|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
11.2.2011 11:11:29   
Patrisha
user posted image se en post za novo stran in dojencke user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
11.2.2011 11:12:19   
Anonimen
Ojla, kako ste kaj?
Počasi zadihavamo in se privajamo na našega time menegerja ;)

Imam pa nekaj vprašanj glede presredka. A so kateri šivčki popokal predčasno? Pa če je katera šivana bila do zadnjika? Kako ste higieno rihtalo, ker meni je sedaj popokali sivi in ne vem naj grem na pregled, pa da me pošijejo, če je potrebno.

Drugače pa čestitkam novim mamicam!!!!user posted image

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3877
11.2.2011 11:16:57   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

Se eno vprasanje, tiste ki ste ble klistirane, a ste mele obcutek, da vam je to pojacalo popadke al ne?

ja meni je pojačalo popadke,potem je šlo kar hitro pa še umetne so mi dali in smo šopali dihanje na polnouser posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
11.2.2011 11:21:34   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

Se eno vprasanje, tiste ki ste ble klistirane, a ste mele obcutek, da vam je to pojacalo popadke al ne?

ja meni je pojačalo popadke,potem je šlo kar hitro pa še umetne so mi dali in smo šopali dihanje na polnouser posted image

te bolse to zahtevat pa je mir.. ce je nujno al ne, ocitno samo pomaga user posted image user posted image tnx

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
11.2.2011 11:21:36   
meta21
biljana, ti lisička, ti!user posted image  Takole budiš možička sred noči ... Moj je tak zaspanc, da zjutraj najbrž sploh ne bi vedel, da se mu je ponoči kaj zgodilouser posted image user posted image user posted image . Želim ti en fejst "alpast" CTGuser posted image

tanjusiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
11.2.2011 11:22:09   
meta21

ojla danasnje stanje ni roznatno user posted image
ponoci mela popadke od 3 min do 10 skor urco pa pol
zjutraj me je ze sopalo.. grem na wc rjavkasto, rdeco roznato sranje na wc papirju user posted image .. a se zacenja a?? user posted image user posted image user posted image

Yiiiiiihaaaaaaa!user posted image user posted image user posted image  In, in... Kaj je blo pol? Aha, še čakaš ...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
11.2.2011 11:22:28   
meta21

Ne, samo več placa je tam spodej ratalouser posted image . Popadke pojača predrt mehuruser posted image , seveda ta k je otrok v njem, ne sečniuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
11.2.2011 11:22:46   
meta21
Drugače sem pa za razliko od teyle in tamy super naspana. Imam kar slabo vest, ker sem Bineta dala spat okrog 22h, malo čez, in šla še jaz spat (sej ste vidle zadnji post). Pa sem si še mislila, ok, okrog 2h se bo najbrž zbudil ... No zbudil se je 10 do 6h. Me je skoraj kap!!! In pol me patronažna vpraša, če ga zbujam na 3 ure... Mhm...user posted image user posted image . Sicer je zdaj že 3x jedel od takrat, patronažna ga je umila, popek je po 9 dneh danes zjutraj končno odpadel. Zjutraj sva bla z Lovrom že oba v laboratoriju, zdravnica mu je pljučka poslušala, ker že en mesec ponoči kašlja in naju poslala domov na čaj z medomuser posted image . Tako, da smo imeli po mirni noči ž kar delovno jutro, zdaj grem pa tak lahko pomalem kuhat.

Mamice, dajte mi še nekaj povedat. Meni je patronažna rekla, da 14 dni naj ne hodim ven. Soseda, ki je rodila 1 dan pred mano, je pa že cel teden vsak dan eno uro zunaj. Kaj so vam rekle patronažne?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
11.2.2011 11:23:19   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

ojla danasnje stanje ni roznatno user posted image
ponoci mela popadke od 3 min do 10 skor urco pa pol
zjutraj me je ze sopalo.. grem na wc rjavkasto, rdeco roznato sranje na wc papirju user posted image .. a se zacenja a?? user posted image user posted image user posted image

Yiiiiiihaaaaaaa!user posted image user posted image user posted image  In, in... Kaj je blo pol? Aha, še čakaš ...

nic pomirlo se je, zdaj na ju3 spet malo ampak, nikamor ne grem dok me ne zvije resnicno do konca user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
11.2.2011 11:25:14   
meta21
Za vse tiste, ki si neskončno želite it rodit (če se mene spomnite 10 dni nazaj, sem bla istauser posted image ) ampak žal, je res tako, kot je že ena napisala. Sadež pade z drevesa, ko je zrel. Če ga pa na silo stresaš, je pa kisel in trd. Tako da kar počakajte, da vaše hruškice lepo sladke ratajouser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
11.2.2011 11:25:51   
Tisia

