|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
30.1.2011 15:13:27   
Zofy
No, že ki sprašujem o tortah... a ima katera preizkušen recept za lešnikov biskvit? Se mi zdi čokoladen biskvit + čokoladna krema kar malo predolgočasno..

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
30.1.2011 22:18:33   
pomlad08

živjo punce!
kok vas je fajn brat, res, sem se prav razveselila zdele, ko je bilo par novih poročil z različnih koncev user posted image

mi smo mel spet eno bedno bruhalno virozo! joj, sem jih že sita, pa sej ta je bila res na izi, 1dnevna, sam preden si jo vsi izmenjamo, je skor teden naokol ...

no zdej smo kul. dons smo imeli žurko s celotno familijo, je brat praznoval rd, in smo se mel super, sam zdej sem že kar mal paranoična ratala, upam, da nismo spet kaj staknil ...

naša fantička sta pa drugač fajn, ivotu se toook mudi rast, da ne morš verjet, on se že premika po celem stanovanju (kar nekak se zguzi), ima 6 zob, je vse možno ... obožuje joba, res, neverjetno, job ga pa tud ful rad animira - skače okoli njega, vriska, poje, ivo se pa na ves glas smeje.

san, ful sem vesela , da je obisk T tako lepo uspel. bravo, res, to so vse tvoje zasluge, jaz ta prav občudujem. aja, pa čestitem za torto, je dobra, a ne user posted image

zofy, po mojem lahko probaš z malinami, če maš rada čokoladno-sadne variante (jaz jih ne maram tok). krema je dost kompaktna - ko jo namažeš, ti sicer mogoče minimalno uhaja, ampak se potem v hladilniku čisto strdi. jaz dam torto potem namenoma že kakšne pol ure, preden jo jemo, na sobno temperaturo, da se krema malo zmehča. je pa dobra tud direkt iz hladilnika, ni pene.
joj, lešnikov biskvit sem pa delala pred kratkim po receptu iz ene kao ful mega knjige tort, pa je bil tok trd in suh in za nikamor, da tistega ti res ne morem priporočit. lahko pa kar v kakšnem navadnem receptu zamenjaš del moke z mletimi lešniki, to bi bilo ok.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
30.1.2011 22:32:38   
pomlad08
mah, zdej me pa neki komp zeza, mam nov laptop, pa ni windovsov gor, ampak nek čuden linpus in zdej ne najdem unga okna, kamor sem napisala še en tekst...

no ja, bom poskusila še enkrat.

dinki, hišice so zakon! fajn,da maš že zrihtan dopust. jaz pa slpoh še ne vem, kaj bo letos z nami, ker mož namerava pred poletjem menjat službo, pa potem verjetno ne bo mogel takoj spokat na morje. najbrz bom zaenkrat rezervirala kakšen bohinj, tja grem loh magari sama, al pa vzamem sestro s sabo.

ja, mojster miha je pa tud pri nas zakon. čeprav trenutno smo pa totalno v gasilski fazi. cel dan gasimo, rešujemo mačke, črpamo vodo user posted image zvečer pa obvezno en del gasilca samota.

zdej moram pa nehat, moram it mal k možu, k ma jutri ta mega pravosodni izpit in ga je treba mal pomirit, k itak vem da bo naredu, ker je totalen piflar ...

lp

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
30.1.2011 22:36:00   
pomlad08
joj, zofy, ful ti želim, da bi dobila podaljšanje! res, ma vsi bi moral dobit, itak so ti ta mičkeni še premajhni za v varstvo, taki ta bolehni pa sploh. moja sestra je tu v lj tud dobila podaljšano. približno podobna scena, bronhiolitisi, pa 2x hospitaliziran. to je res odvisno samo do tega kakšni (ne)težaki sedijo v komisiji. tu v lj so mensezdi kar prijazni. kdo bo pa odločal o tvoji pritožbi?

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
31.1.2011 8:48:41   
Lona76
Hojla mamice, sam na hitro, gužva v službi doma pa itak user posted image .

Skratka mi smo ok. V petek nam je Taja zakuhala na 39,5 ampak v soboto in nedeljo vročine čudežno ni bilo več. Niti ne kašlja niti ne smrka. Pojma nimam kaj to je. Mogoče je bila prekurjena?
Drugače je lumpa taka da jo iščeš, Tilen je tudi super. Danes so v šoli začeli s plavanjem. Včeraj pa je imel tekmo juda in je bil odličen 3 user posted image user posted image user posted image user posted image . Ma kakšno veselje je to. Je pa frajer v "borbi" bil prvi, potem imajo pa še poligon, tam ga pa zmanjka, je prepočasen user posted image . "Borba" pa je bila to rundo super, so morali nasprotniku uzeti ščipalko iz hlačnice. Vsakič ko je zmagal je bil tako vesel. Ma ta ma res nek športni duh v sebi.

