|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2011
8.2.2011 21:49:10   
Anonimen
Nutry user posted image user posted image user posted image user posted image in  user posted image user posted image user posted image   pri IVF.

auser posted image

(odgovor članu Nutry)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
8.2.2011 23:03:32   
kejt2
Super, čestitke vsem novopečenim user posted image , tisti, ki pa še čakamo, da to postanemo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 302
9.2.2011 9:24:07   
pathra
Ejla tudi jaz imam super novico user posted image Danes bi mogla it na ene preglede, za katere ne smeš bit noseč in sem zato nekaj dni prej naredila test in se je pokazala rahla user posted image . Sem vse odpovedala in v naslednjih dneh naredim še en test.. komaj čakam.user posted image Pa sem bila prepričana da ne bo nič, ker pač nisem imela nobenih znakov, samo rahlo slabost pri določeni hrani, samo sem mislila da je to od prehlada, ki sem ga imela zdej. Upam da je to to user posted image

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 303
9.2.2011 9:32:57   
candi
Pathrauser posted image user posted image user posted image ja čestitam zauser posted image , jaz tudi močno močno upam da je to to in da bo drug test to samo še potrdil.user posted image Prav ne morem verjet kako lep mesec je februar, bo res čist roza, bravo punce, le tako naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz bom morala še pa en teden počakat, da bom test delala. Po moje je o mimo, zdaj pa upamo na najboljše.user posted image

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 304
9.2.2011 9:47:28   
candi
Punce jaz sem bila pa zdaj na wc-ju in sem se obrisala krvavo, oz. sluz je bila krvava, ne živo rdeča, in ne rjava, temno rdeče barve.user posted image user posted image Kaj zdaj spet to pomeni???user posted image Ovulacija je po moje že mimo, je bila v zadnjih štirih, petih dneh po moje, za vgnezditev je verjeno prehitro, za tečko pa itak. Izcedkov pa nikoli prej nisem imela.user posted image user posted image Eh brezveze, vse se mi nekaj meša v ciklusu odkar delava na otročku.user posted image

(odgovor članu candi)
Neposredna povezava do sporočila: 305
9.2.2011 10:16:50   
asdf81
Dobro jutro,....
Najprej čestitke vsem novim user posted image . Upam da se tale roza barva tako lepo nadaljuje do konca meseca, in da se je nalezemo še vse tiste ki še čakamo.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Candi, mogoče pa je vgnezditev? Upajmo, da je to to,.....

(odgovor članu candi)
Neposredna povezava do sporočila: 306
9.2.2011 10:48:19   
candi
asdf81 ne vemuser posted image , se mi zdi prehitro. A ni vgnezditev nekaj dni pred m, moje m bi pa naj prišla nekje čez en teden najprej.user posted image No, upam da imaš prav, čeprav malo dvomim. No bomo videli, bo treba še malo počakat. Upam samo da ni kaj drugo narobe, tega me je strah, ker se mi ni to pojavilo še nikoli. Pa malo čutim nežno bolečino v jajčnikih in maternici.user posted image Vse je čudno.user posted image

(odgovor članu asdf81)
Neposredna povezava do sporočila: 307
9.2.2011 11:11:16   
witch

user posted image

user posted image  ali user posted image  PRIČAKUJEMO:

2.2.
smeška83 (x. krog)user posted image
fortune (2. krog)user posted image

3.2.
natka23 (x. krog)user posted image

5.2.
AnonimnaKP (x. krog)user posted image
ribica81 (x. krog) user posted image  user posted image
SRCE (x. krog)user posted image user posted image
anonimna user posted image  (5. krog)user posted image

6.2.
sashy (3. krog)
SILVA (1. krog)user posted image
anonimna user posted image user posted image user posted image  (x. krog)user posted image user posted image

7.2.
srečica17 (x. krog)user posted image

8.2.
Nutry (31. krog, 3. IUI)user posted image

10.2.
jolika (8. krog)user posted image user posted image

12.2.
Poka (x. krog)

13.2.
lakaya (2. krog)user posted image

14.2.
pathra (3. krog)user posted image user posted image
Sa.Ka (x. krog)
anonimna user posted image

17.2.
kejt2 (x. krog)

17.2.
candi (3. krog)

19.2.
anonimna user posted image (1. krog)

22.2.
sover (8 krog)

23.2.
Arual (41. krog)
Wolfina (23. krog)
lollypop (8. krog)

24.2.
cebela2 (2. krog)
jasminčika (x. krog)

25.2.
asdf81 (1. krog)