Ne, samo več placa je tam spodej ratalouser posted image . Popadke pojača predrt mehuruser posted image , seveda ta k je otrok v njem, ne sečniuser posted image

ja to pa splohuser posted image user posted image ...sam meni je proti koncu predrla mehuruser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
11.2.2011 11:26:06   
valek

IZVIRNO SPOROČILO: valek

Kak se držiš Patrisha?? mene malo mišice povsod bolijo ko sm se čist pretegnila včeraj na jogiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image celi roman spisem in ne stisnem CTRL+C in tema! phhh

mnja zdaj jaz tut pr sebi ne vem al me tamo dole boli od vsega prtiskanja al sem pretiralava z mojimi sprehodi user posted image , vceraj sem cepela in me je prav zapeklo user posted image

pa ti, razen joge user posted image , mali se ne da ha? user posted image user posted image

ja tak izgleda....mi bo zmanjkalo idej kaj še ...bo očitno treba kar počakati...

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
11.2.2011 11:28:16   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Ojla, kako ste kaj?
Počasi zadihavamo in se privajamo na našega time menegerja ;)

Imam pa nekaj vprašanj glede presredka. A so kateri šivčki popokal predčasno? Pa če je katera šivana bila do zadnjika? Kako ste higieno rihtalo, ker meni je sedaj popokali sivi in ne vem naj grem na pregled, pa da me pošijejo, če je potrebno.

Drugače pa čestitkam novim mamicam!!!!user posted image

Šivi sami popadajo stran v 10 dneh. Če se ti zdi, da se kaj gnoji ali da te boli, pokliči nazaj v P al se pejd pa kar pokazat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
11.2.2011 11:30:03   
meta21
nic pomirlo se je, zdaj na ju3 spet malo ampak, nikamor ne grem dok me ne zvije resnicno do konca user posted image

Tako je prav. Otrok ne bo kar vn padel, žal. Migaj dokler lahko. Jaz sem še kakšen kilometer pešačila do porodnišnice samo, da bi blo prej. Sicer sem vsakih 20 korakov dragemu malo komolec drobila ampak, boh pomagej, tud on mora mal porodnih bolečin občutit.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
11.2.2011 11:30:06   
valek

Za vse tiste, ki si neskončno želite it rodit (če se mene spomnite 10 dni nazaj, sem bla istauser posted image ) ampak žal, je res tako, kot je že ena napisala. Sadež pade z drevesa, ko je zrel. Če ga pa na silo stresaš, je pa kisel in trd. Tako da kar počakajte, da vaše hruškice lepo sladke ratajouser posted image

Meta dobro si napisala...po mojem bo to kr držalo....
samo ne mormo si pomagati...tak pač je...občutki in želje so prisotne hočeš nočeš

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
11.2.2011 11:31:42   
Tisia

Mamice, dajte mi še nekaj povedat. Meni je patronažna rekla, da 14 dni naj ne hodim ven. Soseda, ki je rodila 1 dan pred mano, je pa že cel teden vsak dan eno uro zunaj. Kaj so vam rekle patronažne?

ja jaz sem tudi počakala 14 dni, sicer pa kakor se počutiš..če boš kje sedela na toplem ti 10 -20 min ne bo nič škodilo vglavnem ne se preveč naprezat čeprav se počutiš odlično,lahko še za tabo pride...tako da previdno 1 mesec potem pa bo žeuser posted image user posted image  kaj si že pozabila od prvega porodauser posted image ..

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
11.2.2011 11:32:46   
valek

Drugače sem pa za razliko od teyle in tamy super naspana. Imam kar slabo vest, ker sem Bineta dala spat okrog 22h, malo čez, in šla še jaz spat (sej ste vidle zadnji post). Pa sem si še mislila, ok, okrog 2h se bo najbrž zbudil ... No zbudil se je 10 do 6h. Me je skoraj kap!!! In pol me patronažna vpraša, če ga zbujam na 3 ure... Mhm...user posted image user posted image . Sicer je zdaj že 3x jedel od takrat, patronažna ga je umila, popek je po 9 dneh danes zjutraj končno odpadel. Zjutraj sva bla z Lovrom že oba v laboratoriju, zdravnica mu je pljučka poslušala, ker že en mesec ponoči kašlja in naju poslala domov na čaj z medomuser posted image . Tako, da smo imeli po mirni noči ž kar delovno jutro, zdaj grem pa tak lahko pomalem kuhat.