Skratka Zofy jaz tudi mislim da je Singular terapija, ker je Singular tudi za astmatike. Če to nebi bila terapija bi kar vsem otrokom za vsak slučaj predpisovali. Midve sva dobile podaljšanje takoj ne samo na podlagi bronhiolitisov ampak tudi zaradi zapletov s srčkom in vseh sranj. Skratka mislim da je prvo rundo zdržala v vrtcu en teden, potem pa sva imeli lani rekord 3 tedne. Sinuglair nama je pomagal ravno toliko da nisva bili hospitalizirani. Bronhiolitise je imela pa skos. Vsak prehlad je bil tudi bronhiolitis. Vsaj 1 na mesec. Tako da upam, da pri vas ne bo tako hudo. Je pa sedaj že bolje. Nehala sem ji dajati tudi Flexotide in je že 3 prehlade preživela brez bronhiolitisa. Bomo videli kako bo, ker tele virozne zime še daleč ni konec. Upam, da pritožbi ugodijo in bosta doma še tri mesece, kar mu sploh nebi škodovalo, ker pljučka rabijo kar nekaj časa da si opomorejo po teh bednih bronhiolitisih.

Tko zdej pa šibam delat, že tko bom dons vlekla do bog ve kdaj.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
31.1.2011 10:26:11   
san
zofy, sicer nisem ekspert, ampak tole z malinami se meni sliši odličnouser posted image in po moje sploh ne bi smel bit težav. moja tašča je dala pomarančno marmelado go, jo je pogrela pol je pa stem namazala in čez je dala podobno kremo kot je ta od pomlad, če ni celo ista in je bilo božansko. tole z malinami ali pa npr. goznimi sadeži bi pa verjetno bilo tudi še bolj njami. ta krema je ful kompaktna, tko da dvomim, da bi teklo.... no, jaz obožujem čokoladne torte, pa tudi sadno čokoladne varjante so mi fantastične, sam pri nas pa imajo najraje samo čokoladne, sploh očiuser posted image . kakšen dolgčasuser posted image . in izabela si zdej želi isto torto, kot jo je imel izidor, sam da bi bila še navrh tud smetana ista kot notri, ker izidorju sem jo s čokoladno glazuro prelila na njegovo željo. jst bi pa zdej kaj novegauser posted image .
lešnikove pa men tud niso glih preveč pri želodcuuser posted image

no, danes tudi pečemo, v bistvu bom jaz samo pomočnik, pekla bo izabela, ker so nam jutri v razredu pripravili umetniško-glasbeni-recitacijski nastop (sami učenci so dali pobudouser posted image , ker vsi igrajo instrument) in so se tudi zmenili, da nas starše pogostijo in kdo bo kaj prineseluser posted image .

joj, zofy, ampak tole s porodniško, mislim, sej mi ni za komentirat sploh... sem bila zihr, da ti jo podaljšajo...obup! se mi zdi, da tisti, ker res rabijo potem zvisijo... res žalostno... upam, da ti pritožba uspe!!!

ooo, azzurra, sem ti kar foušuser posted image . res je užitek met prikolico! al pa avtodom.... in verjamem, da si že nestrpna. upam, da se vam vse poštima z adaptacijo in selitvijo in boste tud kampirat usple, vsaj mal za pokušino...

dinki, sem se pa zdele spomnila, da ima ena znanka na kureščku to mobilno hiško, kar živijo tudi v njej in super fnkcionira. no, ampak to ni odgovor na tvoje vprašanjeuser posted image

opla, jokec stokec

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
31.1.2011 12:07:21   
Azzurra
Zofy, kaj mi lahko napišeš na FB v ZS kje boš reševala podaljšanje? Kje si vložila prošnjo? LJ ali tu dol?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
31.1.2011 12:40:25   
aleži
user posted image o azzurra koliko časa se nisva slišali??user posted image user posted image user posted image  

Zofy: škoda...držim pesti da jo dobiš.
Torta: jaz jo bom danes pekla, ker ima moj oče jutri RD. Naredila bom lešnikovo. Drugače sem pa tudi jaz že miksala gozne sadeže in dodala smetano, ampak vsi hvalijo, če je sadje iz kompota, ker je bolj sočna. Srečno!!
Matej ima kmalu 1 leto. Kateri dan je ?user posted image

