|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2011
13.2.2011 15:06:31   
Wolfina
Kejt2, hvala za vprašanje user posted image . Hja, malo čakamo, 23. je še daleč. Med ovulacijo smo bili pridni (včasih tud malo poredni user posted image ), torej smo naredili, kar smo lahko. Zdaj pa uživamo po svoje, malo se s psičko preganjamo, urejamo hiško in njeno okolico in seveda upamo na najlepše. Seveda smo še vedno tud kaj poredni user posted image . Torej rekla bi, da mi gre dobro user posted image . Upam, da tudi tebi in ostalim!

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 351
13.2.2011 18:38:50   
kejt2
No super! Še malo pa bomo zvedeli, koliko smo bili pridni user posted image
Hja, Wolffina ti si ravno še tako daleč, da je "dolgčas"- naredili ste, kar ste naredili, znakov si pa tudi zmišljevati še ne moreš user posted image No še kakšen teden pa se začne odštevanje...
Jest že odštevam!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Wolfina)
Neposredna povezava do sporočila: 352
13.2.2011 20:16:58   
Sa.Ka
Wolfina, v večini se kar strinjam s tabo. user posted image
Ti napišem mojo izkušnjo. Znaki so bili vedno isti kot pred user posted image , tisti mesec ko sem pa zanosila pa je bilo popolnoma vse drugače. Pred testom sem vedela da je to to. user posted image   Svoje telo poznam u nulo, če bo pa ta mesec  oz. jutri ali pojutrišnjem drugače kot kaže da bo, potem pa ti bom res samo še zaploskala.user posted image Častim vsem eno pivičko.user posted image

Imam že napravljen vložek za jutri zjutraj.user posted image user posted image user posted image Je vedno točna, ko vstanem, grem lulat in se ulije.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 353
13.2.2011 21:22:34   
sashy
IZVIRNO SPOROČILO: Wolfina

Pozdravček, punce! Dolgo se nisem javila, sem bila bizi bizi z življenjem user posted image . Kako lepo je bilo prebrat za nazaj, vsakih nekaj postov nova nosečka! No, pa tudi nekaj žalostnih je bilo vmes, ampak ne gre obupat.

Arual, 42. krog? Ponosna sem nate, da vztrajata, tako je prav! Enkrat bo, te tvoje krvavitve so lahko posledica zdravljenja pri bioenergetiku, verjetno se ti "oprema" čisti in se pripravlja na naslednji krog, ko boš zanosila! user posted image

Zdaj me boste nekatere verjetno majčkeno zasovražile, ker ne bom povedala tega, kar si želite slišati - je pa čisto dobronamerno. Razne vročine in bolečine v trebuhu in glavoboli in vraščeni nohti in ne vem kaj še - žal niso znak nosečnosti. Lahko ste ali pa niste noseče. Ampak ne iskat znakov v vsem, kar se vam dogaja.. zato ne boste nič prej noseče. Kvečjemu kasneje, psiha ima dolge prste. Ne poskušam pametovati (čeprav je verjetno tako izpadlo), govorim iz svojih izkušenj. Sama sem imela že svašta znakov - tudi to, da ni bilo nobenih znakov, sem imela za znak user posted image . Nima smisla, samo mučenje je to. Saj bo, punce, vsak mesec smo bližje!

Jaminčika, tudi boleče bradavičke tako kmalu po ovulaciji niso znak nosečnosti. Spet, lahko si, lahko nisi noseča. Ampak pravi znaki nosečnosti nastopijo šele po vgnezditvi (6-9 dni po ovulaciji), ko začne naraščati koncentracija nosečniškega hormona. Enim prej, enim kasneje, nekatere pa sploh ne vejo, da so noseče. Pušenjak je enkrat rekel, da če je dovolj nosečniškega hormona za znake nosečnosti, ga je tudi za pozitiven test. Zdaj pa izračunajte!user posted image

Aja, še to, če sem že izlila svojo zakladnico modrosti user posted image : nekatere punce pravijo, da so takoj vedele, da so zanosile. Če bi sama zanosila recimo v prvih 10 krogih, bi tudi jaz tako rekla. Ker sem imela vsak mesec druge znake in bi pač tisti mesec, ko bi zanosila, rekla - evo, vedela sem, ker sem na dan spočetja sanjala dojenčka.. ali pa so me bolele dojke.. ali pa.. karkoli.
Verjamem v izjeme. Verjamem, da nekatere lahko začutijo, da so noseče. Ampak mislim, da gre v večini primerov za zgornjo situacijo.

