|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
14.2.2011 11:50:31   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

IZVIRNO SPOROČILO: valek

Js pa sušilnega imam...samo ga ne uporabljam...kr imam navadno obleke v enem dnevu suhe....

nama je pa danes akumulator na audiju šelpa morma novega kupit.-tak da imama strošek 150 €...evo pa gre danes denar spet...sm rekla mojmu da nebi kaj zapravljal zame...ko tak ni denarja trenutno....boma kdaj drugič nadoknadila ....

Ej se da ceneje dobiti akumulator. Samo sama ga moraš zmontirat. ;) Če te zanima mi na ZS sporoči pa ti povem trgovine. Ker ta cena je res ureduska.

škoda da se nisma prej zmenle...je moj že prišel z novim domov...kr je dopoldan takoj šel ko je videl da ni vredu,,,user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
14.2.2011 11:52:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

ko ste že pri avtih...ima katera xsaro picaso,midva morava menjat v kratkem ker nam je ta premajhen in me zanima kakšne izkušnje imate z njim

Najbolj zanesljiv enoprostorc kar si ga lahko nabaviš. Ne bo vama žal! Disel, probita dobit ;)

Midva sva ga hotela vzeti, pa nama ni denarno zneslo. user posted image

Valek, boš za drugič vedela, ker so teli serviserji res uderuški. Mojga so tudi hoteli tkole, pol sem pa jaz rekla, dej greva po štacunah pa sva dobila za 90€, 77 amperskega (za disel), pa Boshov SP taboljša serija.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 14.2.2011 11:56:11 >

(odgovor članu Tisia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4327
14.2.2011 12:09:03   
Tigrica86
joj, ka mamo vsi probleme z avti tik predno bo treba v P it? user posted image

no, midva mama končno zrihtano, je pa trajalo cel tedn, pa še skasirali so 280€... ker se ne da dobit neoriginalnega dela user posted image   zdj upam, da ne bo še kj druga šlo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
   [Brisano sporočilo]
14.2.2011 12:16:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tigrica86)
  Neposredna povezava do sporočila: 4329
14.2.2011 12:20:25   
KLARA 1
pozdravljene punce,

res že cartam in sicer je naša punčka prijokala na svet dne 1.2., velika 53cm in težka 3270gr. Sem pa tako prehlajena, kašljam kot nora, v glavnem za znoret. Ne vem več, kaj nardit...pijem vroče čaje, inhaliram kamilce, si dajem tople obkladke na pljuča, pa kašelj še kr traja. Smo pa vsi bolni, razen tamale...se prou bojim, da ne zboli tud ona...patronažna pravi, da je zaščitena z dojenjem in upam, da je res tako, ker drugače zihr pristanemo kje v bolnici....  letošnja zima je pri nas obupna, kar naprej smo bolni in res komaj čakam, da jo bo konec....
...porod je bil tud pri meni dokaj ekspresen, čeprav zelo boleč...sem drugorodka, popadki so se mi začeli ob 8ih zvečer, pa sm kr čakala doma do 1ih (še zdej mi ni jasno, kako sm upala, tako dolgo čakat)..pridem v porodnišnico okol pol dveh, me pogledajo in pravijo, odprta 2cm...pa pravim, ja shit, lahko bi še doma počakala...potem me priključi na CTG in v5min začutim pok..in odtekla mi je voda...pol so se pa začeli peklensko boleči popadki, takoj sm šla v porodno in ob 2:40 že rodila...če bi še 10min doma čakala, bi mi verjetno voda odtekla v avtu....ampak se je dobro končalo in ni mi žal, da sm počakala doma, ker tam v bolnici ko ležiš, boli vse skup še dosti bolj....
vsem, ki še niste rodile želim čim krajši porod in zdrave štručke...se še kaj javim...
lp

Neposredna povezava do sporočila: 4330
14.2.2011 12:21:19   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Sej nama je krn od popka že odpadel in tud vse je bilo v redu,sam očiten je not v notranjosti še sveže,pa čeprav smo ga že kopal.Ampak očiten bi bilo treba še mal počakat,bomo videli kaj bo rekla patronažna,ko bo prišla,....

