Ursi2
|
Punce,sam na hitr vas mal pozdravim!Pri nas je pestro, zdejle pa mi začuda obadva še spita!Lukana imam še ta teden doma, potem pa štartamao spet z vrtcem in tudi s spanjem v vrtcu, ker do dej sem ga hodla po kosilu iskat!Mi je bilo boljš. Potem pa sam še en mesec in gre še Jure v vrtec(seveda, če dobimo fraj). Sploh ne vem, kdaj je minlo! No, mi se imamo drgač ful fajn. Morem rečt, da nam je zdravje do novega leta zlo služilo, je sam enkrat par dni manjkal v vrtcu, pa še to bolj sam zarad kašlja. Po Božiču sta pa oba zakuhala in se nam je vleklo skoz, dokler da nisma potem prejšnjo sredo z Juretom pristala v bolnici. Je blo pestro. Sem šla sama z obema k zdravniku. Pa sem še prosla, če mi je še Lukana poslušala, ko je še kr mal grdo kašljal. Mojga ni bilo doma, tasta in tašče tudi ni bilo. No, pa LUka j bil kr ok, sicer je rekla,da bo tud njemu dala inhalacije, Jure je imel pa najprej saturacije 92, pa mu je dala ventolin, pa smo šli v laboratorij, ko smo prišli pa nazaj, mi je pa Jure zaspal in mu je zmerla kisik in je imel saturacije 87. Ga je takoj na kisik priklopla in so bli že reševalci tud pri meni in kr na 1,2,3 v rešilca in v bolnico. Jz sem bla čist adijo. Sploh nisem vedla, kk naj nardim za Lukana, je kr zravn šel pa je pri reševalcu na rokah sedu. Je bil čist zmeden pa bogi, Jure pa se je jokal pa zaspal pa spet ful jokal in celo pot tk. Pol pa mojga nisem dobila in je na srečo moja mamca hitr prišla za nami, da je Lukana odpeljala k sebi domov in je Luka prvič prespal drugje!Baje, da sploh ni n+bilo panike in je bil priden, lepo zaspal, se pri bici stiskal.(kar je res privilegij). Jure je pa bil potem dva dni priklopljen na kisik in pa infuzijo.Potem pa je šlo počasi na boljš, sam kuhal je skoz čez 39. pol je bil pa en dan brez vročine, pa že skor tak živ, kot je ponavadi, je pa ponoči pset zakuhal na 39,3 in je potem vidla, da ima tudi vneta ušeska(prej so govorili, sam da ima nadraženo, pa mal rdečo). Pa je dobil Hiconcil in je šlo na boljš. Tk da smo potem šli lahk domov, danes pa smo po več kot 14 dneh šli spet ven!JUPIIIIIIIIIII!!!!!! Kk je pasalo. Smo bli že kr mal sitni,ko smo bli skoz nt. Sam je pa fajn ko imam oba doma! Tud Luka sploh noče slišat za vrtec, tk da bo še kr zanimivo! Drgač pa smo fajn, Jureta je povsod polno, plazi se že ena 2 meseca, postavlja se na noge že kak 1,5 mesca!!Po stopnicah gre za Lukanom, tk da sta prav smešna in se včasih Luka še jezi, če se mal obira, ko ga Jure prehiti, da ne, da je on lokomotiva in da ne bo vagon! Luka tudi že zelo veliko govori (vsaj v primerjavi s tem, kolikor je včasih govoril), edino sebi še vedno reče TI. Je pa ta teden začel govorit: To je moj bat JUje(to je moj brat Jure). Je lepo slišat! Jure je najbolj srečen, če Luka skače na polno, čupa, cvili,.....in potem se mu smeji na ves glas. In seveda se more potem še on vrečt naprej ali pa obe roke visoko v zrak in zavriska zraven! Je pa tudi kr neki kreganja in nobene igrače skor ne sme Jure prijet v roke, razen takih res dojenčkastih. Nobenega traktorja, tovornjaka, kocke,....je že kreganje in mu že govori, da more pustit in ga stran tiši. To mi ni všeč, ker se je v vrtcu navadil potiskat in morem bit skoz na preži, ker ga takoj porine. Pa na najini postli sta čist zmešana, skačeta, se mečeta in potem Jure prižiga in ugaša luč, Luka se pa krega, ko bi rad knjigo bral pa ne vidi. POl pa JUre ugasne luč, pa ga pogleda pa se mu smeji. Prava brata, kaj naj rečem!!!!!!!!!!! Luka je tudi brez pleničk od novembra in smo v roku enega meseca tudi brez pleničk med spanjem (popoldan in ponoči). Pa je kr priden. No, vsaj ponoči, čez dan pa se še tudi 3x zgodi, da mu ugre!Pa kakat noče na školjko, ampak bomo že. Itak morem it zdej k zdravniku,, da gremo še enkrat na operacijo za luleka. Ja, drgač pa je pri nas zakon vlak, traktorji, smetarski tovornjak,beton hruška, bagerji,..... In pa kitara!!!!!!!!! Je skoz nosil za sabo ta veliko kitaro, potem pa mu je božiček prinesel otroško kitaro in jo ima povsod s sabo, še spat gre znjim. IN potem ima moj veliko kitaro, Luka tamalo, Jure klavirček al p abongote, jz pa kraguljčke in potem pojemo. To mu je pa tk super! Evo, sta se zbudla!!!!!!!
|