|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
10.2.2011 9:30:12   
Alex01
lenčy - najina Aleks in Alex bi se pa tut lahko spoznala user posted image . Verjetno bi moj lahko že popazil na tvojega, glede na to, da sta kar nekaj let razlikeuser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
10.2.2011 9:37:58   
dekle23
miška21- midva pa nisva dolgo zdržala, in sva domačim povedala že po enem mesecu, se pravi še pred prvim pregledomuser posted image ostali so pa zvedeli šele po prvem pregledu, se pravi pri dveh mesecih in naprej :)

jaz pa študiram varstvoslovje. oziroma letos sem dijakinja neke srednje šole, zaradi statusa :) da mi ni bilo treba podalšat absulventa ko mi je potekel.

kaj pa druge kej počnete, študirate, delate?

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
10.2.2011 13:37:23   
ljupka
Živjo punce!Moj je za doklade nesu v sredo ker imam do 27 .2.Sem bila slabe volje ker sem mogla vpisat plače iz leta 2009,kar se pred marcem odda,tako bom dobila 100€ man ker za 70 centov ,greva čez določeno vsoto,grrrrrr.Bo pa drugo leto več

Danes smo bili v razvojni ,ker moja Eva noče sedet,mal jo je pogledala in ker je nedonošenček jo pripada ,fizoterapija.Luka lepo sedi in je bol miren.Pupe so pa bolj divlje in prehiteva v razvoju in smo sedenje preskočil.Ker pač doma ni bilo nobenga ,da bi kuhal,smo šli na malico in to kr na loko in vsaka čast,so mi posebaj za tamala dva naredil pire krompir in bolonjes omako ,vse pohvale ker so se potrudli.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
10.2.2011 13:48:33   
ljupka
Jaz žal delam od svojega 15 leta,ker doma ni bilo denarja da bi šla v šolo,pravzaprav staršem ni bilo v interesu,da bi šla v šolo,še preden sem končala oš sta mi najdla šiht.Men je bilo tako hudo,da bi najrajš umrla.Padla sem v hudo depresijo,opčutek manjvrednosti imam še vedno,sploh pred tistimi ki imajo dobro službo in šolo.Tako da sedaj marca bom stara 32let in imela bom 17let delavne dobe,koliko jih bom pa še imela pa same zračunajte.Stem da smo delavci zelo iskoriščen narod,sam hvala bogu ,da sploh imam službo in v revozu so dokaj pošteni,čeprav bi bila lahko plača mal višja,ker se veliko dela.

Jaz nisem mogla bit tiho ni en dan,sem takoj povedala,že ko sva delala na otrocih sva povedala,tako da so že vsi vedel.Ko sem pa zanosila z dvojčkih,sva se z možem zmenila ,da bova tiho,pa ni zdržal več kot eno uro,je mojo mamo prec klical,sem pa dvojčke naredil.V službi in povsod se je pohvalil ,da zna dvojčke nardi,vse zasluge je sebi prepisal,jaz sem mu pa pustila to veselje.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
10.2.2011 14:00:58   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

pa Isabellalana ma tud zdej februarja rok user posted image

Sem zasledila pri februarkah, da je že konec januarja rodila Lanouser posted image user posted image user posted image
ISKRENE ČESTITKE

čestitke tudi od mene

pismo vse nekaj prehitevajo, tudi od nas marčevk sta 2 že rodili v januarju user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
10.2.2011 14:42:12   
Alex01

pa Isabellalana ma tud zdej februarja rok user posted image

Sem zasledila pri februarkah, da je že konec januarja rodila Lanouser posted image user posted image user posted image
ISKRENE ČESTITKE

čestitke tudi od mene

pismo vse nekaj prehitevajo, tudi od nas marčevk sta 2 že rodili v januarju user posted image

