v tem, da moj vsak večer/jutro zasede računalnik, ker riše nekaj za službo. Tako da se ukvarjam s Tejo, malo počivam, kaj berem, pa tv gledam. Zdaj je pa v službi, pa sem si vzela nekaj časa, da vas preberem. Vidim, da ste kar pridne in nam do četrtega dela ne manjka več dosti. tamy82 super za celo noč spanca. Tudi mi smo spali relativno mirno. Enkrat je celo potegnila 4,5h. Se mi je prav fajn zdelo. KLARA1 čestitke za hčerkico in bravo za tako hiter porod. Patrisha že carta? Je kaj novičk? Tudi jaz razmišljam, da bi kupila te BioGaia kapljice, ker malo vse bolj črviči čez dan in sicer se ful napenja preden se pokaka. Ne vem s čim ji lahko pomagam oz če ji bodo kapljice pomagale. Včasih malo pojokca tudi po obroku oz to skoraj vedno, zraven še malo pojamra, ampak zaspi sama nazaj. Problem je potem, ko se zbudi in se tako napenja, da postane čisto rdeča v obraz in me je dejansko strah, da ji ne bo še kakšna žilica počila. Takrat je pa ne morem umirit. Tak da imamo ene 5 min žurko, ko se pokaka je pa takoj ok. Blato je pa sluzasto. Kakšen nasvet? Entram za 4.del...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.2.2011 16:34:13
|
|
|
|
tamy82
|
teyla pri našem je tudi tako, da se ful napenja po obroku in se potem umiri, ko se pokaka ali pa fajn prdne Pa tudi ne vem ali je za to krivo mogoče kaj kar sem jaz pojedla ali ma pač tako prebavo. Ne vem kaj bi pomagalo, mi bomo zdej s komarčkovim čajem provali, če bo kej boljše. Sem pa danes tudi kapljice BioGaia kupila, če bo sila
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.2.2011 16:38:13
|
|
|
|
Teyla
|
Ahah zgleda, da je to kar praksa. Naša se je prej zmeraj pokakala takoj po dojenju zdaj se pa v bistvu po dojenju in spancu, se pravi okoli 2h po obroku oz pred naslednjim dojenjem. Kar je v bistvu ful praktično, ker jo potem previjem pred dojenjem in spi naprej v čisti plenički in mi je ni treba zbujat. se pa zdaj očitno bolj matra kot prej, zato sprašujem. No, če bo kriza bom šla še jaz po te kapljice. Dokler je dokaj mir po obroku in lahko zaspi, se mi zdi, da je še ok.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.2.2011 16:49:34
|
|
|
|
cukica
|
Ja tud pri nas pride čist rdeč v glavo in se napinja.Potem parkat prdne in je bolje.Mamo pa zvečer eno uro jokanja ob isti uri tako,da mu sedaj dam kr komarčkov čaj in potem je bolje ter nato veselo kakamo.Včeraj zvečer se je pokakal 5 tko,da sem sam previjala.Že,ko sva šla jest je nafilal na novo čisto pleničko in potem sem hodila do previjalne pa v sobo jest pa itd,.... Sam,da minejo 4 meseci pa naj bi bilo potem tud z krči mir,...Upam,da že prej,....
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.2.2011 16:50:28
|
|
|
|
cukica
|
Jo@n kako si pa ti?Kako kaj sladkor? Pri nas je izginil čudežno in sem prov vesela,da sem frej vsega,....
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.2.2011 16:55:51
|
|
|
|
Teyla
|
Jst našo samo dojim, tako da ji nič čaja še ne morem dat. Mogoče butasto vprašanje, pa vseeno: A tile krčki na začetku so mogoče "obetavni" za kasnejše kolike?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.2.2011 16:59:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.2.2011 16:59:46
|
|
|
|
cukica
|
Pogosto imajo več krčkov fantje kot punčke. Men so rekli,da ne potem bomo pa videli kaj bo.Bom pa tud v četrtek vprašala kako je s temi krčki pediatra,ko imamo prvi pregle.
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.2.2011 17:00:49
|
|
|
|
cukica
|
Patrisha iskrene čestitke za hčerkico Gaio,...
