|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
14.2.2011 10:49:39   
valek
Ups....js sm pa neki zmutila...neki se mi je preveč besedila označilo...user posted image user posted image pardon...

v glavnem vsem želim lepo in zaljubljeno Valentinovouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa ne sam danes...prav tako kot ga imaste vse leto in še malo bolj....
no midva letos ne bova nič kaj praznovala...zjutraj sma se pocartala...drugače pa dela popoldan,pride šele malo pred enajsto domov...tako da boma potem pač preživela večer še v dvoje...nič pa nebo posebnega...sam kaka svečka,kaj sladkega, ...mogoče bo kak dober film na tv-ju...bomo videli...

Patrisha drži se in upam da dobiš danes Valentinčkauser posted image user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
14.2.2011 10:50:11   
Tisia
še par strani pa bomo odpirali stran za dojenčkeuser posted image ...sam ne vem če bom do takrat že cartalauser posted image  bom verjetno zamudnik

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
14.2.2011 10:51:38   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Ups....js sm pa neki zmutila...neki se mi je preveč besedila označilo...user posted image user posted image pardon...

ni blema zgovarjaj se na hormone dokler lahkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
14.2.2011 10:51:49   
meta21
Prebrala sem vas, zdaj si grem pa lase zlikat pol pa še cunje malo. Vmes bo pa menda enkrat patronažna prišla-mogoče bomo Bineta prvič kopali. Upam!!!, ker mi tole jutranje umivanje ni nič všeč pa še večerno rutino je lažje vzpostavit, ko ga začnš kopat, pa lepše spijo ... No, saj nad spanjem se ne morem pritoževat-ker ponoči načeloma spimo le zaspat je problem zvečer, ker ga očitno proti večeru začne malo šravfat. Patronažna mi je predlagala Comformil oz. mislim, da se mu zdaj reče Aptamil Comfort.

Pridem še kej naokol... Vsem, ki se vam pa že kaj dogaja pa naj se čim prej zgodiuser posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
   [Brisano sporočilo]
14.2.2011 10:53:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 4305
14.2.2011 10:55:00   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Jaz grem tudi likat. user posted image user posted image user posted image

Jaz likam pred TV-jem da je malo bolj zabavno pa pol je tak fajn, ko ni nikjer več kupov nezlikanih cunj. No ja, saj likam bolj malo stvari. Večinom dam malo v sušilec, do konca posušim in zložim.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
14.2.2011 10:56:26   
valek
Drugače pa mi imamo tako zasneženo jutro...vse je v belem...žal bo danes sprehod odpadel...se bojim da bi kje padla..
upam da se čimprej tole stali...

v glavnem žal me ki imamo ta tedn zadnji tedn,ki je že sam po sebi malo mučen, težek,....potem pa še tako turobno vreme, ki bi naj bilo cel tedn...bljak....user posted image ...nebo nam najbolj prizanešeno....
no js sm Valentina..in že na vse zgodaj mi je telefon zvonil....in seveda poleg čestitk so deževala vprašanja že ...ja kaj še nič nebo?...kak se počutiš?a bomo imeli valentinčka?...itd...jao jao...sej neveš kaj bi rekel...kot da js tudi že komaj ne čakam in bi dala vse da bi blo že mimo...pol me tako še samo razjezi....

punce kaj bote danes kaj počele,...kaki so plani...js sploh nimam kakih idej...sam vem da morm rože vse(orhideje in ostale)zaliti, pa dva stroja dat prat perila...pol pa že nevem kaj bi še.....
al pa bom spet šla po stopnicah hodituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
14.2.2011 10:56:51   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

IZVIRNO SPOROČILO: tincha21

Helo! Na hitro se javljam.. Sem vidla, da ste že na FB zasledile novico :) No, 9.2. ob 12:46 se nama je rodil Nik, velik 51cm in težak 3900g. Sam porod je bil.. No ja, ni blo glih lahko, ampak itak v trenutku pozabla.. Bi šla spet :) No kaj več napišem drugič. Aja pa še to.. Poleg malega sončka pa sem v porodni sobi dobila še zaročni prstan :)

Hel32
, mislim, da sma si delali družbo v porodni sobi 5 :) Čestitam za hčerkico.

super za fantka Nika in zarokouser posted image user posted image user posted image

Čestitke ta soimenjaka!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tisia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4308
14.2.2011 10:59:03   
Jo@n
Registrtrirana me pogreša, pa se moram koj javit na raport. user posted image

Še tukaj, še 2 v 1. Še 2 dni. No, dan pa pol user posted image Še vedno me vse tišči, zgleda da bo tako kar do poroda...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
14.2.2011 11:01:29   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
Aja, katera je na vrsti danes? Na valentinovo bo pa ja katera user posted image

Jaz danes še posebej navijam za Patrisho! user posted image Če se ji bo pa katera še pridružila še pa toliko boljše. user posted image

Držim pesti za njo. Upam, da ji hitro mine in dobi čim prej štruško v roko.