Drži noge skupaj user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
10.2.2011 14:52:17   
vesna_b
evo, preživela sem... user posted image user posted image user posted image    komajuser posted image  - kako je tist cukr zanič. ampak rezultati so pa ok! jej user posted image
me je pa na hitr dala na UZ in mi že ponujala bolniško. hm, ta mesec bom še delala, ker se mi tud za porodniško šteje, pol bom pa kar vzela 4 ure na dan...
in pa - hvala, punce (vipercat, mala princeska), ste mi še polepšale tale sončen dan... res je bilo prijetno klepetat z vama, in upam, da si bomo kdaj vzele več časa...user posted image

petra - super za tvojo bebico. no, vidiš, da je vse ok. ko si spraševala za ideje - moj si je za danes zaželel pice. ampak domače pice, tako da bomo s tamalo pacale. joj, bo veselje user posted image

dekle - midva mava trenutno audija (karavana), pa cliota. hm, že lani je bil audi poln, ko smo šli na morje user posted image , kaj bo šele letos, ko bomo meli dvoje otrok? drugače pa moj gleda enoprostorce zdej. oz že nekaj časa. touran, megan scenic... te variante, sam gremo še v gradnjo, pa ga mal bremzam...
partner lahko gre kadarkoli na porodniško oz prvih 105 dni mora koristiti mama, kasneje lahko ali oba - deljeno, ali samo en, ni važno, kateri. jaz ne bi odšla s socialne, dokler mi ne bi povedali...
aja, sam porodniška pa znaša nekje toliko, kot plača, tako da... oz bruto in neto sta nekje enaka, razen kar pri porodniški nimaš dodatkov, kot so malica, prevoz...

nenja duo - ja, saj so ti že povedale, ampak tudi jaz se pridružujem tistim, ki priporočajo šenpeter, sem pa bila zelo zadovoljna tudi na loki

ljupka - veš kaj, kako človek izgleda, je še najmanj, kar je pomembno... sicer pa - ko se nam KONČNO uspe zmenit za kak kofe, moraš prit, pa nas boš takoj nekaj spoznala user posted image user posted image  sicer pa jaz itak tako pravim - jaz sem, kakršna sem in se ne bom spreminjala zaradi nobenega. če komu nisem všeč, naj se pa stran obrne, saj me ne rabi gledat!!!!

mala princeska - sem držala pesti!!! upam, da ti je ratalo user posted image

vidim, da nosečke kar rojevajo. no, petra, saj si že tako na koncu, da tud če rodiš, ne bo panike user posted image  boš bolj izkoristila porodniško user posted image  oz jo boš več imela za otročka.
no, pa seveda čestitketudi iz moje strani user posted image

meni je za naslednjič obljubila, da pogledamo malo rast bejbija user posted image  se pravi, da bo UZ. super. je bil njen prvi današnji stavek, ko sem stopila v ambulanto - o, to pa je trebušček... user posted image

evo, sem naklofala. uživajte, bejbe

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
10.2.2011 15:53:32   
neanja duo
Oj!

Ali ima katera link od te pizzerije Šenpeter?Za vse druge najdem,te pa neuser posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
10.2.2011 16:27:04   
Udb

IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo

Oj!

Ali ima katera link od te pizzerije Šenpeter?Za vse druge najdem,te pa neuser posted image
 Mislim, da nimajo spletne strani.

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
10.2.2011 17:40:56   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: dekle23

kaj pa druge kej počnete, študirate, delate?

js sm full time mummyuser posted image  pa status sm si podalšala že drugo leto, da sm saj zavarvana, pa da hodim na bone jest. sem pa tik pred zagovorom diplomske naloge, smer računovodja.

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
10.2.2011 17:45:41   
lenčy

lenčy - najina Aleks in Alex bi se pa tut lahko spoznala user posted image . Verjetno bi moj lahko že popazil na tvojega, glede na to, da sta kar nekaj let razlikeuser posted image

mojemu je itak vseeno, kako je tvojemu ime, je še premajhenuser posted image

medva sva spet z dolgega sprohoda. se lepo na loki usedeva na klopco in uživava. aleks stoji in se zraven smeji vsakemu, ki pride mimo. je tako hecn. včeraj se je zasmejal punčki pa se njena mamica začne smejat in sm ji mogla razložit, da ma pač punce rad. kaj smo se režaleuser posted image

ljupka res pohvalno, da so se tako potrudili na loki. sj tam so res prijazni. medva sva se šla dns ke previt... drgač pa sva medva na loki vsak dan okol 3h pa če boš tm, boš zihr vidla rdečga PP plikota, notr pa enga navihanga fantkauser posted image  vidim, da si res potrebna družbe, sj sm js tud...

Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
11.2.2011 7:54:16   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: miška21

jutro vsem punce

ste pa zgodnje, jest šele zdele vstala -ja to je pa ena prednost če si domauser posted image .
vipercat - ja potem si iz moje "rodne vasice", sem živela v trebnjem, zdej pa živim v straži, pa živiš prav v trebnjem?
dekle 23, lenčy- iz žabje vasi mam pa dve kolegici, tako da smo zmeraj bile kej na pijači v veroni
dekle 23, kaj pa študiraš?

ja lahko bi se dobile na kakem kofetku, če bo čas, da malo podebatiramo. Sama še nisem povedala vsem, da sem srečka nosečka, tudi mojim staršem še ne - to bo za njih ful presenečenjeuser posted image user posted image . Komej čakam...kdaj ste pa ve kaj povedale?

lep dan

sem 7 km ven iz trebnjega - med vinogradi. vsak dan občudujem razlged user posted image

alex01 a hodiš k tini?

(odgovor članu miška21)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
11.2.2011 14:39:20   
dramica
 Da se še jaz malo javim,ste me zihr pogrešaleuser posted image .
tale sonček nas je čisto navdušil smo par ur na dan zunaj,nisem velikbrala sem pa takoj za,če ima katera kdaj dop.čas za kavo,pico,čvek karkoli jaz imam,čas,avto..pa navihanček bo z mano.Če  je ktera za naj se javiuser posted image .
5RA ŠE 2 V1?
Uživajte!

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
11.2.2011 20:34:21   
lenčy
o dramica, lepo da se še oglasiš.

js sm za čvek vsak danuser posted image  itak sm vsak dan na loki okol 3h pop. naju pa boste prepoznale po kravici milki, ki jo ima moj aleks. jo ima vedno sabo, ne more brez nje. je njegova ninicauser posted image

lep večer vam želim!

Rada te imava!!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
12.2.2011 8:44:21   
vipercat
dobro jutro

evo samo da se pofočkam user posted image

mala princeska upam da uživate na rogli.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
12.2.2011 9:43:12   
ljupka
Dobro jutro!Nafutrala vse 4 otroke,preoblekla,sedaj da se vam mal javim .
Moj mi je šel iskat orbitrek rabljen v LJ.Sedaj bo treba pa delat,treba je sklestit te kile,vsaj 50 bi jih rada,ah koliko se je tega nabralo.Se pa že veselim,da bom tudi jaz pršla na vrsto.
Uživajte punce kot je videt bo tudi danes lep dan!

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
12.2.2011 19:06:37   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: dramica

Da se še jaz malo javim,ste me zihr pogrešaleuser posted image .
tale sonček nas je čisto navdušil smo par ur na dan zunaj,nisem velikbrala sem pa takoj za,če ima katera kdaj dop.čas za kavo,pico,čvek karkoli jaz imam,čas,avto..pa navihanček bo z mano.Če  je ktera za naj se javiuser posted image .
5RA ŠE 2 V1?
Uživajte!

še dramica še...začel se je zadnji mesec user posted image

jst mam zdej čas tudi dopoldne, tako da če ma katera čas dopoldne...se lahko tud na kšni kavici dobimo user posted image

super ljupka, samo voljo treba met.... GO GIRL user posted image
princesi, če smučaš, daj še malo zame plis....letos nisem niiiiiič user posted image

neanja duo, mislim da nimajo spletne strani...ti jih kar pokliči pa vprašaj kar te zanima user posted image

vesna, ma saj ni tako grozno no...važno da so rezultati OK...si jih pa hitro dobila...men jih je povedala šele na naslednjem pregledu, sicer je pa rekla da če slučajno ne bo ok da me itak pokličejo prec.