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.2.2011 17:01:32
|
|
|
|
tamy82
|
patrisha ČESTITKE!!! PA TI JE LE USPELO!!! VELIKO CARTANJA IN UŽIVANJA SKUPAJ!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.2.2011 17:02:26
|
|
|
|
tamy82
|
cukica koliko ml čaja pa mu daš? Ker jaz mu ne upam dat preveč, ker ma danes šele 2 tedna.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.2.2011 17:03:36
|
|
|
|
tamy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Jst našo samo dojim, tako da ji nič čaja še ne morem dat. Mogoče butasto vprašanje, pa vseeno: A tile krčki na začetku so mogoče "obetavni" za kasnejše kolike? Zakaj pa ji ne bi smela dat čaja, če samo dojiš? Ne razumem najbolje ...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.2.2011 17:05:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.2.2011 17:06:52
|
|
|
|
little*miss
|
patrisha čestitke za Gaio pa imamo enega februarčka valentinčka Jaz sem Jana oblekla za iz P v bodi in žabice, gor pa samo toplo trenirko. Pa kapico in copatke. Pokrila sem samo z dekico, ker je bilo takrat toplo. Če bi bilo bolj mrzlo pa bi dala samo še eno dekico gor, ker je v avtu toplo in bi ga pregrela z zimskim pajacem. Tistih 5 rokavov in 3 hlače + zimski pajac je too much
< Sporočilo je popravil little*miss -- 14.2.2011 17:07:22 >
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.2.2011 17:11:14
|
|
|
|
cukica
|
Sej jaz mu dajam tud sam moje mleko en obrok ma aptamil comfort,ampak mi je patronažna rekla,da mu lahko dam mal čaja,...Pustim,da nardi ene 10 požirkov.
|
|
[Brisano sporočilo] 14.2.2011 17:18:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.2.2011 17:20:19
|
|
|
|
Tigrica86
|
Patrisha - čestitke, zdaj pa veselo cartanje mi pa ni všeč, da si dala Registrirani prednost pred mano, pa še sploh ni njen PDP
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.2.2011 17:24:54
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Z velikim veseljem sporočam, da je Patrisha danes končno postala mamica!! Ima hčerkico Gaio, veliko 47 cm in težko 2470 g. Sporoča tudi, da sem zdaj jaz na vrsti hehe in da naj pozdravim bando. Čestitke in poljubček za Gaio! Bravooooooooooooooo, čestitke Patrishi končno se je rešila trebuška....pa še Valentinčico ima...ja super.... upam da čimprej okreva, da je porod bil dosti lažji kot same priprave nanj
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.2.2011 17:28:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.2.2011 17:29:26
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Pa sem le uspela it na sprehod in moram priznat, da mi je res pasalo! Sicer hodim kot pingvin, ampak ja tako to gre. Sem pa šla danes za spremembo z mojo mami in sva se fino načvekale, le vmes sta naju razjezila 2 tečna psa... Mobitel sem pozabila doma in prvo kar sem naredila sem šla gledat, če imam kak SMS. In je bil, ampak od možeka. Par sekund zatem pa je priletel še eden in ta je bil Patrishin, jupi! No super...tudi meni je uspelo na sprehod-in ja sedaj pa tudi jaz hodim nekaj takega kot pingvin ali medved....:)))))) ...sem pred kratkim prišla nazaj...sedaj pa se malo ogrejem in skočim v kopel...malo mojga bušija pocartam.....
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.2.2011 17:34:35
|
|
|
|
valek
|
aja...in seveda nisem se mogla upreti, da nebi pojedla še prej košček kruha namazan z nutello ....mnjami
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.2.2011 17:35:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami Sem pa vidla da je bla že tema o kapljicah proti krčem, men so koroške kapljice zelo svetovali, me pa zanima če kera ve kdaj se jih lahko začne uporabljat, ker našo že tk dajejo krči vsak večer 2-3 ure, se mi smili , sam glede nato da je stara šele 2 tedna pa še 2,5 kg nima nevem če ji že lahko dam??? Našemu jaz dajem BioGaia gtt. po eno do dve na dan, zaenkrat še ni kašnega učinka. je bil pa včeri star 14 dni, kot tvoja, le da ima že čez 3 kile. Pokliči v lekarno, naj ti one svetujejo (za BioGaio sem jih tut klicala, za zihr). Jaz tudi dajem BioGaio. Sicer naš na teži nikakor nemore dobivati, krčke ima pa hude. Sicer dobiva prvi dan, pa je že veliko bolje po nadomestni hrani. Ker naš ima blazne krčke po dodatku, ker nimam mlekca dovolj.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.2.2011 17:35:55
|
|
|
|
little*miss
|
Punce, če bo katera kupovala sleepy wrap preko mojskratek.si mi naj pove, ker imam kupon za 10 % popust
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.2.2011 17:44:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Z velikim veseljem sporočam, da je Patrisha danes končno postala mamica!! Ima hčerkico Gaio, veliko 47 cm in težko 2470 g. Sporoča tudi, da sem zdaj jaz na vrsti hehe in da naj pozdravim bando. Čestitke in poljubček za Gaio! Čestitke!!!!!
|
|
|
Vprasanje za mamice -kako pogosto gredo vasi mozje/partnerji zvecer na pijaco s prijatelji?pogosteje kot 1x tedensko (
16%)
1x na teden (
13%)
1x na mesec (
18%)
redkeje (
52%)
Število vseh glasov: 395Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!