|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
12.2.2011 13:55:58   
Nina33
Joj, Teyla, kaj bi jaz dala za dve uri, v katerih me ne bi noben rabil user posted image .
Vreme je pa res za en dr*k, no, vsaj piha še ne user posted image .
Letim - me najmlajši rabi.
Natipkanje do jutri!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
12.2.2011 13:56:48   
Nina33
Sorry, Patrisha user posted image ! Upam, de si v akciji user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
12.2.2011 14:04:51   
tamy82
patrisha meni ni voda nič odtekla, samo v nedeljo se mi je cel dna po malo čep luščil in bolečine sem imela v spodnjem delu trebuha, okrog polnoči so se pa že začeli popadki user posted image Pol desetih smo bili pa že fertik user posted image

teyla mene je tudi danes že ful mikalo, da bi šli kej več ven, ampak vreme je pa res user posted image tako da kdaj drugič ...

Glede suhe kože: ja ribodermin je fajn (no, vsaj meni, ker še tako lepo diši user posted image ), ampak ne smeš pa tudi pretiravat s tem, enkrat na dan je čisto dovolj, če ga namažeš. Vsaj tako so nam v P rekli ...

urša super, da ste doma! user posted image Zdej se lahko pa sprostite in uživate skupaj user posted image Pri nas tudi do zadnjega nismo vedeli kdaj bomo šli domov zaradi te zlatenice. Potem so imela pa ful gnečo v P, pa še test za zlatenico je bil super, tako da smo lepo šli normalno domov. Sem pa tudi jaz mojga klicala okrog pol desetih, da naj naju pride ob 11h iskat user posted image še dobro, da je imel čisto vse pripravljeno, če ne res ne vem kaj bi prinesel v P ... user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
12.2.2011 14:11:40   
Urša
Še ena slikica, porodna zgodba pa drugič.

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
12.2.2011 14:36:46   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

zdaj pa se samo cakamo da se valek zbudi user posted image pa smo kompletne hihi

js sm bila kar zgodnja...sam sm šla pripravljat stvari za današnje obiske...pa pecivo narezat....itd...
pa danes čist slučajno nism še folgala na net....evo no zdaj pa morm nadoknadit za nazajuser posted image user posted image drugače pa nismo imeli akcije včeraj...bo menda danes...je mej moj neke probleme v službi pa sma imela bolj komunikacijsko večer in jutro...

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
12.2.2011 14:37:24   
zasi
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

punce, vam se ga rola user posted image

kr v akcijo,  user posted image pol pa rodit vse po vrsti user posted image

katera je že napisala, da ji je voda odtekla med gledanjem (košarkarske?) tekme user posted image js sm jo ravno gledala, pa še vedno ni kakega cunamija med nogami user posted image

Jaz sem bla tista. Pa ko sploh nisem ne vem kak navijala, pa se sekirala. Očitno je blo dete bolj aktivno. user posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
12.2.2011 14:37:26   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

zdaj pa se samo cakamo da se valek zbudi user posted image pa smo kompletne hihi

zdaj pa se samo cakamo da se valek zbudi pa smo kompletne hihi

js sm bila kar zgodnja...sam sm šla pripravljat stvari za današnje obiske...pa pecivo narezat....itd...
pa danes čist slučajno nism še folgala na net....evo no zdaj pa morm nadoknadit za nazaj drugače pa nismo imeli akcije včeraj...bo menda danes...je mej moj neke probleme v službi pa sma imela bolj komunikacijsko večer in jutro...

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
12.2.2011 14:49:16   
valek
Patrisha kak je pa s tabo....a si še v enem kosu??
...pa Registrirana....

nekam ste bolj tihe punce....nič kaj ne klopočete tak kot je bila to navada...
smo včeraj malo razturale s posti....danes pa je neko zatišje....
dajmo še malo ponovit no...ko pa je tak fajn bilo....
ali ste vse včeraj šle v akcijouser posted image (ko je bilo tolko govora) in imate sedaj že kake popadke,,,,user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
12.2.2011 14:53:21   
valek
Aja,..pa seveda iskrene čestitke Suzy-ona si jih pa res zasluži še boljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...glede na to da je tak dolgo morala čakati ,kar 11 dni po porodu....kriza...
joj nebi ji bila v koži....upam da bomo mi pred rokom-srčno upam....