Dinki: mogoče boš moje mnenje preskočila, ampak ti bom vseeno napisalauser posted image
Mi smo rezervirali ko je bila Sara stara 17 m mobilno hiško. Ogledali smo si jo na internetu in vidli na zemljevidu kampa, da je prosta. Ko smo prišli dol v Pulo, nismo dobili željene hiške (drugo mobilno hiško) ob 14h ampak smo mogli čakat do 18h. Hiška je bila na soncu brez drevesa z lepim pogledom na morje (vsaj to) oddaljena od plaže cca 1 km in od trgovine tudi. Klimo smo mogli doplačat, prostorna je bila za 4 ljudi (za moje pojme ne). Prenosno posteljico nismo imeli kam dat tako, da je sara spala z nami, Žiga pa v svoji sobici (on je imel še eno desko na zidu katero raztegneš in tam gor naj bi spal 4 članuser posted image . Nam je bilo preveč majhno, da smo se komaj premikali. Jaz ne grem več v takšno hišico!!!
To je moje mnenje in upam,da dobite željeno hiško!

Lona user posted image user posted image za tajo. Še sreča, da je šlo mimo ter user posted image user posted image  Tilnu. Veš, da jaz še vedno nisem dobila vabila za vpis v šolo in tudi v vrtcu ni nič. Boo, a druge po Sloveniji že vse vejouser posted image  mamice.

San user posted image  tvoji slaščičarki in prav lepo so se spomnili, da vas pogostijo.

< Sporočilo je popravil aleži -- 31.1.2011 12:41:36 >

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
31.1.2011 13:03:03   
Lona76
Aleži ravno sodelavec mi je rekel, da imajo oni vpis 15 ali 16.2. Mogoče še dobiš. Mogoče vam pa sploh v šolo ne bo treba user posted image . Malo heca.

Joj San sem pozabila rečt da si tole s svojo T tako profesionalno in lepo izpeljala. Je vse lažje ko nisi več pod isto streho a ne? Jaz tudi od kar moje ne vidim toliko jo znam kar zrihtat. No ma svoje muhe. Znorim edino še če pride bolna k nam, ampak tudi to se je že odvadila, sedaj pokliče. Drugače je pa super ker mi res veliko pazi otroke ko jo rabim. Ampak če bi pa pod isto streho živeli ali pa zelo blizu pa mislim da se nebi tako lepo gledali user posted image .

Joj torte bom jo verjetno čez vikend spet delala ponovno za Tilna, bojo svak in svakinja prišli ma ta revež naš nikakor ne spravim vseh skupaj da bi praznovali. Sem mu pa obljubila da bo imel konec februarja za sošolčke v Atlantisu praznovanje. Tako da sem se mu malo odkupila. Malo je bil slabe volje edino, ker sem mu postavila omejitev koliko jih lahko povabi. Ampak sva se vse zmenila.

Pomlad upam da bojo začele tele viroze mimo vas hodit, ker te trebušne tut men čisto nič ne "dišijo". In držim pesti da možek naredi izpit.

Zofy drugače pa imam jaz doma recept za neko "vesoljsko" torto. Je sicer brez moke, ima pa namesto moke mandlje in lahko bi jih zamenjala z lešniki. Če želiš ti pošljem recept. Ampak šele popoldne. Je pa s to torto tako, da je full nizka, ampak nasitna pa k sam hudič user posted image .

Tko spet grem delat.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
31.1.2011 13:29:14   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Zofy, kaj mi lahko napišeš na FB v ZS kje boš reševala podaljšanje? Kje si vložila prošnjo? LJ ali tu dol?

Pošljem. Drugače sem prošnjo na žalost morala vložiti dol, ker sem bila na začetku porodniške še v Izoli pri mami prijavljena, pritožbe pa rešujejo na Min. za delo, družino in soc. zadeve. V njihovem imenu rešuje to Pediatrična klinika. Ti napišem podrobneje na FB. kaj točno pa te pravzaprav zanima?

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
1.2.2011 16:57:19   
Zofy
Lona76user posted image za smučanje in za judo... aja, in za plavanje. Ma ti verjamem kako si ponosna, tudi jaz bi bila!!! Kje ste to bili na smučanju? Hiška zgleda res sanjskauser posted image