26.2.
tedi2 (10. krog)

28.2.
Monstera (4. krog po laparo)

x.2.
anonimna user posted image  (1. krog)
anity_1 (5. krog)
larinko (x. krog)

SKUPAJ NAS JE: 33

NOSEČK: 5

NAVIJAČICE:
Katte, Agnes27, mladika,
witch, LeJo, zebr4, Lineta,
anonimna user posted image , mojamura,
krisv, Nusyka

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 308
9.2.2011 11:12:11   
kejt2
Joj Candi...
Mogoče je bila pa ovulacija kakšen dan prej in gre res za vgnezditveno krvavitev?
Razlogov je res lahko toliko in žal ti ne preostane drugega, kot da počakaš... user posted image

Držim pesti user posted image

Vsem novopečenim nosečkam pa user posted image user posted image user posted image user posted image Februar je pa res dober mesec. Upam, da bo tudi zame (ki nimam nobenih znakov in moram "potrpeti" še 8 dni). user posted image

(odgovor članu candi)
Neposredna povezava do sporočila: 309
9.2.2011 11:19:39   
witch
auser posted image dobrodošla

Nutry user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image da bo nov postopek uspešen.

pathra čestitke in lepo user posted image ti želim user posted image user posted image user posted image

candi user posted image user posted image user posted image da je to bila res vgnezditvena.

Punce ta mesec se je pa začel res čudovito user posted image user posted image user posted image naj se tako nadaljuje. user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 310
9.2.2011 11:50:16   
Poka
Upam, da ne bo ta mesec user posted image , ker sem ravno imela okužbo z virusom in sem bruhala in še kaj... Je še tri dni do tja in če bi zdaj, bi me bilo potem strah, kaj bo naprej... Mi je pa bilo najprej čudno - kar naenkrat slabost, ampak je že minilo.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 311
9.2.2011 12:28:57   
Anonimen
Pozdravljene

Witch hvala za dobrodošlico.

Vsem user posted image iskrene čestitke in mirno nosečnost!!!

Upam da se drugi petek ne bo prikazala user posted image . Dva dni nazaj sem imela roza izcedek in srčno upam, da je vgnezditvena krvavitev. Nisem pa ziher, ker je pri prvi nosečnosti nisem imela.

Mi je pa dan pred tem izcetkom postalo 2x tako slabo kot v nosečnosti, prsa so me zelo ščemela in bolela na dotik vendar je zdaj to ščemenje ponehalo. Tako da upam na najboljše (lažnih upov si ne upam delati, da mi ne bo na psiho udarlo)

(odgovor članu Poka)
  Neposredna povezava do sporočila: 312
9.2.2011 12:29:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene

Witch hvala za dobrodošlico.

Vsem user posted image iskrene čestitke in mirno nosečnost!!!

Upam da se drugi petek ne bo prikazala user posted image . Dva dni nazaj sem imela roza izcedek in srčno upam, da je vgnezditvena krvavitev. Nisem pa ziher, ker je pri prvi nosečnosti nisem imela.

Mi je pa dan pred tem izcetkom postalo 2x tako slabo kot v nosečnosti, prsa so me zelo ščemela in bolela na dotik vendar je zdaj to ščemenje ponehalo. Tako da upam na najboljše (lažnih upov si ne upam delati, da mi ne bo na psiho udarlo)

Anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 313
9.2.2011 12:31:26   
Sa.Ka
Dan. Punce jaz sem tolk bolna te dni, imam zelo močan prehlad, kašljam kot star traktor...za nameček danes ponoči grozne bolečine v maternici, še nikol tako.user posted image Sem vstala in mogla pojest lekadol, pa slabilo me je občasno, kar tko sred noči. Še mojga sem zjutraj spraševala, če mu je bilo kaj slabo ali ima kakšne bolečine v trebuhu user posted image Ne vem ne vem... močno upam, da se tole kaj povezuje na user posted image , ker drugače kakšnih znakov niti ne iščem, ampak tole danes ponoči je bilo pa kar hudo.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 314
9.2.2011 16:40:36   
kejt2
Joj punce, mene je pa danes tolk zašravfal in uščipnil v trebuhu, da sem bila prepričana, da se ju usula user posted image in tekla na wc. user posted image

(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 315
9.2.2011 18:15:37   
Arual
Hey.

Jaz nič dobre volje, danes 22 dan in že kr nekaj časa imam krvav izcedek. Tako kot da bi rahlo krvavela oziroma ne vem, če imam user posted image . Me pa to muči že nekaj časa, samo da sem prej imela tak rjav izcedek, pa včasih kakšna kri, danes pa kr malo močneje. Ne vem, mislim da je najbolje da me v modro pobarvate.

user posted image user posted image

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 316
9.2.2011 18:44:46   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: Arual

Hey.