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
12.2.2011 15:04:24   
Tigrica86
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Pa Tigrice86 ne smemo pozabit. user posted image

A ni rekla, da se danes nalašč ne bo nič javla, da bo vidla, če jo kaj pogrešamouser posted image . Gremo stavit, kako dolgo bo zdržala?user posted image  

user posted image sj se že na prejšnji strani vidi, da ne zdržim dolgo tiho user posted image

no, lepo da niste pozable name user posted image sem še vedno tu

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
12.2.2011 15:06:03   
Tisia
ojla jaz sem še tu..očitno telovadba user posted image  ni nič nucalauser posted image   me pa vse boli k sem jaz bolj aktivna kot dragi,predvsem zaradi tega da ne bi bilo kakšnih bolečih izkušenjuser posted image
no par čvekic vidim da je tukaj gor...moram prebrat kaj ste kaj čvekale danes,
jaz sem piškot spekla_ledeni veter_ sem čist gotova da grem sedaj samo počivat in gledat film eno komedijo, da me lahko res kakšen popadek zagrabiuser posted image user posted image ...
se beremo potem...
aha pa ČESTITKE SUZY ZA SINEKAuser posted image user posted image user posted image user posted image  no super da je rodila je kar fajn čez rok bilauser posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
12.2.2011 15:08:23   
Tigrica86
IZVIRNO SPOROČILO: valek
ali ste vse včeraj šle v akcijouser posted image (ko je bilo tolko govora) in imate sedaj že kake popadke,,,,user posted image user posted image user posted image ...

js sm mela včeri resnen namen  user posted image pa tud mojga sm že prepričala v to, ampak je na koncu vse odpadlo, ker sm bla tako zaprta da sem po pol ure sedenja na školjki obupala in se jokala, tako me je vse bolelo... potem sem spila pol flaše donata, pol še zjutraj in končno mal spraznala črevo user posted image js sm pa upala, da se bo že kj začelo pucat pred porodom user posted image očitno še ne bom kmalu mamica user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
12.2.2011 15:31:27   
Patrisha
jaz se kr cakam na krajse slavne popadke al pa cunami user posted image

valek juhuhu vrzi se nam kaki kos user posted image

sicer bi se mogla it do stacune, mi je gela za pranje sfalilo.. pa se malo bojim, da nebom do tja prlezla user posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
12.2.2011 15:54:19   
šebela
punce samo da se javim. 10.2.2011 je na svet privekala nasa mala Klara (2840g, 49cm)

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
12.2.2011 16:14:10   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: šebela

punce samo da se javim. 10.2.2011 je na svet privekala nasa mala Klara (2840g, 49cm)

cestitke!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
12.2.2011 16:16:30   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: šebela

user posted image user posted image user posted image Čestitke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
12.2.2011 16:19:02   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
suzy čestitke za sinkota!!! user posted image user posted image user posted image Končno, ne? user posted image Zdej pa velikooo cartanja in uživanja skupaj user posted image user posted image user posted image
Pa je le (vsaj) ena rodila na tako lep datum včeraj user posted image

A je včeraj rodilauser posted image Midve sva si včeraj popoldne še sms-ale, veselo novičko mi je poslala pa danes okrog 11h dopoldne. No, če je res včeraj pol pa vemo, kaj je čakala. Magični 11022011 datum!!!

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
   [Brisano sporočilo]
12.2.2011 16:22:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4118
12.2.2011 16:22:46   
cukica
Iskrene čestitke suzy za sinčka in šabeli za hčerkico,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
12.2.2011 16:24:13   
valek
No vsaj eni je ratalo ta lepi datum ujeti.....user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
   [Brisano sporočilo]
12.2.2011 16:26:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu šebela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4121
   [Brisano sporočilo]
12.2.2011 16:28:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 4122
12.2.2011 16:31:44   
JEŠA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke vsem mamicam:)

No pa, da tudi jaz javim, da sem 03.02.2011 rodila fantka Alekseja,...52 cm, 3430 g........

Vsi smo ful ful veseli  :).....malo smo utrujeni zato se bom javila kakšen dan kasneje, da napišem kako je bilo :)

Čestitke vsem :)

JEŠA

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
   [Brisano sporočilo]
12.2.2011 16:34:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4124
12.2.2011 16:38:13   
valek
Patrisha,....js ti povem, ti boš genau na Valentinovo rodila......tak vsaj izgleda.....boš
imela malega "valentinčka"user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?