Punce, bo. Z znaki ali brez. Dokler vas igranje z znaki prijetno vznemirja, si kar dajte duška. Ko pa vas začne obremenjevati, nehajte, zamotite se s čem drugim. Noseče bomo in to je glavno. Ni važno, ali bomo za to izvedele dan prej ali dva kasneje, vesele bomo enako v obeh primerih!

Zdaj pa se ne jezit name (škodi lepoti user posted image ), ampak uživat življenje!

Popolnoma se strinjam s tabo!
Jaz imam itak vse zmedeno od kar sem dala vn Mireno, čeprav je prva dva cikla zgledalo dobro, da se je M že takoj uredila, pa temu ni bilo tako. V glavnem odločila sem se, da pustim vse računanje in delanje testov, štetja dni in vse kar spada pod "načrtno zanositev" pri miru in se naj zgodi, ko se bo hotelo, spontano in brez obremenitev. Sploh se ne bom več dajala na sezname (razen med navijačkeuser posted image ) in vas bom samo spremljala ter občasno kaj pokomentirala.

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu Wolfina)
Neposredna povezava do sporočila: 354
14.2.2011 7:01:53   
Anonimen
Dobro jutro!

Punce, zjutraj sem delala test in čisti nič. Niti nimam pojma, kdaj naj bi jo dobila, glede na prejšnji SS. Samo 01. in 02. februarja sem imela občutek, da imam O. Če bi bila res takrat, bi danes moralo kaj pokazat. Če bo pa po mojih "standardih" ciklus na 32 dni, potem sem najbrž še prezgodnja za test. Upam samo, da se mi ni kaj zbrkljalo s ciklusi in da pride v zglednem času. Najkasneje čez en teden bi moralo bit jasno, če pride na 32 dni.

Wolfina, lepo napisano, se strinjam.
Katte, dobrodošla nazaj. user posted image

Lep ponedeljek vam želim.

auser posted image

(odgovor članu sashy)
  Neposredna povezava do sporočila: 355
14.2.2011 11:12:33   
candi
auser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image Saj veš, upanje umre zadnje!!

No tudi pri meni en velik minus danes zjutraj.user posted image Ampak kot pravim, upanje umre zadnje.user posted image Tudi jaz upam tako kot ti anonimna, da sem testek delala prehitro. Pri meni je namreč danes 24. dan ciklusa. Ponovim vajo konec tedna, če se prej ne ulije.user posted image

Wolfina se kar strinjam s tem, kar si napisala, samo težko se je tega držat. Jaz se tolažim s tem, da se ne sekiram če če je test minus, bo pa drug mesec bolje.user posted image user posted image Vedno gledam pozitivno na vsako situacijo, in tako ne dovolim psihi, da bi imela prste zraven.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 356
14.2.2011 11:30:16   
kejt2
Sej mislim, da se vse strinjamo z Wolffino, ampak kot je napisala Candi, človeško je biti radoveden in neučakan.
Drugače se pa pridružujem
Sa.ški, tudi sama poznam svoje telo in bom zelo presenečena, če bo plus (sem se vzdržala testa), vseeno pa nekje zadaj upam.
Kar zadeva bolečin v trebuhu so bile definitivno neobičajne in po mojem ne v dobrem smislu (vsaj mislim, da tako močne bolečine niso ok- pa mi bolečine niso tuje). Glede na to, da so mimo, sklepam da je vse ok. Kaj je bilo, ne vem.

(odgovor članu candi)
Neposredna povezava do sporočila: 357
14.2.2011 13:32:56   
Sa.Ka
Sem delala test, sam črtico pa vidim sam jaz po mojem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   mislim, da ne bo nič, user posted image pa tud še ni danes.user posted image user posted image user posted image user posted image  

a zdej to pomeni, da moram tudi jaz delat zalogo testov?user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

Ma men gre kar na smeh, tolk upamo, pa smo še kar komične. Kar je prav. user posted image Samo da ne obupamo.