Sem pa tudi jaz presenetila mojega za Valentinčka!! Bil čisto presenečen

Neposredna povezava do sporočila: 4310
14.2.2011 11:03:03   
Tigrica86

Jaz grem tudi likat. user posted image user posted image user posted image

js sm pa že vse zlikala user posted image kr takoj po zajtrku, predno sm pršla na RR user posted image drugač se mi tk ne bi dal več user posted image

< Sporočilo je popravil Tigrica86 -- 14.2.2011 11:05:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 4311
14.2.2011 11:11:55   
valek
Mene bo pa likanje jutri zvečer čakalo....

Neposredna povezava do sporočila: 4312
14.2.2011 11:12:12   
Tigrica86
kaj ste res vse šle likat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4313
14.2.2011 11:13:45   
valek
js sm še kr goruser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4314
14.2.2011 11:15:15   
Anonimen
Jaz sem tudi zlikala žehto za malega. Ugotavljam, pa da bi nujno rabila sušilni stroj user posted image

Bo treba prišparati in ga čim prej kupiti, ker se slabo suši.

Neposredna povezava do sporočila: 4315
14.2.2011 11:17:07   
Tisia
jaz ne likamuser posted image ...ampak bi šla malo po mestu na sprehod, pa me je tako strah k me špika da me ne bo spet usekalo kot zadnjič, k je moral moj po mene prit z avtomuser posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
14.2.2011 11:19:28   
valek
Js pa sušilnega imam...samo ga ne uporabljam...kr imam navadno obleke v enem dnevu suhe....

nama je pa danes akumulator na audiju šelpa morma novega kupit.-tak da imama strošek 150 €...evo pa gre danes denar spet...sm rekla mojmu da nebi kaj zapravljal zame...ko tak ni denarja trenutno....boma kdaj drugič nadoknadila ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
14.2.2011 11:22:03   
Tisia
ko ste že pri avtih...ima katera xsaro picaso,midva morava menjat v kratkem ker nam je ta premajhen in me zanima kakšne izkušnje imate z njim

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
14.2.2011 11:24:42   
prvičmami
Hey!

Se vidi kere še niste rodile, ko poste pridno klofate za naše dojenčke.user posted image
Mi je prav smeššno brat kk čakate na pot v rim, ker pri men tega nekak ni blo, ker sem vedla da mi bojo v ponedeljek sprožli. Da na hitro napišem kk je zgledal porod. Torej 31.1 so mi vstavli tableto za mehčanje materničnega vrata in po kakih 2 urah so se zaćeli popadki ki so bli vedno močnejši ampak niti ne pretirano hudi. Okrog 19 mi je odtekla voda in so me preselili v porodno sobo, kjer sem dobla tabletko za odvajanje in nastavli so mi kanal za infuzijo. Ob 22 sem poklicala mojga in takrat so mi nastavli še EA, ki je bla zakonuser posted image . Se je pa pol mal zakompliciralo ker se nisem odpirala in okrog 1 zjutri mi je zmanjkalo EA pa mi niso nastavli nove ker se je porod upočasnil, dodali pa so mi še umetne popadke ki bolijo ko user posted image , tk da od 2-4 je bil res pravi pekel. Sem mela vse tk razboleno da tud user posted image nisem mogla vredu pogledat dokler nisem prišla na oddelek okrog 7 zjutri. Ampak če bi blo treba bi šla dans še enkrat, ker je darilo neprecenljivouser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
14.2.2011 11:26:19   
cukica
Kaj imamo danes vse likalni dan jaz se tud spravljam likat.Sam še čakam,da se Nejc zbudi,da se nafutrava in potem akcija.Ma pa naš Nejc unet popek in čakam,da mi patronažna prinese kremo za popek mazat.Pa smo mislili,da bo že v redu pa ni.Je pa en mali požeruhec včeraj mi je pojedel 250 ml zvečer,ko smo šli spat 125 mojega in nato je iskal še tko,da sem mu dala še 125 ml aptamila.Spal tri ure pojedel nato še 80 ml in nato spal od 1 do pol šestih zjutraj.

