Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 8.2.2011 21:49:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Nutry in pri IVF. a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 8.2.2011 23:03:32
|
|
|
|
kejt2
|
Super, čestitke vsem novopečenim , tisti, ki pa še čakamo, da to postanemo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 9.2.2011 9:24:07
|
|
|
|
pathra
|
Ejla tudi jaz imam super novico Danes bi mogla it na ene preglede, za katere ne smeš bit noseč in sem zato nekaj dni prej naredila test in se je pokazala rahla . Sem vse odpovedala in v naslednjih dneh naredim še en test.. komaj čakam. Pa sem bila prepričana da ne bo nič, ker pač nisem imela nobenih znakov, samo rahlo slabost pri določeni hrani, samo sem mislila da je to od prehlada, ki sem ga imela zdej. Upam da je to to
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 9.2.2011 9:32:57
|
|
|
|
candi
|
Pathra ja čestitam za , jaz tudi močno močno upam da je to to in da bo drug test to samo še potrdil. Prav ne morem verjet kako lep mesec je februar, bo res čist roza, bravo punce, le tako naprej. Jaz bom morala še pa en teden počakat, da bom test delala. Po moje je o mimo, zdaj pa upamo na najboljše.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 9.2.2011 9:47:28
|
|
|
|
candi
|
Punce jaz sem bila pa zdaj na wc-ju in sem se obrisala krvavo, oz. sluz je bila krvava, ne živo rdeča, in ne rjava, temno rdeče barve. Kaj zdaj spet to pomeni??? Ovulacija je po moje že mimo, je bila v zadnjih štirih, petih dneh po moje, za vgnezditev je verjeno prehitro, za tečko pa itak. Izcedkov pa nikoli prej nisem imela. Eh brezveze, vse se mi nekaj meša v ciklusu odkar delava na otročku.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 9.2.2011 10:16:50
|
|
|
|
asdf81
|
Dobro jutro,.... Najprej čestitke vsem novim . Upam da se tale roza barva tako lepo nadaljuje do konca meseca, in da se je nalezemo še vse tiste ki še čakamo....... Candi, mogoče pa je vgnezditev? Upajmo, da je to to,.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 9.2.2011 10:48:19
|
|
|
|
candi
|
asdf81 ne vem , se mi zdi prehitro. A ni vgnezditev nekaj dni pred m, moje m bi pa naj prišla nekje čez en teden najprej. No, upam da imaš prav, čeprav malo dvomim. No bomo videli, bo treba še malo počakat. Upam samo da ni kaj drugo narobe, tega me je strah, ker se mi ni to pojavilo še nikoli. Pa malo čutim nežno bolečino v jajčnikih in maternici. Vse je čudno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 9.2.2011 11:11:16
|
|
|
|
witch
|
ali PRIČAKUJEMO: 2.2. smeška83 (x. krog) fortune (2. krog) 3.2. natka23 (x. krog) 5.2. AnonimnaKP (x. krog) ribica81 (x. krog) SRCE (x. krog) anonimna (5. krog) 6.2. sashy (3. krog) SILVA (1. krog) 7.2. srečica17 (x. krog) 8.2. Nutry (31. krog, 3. IUI) 10.2. jolika (8. krog) 12.2. Poka (x. krog) 13.2. lakaya (2. krog) 14.2. pathra (3. krog) Sa.Ka (x. krog) anonimna 17.2. kejt2 (x. krog) 17.2. candi (3. krog) 19.2. anonimna (1. krog) 23.2. Arual (41. krog) Wolfina (23. krog) 24.2. cebela2 (2. krog) jasminčika (x. krog) 25.2. asdf81 (1. krog) 26.2. tedi2 (10. krog) 28.2. Monstera (4. krog po laparo) x.2. anonimna (1. krog) anity_1 (5. krog) larinko (x. krog) SKUPAJ NAS JE: 33 NOSEČK: 5 NAVIJAČICE: Katte, Agnes27, mladika, witch, LeJo, zebr4, Lineta, anonimna , mojamura, krisv, Nusyka
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 9.2.2011 11:12:11
|
|
|
|
kejt2
|
Joj Candi... Mogoče je bila pa ovulacija kakšen dan prej in gre res za vgnezditveno krvavitev? Razlogov je res lahko toliko in žal ti ne preostane drugega, kot da počakaš... Držim pesti Vsem novopečenim nosečkam pa Februar je pa res dober mesec. Upam, da bo tudi zame (ki nimam nobenih znakov in moram "potrpeti" še 8 dni).
