|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
10.2.2011 20:43:42   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pa ne o hrani govorit no! Jaz sem prvi dan na dieti danes! 
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
10.2.2011 20:44:09   
tasa_m
Pa saj ne morem verjet user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
10.2.2011 20:44:54   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

če je pa ne dobiš, pa ti tak po zakonu pripade za nedoločen čas.user posted image

Ja, saj mi tud v pogodbi tak piše user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
10.2.2011 20:45:30   
PERSIDA
Kokica naj ti povem ,da smo se z motorami preselili v naravo.Da razturavata po alsfaltu ,travi,njivi ni da ni,ne rabim razlagatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Danes so moji trije šli popoldan k babici ,pa sem ji dala zraven motora ,pa jima je pustila ,da sta se po hodniku vozla v bloku.Sta skoraj blok razturlauser posted image user posted image user posted image user posted image .Je rekla babi jutri pripelji voziček gremo mi po čeladeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Danes nista nič spala in sta imela definitivno preveč energijeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
10.2.2011 20:46:58   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Saj ne vem ,če sploh naj omenim ,da mi počasi lezemo na zeleno vejo z zdravjem.Samo to sem zaj čisto po tiho reklauser posted image .

Pa še tri user posted image user posted image user posted image za povrhu!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
10.2.2011 20:47:23   
PERSIDA

Saj ne vem ,če sploh naj omenim ,da mi počasi lezemo na zeleno vejo z zdravjem.Samo to sem zaj čisto po tiho reklauser posted image .

Pa še tri user posted image user posted image user posted image za povrhu!user posted image user posted image user posted image

Tenk juuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
10.2.2011 20:47:58   
tasa_m

Kokica naj ti povem ,da smo se z motorami preselili v naravo.Da razturavata po alsfaltu ,travi,njivi ni da ni,ne rabim razlagatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Danes so moji trije šli popoldan k babici ,pa sem ji dala zraven motora ,pa jima je pustila ,da sta se po hodniku vozla v bloku.Sta skoraj blok razturlauser posted image user posted image user posted image user posted image .Je rekla babi jutri pripelji voziček gremo mi po čeladeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Danes nista nič spala in sta imela definitivno preveč energijeuser posted image user posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image

Vi z motori, mi pa z vozičkom za pupe. Tak kot vaša dva ne, tak Lija ni spala danes čist nič, ampak je bila zelo vzdržna, tak da sem bila prav presenečena. Ampak je pa zaspala ob 20.00 kar pa je tud neke vredno user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
10.2.2011 20:48:30   
tasa_m
zadnjih 5 objav na rr od marčevk user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
10.2.2011 20:49:14   
Najaa

user posted image user posted image user posted image Zdej pa ne govori in ne hvali več. Jaz ko pohvalim, vedno zbolita. Resno! Nazadnje sem prav hvalila, da kako sta zdaj že nekaj tednov zdravi... pa sta bli že čez dva dni obe doma. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
10.2.2011 20:49:15   
PERSIDA
Kokica nekaj mi povej enkrat nazaj si pravla ,da je valentinu novi poganjalec prevelik ,sedaj,pa pišeš da se fura z njim .Kaj je tak hitro zrasto al on to po š****h obvladauser posted image

Sicer jaz še ga nebom kupla ,zanima me kdaj ga nabavit ,ker dedi ,pa babi bosta baje nekaj kuplauser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
10.2.2011 20:49:42   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pa ne o hrani govorit no! Jaz sem prvi dan na dieti danes! 
user posted image user posted image user posted image user posted image

O, kok si ti prijazna. user posted image Sej mi ni hudega.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
10.2.2011 20:49:59   

In še za nazaj:

Draga cita tudi tebi vse najlepše ,čimmanj črnih dnevov,ter ,da bi v življenju gledala v smeri sonca.
Vem,da je včeraj bil eden najlepših dnevov odkar je na svet prijokala Lia. Seveda tud njej veliko,veliko zdravja, veliko nasmeškov na njenem obrazu in ,da bi še naprej tako osrečevala svojo mamico.
Lia vse naj,naj ob tvoji dvojki ti želim