Boscek user posted image

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4331
14.2.2011 12:21:49   
little*miss
Dan

Naša noč je bila super, Tia je ob 11 zaspala in je spala celo noč brez jokanja, Jan pa se je takrat zbudil za jesti in smo šli ob polnoči vsi spat. Spali pa smo do 8 user posted image Vmes sem dvakrat Jana nahranila in to je to. Smo še za v vrtec zaspali (majo ob 8 zajtrk), tako da sem Tii dala doma zajtrk, potem pa jo je moj peljal v vrtec. Domov pa je prišel z rdečo vrtnico user posted image user posted image

Zdaj pa je šel v Maribor, ker sma ugotovila, da imama premalo bodijev. Od včeraj do danes je Jan zamazal 5 bodijev, več pa jih nismo kupili. Zjutraj sem mu po umivanju dala svež bodi gor, pa ga je čez dobre pol urce pobruhal..hb sem kupila dva kompletka, kjer so bile hlače + majica, tako da ima zdaj oblečeno majico namesto bodija.

Potem pa še bom jedla iz McDonaldsa user posted image Joj, da nemorem iz svoje kože. Upam, da je Jan po meni in mu bo pasala ta hrana user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
14.2.2011 12:24:02   
Anonimen
Čestitke Klara tebi in družinici. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4333
14.2.2011 12:24:05   
little*miss
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Tako cote sem zlikala (no večji del), zdaj grem pa pogledat ta frišno epizodo Kalijebafornije. user posted image
Californication, če katera spremlja. 

Uživaj ob gledanju.

Jaz pa grem pogledat novi del razočaranih gospodinj, je danes ven prišel user posted image HB imam tako pridnega otroka, ki mi to omogoča user posted image ((TRKAM NA LESuser posted image ))

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
   [Brisano sporočilo]
14.2.2011 12:24:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu little*miss)
  Neposredna povezava do sporočila: 4335
14.2.2011 12:26:23   
little*miss
Klara čestitke user posted image Pa super za ekspresen porod. Se mi zdi boljše tistih par minut (pri meni je bilo 20) fejst bolečih popadkov, kot pa matranje par dni po malo, tako kot patrisho zdaj user posted image

Pa pozdravi se čimprej user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil little*miss -- 14.2.2011 12:27:21 >

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
   [Brisano sporočilo]
14.2.2011 12:28:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4337
   [Brisano sporočilo]
14.2.2011 12:30:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4338
14.2.2011 12:38:49   
maurica
Naš Anže je danes star že en mesec user posted image . Kar ne morem verjet kako gre hitro ...

krči; mi smo kupli Antiflat (avstrijske) kapljice in jih uporabljamo praktično že od začetka. nabavla sva tudi Aptamil Comfort in moram reči da res pomaga pri krčkih. ker imamo še kar težave z dojenjem prakticiramo tako: čez dan dobi po steklenički moje mleko (si stiskam), ponoči pa Aptamil C. Dva dni sva mu dajala samo Aptamil C. ker sem jaz jedla nekaj, kar ga je napenjalo in je bilo takrat s krčki najmanj težav, tako da nam pomaga. Zdej ga občasno črviči (kakšen dan malo več, kakšen dan malo manj) pa še to po moje zaradi mojega mleka. Ko ga začne matrat pomislim na to, da bi najraje samo Aptamil C uporabljala user posted image

čestitke vsem novim mamicam user posted image user posted image

cukica; čestitam za nečaka user posted image

midva sva mislila it danes na koncert od Kreslina v KR, ampak sva si premislila, ker sva oba ful utrujena. se bo treba še navadit na neprespane noči user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4339
14.2.2011 12:40:17   
Tisia
ooo klara1 super da si se javila in že cartate user posted image ČESTITKEuser posted image
upam da se čimprej pozdraviteuser posted image  za pupiko se ne boj, je res da je zaščitena z tvojim mlekom..ker sem sama bila bolna ko sem dojila in je bilo z pupo ok

(odgovor članu KLARA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
14.2.2011 12:47:52   
Tigrica86
klara1 user posted image čestitke za punčko in veliko cartanja user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
14.2.2011 13:04:07   
Tigrica86
user posted image  in mamice, js rabim pa malo pomoči...

