Ursi2
|
Živjo, punce! Se na hitr oglašam, da mal odklopim vse skup!!! Ja, pri nas pa pasemo kozice! Kaj, moreš enkrat jih je treba!, Sej jih je kr pozno dobil, ker so v vrtcu že začele razsajat v začetku decembra! Imamo pa doma kr pravo malo bolnico! Luka je cel pikast od glave do pet (sam po obrazu jih ima čez 30), poleg tega pa je danes prvič po treh dneh imel vročino pod 39. Mije pa danes govoril, da ga tudi levo uho boli. Jure je cel nahoden, čeprav Baby vac skoz lavfa, imam občutek, da uho še kar ni vredu, poleg tega je včeraj začel ful grdo, tk jekleno kašljat, pa ga mažem z materino dušico in obkladki, pa vlažim sobo,.....! No danes mi je pa zakuhal na 39, zdejle zvečer. Sem se pa že dopoldan zmenla, da grem jutri z njima k zdravniku, da pogleda, na čem smo. No, jz pa tudi že od nedelje kuham od 39,5-40,5. Sem že čist adijo. Včeri sem se komi pokonci držala, pa Jure bi se rad crtlal, na srečo gre Jure sam po stopnicah, ker pač mal crtlam Lukana in če me kdaj prosi, ga pač nesem, ker vem, da je utrujen in bolan. No, včeri sem potem šla k dežurnemu, pa mi je predpisal Lekadol na 8 ur(ker še dojim)!Pa do jutri bi mogla vročina past, ampak bomo vidli, glede na to, da sem imela še prej 39,8. No, danes je pa še moj prišel iz službe čist adijo, tk da ga je zmanjkalo na kavču in je sam spal, ko mu je tableta prijela. Aja, vročine ima pa 37,6 No, sej mislim, da ni treba povedat, ker je najbolj bogi! Drgač pa morem rečt, če odmislim bolezen in vročino, se imamo prav fajn!REs sta pridna!Tudi Luka j eveliko bolj priden in ima Jureta zelo lepo. Pa kr skoz ga skrbi za njega in se hoče tudi kdaj igrat z njim, tudi posoja oz. deli veliko bolj igrače. Ma res je fajn!Sicer je vse bolj na izi. Dans smo imeli zajtrk šele ob 10, ker se nam ni nič mudilo, niti nobeden ni bil kaj lačen. Pa tudi pridna sta za spet (trkam). Gresta lepo skupi spat, pa čeprav bi Luka seveda še 1001 stvar prej, ampak se lepo zmneima in je ok. Edin zvečer pa ne bi zaspal, pa zgleda, da mu ni za zaspat, ker ve,. da ponoči je pa najbolj smotano, ker peče in srbi in se kr naprej zbuja. Če p ani Luka pokonci, je pa Jure. Dans sem mislim da prvič spala 4 ure v celi noči ta teden! Je pa tk fajn, ko poslušam Lukana, kk se trudi pravilno izgovorit besede in jih tk dolgo ponavlja, da ni zadovoljen. Pa kr pel bi in seveda na kitaro igral. Sedaj si je za rojstni dan zaželel harmoniko. Tudi sestavlja ful rad Puzzle, že kr obvlada sam take z 20-30 kosi, pa tud katera z 60-imi mu prav fajn gre, če mu tam pa tam kaj namignem. Jure pa je itak najbolj srečen, če lahk Lukana gleda in je z njim. Prav posrečen je, čeprav je veliko bolj divji, kot je bil Luka in ne zastopi besede NE! Mislim, da mi bo ta šele dal vetra! :))))))))) Mal heca! se pa te dni pogovarjama precej o tem, da se je zadnjič, ko smo se z rešilcem peljali v bolnico, ko sma bila z Juretom not, in je bil Luka zraven v rešilcu, pol je pa moja mamca prišla po njega, da se je bal. In to mi pove ma ene 10x na dan. Se mi prav smili. Pa mu vse razložim, pa ga pomirim, pa ne pomaga za dolgo. In še zdej mi ve vse opisat, kaj se je zgodlo, kaj je Jure dobil,.... Nič, morem it še zlikat perilo, ker ni več hlač, ker je te dni že loterija, da pridemo na stranišče pravi čas. Veliiiikooo pije, pa utrujen in tak slab je in ko se zaigramo, mu kr ugre. No, dans sma sam tri hlače porbla, ker sem ga le potem uspela prepričat, da je za njega boljš, da gre, ker ga bo še bolj peklo, pa srbelo. Lepo se imejte, pa upam, da vas uspem kaj brat pa še kaj napisat!!!!!!!! MATEJ, VSEEEEEEEEEE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!!
|