Majchi
|
Beachgirl, sam res, ogromno si že izgubila! V bistvu največ ! Res bi bilo škoda, da uničiš to. Kakšen košček itak, saj človek mora probat, če je dobr skuhal . Ječi, tebi gre tud noro dobr! In to brez grehov in z veliko telovadbe! Ful si pridna, res! Pri meni je fora teh grehov v tem, da ko enkrat začnem, si mislim: kamor gre bik, pa naj gre še štrik! In potem zaplužim do konca... Pa ni to dobra taktika! Mi je zadnjič en dan ratalo, da sem naredila prekršek (kar hud) in potem sem bila do konca dneva pridna. Naslednji dan je šlo celo mal dol. V glavnem, greh se ni poznal. Evo, sem si dokazala to, pa me še vseen velikokrat tista prva neprava taktika premaga. majakla, ajde coto za prah brisat v roke, pa pomežikni tistemu konjičku v rumplkamri. Boš vidla, sta lahko ful frenda . auroraa, ti pa kar ponavljaj in verjemi! Vse se da, če se hoče ! Azurra, kakšne vrečke za peko Kje spet jaz živim . IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Kiara, jaz zadnje dve leti nisem prav dosti zapravljala za cunje, normalno, ko mi pa ni nič več pasalo, zato pa zdaj malo dopolnjujem garderobo. Kaj pa študiraš? Meni je kar nerodno, ampak jaz sem si kupila v zadnjem letu samo 4 krila in par majčk in to nosim že eno leto... Nič drugega nisem spravila nase, šoping je bil muka. Nič ne paše, v vsem sem zgledala kot krof. Enako . Sploh mi ni bil feeling it pod tiste neonske lampe v kabino. Vse je bila taka muka! Kupila sem samo, kar je bilo mus. Ampak zdaj bo pa drugače... Že šparam... IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa ča tud če 69,9, pa nič od tega. Pred 3 dnevi mi je kazal 71,1, pred dvema dnevoma 70,5, včeraj 70,0, dons pa 70,1. Zdaj bo pa verjetno spet stalo kakšnih 10 dni. A smo malo obsedene s temi številkami? Ker jaz tudi komaj čakam, da bo 82,9 . Samo da se premakne, pa sem v 9 nebesih Katastrofa, a ne?
|