še enkrat sem namreč šla skozi seznam, kaj rabim za user posted image za domov iz porodnišnice in sem zopet zmedena, koliko in kako obleči novorojenčka user posted image

ali je res potrebno 2x mako majčka +2x tetra majčka, 1x žabice, 1x nogavičke in potem še kompletek oz. pajac user posted image (tak seznam sem že večkrat zasledila, zato sem še toliko bolj zmedena)

če seštejem ima user posted image oblečena 2 sloja po nogicah (kar mi je ok) in 5 slojev po rokicah (kar mi je pa "tumač") ter 3 sloje na stopalih (+ še copatki)  in na vse to naj dam še debel kombinizonček oz. pajac ter ga zadekam z dekico?! user posted image a ni malo preveč?

js mam pripravljena 2 bodija na preklop z dolgimi rokavi, ene žabice in en pajacek s stopali za čez. potem pa še eno mako kapico in eno debelejšo, copatke/nogavičke ter debel kombinizonček ter dekico. seveda bom čez lupinico dala še tetra pleničko. je to dovolj user posted image ali že celo preveč?

res bom hvaležna za nasvet, koliko ste vi oblekle dojenčke...

Neposredna povezava do sporočila: 4342
14.2.2011 13:09:40   
valek

js mam pripravljena 2 bodija na preklop z dolgimi rokavi, ene žabice in en pajacek s stopali za čez. potem pa še eno mako kapico in eno debelejšo, copatke/nogavičke ter debel kombinizonček ter dekico. seveda bom čez lupinico dala še tetra pleničko. je to dovolj user posted image ali že celo preveč?

Tigrica...po mojem je tole čisto dovolj kar si napisala...

Neposredna povezava do sporočila: 4343
   [Brisano sporočilo]
14.2.2011 13:12:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4344
14.2.2011 13:17:59   
Tisia

IZVIRNO SPOROČILO: valek

js mam pripravljena 2 bodija na preklop z dolgimi rokavi, ene žabice in en pajacek s stopali za čez. potem pa še eno mako kapico in eno debelejšo, copatke/nogavičke ter debel kombinizonček ter dekico. seveda bom čez lupinico dala še tetra pleničko. je to dovolj user posted image ali že celo preveč?

Tigrica...po mojem je tole čisto dovolj kar si napisala...

Tudi jaz sem pripravila tak paketek za user posted image .

no jaz imam pa sam en body ,ker je že pajac z rokavi pa bi mu bilo prevroče,žabice,nogavičke in kombinezonček za ven...pa dekico seveda...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4345
   [Brisano sporočilo]
14.2.2011 13:25:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4346
14.2.2011 13:27:53   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7
Smo pa danes se zbujali na pol ure uro, moj ma take hude krčke, zdele se joka že 5 ur, se mi tako smili, jaz mu nimam pa kaj dajati :((

Super, de je z nogo tolk bolš user posted image . Pa beda za krče user posted image . Našga tut matrajo, bolj ponoči (od ene polnoči pa ke do petih), samo drema vmes pri meni in mu pomoje ni tko hudo - še naspan zgleda bolj kot jaz user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

Neposredna povezava do sporočila: 4347
14.2.2011 13:29:01   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986
Patrisha, boga, drži se

Res boga, upam, de je, ko to pišem, že kaj bolje (beri: de cartaš user posted image ).

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
14.2.2011 13:29:23   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
V LJ nam je babica rekla, da moramo med popadki se naslonit z rokami na mizo in stat s stegnjenimi nogami ene pol metra narazen in zibat z boki sem in tja, da se otrok čim bolj spušča.

Tega pa jaz nisem vedla, sem pa "densala" tkole, ko sem si par urc pred porodom glavo umivala (kjaz si jo znam samo tako umit, de sem naprej sklonjena v banjo/tuš kabino user posted image ). Zgleda zaleglo user posted image user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
14.2.2011 13:29:48   
Nina33
Meni je ta DM-ov zelo všeč, bolj kot Hippov. DM-ov mi deluje bolj natur, Hipp je pa za moj okus preveč umeten & sladek.

Pa Muellerjev je tut OK, pa v lekarni se ga tut dobi, a v razsutem stanju, ne v vrečkah. MEn so vsi dobri, kolk pa pomagajo... nimam pojma - to pot se dete redi ko noro (ima že 3250g user posted image user posted image user posted image ), prvič ni kej zaleglo. Je pa v prvo dojenje bilo tut bol projekt, zdej pa  - nekaj najbolj običajnega user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

umivanje zob
varuška mb

Kolikokrat na dan otroku umivate zobe (oz. si jih otroci sami)?

manj kot 1x na dan (11%)

1x na dan (34%)

2x na dan (48%)

3x na dan (5%)

bolj pogosto (2%)

Število vseh glasov: 351

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!