Wolfina
|
Pozdravček, punce! Dolgo se nisem javila, sem bila bizi bizi z življenjem . Kako lepo je bilo prebrat za nazaj, vsakih nekaj postov nova nosečka! No, pa tudi nekaj žalostnih je bilo vmes, ampak ne gre obupat. Arual, 42. krog? Ponosna sem nate, da vztrajata, tako je prav! Enkrat bo, te tvoje krvavitve so lahko posledica zdravljenja pri bioenergetiku, verjetno se ti "oprema" čisti in se pripravlja na naslednji krog, ko boš zanosila! Zdaj me boste nekatere verjetno majčkeno zasovražile, ker ne bom povedala tega, kar si želite slišati - je pa čisto dobronamerno. Razne vročine in bolečine v trebuhu in glavoboli in vraščeni nohti in ne vem kaj še - žal niso znak nosečnosti. Lahko ste ali pa niste noseče. Ampak ne iskat znakov v vsem, kar se vam dogaja.. zato ne boste nič prej noseče. Kvečjemu kasneje, psiha ima dolge prste. Ne poskušam pametovati (čeprav je verjetno tako izpadlo), govorim iz svojih izkušenj. Sama sem imela že svašta znakov - tudi to, da ni bilo nobenih znakov, sem imela za znak . Nima smisla, samo mučenje je to. Saj bo, punce, vsak mesec smo bližje! Jaminčika, tudi boleče bradavičke tako kmalu po ovulaciji niso znak nosečnosti. Spet, lahko si, lahko nisi noseča. Ampak pravi znaki nosečnosti nastopijo šele po vgnezditvi (6-9 dni po ovulaciji), ko začne naraščati koncentracija nosečniškega hormona. Enim prej, enim kasneje, nekatere pa sploh ne vejo, da so noseče. Pušenjak je enkrat rekel, da če je dovolj nosečniškega hormona za znake nosečnosti, ga je tudi za pozitiven test. Zdaj pa izračunajte! Aja, še to, če sem že izlila svojo zakladnico modrosti : nekatere punce pravijo, da so takoj vedele, da so zanosile. Če bi sama zanosila recimo v prvih 10 krogih, bi tudi jaz tako rekla. Ker sem imela vsak mesec druge znake in bi pač tisti mesec, ko bi zanosila, rekla - evo, vedela sem, ker sem na dan spočetja sanjala dojenčka.. ali pa so me bolele dojke.. ali pa.. karkoli. Verjamem v izjeme. Verjamem, da nekatere lahko začutijo, da so noseče. Ampak mislim, da gre v večini primerov za zgornjo situacijo. Punce, bo. Z znaki ali brez. Dokler vas igranje z znaki prijetno vznemirja, si kar dajte duška. Ko pa vas začne obremenjevati, nehajte, zamotite se s čem drugim. Noseče bomo in to je glavno. Ni važno, ali bomo za to izvedele dan prej ali dva kasneje, vesele bomo enako v obeh primerih! Zdaj pa se ne jezit name (škodi lepoti ), ampak uživat življenje!
|