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 358
14.2.2011 14:18:31   
Anonimen
Ah, ne, obupat pa res ne! Če obupaš, pa res ne more nič ratat, ane? user posted image

auser posted image

(odgovor članu Sa.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 359
14.2.2011 15:39:12   
Arual
Hey,

No moji izcedki so čisto poniknili, in sedaj čakamo na razplet dogodkov. user posted image Naj vam pa zaupam, da sem danes diplomirala in tako dosegla še en cilj v svojem življenju!!!!!!!

Držim pesti za vse ki pričakujemo user posted image , čeprav sem jaz že v modro - ampak dokler ne pride prava user posted image se ne dam!!!!!!

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 360
14.2.2011 16:03:15   
witch
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ki lulate in za vse ki smo v času O 

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 361
14.2.2011 16:52:56   
Sa.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: Arual

Hey,

No moji izcedki so čisto poniknili, in sedaj čakamo na razplet dogodkov. user posted image Naj vam pa zaupam, da sem danes diplomirala in tako dosegla še en cilj v svojem življenju!!!!!!!

Držim pesti za vse ki pričakujemo user posted image , čeprav sem jaz že v modro - ampak dokler ne pride prava user posted image se ne dam!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravoooooo!!!!

Punce, jaz res vidim eno švohno črtico, trebuh imam napet kot bi bla v 5 mesecu.user posted image Po mojem bom mogla jutr ponovit s testom. Ponavadi sem res vedno dobila user posted image zjutraj, zdej me pa tako heca.user posted image Izcedke imam pa tudi, v križu me boli...ah ja.

Se oglasim kej zvečer.user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 362
14.2.2011 19:20:17   
Poka
Prišla user posted image  danes, namesto 12. Zdaj sem se naročila za HSG, pa me je ful strah...

(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 363
14.2.2011 20:10:30   
Sa.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: Poka

Prišla user posted image  danes, namesto 12. Zdaj sem se naročila za HSG, pa me je ful strah...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 364
14.2.2011 20:56:22   
Anonimen

Jaz imam HSG jutri, ti poročam, kako bo... Kdaj ga imaš ti?

Lep pozdrav,
AnonimnaKP

(odgovor članu Poka)
  Neposredna povezava do sporočila: 365
15.2.2011 6:52:31   
srečica17
Arual čestitke za diplomo, sa.ka držim pesti, da bo črtica postala močna.
Ostalim, ki čakate nauser posted image user posted image , želim veliko potrpljenja:-)

Jaz pa imam jutri G. Po 6 mesečnem poskušanju sem se kar naročila. Bomo videli, kaj bo rekla.

Lep dan vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 366
15.2.2011 7:23:03   
Katte
Anonimna user posted image , Sa.Ka, anonimna user posted image , candi, kejt2 - držim pesti, da ratajo močni pluski in da user posted image  ne pride kako leto. Ravno tako želim ostalim, ki čakate v naslednjih dneh.
Poka, tebi en user posted image . Držim pesti za HSG - zate in za anonimno KP.
Arual - bravo za prenehanje izcedkov in diplomo user posted image .
srečica17 - lepo se zmeni pri G, da ti pospešijo zadeve, če bo treba user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 367
15.2.2011 7:32:38   
Anonimen
Punce, čakam na kak nov plusek! user posted image

auser posted image

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 368
15.2.2011 9:20:54   
Sa.Ka
Evo, moje user posted image še kar ni.user posted image user posted image user posted image Bolečine v križu še kar prisotne, krči neki čudni v jajčnikih.user posted image Sem pa kar naprej na stranišču in hodim gledat če je že kaj priteklo.user posted image user posted image user posted image user posted image Ajme, danes grem v DM po nov test. Ko bi bla prepričana, da je to prava črtica na baby chek testu, bi moj dobil prečudovito darilo včeraj za valentinovo.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 369
15.2.2011 9:56:08   
Katte
Sa.Ka, tudi, če bo kak dan kasneje plusek, ne bo nič hudega. Samo, da bo user posted image . Držim pesti.

