Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:43:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa ne o hrani govorit no! Jaz sem prvi dan na dieti danes!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:44:09
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa saj ne morem verjet
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:44:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 če je pa ne dobiš, pa ti tak po zakonu pripade za nedoločen čas. Ja, saj mi tud v pogodbi tak piše
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:45:30
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kokica naj ti povem ,da smo se z motorami preselili v naravo.Da razturavata po alsfaltu ,travi,njivi ni da ni,ne rabim razlagat .Danes so moji trije šli popoldan k babici ,pa sem ji dala zraven motora ,pa jima je pustila ,da sta se po hodniku vozla v bloku.Sta skoraj blok razturla .Je rekla babi jutri pripelji voziček gremo mi po čelade . Danes nista nič spala in sta imela definitivno preveč energije .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:46:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Saj ne vem ,če sploh naj omenim ,da mi počasi lezemo na zeleno vejo z zdravjem.Samo to sem zaj čisto po tiho rekla . Pa še tri za povrhu!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:47:23
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Saj ne vem ,če sploh naj omenim ,da mi počasi lezemo na zeleno vejo z zdravjem.Samo to sem zaj čisto po tiho rekla . Pa še tri za povrhu! Tenk ju
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:47:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica naj ti povem ,da smo se z motorami preselili v naravo.Da razturavata po alsfaltu ,travi,njivi ni da ni,ne rabim razlagat .Danes so moji trije šli popoldan k babici ,pa sem ji dala zraven motora ,pa jima je pustila ,da sta se po hodniku vozla v bloku.Sta skoraj blok razturla .Je rekla babi jutri pripelji voziček gremo mi po čelade . Danes nista nič spala in sta imela definitivno preveč energije . Vi z motori, mi pa z vozičkom za pupe. Tak kot vaša dva ne, tak Lija ni spala danes čist nič, ampak je bila zelo vzdržna, tak da sem bila prav presenečena. Ampak je pa zaspala ob 20.00 kar pa je tud neke vredno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:48:30
|
|
|
|
tasa_m
|
zadnjih 5 objav na rr od marčevk
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:49:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Saj ne vem ,če sploh naj omenim ,da mi počasi lezemo na zeleno vejo z zdravjem.Samo to sem zaj čisto po tiho rekla . Zdej pa ne govori in ne hvali več. Jaz ko pohvalim, vedno zbolita. Resno! Nazadnje sem prav hvalila, da kako sta zdaj že nekaj tednov zdravi... pa sta bli že čez dva dni obe doma.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:49:15
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kokica nekaj mi povej enkrat nazaj si pravla ,da je valentinu novi poganjalec prevelik ,sedaj,pa pišeš da se fura z njim .Kaj je tak hitro zrasto al on to po š****h obvlada Sicer jaz še ga nebom kupla ,zanima me kdaj ga nabavit ,ker dedi ,pa babi bosta baje nekaj kupla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:49:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa ne o hrani govorit no! Jaz sem prvi dan na dieti danes! O, kok si ti prijazna. Sej mi ni hudega.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:49:59
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA In še za nazaj: Draga cita tudi tebi vse najlepše ,čimmanj črnih dnevov,ter ,da bi v življenju gledala v smeri sonca. Vem,da je včeraj bil eden najlepših dnevov odkar je na svet prijokala Lia. Seveda tud njej veliko,veliko zdravja, veliko nasmeškov na njenem obrazu in ,da bi še naprej tako osrečevala svojo mamico. Lia vse naj,naj ob tvoji dvojki ti želim DRaga Persida najlepša hvala iz srca ampak mi ni gratalo se prej skobacat pred računalnik imeli smo pestro ...najlepša hvala za tako lepe misli in želje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:51:52
|
|
|
|
PERSIDA
|
cita kar pridi še kaj Jaz sem tudi imela mesečni mrk na kompu smo bili v poštenem zosu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:54:09
|
|
|
|
|
Vidim da je stara družba na mestu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:55:18
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa a boš zmogla dieto,jaz veliko razmišljam o tem kdaj naredit usodni korak,ker pri meni je to res eno veliko odrekanje ,pa še izredne živce moram imet ,ker meni ful na živce vdari to ko se moram odrekat in skoz prepričevat.Imam namreč problem ,da so me same oči in zato sem prišla tak daleč kot sem . Nisem nesrečna v svoji koži samo bi ,pa enkrat pasalo,da bi si v trgovini lahko kupila kar mi je všeč.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:56:48
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Vidim da je stara družba na mestu No lepo ,da si malo pokukala ,da ti vsaj malo moralo dvignemo . Se spomnim časov ko sta z Najaao vdarjale nočne čveke
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:57:01
|
|
|
|
Najaa
|
Joj Persida ne vem. Zdej še študiram tole dieto oz. način prehranjevanja, kakor ji pravijo... Ne vem, če sem karakter, da dam belo moko stran... ja sem, sej sem to že naredila enkrat, sam zdej mam dva otroka haha. Probala bom, pa ne sam zarad kil, ampak zarad zdravja.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:57:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica nekaj mi povej enkrat nazaj si pravla ,da je valentinu novi poganjalec prevelik ,sedaj,pa pišeš da se fura z njim .Kaj je tak hitro zrasto al on to po š****h obvlada Sicer jaz še ga nebom kupla ,zanima me kdaj ga nabavit ,ker dedi ,pa babi bosta baje nekaj kupla Ja, sem ti ravno hotela povedati, da sedaj malo povadite na teh, ki jih imate, saj je za ravnotežje in obiranje ovinko ravno tako super, potem pa npr. spomladi nabavite tega. Valentin se je vso zimo s tem, ki ima ozka kolesa vozil po stanovanju, in tako napredoval, da se sedaj z njim vozi že zunaj in res velikoooo prevozi. Tudi po hribu dol in gor, čez robnike, po makedamu in pesku. Res je, da mu je bil decembra, ko smo ga kupili plevelik, takrat je D. nekaj popravil na njem, da ga je za eno stonjo še znižal, sedaj pa je tudi V. že malo zrasel in mu je kar prav. Malo se še na štango naslanja a ker ima plenico ga ne boli in ne jamra. Ga bosta lahko bavca na RD probala, če ne prej.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:59:08
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: cita Vidim da je stara družba na mestu No lepo ,da si malo pokukala ,da ti vsaj malo moralo dvignemo . Se spomnim časov ko sta z Najaao vdarjale nočne čveke Ja se spomnim sva imel za lahko noč vedno čveke kolk je bilo fajn zdej pa včas sebe več ne dohajam ampak tako je to... Kako kaj vi Persida mala princa???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:59:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Vidim da je stara družba na mestu Ojla! Pridruži se!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 21:01:38
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: cita Vidim da je stara družba na mestu Ojla! Pridruži se! sej sem prišla mal pokukat med vas ...me je Tasa povabla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 21:02:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: cita Vidim da je stara družba na mestu Ojla! Pridruži se! sej sem prišla mal pokukat med vas ...me je Tasa povabla a na FB? Nič mi še nisi napisala na mail?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 21:02:30
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: cita Vidim da je stara družba na mestu Ojla! Pridruži se! sej sem prišla mal pokukat med vas ...me je Tasa povabla Kako kaj pri vas Kokica???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 21:02:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa, kaj se ti je pizza zažgala, pa luftaš stanovanje al kje si?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?