Patrisha se še ni nič javila,upam,da je to za njo kajti ona se pa že nekaj dni kr matra,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
14.2.2011 11:28:00   
prvičmami
Še en post, da ne bom celo stran spisala v 1 user posted image
Drugač je pa pri nas živahno - obiski, zato tud nimam pretirano časa tu viset, ampak se že pridno uvajamo v ritem tk da mislim da mi bo uspelo prit vsak dan mal pokukat in prebrat, ker naša puža pridno spi, ubiostvu spi ves čas, tk da jo morem js budit za jest podnevi in ponoči, ker moremo njeni nizko težo mal dvignat.
Sem pa vidla da je bla že tema o kapljicah proti krčem, men so koroške kapljice zelo svetovali, me pa zanima če kera ve kdaj se jih lahko začne uporabljat, ker našo že tk dajejo krči vsak večer 2-3 ure, se mi smiliuser posted image , sam glede nato da je stara šele 2 tedna pa še 2,5 kg nima nevem če ji že lahko dam???
Čestitke vsem novopečenim mamicam pa srečno pot v rim tistim, ki še čakate...

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
14.2.2011 11:28:39   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: valek

Js pa sušilnega imam...samo ga ne uporabljam...kr imam navadno obleke v enem dnevu suhe....

nama je pa danes akumulator na audiju šelpa morma novega kupit.-tak da imama strošek 150 €...evo pa gre danes denar spet...sm rekla mojmu da nebi kaj zapravljal zame...ko tak ni denarja trenutno....boma kdaj drugič nadoknadila ....

Ej se da ceneje dobiti akumulator. Samo sama ga moraš zmontirat. ;) Če te zanima mi na ZS sporoči pa ti povem trgovine. Ker ta cena je res ureduska.

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4322
14.2.2011 11:30:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Kaj imamo danes vse likalni dan jaz se tud spravljam likat.Sam še čakam,da se Nejc zbudi,da se nafutrava in potem akcija.Ma pa naš Nejc unet popek in čakam,da mi patronažna prinese kremo za popek mazat.Pa smo mislili,da bo že v redu pa ni.Je pa en mali požeruhec včeraj mi je pojedel 250 ml zvečer,ko smo šli spat 125 mojega in nato je iskal še tko,da sem mu dala še 125 ml aptamila.Spal tri ure pojedel nato še 80 ml in nato spal od 1 do pol šestih zjutraj.

Patrisha se še ni nič javila,upam,da je to za njo kajti ona se pa že nekaj dni kr matra,....

S temi popki je pa križ. Mene je tko mama prestrašila, potem je pa Niku odpadel že drugi dan v porodnišnici, sem se tako oddahnila! Upam, da se vama popek čim prej pocajta.

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4323
14.2.2011 11:42:09   
cukica
Sej nama je krn od popka že odpadel in tud vse je bilo v redu,sam očiten je not v notranjosti še sveže,pa čeprav smo ga že kopal.Ampak očiten bi bilo treba še mal počakat,bomo videli kaj bo rekla patronažna,ko bo prišla,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
14.2.2011 11:46:49   
babynitka
Dober dan... user posted image
Se javim še jaz malo - sem videla da me je nekdo pogrešal... Lepo to... user posted image user posted image
No da poročam od četrtka... Moja G me je zaradi velikosti naše user posted image poslala na preiskave v P. Tam so me dali na test z glukozo in so ugotovil da imam nosečniško sladkorno (tretja vrednost je bila 8,8 kar naj bi bilo preveč), tako da moram jutri do diabetologa in potem še v P na še en pregled. Malo me jezi, da me ni G že kaj prej poslala na glukozo - ker se mi zdi da je to dva tedna pred pdp-jem malo brezveze... user posted image Kaj se pa da v dveh tednih naredit???
No imela sem tudi UZ in baje imamo že 3800g... user posted image Upam da bo šlo to veliko dete lepo ven...user posted image

Čestitke vsem novim mamicam in veliko crkalnja z malimi štručkami... Upam da se vam ostale, ki še čakamo kmalu pridružimo... Vsem ki pa ste na poti v Rim ali celo že dihate pa čim lažji in hiter porod.user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa veselo valentinovo vsem... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Finance v družini
Michonne RR

Kako imata s partnerjem razdeljene finance?

Vse imava strogo ločeno (13%)

Stroške si razdeliva ostalo vsak porabi po svoje (17%)

Vse porabiva skupaj po dogovoru (68%)

Z denarjem upravlja samo partner (0%)

Z denarjem upravlja samo partnerka (2%)

Število vseh glasov: 53

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!