Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 13:02:27
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Včeraj se nisem tu javla, ker sem bila full slabe volje... ...pa ne bi tu o tem...skratka razočarana. Naj se porihta vse, kar te matra... Podpis. Če rabiš pogovor al pa se samo "skašljat" sem tu zate. Bsaje nisem tako slaba v poslušanju. To pa podpišem-takoj!! Toliko komplimentov naenkrat pa ni dobro za mojo hrbtenico, pravijo, da boli, če prehitro rasteš.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 13:06:01
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Včeraj se nisem tu javla, ker sem bila full slabe volje... ...pa ne bi tu o tem...skratka razočarana. Naj se porihta vse, kar te matra... Podpis. Če rabiš pogovor al pa se samo "skašljat" sem tu zate. Bsaje nisem tako slaba v poslušanju. To pa podpišem-takoj!! Toliko komplimentov naenkrat pa ni dobro za mojo hrbtenico, pravijo, da boli, če prehitro rasteš. Eh...dokler ti od ponosa ne začne špehec rast al pa rit..je verjetno še ok
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 13:06:38
|
|
|
|
marta82
|
Aja pa če katera slučajno kakšen pustni kostum (za Tineja) prodaja naj mi tudi prosim javi.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 13:53:02
|
|
|
|
elevitka
|
DAN! ...nič ne jem.... ...nič ne prodajam.... ...nič ne berem knjig.... ...še manj brišem prah.... ...prav tako pa ne hujšam.... kaj torej sploh iščem tu ? grem takoj dol !!!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 13:58:03
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka DAN! ...nič ne jem.... ...nič ne prodajam.... ...nič ne berem knjig.... ...še manj brišem prah.... ...prav tako pa ne hujšam.... kaj torej sploh iščem tu ? grem takoj dol !!! Ej,še vedno si lahko kaj novega izmisliš Kak je-boljše?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 14:00:00
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka DAN! ...nič ne jem.... ...nič ne prodajam.... ...nič ne berem knjig.... ...še manj brišem prah.... ...prav tako pa ne hujšam.... kaj torej sploh iščem tu ? grem takoj dol !!! Nič ne ješ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 14:07:24
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka DAN! ...nič ne jem.... ...nič ne prodajam.... ...nič ne berem knjig.... ...še manj brišem prah.... ...prav tako pa ne hujšam.... kaj torej sploh iščem tu ? grem takoj dol !!! Nič ne ješ? ne...zato sem pa zdaj tak lačna kot volk !
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 14:12:11
|
|
|
|
katy83
|
Spala zraven T, on še pa spi Ne vem, imam občutek da ga spodnji dvojkici matrata , ampak ne pusti, da mu pogledam. Hvala vsem za objemčke. Marta, ja imam vse v diplomi tak kot treba, ampak ne spravim skup. Fora je, da mi je D. kompliciral pri dispoziciji, da pač imam teorije preveč, evo zdaj pa imam . No, saj mogoče se še bo H. v kaj vpičla, pa bo že kak. Pa hvala za ponudbo za poslušanje. Saj vbistvu dvomim da mi lahko katera kak pomaga, ker če bi jaz bila človek, ki bi lahko določene stvari poslušala tako, da bi šle pri eni uhi not, pa pri drugi ven, se marsikdaj ne bi sekirala, tak pa non stop nekaj meljem v glavi. ooooooo, Elevitka...kako ste? Upam, da boljše.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 14:12:53
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ne...zato sem pa zdaj tak lačna kot volk ! Te pa nekaj pojej!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 14:13:28
|
|
|
|
katy83
|
mislim, pri nas sneži
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 14:18:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Včeraj se nisem tu javla, ker sem bila full slabe volje... ...pa ne bi tu o tem...skratka razočarana. Naj se porihta vse, kar te matra... podpis..