Alex, tiščiiiiiiiiiiiiiiiiiim. Po 19.2 lahko pride ven, nč prej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
12.2.2011 21:54:38   
Alex01
Dober večeruser posted image

petra - nikamor se ti še ne mudi, je še vipercat pred tabo. Kar lepo v vrstouser posted image

ljupka - važna je volja. Meni je še 10 kg ostalo od poroda, pa je od poroda že več kot leto in pol. zdaj hodim okrog zdravnikov, so mi na stara leta ugotovili, da imam težave s srcemuser posted image . Na izvidu mi piše, da sem prekomerno prehranjena. In sem sklenila, da naredim nekaj zase in s sabo. Zaenkrat mi zlo dobro greuser posted image user posted image user posted image

Da se še malo pohvalimuser posted image . Včeraj sva bila na  Cetinskem in je blo SUPERuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
12.2.2011 23:38:30   
5ra8

Dober večeruser posted image

petra - nikamor se ti še ne mudi, je še vipercat pred tabo. Kar lepo v vrstouser posted image
Da se še malo pohvalimuser posted image . Včeraj sva bila na  Cetinskem in je blo SUPERuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ja prec za vipercat sm jst user posted image

tudi mi smo bli na cetinskeeeeeeeeem. zakon je bloooooooooooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
13.2.2011 19:57:07   
Alex01
Mal za hec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZNANSTVENI PODATKI:

ČE BI BILA HOJA ZDRAVA, BI BIL POŠTAR NEUMRLJIV!!!
KIT PLAVA CELE DNEVE, JE SAMO RIBE, PIJE VODO IN VSEENO JE DEBEL.
ZAJEC TEČE IN SKAČE, MA ŽIVI SAMO 10 LET!
ŽELVA NE TEČE, NE DELA NIČ IN ŽIVI 450 LET!!!!!

ZAKLJUČEK:

NAJ GRE V RIT DIETA IN TELOVADBA!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
13.2.2011 20:11:16   
5ra8
Dobra tale user posted image user posted image user posted image user posted image

grem si prec neki za jest nardit user posted image user posted image user posted image user posted image

Alex, muchas gracias za cunce...nisem še nič pregledala,...bom te dni enkrat user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
13.2.2011 21:55:36   
Mala_princeska
''čer, mi smo z Rogle – ati in ta velika punčka (+njegov brat in hčerkica) sta se(so se) nasmučala, jaz ne smučam (sem ko sem bila čist majhna) ,z malo sva se naužili svežega zraka….sankat se ni želela, sem imela bolj dva dni joka….no edino v apartmaju je uživala in na smučišču v vrtcu ob malih tobogančkih.

Cetinski….veeeeee…..super bejbe, da ste uživale – jst bi tud fulll......sem vam foušššuser posted image Qš sem ja user posted image

Služba….hvala vsem, ki ste držale pesti za službo – mi je uspelo…..no za sigurno poročam v sredo, ko je moja ura 8 zjutraj v službi J da dobim papirje…bo pa to prvo v Brežicah uvajanje, potem pa v Nm začnem.

5ra8 srečno do konca, ja in res je naša Vipercat pred tabo za rodit

Nenjaduo – restavracije: Kostanjevica na Krki – Žolnir je zakon za kosilo – poceni in samopostrežno in veliko in dobro, ambient super J Priporočam, ni pa tako blizu kot Meglič ali Šenpeter, je par km naprej.

Avto – midva sva končno prišla do karavana J Jupiiii…. Imava  Megana Karavana in zraven je bil en Touran parkiran in prtljažnik je pri meganu malo večji na oko. Izkušenj s pospravljanjem prtljage še nimam, na Roglo smo šli s kombijem, ker nas je bilo 6. Oseb.

Ljupka – jaz pa delam od 18. Leta,sem tud jaz »plod takih staršv« češ da zakva bi pa študirala, mi niso dovolili da grem študirat, sem bila že skoraj vpisana, potem pa služba….

Vesnab ni za kaj, pa še kdaj.

Alex držim pesti, da je z ramo vse ok J

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 13.2.2011 21:56:57 >

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
14.2.2011 7:22:24   
kaminek
čestitke princesi za službo user posted image user posted image user posted image . velik razumevaja in dobrih trenutkov ti želim. skrbi pa na stran in bo šlouser posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
14.2.2011 8:09:48   
Alex01
Dan

princesi - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  SREČNO. Če boš pa hodila v Brežice, pa poklič kej pa gremo na OMV na kavico.

Mi imamo tudi karavana. In vedno prav pride user posted image

Vsem ostalim pa ena user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
14.2.2011 9:20:48   
neanja duo
Princeska,super za službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in ,da bi bila zadovoljna.........
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?