Azzurra, a niste prikolico kupili pred poletjem? Sem mislila, da ste jo že stestirali to poletje... Sicer pa sem jaz računala, da se ti ne splača ravno prikolice met, če je ne koristiš maksimalno. Mi smo, ko sem bila še micena, imeli prikolico celo leto v kampu v Vrsarju in smo bili res zelo pogosto dol. Pa še deda je bil čebelar in je imel dol nek plac. Se spomnim res megleno, ker še nisem hodila v šolo. Pol ne vem zakaj nismo imeli prikolice več dol ampak je samevala in razpadala pred hišo. Najbrž se je kamp podražil... Sodelavka pa ime eno fajn varianto, ki je skoraj tako kot imet vikend oz. skoraj boljše s finančnega vidika. Imajo najeto 2 sobno stanovanje nekje na morju, blizu morja in jih pride letni najem, če se prav spomnim, 2600€. Meni se zdi to ugodno, če misliš pol to res ful koristit in hodit tja. Kot pač koristiš vikend. Pa grejo starši dol npr. za 1 teden, pa še kdo in si stroške malce porazdeliš, pa je. Mislim, vikend met je res luksuz, tako da če imaš za vikend imaš ziher tudi teh 2600€/leto.
Jaz bi z veseljem mela tako varianto v Kr. Gori, ker bomo letos poleti spet šli tja dopustovat. PA fajn je za poleti in pozimi.. No. če katera kaj ve, naj javiuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
1.2.2011 16:59:03   
Zofy
Aja, torto sem naredilauser posted image
Biskvit iz kulinarike od Aleži (tisti, ki ga je ona posredovala) in kremo to čokoladno od Pomlad. In pol sem še naredila preliv s putrom, cukrom, malinami in cimetom. Dodala sem še nekaj vode in zmiksala s paličnim in namazala in prepojila vsako plast. Bomo vidli jutri kako je ratala kar se okusa tiče.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
2.2.2011 13:49:40   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Lona76user posted image za smučanje in za judo... aja, in za plavanje. Ma ti verjamem kako si ponosna, tudi jaz bi bila!!! Kje ste to bili na smučanju? Hiška zgleda res sanjskauser posted image

Azzurra, a niste prikolico kupili pred poletjem? Sem mislila, da ste jo že stestirali to poletje... Sicer pa sem jaz računala, da se ti ne splača ravno prikolice met, če je ne koristiš maksimalno. Mi smo, ko sem bila še micena, imeli prikolico celo leto v kampu v Vrsarju in smo bili res zelo pogosto dol. Pa še deda je bil čebelar in je imel dol nek plac. Se spomnim res megleno, ker še nisem hodila v šolo. Pol ne vem zakaj nismo imeli prikolice več dol ampak je samevala in razpadala pred hišo. Najbrž se je kamp podražil... Sodelavka pa ime eno fajn varianto, ki je skoraj tako kot imet vikend oz. skoraj boljše s finančnega vidika. Imajo najeto 2 sobno stanovanje nekje na morju, blizu morja in jih pride letni najem, če se prav spomnim, 2600€. Meni se zdi to ugodno, če misliš pol to res ful koristit in hodit tja. Kot pač koristiš vikend. Pa grejo starši dol npr. za 1 teden, pa še kdo in si stroške malce porazdeliš, pa je. Mislim, vikend met je res luksuz, tako da če imaš za vikend imaš ziher tudi teh 2600€/leto.
Jaz bi z veseljem mela tako varianto v Kr. Gori, ker bomo letos poleti spet šli tja dopustovat. PA fajn je za poleti in pozimi.. No. če katera kaj ve, naj javiuser posted image

Zofy, ja, pred poletjem smo jo kupili. Mi nimamo pavšala, pač pa si jo vozimo s sabo. Doma imamo dovolj placa, da jo lahko parkiramo. Meni je všeč to, da jo lahko nekako na 4/5 že pripravim (posteljnina, brisače, kopalke, obleke, obutev, tudi nekaj hrane) in ko je treba odrinit jo v nekaj minutah poštimamo, priklopimo in smo že na poti.