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 14:19:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aja pa če katera slučajno kakšen pustni kostum (za Tineja) prodaja naj mi tudi prosim javi. to bi jaz tud rabla za M...če ali prodaja....
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 14:24:19
|
|
|
|
arabela*
|
Aja...dan Lepo doma na toplem, je zunaj premrzlo Soseda striptizeta zgleda vadi doma in muziko nabija tu poleg mene...fajn...še prišparam na elektriki pišem neke dopise za dva odvetnika....potem pa bom pospravila malo in je to to....še "tetka" me matra...tak da bom primorana počivat Otroci v varstvu malo, tašči sem nakupila darilo ima jutri rojstni dan.....take lepe stvari iz Sewe
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 14:33:40
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ne...zato sem pa zdaj tak lačna kot volk ! Te pa nekaj pojej! saj bom... gremo zdaj na kosilo...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 15:32:29
|
|
|
|
arabela*
|
...se ubadam na katero od dveh šol vpisati A....drug teden pa že vpisi
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 15:33:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ne...zato sem pa zdaj tak lačna kot volk ! Te pa nekaj pojej! saj bom... gremo zdaj na kosilo... midva pa bova imela za kosilo kar pasulj iz konzerve
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 15:50:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Naspala se nisem...razlog itak Jan...pa ob 6.45 me po obrazu začne božat mami, mami jutro je zbudi se...ej skregala sem ga in je do pol 9 nazaj zaspal . A se hecaš? Ob 6.45 se je zbudil in celo do pol 9 nazaj zaspal pa se nisi naspala? Jaz sem vesela, če Tinej do pol sedmih spi - je praznik. ja če bi spal celo noč kot treba pol ja...on me je pa celo noč zezal in zato nisem bila naspana
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 15:53:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Grem na moje kosilo- goveji golaž+žganci mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 15:53:11
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...se ubadam na katero od dveh šol vpisati A....drug teden pa že vpisi Med katerima dvema se odločate?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 15:53:49
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Naspala se nisem...razlog itak Jan...pa ob 6.45 me po obrazu začne božat mami, mami jutro je zbudi se...ej skregala sem ga in je do pol 9 nazaj zaspal . A se hecaš? Ob 6.45 se je zbudil in celo do pol 9 nazaj zaspal pa se nisi naspala? Jaz sem vesela, če Tinej do pol sedmih spi - je praznik. ja če bi spal celo noč kot treba pol ja...on me je pa celo noč zezal in zato nisem bila naspana Aja, te pa ja.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 15:55:51
|
|
|
|
sami0804
|
Dođe baba u radnju, traži maslinovo ulje i pita koliko košta. Prodavačica: 80kuna litra .. Baba: A to vam je stvarno preskupo. Prodavačica: Ali gospođo, to vam je djevičansko maslinovo ulje. Baba: A da nemate možda neko izjebano za 40kuna?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 15:55:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Včeraj se nisem tu javla, ker sem bila full slabe volje... ...pa ne bi tu o tem...skratka razočarana. če boš želela v živo povedat, te bomo poslušale...upam, da ni kaj ful hudega...pa v zvezi s tabo...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 15:59:00
|
|
|
|
sami0804
|
Jožef in Marija sta vsako noč pridno seksala, pred izlivom pa je Jožef vsakič urno potegnil svojega korenjaka na varno in tako je bil seveda na rjuhi vsako jutro madež. No, nekega jutra pa tistega madeža na rjuhi ni bilo. In takrat je bil baje spočet mali Jezus. Brezmadežno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:00:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Dođe baba u radnju, traži maslinovo ulje i pita koliko košta. Prodavačica: 80kuna litra .. Baba: A to vam je stvarno preskupo. Prodavačica: Ali gospođo, to vam je djevičansko maslinovo ulje. Baba: A da nemate možda neko izjebano za 40kuna?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:01:16
|
|
|
|
botrca
|
Majkla zelo pridna si v hujšanju in bravo za doseženo.... .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......