vesna_b
|
vipercat -oooo, pa si že skor na cilju, a ne? sem ti kar mal fovš. (ja, vem, čist tipično slovensko) ne, saj ne, saj mi je tako lepo, ko me dete rukne v medenično kost ali mehur , ampak me pa tud zanima, kaj sva "naredila" je pa pravi akrobat / akrobatka tale pikec. sploh zvečer in pa okoli štirih zjutraj je noro. miga pa čez cel dan. srečno! he he he, tale tvoj mali pa je pockran. lepo, a ne? naša je tako ponosno prinesla domov voščilnico, ki so jo delali v vrtcu. se človek kar malo razneži ja, kofe - jaz še vedno lahko popoldne, tako da če bo kak coffe break okoli pete ure, bom probala pridt tudi jaz. kaminek - o, paše, ja. drugače pa vse pohvale za tvojega moža. lepo, da te malo razvaja. in pa držim pesti zate. pokazat se pa le pojdi, škodit ne more. lenkadolenka - dobrodošla med nami, čvekami. smo pa tukaj zbrane vse, noseče, tik pred porodom, nenoseče, tako da... katte - tudi zate držim pesti. vedeževalke pa... jaz full nisem v to verjela, ampak... enkrat sem šla. čist tko, grem iz firbca, da bi pa za sveto vzela, pa ne. šla sem s kolegico, v krško, plačal pa si toliko, kolikor si želel. sem pa imela ves čas v glavi to, da ji ne povem nič, torej da ne bo izvlekla nič iz mene. no, pa moram rečt, da je kar uganila. surprise surprise. najbrž je vidla, da sem skeptična full, in mi je prvo povedala o mojem otroštvu, starših, bratu - da je ravnokar nehal s punco, celo prvo črko mi je povedala, in da ga je čist potolklo. čist resnično. no, dodala je, da bom v enem letu poročena in da bom imela otroka, pa zelooo pridnega moža. no, ajd, poročena nisem bila, sem pa bila preseljena in noseča v roku enega leta. moj je pa itak en deloholik, k je prav nesrečen, če pada dež in mora bit popoldne notri. ponavadi najde kako delo no, ajd, ampak še vedno ni to to, da bi pa za sveto vzela oz da me mika, da bi še šla. niti ne vem, če sploh še dela. lenčy - sneži??? pa ne no.... jaz hočem sonček nazaj!!!!
|