Meta , pri meni je bila patronažna sedaj pred porodom že in je bilo tudi o tem govora-kdaj prvič na sprehod...in je rekla 14 dni po porodu se lahko gre na sprehod...priporočljivo je da je sonček...sicer pa dobro oblečt in nima mu kaj biti...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
11.2.2011 11:36:26   
Patrisha

ja jaz sem tudi počakala 14 dni, sicer pa kakor se počutiš..če boš kje sedela na toplem ti 10 -20 min ne bo nič škodilo vglavnem ne se preveč naprezat čeprav se počutiš odlično,lahko še za tabo pride...tako da previdno 1 mesec potem pa bo žeuser posted image user posted image  kaj si že pozabila od prvega porodauser posted image ..

lepo si ji napisala ja user posted image meta no??? ma sej nisi prvorodka ehehe
Sicer mislim, da je tale 14 inkubacija bolj za mame namenjena, vsaj tak so nam pravli v MS, da se ti lepo odpocijes, pa da je ok. Jaz sicer pravim ce sta oba ok, pa da ni nekega minusa strasnega, pa soncek lepi zakaj nebi sel? jaz bi ziher sla malo, ker ne morem bit v stanovanju not zaprta in gledat ven user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
11.2.2011 11:39:38   
meta21
Zdaj vam pa še napišem vic, ki mi ga je babica povedala, ko sem prišla v porodno, pol moram it pa kaj nardit.

Prideta bodoča starša v porodno, rodit, itak, in se začne akcija. Žena leži na mizi, se matra, stoka ... mož pa jo nemočen gleda in drži za roko. Pa predlaga babica, da del bolečine preloži na bodočega očka. Žena pogleda moža in reče: Lahko? Samo 10 % pa bo boljše. In mož se strinja. Pa mine nekaj časa, ženo vedno bolj boli in spet pogleda svojega moža: Lahko 30 %? Pa mož pravi, da se dobro počuti in da lahko. Spet mine nekaj časa in žena prosi, da bi preložila 50% bolečine na bodočega očka. Mož pomisli in pravi, da 30% dobro prenaša ter da lahko. Porod gre h koncu, ženska že čisto brez moči in mož pravi, kar vse mi daj. Jaz se še vedno dobro počutim. In res... Otroček se rodi in naslednji dan med obiski žena vpraša moža, če je doma kaj novega. Pa pravi mož: Ja nekaj je pa res. Sosedov poštar je umrl!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In potem je babica dodala: Da boste lažje rodila. Moški tega (očitno) ne bi zmogli.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
11.2.2011 11:44:16   
meta21

Ja, če sem samo jaz problem ... sem včeraj 2 štuka komplet po tleh pomila in kopalnico spucala. Sem imela postgnezditveni sindromuser posted image  pa mi nič ne manjka. Strah me je edino, da ga ne prehladim. Konec koncev je le 9 mesecev dihal toplo vodo v sterilnem okolju, jaz ga naj pa zdaj dam dihat na nekaj stopinj plusauser posted image

Patrisha, saj jaz sem tudi skoz trdila, da je to za mame ampak prvič sem le septembra rodila in je blo zunaj še 20 stopinj.  

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 11:45:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3896
11.2.2011 11:45:59   
meta21
Joj, moram it. Kolk je že ura. Mislim, da bom samo pogrela juho iz hladilnika in zmrznjene borovničeve knedle vrgla v krop.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 11:47:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3898
11.2.2011 11:48:58   
Patrisha

Ja, če sem samo jaz problem ... sem včeraj 2 štuka komplet po tleh pomila in kopalnico spucala. Sem imela postgnezditveni sindromuser posted image  pa mi nič ne manjka. Strah me je edino, da ga ne prehladim. Konec koncev je le 9 mesecev dihal toplo vodo v sterilnem okolju, jaz ga naj pa zdaj dam dihat na nekaj stopinj plusauser posted image

Patrisha, saj jaz sem tudi skoz trdila, da je to za mame ampak prvič sem le septembra rodila in je blo zunaj še 20 stopinj.  

to je sicer res, ampak ce mas namen it, ga zadekaj, ker potem bodo ohladitve in se kaksnem sneg.. sicer enih 10 ° vrjetno je, pa po soncku pa za kratko casa.. mislim, da nima kaj bit.. sicer moje nestrokovno mnenje user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
11.2.2011 11:58:00   
valek
Registrirana, super za pregled....
drugače pa brez skrbi...sej ga boš še prekmal videla...user posted image

meni je sicer nardil ta tedn običajnega(uz)sam se ni kaj razločno videlo...vedela sem samo ko je meril trebuh in glavico in golenico....ampak to ni to kar sm si želela...sem pa izvedela težo-no vsaj nekaj...

kake pol urice do urico še počakam in grem na en sprehod...malo daljši...
v torek pa grem dat še kri za ščitnico...da vidimo stanje....do sedaj je bilo vse v mejah normale... ja drug tedn pa mislim da je moj tedn rojstva-no vsaj moral bi biti...

me zanima če bo katera na valentinovo rodila??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?