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DRaga Persida najlepša hvala iz srca ampak mi ni gratalo se prej skobacat pred računalnik imeli smo pestrouser posted image user posted image ...najlepša hvala za tako lepe misli in željeuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
10.2.2011 20:51:52   
PERSIDA
cita kar pridi še kaj
Jaz sem tudi imela mesečni mrk na kompu smo bili v poštenem zosuuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
10.2.2011 20:54:09   
Vidim da je stara družba na mestuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
10.2.2011 20:55:18   
PERSIDA
Najaa a boš zmogla dieto,jaz veliko razmišljam o tem kdaj naredit usodni korak,ker pri meni je to res eno veliko odrekanje ,pa še izredne živce moram imet ,ker meni ful na živce vdari to ko se moram odrekat in skoz prepričevat.Imam namreč problem ,da so me same oči in zato sem prišla tak daleč kot semuser posted image .

Nisem nesrečna v svoji koži samo bi ,pa enkrat pasalo,da bi si v trgovini lahko kupila kar mi je všeč.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
10.2.2011 20:56:48   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Vidim da je stara družba na mestuuser posted image user posted image user posted image user posted image

No lepo ,da si malo pokukala ,da ti vsaj malo moralo dvignemouser posted image .
Se spomnim časov ko sta z Najaao vdarjale nočne čvekeuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
10.2.2011 20:57:01   
Najaa
Joj Persida ne vem. Zdej še študiram tole dieto oz. način prehranjevanja, kakor ji pravijo... Ne vem, če sem karakter, da dam belo moko stran... ja sem, sej sem to že naredila enkrat, sam zdej mam dva otroka haha. Probala bom, pa ne sam zarad kil, ampak zarad zdravja.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
10.2.2011 20:57:39   
KOKICA32

Kokica nekaj mi povej enkrat nazaj si pravla ,da je valentinu novi poganjalec prevelik ,sedaj,pa pišeš da se fura z njim .Kaj je tak hitro zrasto al on to po š****h obvladauser posted image

Sicer jaz še ga nebom kupla ,zanima me kdaj ga nabavit ,ker dedi ,pa babi bosta baje nekaj kuplauser posted image

Ja, sem ti ravno hotela povedati, da sedaj malo povadite na teh, ki jih imate, saj je za ravnotežje in obiranje ovinko ravno tako super, potem pa npr. spomladi nabavite tega. Valentin se je vso zimo s tem, ki ima ozka kolesa vozil po stanovanju, in tako napredoval, da se sedaj z njim vozi že zunaj in res velikoooo prevozi. Tudi po hribu dol in gor, čez robnike, po makedamu in pesku. Res je, da mu je bil decembra, ko smo ga kupili plevelik, takrat je D. nekaj popravil na njem, da ga je za eno stonjo še znižal, sedaj pa je tudi V. že malo zrasel in mu je kar prav. Malo se še na štango naslanja a ker ima plenico ga ne boli in ne jamra. user posted image Ga bosta lahko bavca na RD probala, če ne prej. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
10.2.2011 20:59:08   

No lepo ,da si malo pokukala ,da ti vsaj malo moralo dvignemouser posted image .
Se spomnim časov ko sta z Najaao vdarjale nočne čvekeuser posted image

Ja se spomnim sva imel za lahko noč vedno čveke kolk je bilo fajnuser posted image user posted image user posted image zdej pa včas sebe več ne dohajam user posted image user posted image user posted image user posted image ampak tako je to...

Kako kaj vi Persida mala princa???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
10.2.2011 20:59:29   
KOKICA32

Ojla! Pridruži se!user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
10.2.2011 21:01:38   

sej sem prišla mal pokukat med vasuser posted image ...me je Tasa povablauser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
10.2.2011 21:02:19   
KOKICA32

sej sem prišla mal pokukat med vasuser posted image ...me je Tasa povablauser posted image user posted image

a na FB?

Nič mi še nisi napisala na mail?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
10.2.2011 21:02:30   

Kako kaj pri vas Kokica???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
10.2.2011 21:02:46   
tasa_m
A ste brale tole?? PA kaj si ja nor user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_5599466/mpage_1/key_/tm.htm

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
10.2.2011 21:02:49   
KOKICA32
Tasa, kaj se ti je pizza zažgala, pa luftaš stanovanje al kje si?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?