Prednost vidim tudi v temu, da ne rabimo rezervirat in plačevat vnaprej (in se potem trest če bosta otroka zdrava in če bomo lahko šli) - kot se je to ravno v tem zadnjem poletju pokazalo: v petek popoldne bi morali štartat proti Pelješcu, pa je imel Liam predtem težave z očmi (bakterijska okužba) in so mu ravno tisto jutro oči dobesedno zacvetele. Tako sem ga najprej peljala k okulstki, ki mu je dala terapijo in naročila kontrolo čez 3 dni. In kaj zdaj? poizvedovala sem na Pelješcu, kjer valda ni nobenega okulista, ta je sicer na Korčuli, ma kdo se upa nardit 750 km čez vikend in v ponedeljek s trajektom pičit na Korčulo k okulistu, ki ga morda ne bi niti sprejel? Tako smo se usedli, se pomenli, priklopili prikolico in popoldne pičili v Šobec, kjer smo uživali čez vikend in v ponedeljek peljali Liama v Naklo k okulistki, ki je ugotovila, da je stanje boljše (smo imeli vso dokumentacijo naše obalne okulistke) in nam je dala žegen, da se odpravimo na Pelješac. Ker smo bili pozni, smo se prvi dan zapeljali do Zadra, kjer smo se zakampirali, se malo okopali, šli na večerjo v eno odlično konobo, prespali in zjturaj pičili na Pelješac. Tako smo v torek prispeli na cilj brez da bi se vseeno odrekli krasnim užitkom v Šobcu (in seveda okolici, tudi na Bledu smo bili in se kopali) in avanturi do Zadra in naprej.
V bistvu nismo gledali toliko skozi denar, kot skozi to, da nam je priročna in da lahko odrinemo kadar hočemo brez vnaprejšnjih rezervacij, ki so, po mojem mnenju dokler so otroci majhni, dokaj tvegana reč. Potovanja pa pridejo na vrsto, ko bosta večja. Kampiranje pa nas je stalo okoli 30 eur na noč (z elektriko in za vse 4). Ma, glede na to kaj vse oddajajo, kakšne luknje oddajajo za 60, 70, 80 eur na noč že raje ležim na ležalniku v svojem baldahinu kot pa v nekem starem apartmaju. Ja, malo se mi je zamerilo, pa smo apartma dobili po priporočilu in smo mislili, da gremo na dober plac, pa sem bila razočarana. in z glavnimi vrati direkt na najbolj prometno cesto, lokalsi pa pravi dirkači!

Glede komisije ti bom odgovorila v ZS na FB. Nisem še utegnila, oprosti.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
2.2.2011 15:37:33   
Lona76
Samo na hitro.

Zofy vse najboljše Mateju, veliko zdravja mu želim, tebi pa tudi čestike.
Kakšna je torta?

Azzurra kar se rezervacij in otrok  tiče ti moram pritrditi. Jaz sem vedno ko se bliža dopust usa zelena in upam na najboljše. Ker vedno rezerviramo pol leta v naprej. Ja kar se tega tiče je prikola zakon.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
2.2.2011 20:17:01   
mumu
Matej, vse najboljše za prvo svečko!

Več pa upam, da bom uspela v prihodnjih dneh napisat, prebrat mi rata za kometirat pa zmanjka časa al me pa za nagrado ven vrže user posted image .

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
3.2.2011 10:25:59   
san
tudi jaz samo voščim Mateju in mu želim velikoooo zdravja!!!! VSE NAJBOLJŠE, MALI MOŽ!!!!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
3.2.2011 15:06:39   
Dinki
uau San, kako super je prebrati ves razplet s tvojo T user posted image . Je bilo prav čutiti tvoje zadovoljstvo iz prebranega posta. Sem vesela, da se sedaj bolje razumete in da so se stvari nekako normalizirale user posted image .

Hvala vsem za mnenja glede mobilne hišice. No meni sta jo priporočile 2 prijateljici in sta mi povedale vse pozitivno v smislu kar je meni pomembno, torej da imajo klimo, streho ali vsaj tendo pred hišico, vrtno garnituro, komarnike na oknih in posodo v kuhinji. Na agenciji, ki jih oddaja so mi zagotovili, da to hišice kamor gremo imajo, zdaj pa upam, da bo vse tako kot mora biti. Aleži, veš da z veseljem preberem vsako mnenje, sej zato sem vas pa vprašala. Upam, da bomo mi imeli več sreče kot ste je imeli vi user posted image . Smo pa mi rezervirali kar tiso ta veliko za 4+2 osebi, ima torej 2 splanici ločeni.

Azzurra, hvala tudi za tvoje mnenje, sem vesela, da si se nam malce oglasila. Tale vaša prikolica varianta se pa itak sliši the best! Bom videla če bo mene letos spet ta kamping varianta prevzela, ker ko sem bila otrok smo zmeraj vsa leta kampirali po skoraj en mesec. Imam na to krasne spomine. Letos se prav zaradi Tita veselim, da bo lahko cel dan bos in nagec. Njemu bo čist dogajal ker imamo morje pred nosom, ga že vidim user posted image

Zofy, a matej je že imel eno leto? če je, potem vse najboljše tudi od mene, ampak ne vem zakaj imam v spominu, da si rodila februarja in ne januarja? Pravilno, da si se pritožila, za izgubit nimaš prav nič! Držimo pesti še naprej!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
3.2.2011 15:20:25   
Dinki
Pomlad, gasilca samota tudi mi obožujemo pa čeprav ne vem točno od kje, ker njegove risanke niti ni velikokrat gledal. Sem se zadnjič z njim pogovarjala kaj bo za maškare in sva z možem začela po spletu gledat, da mu bova kupila delovno obleko-pajac, da bo delavc, ker se to tko rad igra...pa nama je rekel, da ne bo delavc, ampak gasilec samo, tko da mormo zdej kej v tej smeri poiskat. Se pa tudi midva igrava, da gasimo ogenj. me najprej pokliče kje gori in potem prileti z gasilskim avtom in gasi požar user posted image . pa nazadnje si je sam izbral une usnjene copatke z gasilskimi avti gor user posted image .