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 9.2.2011 11:19:39
|
|
|
|
witch
|
a dobrodošla Nutry in da bo nov postopek uspešen. pathra čestitke in lepo ti želim candi da je to bila res vgnezditvena. Punce ta mesec se je pa začel res čudovito naj se tako nadaljuje.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 9.2.2011 11:50:16
|
|
|
|
Poka
|
Upam, da ne bo ta mesec , ker sem ravno imela okužbo z virusom in sem bruhala in še kaj... Je še tri dni do tja in če bi zdaj, bi me bilo potem strah, kaj bo naprej... Mi je pa bilo najprej čudno - kar naenkrat slabost, ampak je že minilo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 9.2.2011 12:28:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene Witch hvala za dobrodošlico. Vsem iskrene čestitke in mirno nosečnost!!! Upam da se drugi petek ne bo prikazala . Dva dni nazaj sem imela roza izcedek in srčno upam, da je vgnezditvena krvavitev. Nisem pa ziher, ker je pri prvi nosečnosti nisem imela. Mi je pa dan pred tem izcetkom postalo 2x tako slabo kot v nosečnosti, prsa so me zelo ščemela in bolela na dotik vendar je zdaj to ščemenje ponehalo. Tako da upam na najboljše (lažnih upov si ne upam delati, da mi ne bo na psiho udarlo)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 9.2.2011 12:29:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pozdravljene Witch hvala za dobrodošlico. Vsem iskrene čestitke in mirno nosečnost!!! Upam da se drugi petek ne bo prikazala . Dva dni nazaj sem imela roza izcedek in srčno upam, da je vgnezditvena krvavitev. Nisem pa ziher, ker je pri prvi nosečnosti nisem imela. Mi je pa dan pred tem izcetkom postalo 2x tako slabo kot v nosečnosti, prsa so me zelo ščemela in bolela na dotik vendar je zdaj to ščemenje ponehalo. Tako da upam na najboljše (lažnih upov si ne upam delati, da mi ne bo na psiho udarlo) Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 9.2.2011 12:31:26
|
|
|
|
Sa.Ka
|
Dan. Punce jaz sem tolk bolna te dni, imam zelo močan prehlad, kašljam kot star traktor...za nameček danes ponoči grozne bolečine v maternici, še nikol tako. Sem vstala in mogla pojest lekadol, pa slabilo me je občasno, kar tko sred noči. Še mojga sem zjutraj spraševala, če mu je bilo kaj slabo ali ima kakšne bolečine v trebuhu Ne vem ne vem... močno upam, da se tole kaj povezuje na , ker drugače kakšnih znakov niti ne iščem, ampak tole danes ponoči je bilo pa kar hudo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 9.2.2011 16:40:36
|
|
|
|
kejt2
|
Joj punce, mene je pa danes tolk zašravfal in uščipnil v trebuhu, da sem bila prepričana, da se ju usula in tekla na wc.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 9.2.2011 18:15:37
|
|
|
|
Arual
|
Hey. Jaz nič dobre volje, danes 22 dan in že kr nekaj časa imam krvav izcedek. Tako kot da bi rahlo krvavela oziroma ne vem, če imam . Me pa to muči že nekaj časa, samo da sem prej imela tak rjav izcedek, pa včasih kakšna kri, danes pa kr malo močneje. Ne vem, mislim da je najbolje da me v modro pobarvate.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 9.2.2011 18:44:46
|
|
|
|
Natka23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arual Hey. Jaz nič dobre volje, danes 22 dan in že kr nekaj časa imam krvav izcedek. Tako kot da bi rahlo krvavela oziroma ne vem, če imam . Me pa to muči že nekaj časa, samo da sem prej imela tak rjav izcedek, pa včasih kakšna kri, danes pa kr malo močneje. Ne vem, mislim da je najbolje da me v modro pobarvate. Jah zgleda da nama bioenergetiki niso zanekrat koristili,
