Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:35:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A ste tukaj. ..Fajn. Jaz sem vklopila likalnik in čakam, da se segreje. Pa saj nimam veliko, le dve srajci, eno obleko in hlače....to pa bo že šlo. Se splača sproti likati in večino v sušilca dajati. Nisem si več dobra z tabo. Tu se neke afnaš da maš tak malo, če ti ke ne paše pridi k meni al pa Naji pa bš takoj mnenje sremnila, pa bomo vidli če bo šlo ali ne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:35:44
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kokica jaz ne vem zakaj bi zabijala čas z likanjem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:35:50
|
|
|
|
tasa_m
|
kdo je taglavni, ha ha??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:36:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica jaz ne vem zakaj bi zabijala čas z likanjem OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MAMMIIIII Si dobla vabilo, si dobla sir?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:36:29
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kdo je taglavni, ha ha?? Nikoli dvomla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:36:54
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica jaz ne vem zakaj bi zabijala čas z likanjem OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MAMMIIIII Si dobla vabilo, si dobla sir? Jeste
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:37:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A bi se z mano kdo pogovarjal , malo sem priletela naokoli ? Samo nekaj si grem iskat za jest ,ker sem cel dan preživela na eni jajci na oko,ok. dober tek, jaz pa si grem pico v pečico vrečt. Lačna ratala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:37:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kdo je taglavni, ha ha?? Nikoli dvomla Ti si zdaj lahko z mano na najvišji stopnički, kk si lepo napisala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:37:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A bi se z mano kdo pogovarjal , malo sem priletela naokoli ? Samo nekaj si grem iskat za jest ,ker sem cel dan preživela na eni jajci na oko,ok. dober tek, jaz pa si grem pico v pečico vrečt. Lačna ratala Pa daj no si mogla zaj to omenit,ful te mam rada ja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:38:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica jaz ne vem zakaj bi zabijala čas z likanjem OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MAMMIIIII Si dobla vabilo, si dobla sir? Jeste bote prišli??? Bote tist dan sploh doma??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:38:54
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kdo je taglavni, ha ha?? Nikoli dvomla Ti si zdaj lahko z mano na najvišji stopnički, kk si lepo napisala Jaz že vem komu se moram v rit vlečt
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:38:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja. Še eno leto! Okej, suer novica, še eno leto bomo na njihovh stroških Si moram takoj it porihtat ko dobim pogodbo za NČ Kdaj jo pa dobiš? Upam, da čimprej, glede na to da mi v sredo poteče, če bodo me vzeli še ne vem, ker še od gospoda taglavnega nič ni prišlo, tak da... Sicer sem pisana za cel teden v službi tak da... mogla jo bom dobit če je pa ne dobiš, pa ti tak po zakonu pripade za nedoločen čas.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:39:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A ste tukaj. ..Fajn. Jaz sem vklopila likalnik in čakam, da se segreje. Pa saj nimam veliko, le dve srajci, eno obleko in hlače....to pa bo že šlo. Se splača sproti likati in večino v sušilca dajati. Nisem si več dobra z tabo. Tu se neke afnaš da maš tak malo, če ti ke ne paše pridi k meni al pa Naji pa bš takoj mnenje sremnila, pa bomo vidli če bo šlo ali ne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:39:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica jaz ne vem zakaj bi zabijala čas z likanjem hmmmm
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:39:43
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica jaz ne vem zakaj bi zabijala čas z likanjem OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MAMMIIIII Si dobla vabilo, si dobla sir? Jeste bote prišli??? Bote tist dan sploh doma?? Mi bomo ata si,pa rihta furo na švedsko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:39:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Če imaš 2 otroka pa verjetno do 6. leta starejšega otroka, ne? Ne, do 3.leta mlajšega otroka.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:39:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja. Še eno leto! Okej, suer novica, še eno leto bomo na njihovh stroških Si moram takoj it porihtat ko dobim pogodbo za NČ Kdaj jo pa dobiš? Upam, da čimprej, glede na to da mi v sredo poteče, če bodo me vzeli še ne vem, ker še od gospoda taglavnega nič ni prišlo, tak da... Sicer sem pisana za cel teden v službi tak da... mogla jo bom dobit Mogla boš ja, če si pisana za cel teden.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:40:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica jaz ne vem zakaj bi zabijala čas z likanjem OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MAMMIIIII Si dobla vabilo, si dobla sir? Jeste bote prišli??? Bote tist dan sploh doma??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:41:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A ste tukaj. ..Fajn. Jaz sem vklopila likalnik in čakam, da se segreje. Pa saj nimam veliko, le dve srajci, eno obleko in hlače....to pa bo že šlo. Se splača sproti likati in večino v sušilca dajati. Nisem si več dobra z tabo. Tu se neke afnaš da maš tak malo, če ti ke ne paše pridi k meni al pa Naji pa bš takoj mnenje sremnila, pa bomo vidli če bo šlo ali ne Sam res. Party breaker!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:41:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Če imaš 2 otroka pa verjetno do 6. leta starejšega otroka, ne? Ne, do 3.leta mlajšega otroka. Aha, torej TAsa, hitro še enega.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:41:43
|
|
|
|
Najaa
|
Pa ne o hrani govorit no! Jaz sem prvi dan na dieti danes!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:41:49
|
|
|
|
PERSIDA
|
Saj ne vem ,če sploh naj omenim ,da mi počasi lezemo na zeleno vejo z zdravjem.Samo to sem zaj čisto po tiho rekla .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:42:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica jaz ne vem zakaj bi zabijala čas z likanjem OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MAMMIIIII Si dobla vabilo, si dobla sir? Jeste bote prišli??? Bote tist dan sploh doma?? Mi bomo ata si,pa rihta furo na švedsko okej, jaz bom mela babi zraven da bodo neke delale, da bomo me uživale. Saj sme prit, ne??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:42:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aha, torej TAsa, hitro še enega. ne, hvala lepa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:42:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Saj ne vem ,če sploh naj omenim ,da mi počasi lezemo na zeleno vejo z zdravjem.Samo to sem zaj čisto po tiho rekla .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?