Lona76, bravo Tilnu za lep športni uspeh, je faca user posted image

opala, zdej se je pa urban zbudil...imam ta teden tudi tita doma ker kašlja in sem prav ponosna nase kadar mi popoldne uspe oba dat spat ker tit je tko trmast, noče spat pa četudi je že čist zmatran.

No lepo se imejte v prihajajočih sončnih dneh!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
3.2.2011 19:32:16   
Lona76
Dober večer!

Evo se malo javim. Mi smo po starem, v ponedeljek imam dopust, šolarji so itak frej, ker so že not prinašal. Tkao da sva se z možem odločila da gremo s Tilnom smučat, Tajko pa bomo dali babici, ker ona še ne smuča cel dan. Tako da bova lahko tudi midva oba smučala. Če bi Tajo s sabo uzela bi se morala spet na smučišču menjati, z njo cel dan na smučišču pa tudi ni za bit. Ker nima kaj početi cel dan. Dve uri gre kaj več pa ne.

Dinki se vidi da si na porodniški. Saj je že februar user posted image .

Tako sedaj pa grem otročičke spravit spat.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
3.2.2011 22:54:47   
Ursi2
Živjo, punce!

Se na hitr oglašam, da mal odklopim vse skup!!!

Ja, pri nas pa pasemo kozice! user posted image  Kaj, moreš enkrat jih je treba!, Sej jih je kr pozno dobil, ker so v vrtcu že začele razsajat  v začetku decembra!

Imamo pa doma kr pravo malo bolnico!
Luka je cel pikast od glave do pet (sam po obrazu jih ima čez 30), poleg tega pa je danes prvič po treh dneh imel vročino pod 39. Mije pa danes govoril, da ga tudi levo uho boli.

Jure je cel nahoden, čeprav Baby vac skoz lavfa, imam občutek, da uho še kar ni vredu, poleg tega je včeraj začel ful grdo, tk jekleno kašljat, pa ga mažem z materino dušico in obkladki, pa vlažim sobo,.....! No danes mi je pa zakuhal na 39, zdejle zvečer.

Sem se pa že dopoldan zmenla, da grem jutri z njima k zdravniku, da pogleda, na čem smo.

No, jz pa tudi že od nedelje kuham od 39,5-40,5. Sem že čist adijo. Včeri sem se komi pokonci držala, pa Jure bi se rad crtlal, na srečo gre Jure sam po stopnicah, ker pač mal crtlam Lukana in če me kdaj prosi, ga pač nesem, ker vem, da je utrujen in bolan.

No, včeri sem potem šla k dežurnemu, pa mi je predpisal Lekadol na 8 ur(ker še dojim)!Pa do jutri bi mogla vročina past, ampak bomo vidli, glede na to, da sem imela še prej 39,8.

No, danes je pa še moj prišel iz službe čist adijo, tk da ga je zmanjkalo na kavču in je sam spal, ko mu je tableta prijela.
Aja, vročine ima pa 37,6

No, sej mislim, da ni treba povedat, ker je najbolj bogi!  user posted image user posted image user posted image

Drgač pa morem rečt, če odmislim bolezen in vročino, se imamo prav fajn!REs sta pridna!Tudi Luka j eveliko bolj priden in ima Jureta zelo lepo. Pa kr skoz ga skrbi za njega in se hoče tudi kdaj igrat z njim, tudi posoja oz. deli veliko bolj igrače.

Ma res je fajn!Sicer je vse bolj na izi. Dans smo imeli zajtrk šele ob 10, ker se nam ni nič mudilo, niti nobeden ni bil kaj lačen. Pa tudi pridna sta za spet (trkam). Gresta lepo skupi spat, pa čeprav bi Luka seveda še 1001 stvar prej, ampak se lepo zmneima in je ok. Edin zvečer pa ne bi zaspal, pa zgleda, da mu ni za zaspat, ker ve,. da ponoči je pa najbolj smotano, ker peče in srbi in se kr naprej zbuja. Če p ani Luka pokonci, je pa Jure. Dans sem mislim da prvič spala 4 ure v celi noči ta teden!

