Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:26:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla v Avstrijo grem boardat Komaj čakam, samo da se pakiranja rešim - mrzim ga. super...za koliko dni pa?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:27:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Katy uživajte, pa načofotajte se še za nas, nam učitno ni usojeno. Vedno pride nekaj zmes. bomo čofotali, bomo za vas pa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:29:02
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Katy: od sobote pa mene ni, mater se bomo pogrešale aja, pa res no, ko prideš pa nujno kava, dve, tri Jaaaaa, ampak res! Ejte, moramo se zmenit za dinozavre v Tušu bojo, pa gremo s fročeki gledat, al ja???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:30:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ejte, moramo se zmenit za dinozavre v Tušu bojo, pa gremo s fročeki gledat, al ja??? to gremo mi družinsko gledat...na kavo pa hočem prit sama da jo lahko v miru spijem
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:30:20
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla v Avstrijo grem boardat Komaj čakam, samo da se pakiranja rešim - mrzim ga. super...za koliko dni pa? 7 - ja, celi teden me ne bo, me zanima če bom imela RR krizo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:30:27
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Arwenko, kak se je rešla stvar s psi? ni bilo težav...mi je pa opica, ki je bila očitno včeraj krivec načela še AD3 flaško, tačas ko smo kopali tamalo in smo jo dobili Smo jo tako nadrli, da ni 1 uro k sebi prišla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:31:38
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Katy: od sobote pa mene ni, mater se bomo pogrešale aja, pa res no, ko prideš pa nujno kava, dve, tri Jaaaaa, ampak res! Ejte, moramo se zmenit za dinozavre v Tušu bojo, pa gremo s fročeki gledat, al ja??? ja, lahko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:32:06
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ejte, moramo se zmenit za dinozavre v Tušu bojo, pa gremo s fročeki gledat, al ja??? to gremo mi družinsko gledat...na kavo pa hočem prit sama da jo lahko v miru spijem Te boš ti v miru kafe pila, Jan in mi pa bomo dinozavre gledali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:32:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Arwenko, kak se je rešla stvar s psi? ni bilo težav...mi je pa opica, ki je bila očitno včeraj krivec načela še AD3 flaško, tačas ko smo kopali tamalo in smo jo dobili Smo jo tako nadrli, da ni 1 uro k sebi prišla a opice tud mate? no, samo, da je vse ok
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:33:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Te boš ti v miru kafe pila, Jan in mi pa bomo dinozavre gledali a a
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:34:08
|
|
|
|
majakla
|
V nedeljo 27.2., ko bom že doma, moj stari dela, tak da, če boste za do- oz. opoldanski kafe - javite.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:34:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla 7 - ja, celi teden me ne bo, me zanima če bom imela RR krizo. odklop pa ne misli na nič...boš vidla kak boš baterije napolnila...ko nova boš
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:36:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla V nedeljo 27.2., ko bom že doma, moj stari dela, tak da, če boste za do- oz. opoldanski kafe - javite. veš ki je še 27.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:37:41
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla V nedeljo 27.2., ko bom že doma, moj stari dela, tak da, če boste za do- oz. opoldanski kafe - javite. veš ki je še 27. saj veš kak mine, ko je fajn Ko je enx sreda, je itak že konec in je že nedelja tudi tu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:38:24
|
|
|
|
elevitka
|
Ajme isuse... mate pestro tu... ene pakirajo ker grejo na lušno...jaz bi tudiiiiiiiiiii
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:38:26
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla 7 - ja, celi teden me ne bo, me zanima če bom imela RR krizo. odklop pa ne misli na nič...boš vidla kak boš baterije napolnila...ko nova boš Ja, pa ne bom vedla kaj se tu dogaja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:39:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Ajme isuse... mate pestro tu... ene pakirajo ker grejo na lušno...jaz bi tudiiiiiiiiiii jaz tudi
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:39:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ja, pa ne bom vedla kaj se tu dogaja brez skrbi, vse boš zvedla
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:40:13
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla V nedeljo 27.2., ko bom že doma, moj stari dela, tak da, če boste za do- oz. opoldanski kafe - javite. veš ki je še 27. saj veš kak mine, ko je fajn Ko je enx sreda, je itak že konec in je že nedelja tudi tu Pol se pa sekiraš,da boš rr krizo imela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:40:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla saj veš kak mine, ko je fajn Ko je enx sreda, je itak že konec in je že nedelja tudi tu to je res...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:40:52
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Ajme isuse... mate pestro tu... ene pakirajo ker grejo na lušno...jaz bi tudiiiiiiiiiii jaz tudi ok jaz nisem za sneg in zimo..tak da bordanje odpade...bi pa šla z katy... kopanje (sicer pa ga ni čez poletje...sonček, morje..... mmmmmmmmmmmmmmmmmmm....trans )
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:41:46
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ja, pa ne bom vedla kaj se tu dogaja brez skrbi, vse boš zvedla ti bojo sms-e šibale ... novice iz RR... da boš preživela
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:41:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla V nedeljo 27.2., ko bom že doma, moj stari dela, tak da, če boste za do- oz. opoldanski kafe - javite. veš ki je še 27. saj veš kak mine, ko je fajn Ko je enx sreda, je itak že konec in je že nedelja tudi tu Pol se pa sekiraš,da boš rr krizo imela Odvisnica - nonstop gor - kam to vodi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:42:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ok jaz nisem za sneg in zimo..tak da bordanje odpade...bi pa šla z katy... kopanje (sicer pa ga ni čez poletje...sonček, morje..... mmmmmmmmmmmmmmmmmmm....trans ) enako
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:42:31
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ja, pa ne bom vedla kaj se tu dogaja brez skrbi, vse boš zvedla ti bojo sms-e šibale ... novice iz RR... da boš preživela
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?