Jaz nič dobre volje, danes 22 dan in že kr nekaj časa imam krvav izcedek. Tako kot da bi rahlo krvavela oziroma ne vem, če imam user posted image . Me pa to muči že nekaj časa, samo da sem prej imela tak rjav izcedek, pa včasih kakšna kri, danes pa kr malo močneje. Ne vem, mislim da je najbolje da me v modro pobarvate.

user posted image user posted image

Jah zgleda da nama bioenergetiki niso zanekrat koristili,user posted image user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 317
9.2.2011 18:45:37   
Natka23
Bravo nove nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vas je kar veliko in za vsako posebeja sem veselauser posted image

za tiste z manj sreče pa user posted image user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 318
9.2.2011 18:56:18   
Arual
Natka23 - jaz še vedno upam, da krvavim ravno zaradi tega in da mi je to pomagalo. No, če že bo ta mesec user posted image pol je drug mesec ziher ne bo!

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 319
9.2.2011 19:21:32   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: Arual

Natka23 - jaz še vedno upam, da krvavim ravno zaradi tega in da mi je to pomagalo. No, če že bo ta mesec user posted image pol je drug mesec ziher ne bo!

Sej zato pravim zaenkrat, mislim da bo naslednji mesec najin, no tvoj je še vedno ta lahkouser posted image user posted image user posted image Držim pestiuser posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 320
9.2.2011 19:31:22   
cebela2
čer punce,

da se še jaz po dolgem času oglasim

najprej pa user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem user posted image   čestitke pa čim lažjo nosečnost

jaz sem ravno mimo O, tako da zdej pa čakat konec meseca user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 321
9.2.2011 20:14:19   
lollypop
evo mene tud po dolgem času... user posted image

moja O je tudi mimo, dva dni nazaj, tokrat mi je tudi O testek lepo pokazal tudi drugo črtico, tako da sem prepričana da je bila.. sva bla pa tudi zelooo pridna v teh dneh user posted image zdej pa preostane samo še čakat do konca meseca in seveda upat na najboljše user posted image občutek pa je dober... dosti več kot to, da v pravih dneh user posted image pa tud ne moreva naredit...user posted image

pa seveda da ne pozabim.... ČESTITKE user posted image user posted image user posted image vsem novim nosečkam... sem prav vesela, da se je februar začel barvat v roza, po tako slabih decembru in januarju...

vsem, ki vas je obiskala ta nezaželjena user posted image pa objemčke in pikapoke za naslednji krog user posted image za vse nas prihaja čas, ko bomo dobile tako težko pričakovane user posted image ... jaz zadnje mesece, ko jo dobim, se vedno spomnim nate witch, ki si napisala da prvi dan M je lahko tudi prvi dan nove nosečnosti in to meni res pomaga prebrodit tiste prve dni, ko pride tečka...

dajmo punce, čakamo nove pluske user posted image

Carpe diem

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 322
10.2.2011 8:52:37   
sashy
Hoj, hoj

Mene pa lahko obarvate modro, M še zmeraj ni, ampak so pa vsi testi negativni tako, da zdaj samo še čakam na user posted image . Upam, da pride čim prej, da gremo lahko v nove boje. Držim pesti za ostale in seveda čestitke vsem user posted image .

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 323
10.2.2011 12:40:04   
candi
Moj izcedek je popolnoma izginil, od včeraj zvečer ga ni več.user posted image Zdaj pa imam tudi jaz malo upanja, da je šlo za vgnezditveno krvavitevuser posted image in upam da je bila ovulacija pač kak dan prej. Kejt še en teden pa bova tudi midve delali testek, sva spet skupaj na seznamčku. To nama pa res mora prinest srečo, to sigurno nekaj pomeniuser posted image user posted image in se bova skupaj selili na drugo temo. jaz verjamem da bova zagledaliuser posted image .user posted image

Za vse ki je ne čakamo veliko velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tiste ki pa ste v času o pa pridnouser posted image user posted image , da bo res cel februar roza.user posted image user posted image

Za vse ki ste dobile tečko pa veliko objemčkov in ne obupat, vse bomo enkrat mamice.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 324
10.2.2011 15:47:11   
witch
Punce jaz bi z barvanjem kar počakala dokler ne pride prava M... Ali naj kar barvam?

(odgovor članu candi)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?