Je pa tk fajn, ko poslušam Lukana, kk se trudi pravilno izgovorit besede in jih tk dolgo ponavlja, da ni zadovoljen. Pa kr pel bi in seveda na kitaro igral. Sedaj si je za rojstni dan zaželel harmoniko. user posted image
Tudi sestavlja ful rad Puzzle, že kr obvlada sam take z 20-30 kosi, pa tud katera z 60-imi mu prav fajn gre, če mu tam pa tam kaj namignem.

Jure pa je itak najbolj srečen, če lahk Lukana gleda in je z njim. Prav posrečen je, čeprav je veliko bolj divji, kot je bil Luka in ne zastopi besede NE! Mislim, da mi bo ta šele dal vetra! :))))))))) Mal heca!

se pa te dni pogovarjama precej o tem, da se je zadnjič, ko smo se z rešilcem peljali v bolnico, ko sma bila z Juretom not, in je bil Luka zraven v rešilcu, pol je pa moja mamca prišla po njega, da se je bal. In to mi pove ma ene 10x na dan. Se mi prav smili. Pa mu vse razložim, pa ga pomirim, pa ne pomaga za dolgo. In še zdej mi ve vse opisat, kaj se je zgodlo, kaj je Jure dobil,....

Nič, morem it še zlikat perilo, ker ni več hlač, ker je te dni že loterija, da pridemo na stranišče pravi čas. Veliiiikooo pije, pa utrujen in tak slab je in ko se zaigramo, mu kr ugre. No, dans sma sam tri hlače porbla, ker sem ga le potem uspela prepričat, da je za njega boljš, da gre, ker ga bo še bolj peklo, pa srbelo.

Lepo se imejte, pa upam, da vas uspem kaj brat pa še kaj napisat!!!!!!!!

MATEJ, VSEEEEEEEEEE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
4.2.2011 8:09:02   
terida
Zelo zelo na hitro:

Matej, vse najboljše! Da bi se sestrica lepo s tabo igrala, starši pa ubogali in razvajali user posted image

san, tudi jaz sem vesela, da se je s T tako lepo uredilo. Samo tako naprej.

Azzurra in Ursi, lepo, da sta se javili po dolgem času. Pogrešam Mergetko in seveda NČK - ona se nam pa res že dolgo ni nič javila...

Drugače pa smo mi še kar ok. Primož je imel eno virozo in razen smrkavega nosu je bil že ok, potem pa kar spet ena vročina - sicer nikoli čez 37,5 in edini simptom je pomanjkanje apetita. Zaenkrat krivim zobke (4ke dobiva) - bomo videli, upam, da je res samo to. Erika je ok, tudi njej sicer malo nosek nagaja, a ni panike. Je taka simpatična punca, non-stop take prijavlja, da se ji lahko samo smeješ. Jaz imam pa kar paniko v službi, ker imam naslednjo sredo nek rok, a tako z veseljem delam, da mi gredo dnevi v službi kot minute! Res, že zelo dolgo nisem tako uživala v svojem delu, upam, da bo trajalo user posted image Za Primoža pa ta čas moja mama skrbi - je prišla gor, da nam pomaga. Ker jaz si ne morem zdaj privoščit odsotnosti, moj pa ima itak vedno gužvo. No, saj če bi bil Primož res bogi, bi pač eden od naju ostal doma, če je pa tako, da ima samo kako bolj na izi virozo ali pa zdaj tole minimalno vročino, potem pa kar none ponucamo.

Nič, lepo bodite čez podaljšan vikend! Mi bomo v ponedeljek kar lepo delali (jaz verjetno še v torek), tako da ne bomo nič pohajali. Ampak pri nas je to pozimi itak težko, ker je Primož pogosto bolan. Resno razmišljam, da bi ga za par mesecev kar k varuški dala. Ko je bil nekaj tednov v januarju tam, je bil zdrav. Ko je prišel spet v vrtec, pa je trajalo 3 dni in je spet zbolel...

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
4.2.2011 22:06:57   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Dinki se vidi da si na porodniški. Saj je že februar user posted image .

user posted image  ja maš prav user posted image
ko sem to prebrala sem se spomnila, da je rodila se mi zdi 2. februarja na isti dan kot ima moja sestra rd.  Zofy, imam prav?