Still hoping.

(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 370
15.2.2011 11:36:09   
kejt2

user posted image user posted image user posted image

@Sa.Ka držim pesti za en velik nedvomen plusek user posted image user posted image user posted image Pa oprosti, ker sem te v enem od prejšnjih postov kar preimenovala (sem si na približno zapomnila).

Sama se še uspešno zadržujem in nisem naredila testa- ga tudi nimam doma, kar veliko pripomore. Se pa komaj zadržujem.
Včeraj sem pa naredila neumnost in jih fino fasala v trebuh. (ne vprašat, kako mi to rata user posted image ) Potem pa celo noč nisem mogla spat zaradi slabe vesti, kaj pa če sem vseeno mogoče noseča pa zaradi tega ne bom več, bo kaj narobe... user posted image Skratka, kljub temu da nisem naredila testa in se trudim ne sekirat (kar bo pa bo), po drugi strani uspem delat bedarije (sam še napit bi se mogla user posted image ), da se pol vseeno sekiram...

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 371
15.2.2011 14:28:56   
Wolfina
Dan!

Sa.ka, držim pesti. Če praviš da čutiš, kdaj se počutiš drugače, ti verjamem. To sem mislila s tistimi izjemami v mojem ta dolgem postu user posted image

Poka, anonimna KP, ne skrbita zaradi HSG. Jaz sem pred posegom vzela dva nalgesina (mi je naročila sestra, da če imam močne krče pred M, ga lahko vzamem) in me sam poseg ni toliko bolel - razen malo zaradi nerodnosti zdravnice, ampak trajalo je sekundo. Občutek je enak kot pri menstrualnih krčih, samo malo hitreje se bolečina stopnjuje. Poskusita med posegom sproščeno dihat s trebuhom, ne ga napet. Da se zdržat, in s tem bosta še en korak bližje zanositvi! 

kejt2, glede udarca se sploh ne sekiraj. Tako zgodaj v nosečnosti to nima veze. Eno dobro primerjavo sem enkrat slišala, da je plodek zaščiten podobno, kot bi v plastenko dal banano in napolnil z vodo ter plastenko zaprl. Zdaj pa udari po plastenki in glej, kaj se dogaja z banano! user posted image  

Mejte se!

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 372
15.2.2011 21:29:25   
Sa.Ka
Za mano je še en test. Isti rezultat, blaga črtica, komaj vidna.user posted image Pravi moj user posted image , da jo tudi vidi.
A mogoče kaj antibiotiki vplivajo na rezultat?user posted image

LP

(odgovor članu Wolfina)
Neposredna povezava do sporočila: 373
16.2.2011 7:12:22   
Katte
Že kak nov plusek? Držim pesti. user posted image  user posted image  user posted image
Sa.Ka- ne, antibiotiki ne vplivajo na rezultat. Upam, da bo čez kak dan druga črtica močnejša.

< Sporočilo je popravil Katte -- 16.2.2011 7:14:06 >

Still hoping.

(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 374
16.2.2011 7:28:38   
Anonimen
Sa.Ka, nočem te strašit, ampak ko je bilo pri meni tako (test 1. in 3. dan zamude M), je bil SS. Mogoče nosečniški hormon ne raste, kot bi moral. Vseeno upam, da je vse OK. Mogoče so testi pokvarjeni. Pojdi po kak drug test in ponovi. user posted image user posted image user posted image

Pri meni vse skoraj belo. user posted image Imam povečan beli tok, malo rumenkast in malo malo roza. Imam občutek, da se me loteva eno vnetje, se mažem s Canestenom. Še enkrat testa pred vikendom ne bom delala... če se pa prej ulije, naj pa se.

auser posted image

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

mesečno perilo
TLF

Koliko časa po porodu ste dobile mesečno perilo?

Skoraj takoj (17%)

1-3 mesece (26%)

3-6 mesecev (22%)

6-9 mesecev (17%)

9-12 mesecev (11%)

več kot eno leto (8%)

Število vseh glasov: 345

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!