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 9.2.2011 18:45:37
|
|
|
|
Natka23
|
Bravo nove nosečke Vas je kar veliko in za vsako posebeja sem vesela za tiste z manj sreče pa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 9.2.2011 18:56:18
|
|
|
|
Arual
|
Natka23 - jaz še vedno upam, da krvavim ravno zaradi tega in da mi je to pomagalo. No, če že bo ta mesec pol je drug mesec ziher ne bo!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 9.2.2011 19:21:32
|
|
|
|
Natka23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arual Natka23 - jaz še vedno upam, da krvavim ravno zaradi tega in da mi je to pomagalo. No, če že bo ta mesec pol je drug mesec ziher ne bo! Sej zato pravim zaenkrat, mislim da bo naslednji mesec najin, no tvoj je še vedno ta lahko Držim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 9.2.2011 19:31:22
|
|
|
|
cebela2
|
čer punce, da se še jaz po dolgem času oglasim najprej pa vsem čestitke pa čim lažjo nosečnost jaz sem ravno mimo O, tako da zdej pa čakat konec meseca
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 9.2.2011 20:14:19
|
|
|
|
lollypop
|
evo mene tud po dolgem času... moja O je tudi mimo, dva dni nazaj, tokrat mi je tudi O testek lepo pokazal tudi drugo črtico, tako da sem prepričana da je bila.. sva bla pa tudi zelooo pridna v teh dneh zdej pa preostane samo še čakat do konca meseca in seveda upat na najboljše občutek pa je dober... dosti več kot to, da v pravih dneh pa tud ne moreva naredit... pa seveda da ne pozabim.... ČESTITKE vsem novim nosečkam... sem prav vesela, da se je februar začel barvat v roza, po tako slabih decembru in januarju... vsem, ki vas je obiskala ta nezaželjena pa objemčke in pikapoke za naslednji krog za vse nas prihaja čas, ko bomo dobile tako težko pričakovane ... jaz zadnje mesece, ko jo dobim, se vedno spomnim nate witch, ki si napisala da prvi dan M je lahko tudi prvi dan nove nosečnosti in to meni res pomaga prebrodit tiste prve dni, ko pride tečka... dajmo punce, čakamo nove pluske
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 10.2.2011 8:52:37
|
|
|
|
sashy
|
Hoj, hoj Mene pa lahko obarvate modro, M še zmeraj ni, ampak so pa vsi testi negativni tako, da zdaj samo še čakam na . Upam, da pride čim prej, da gremo lahko v nove boje. Držim pesti za ostale in seveda čestitke vsem .
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 10.2.2011 12:40:04
|
|
|
|
candi
|
Moj izcedek je popolnoma izginil, od včeraj zvečer ga ni več. Zdaj pa imam tudi jaz malo upanja, da je šlo za vgnezditveno krvavitev in upam da je bila ovulacija pač kak dan prej. Kejt še en teden pa bova tudi midve delali testek, sva spet skupaj na seznamčku. To nama pa res mora prinest srečo, to sigurno nekaj pomeni in se bova skupaj selili na drugo temo. jaz verjamem da bova zagledali . Za vse ki je ne čakamo veliko veliko , tiste ki pa ste v času o pa pridno , da bo res cel februar roza. Za vse ki ste dobile tečko pa veliko objemčkov in ne obupat, vse bomo enkrat mamice.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 10.2.2011 15:47:11
|
|
|
|
witch
|
Punce jaz bi z barvanjem kar počakala dokler ne pride prava M... Ali naj kar barvam?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?