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
5.2.2011 22:07:36   
Zofy
dinki, maš pravuser posted image hvala tudi ostalim za čestitke! Lona, torto pa lahko na FBju vidiš. Bila je dobra, bom še ponovila. Pomlad, hvala za recept!!

na hitro, ker pišem s telefona... Mi smo tudi vsi bolni. Mož ma najverjetneje gripo, Matej neko virozo, ki je zgleda prerasla v bakterijsko vnetje. Oba sta hin, mož je že od srede v postelji. Oba vročino blizu 39. In danes zakuha na 38.7 še Julija, ki je včeraj v Izolo pobegnila, a žal prepozno.
Jaz se pa gripozno in nahodno počutim, vročino pa imam že 3dni 37.1. Upam, da ne potolče še mene, ker ne vem kako bo... Moji bojo ziher pripeljali ju3 Julijo, ker je nočejo, ko je bolna, tako da že razmišljam kaj naj naredim, kako bom sfolgala. Predvsem ne bi rada, da se še s čim novim okuži Matej in jaz. Po moje bom moža in Julijo h tašči poslala, ne vem...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
9.2.2011 20:14:02   
Zofy
čer!
Zgleda, da so se nad nas zgrnili črni oblaki. Matej ima, kljub AB še kar do 39 vročino in to od četrtka!!! Ful je shujšal in ful grdo kašlja, ampak hb Simgulair pomaga in še ni prišlo do bronhiolitisa.
Julija je ista kot on. Včeraj so mi jo pripeljali, ker je zbolela tudi moja mama.
Možu pa se je v pljučnico zapletlo in je čisto hin, tako da bo doma še cel nasl.teden. Najmanj.
Ju3 pa moram oba sama h P peljat in srčno upam, da ne bo gužve ne pri P ne v lab. In da bosta pridna. Joooj, upam, da bo kmalu konec, ker meni se ne zdi normalno, da ima Matej tako visoko TT že 7.dan.
Jaz pa sem hb že s tahujšega, le ponoči sem tako kašljala, da nisem mogla spat.
Upam, da ste vi zdravi in tako tudi ostanete!

Aja, še to. Porodniške niso podaljšali, kar je bilo za pričakovati. Vrana vrani ne izkljune oči...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
10.2.2011 8:40:38   
Lona76
Hojla!

Pa kje ste vse? Vse uživate v tem sončnem vremenu. Saj je prav. Vidim edino Zofy mislim halo kako je to pri vas. Pošiljam ti vagone user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker tole je pa res ena beda. Upam, da se kmalu pozdravite. Res grozno da Mateju vročina ne pade. Jaz sem živčna že po dveh dneh kaj šele tole 7 dni. Mogoče mu mora zamenjati AB???? No pa HB ni šlo na bronhiolitis. Res držim pesti da se pozdravite, ker tole je res beda. HB si ti pri sebi. Drugače pa res ne vem kako bi vi tole speljali. Drži se in upam, da boste hitro iz tega. Pa še to banda da ti niso podaljšali porodniške. Ma nimaš kaj. Za državo je ceneje če si na bolniški kot na porodniški. Jaz sem imela HB babice da sta mi pazili Tajo. Upam, da bo Matej tole pregural in bil potem zdrav.
Razsaja pa cel kup viroz. Mislim spet sem jezna na te neodgovorne starše. Mislim kakšne otroke to vozijo v vrtec. Pa da se jim lasten otrok ne smili če se jim že drugi ne. Zadnjič je pripeljala ena mamica punčko v vrtec vso rdečo v oči, smrku do kolen, kašljala pa da je bila direkt za na Golnik. In ker je bila še vsa jokava reče mamica vzgojiteljici da je punčka z levo nogo ustala. Halooooo. Doma jo imej revo poglej kakšna je. Drug dan pride ena in reče joj naš ma pikce po trebuhu. Mislim da je samo alergija. Res se zafrkavajo in sprobavajo moje živce user posted image .
Drugače smo ok. V ponedeljek smo šli mož jaz in Tilen smučat. Da ne povem da mi je ena borderka Tilna zbila. HB mu ni bilo nič. Mislim in potem reče da ga ni vidla. BTW fant ma živo zeleno bundo. No sedaj mu bom še eno živo čelado kupila. Tajo je pa čuvala tašča in je potem mi v ponedeljek zakuhala. Spet brez drugih znakov bolezni. Vročino je imela še v torek, včeraj pa nič. Sedaj se pa sprašujem če ni to psihično, ker se je to v 10 dneh že drugič zgodilo. Namreč njena vzgojiteljica je šla na porodniško. A je možno da zato vročino dobiva? Ker sedaj ko pride v vrtec je ne sprejmejo tako kot jo je ona. Ona jo je vedno objela in tako. Sicer pa gre zelo rada v vrtec. Ne vem kaj naj si mislim.

Tako dovolj sem načvekala za danes, šibam delat. Že šefica okrog hodi user posted image

< Sporočilo je popravil Lona76 -- 10.2.2011 8:44:54 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?