hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes hojla, deca spijo, ata šraufajo poganjalčke, mati lepo na izico čitajo RR in pišejo... ah, c''est la vie... pri nas je noro, kar se tiče pi*darij! skozi same pi*darije! ja, včasih se tudi jaz smejem, samo bolj iz nemoči kot zato, ker je smešno. NI! tisočkrat prestavim nož iz pulta, miljonkrat potisnem stol od štedilnika, neštetokrat zaprem vročo vodo v kopalnici, ahhhhhh.... se mi zdi, da mi oči iz riti poganjajo , sem skozi na preži, vmes še kuham, previjam, berem knjigico, pomivam, sesam, brišem prah, noske, .... pol pa ni čudno, da padem zvečer dol. aja, pa manikuro in fejs masko sem pozabila med predahi. zdravi? nič ne bom rekla če sem z enim, mi je ful čudno, ker lahko sedim in opazujem okolico, pa samo eno roko imam v uporabi, lahko bi, npr. spet začela kadit, ker ne vem, kam naj z levico , pa pogovarjam se lahko s kom, pa ne kričim na nikogar in tako... ko gledam kako izčrpano mamico z enim, se mi ful smeji, res je dopust imeti enega, čeprav se mi zdi, da me pol manjka kaj še?? torta? ne bom sama pekla, bo presenečenje, ker sem jo naročila po telefonu na blef , v glavnem, gor bosta 2 raci! gremo jutri v eno gostilno, kjer imajo igralnico in predvsem okolico, ki je primerna za laufanje 2 divjakov, pa vesta kaj še??? RAČKE!!!! in kure in peteline in ostalo nezanimivo perjad in kopitarje in prežvekovalce in dvoživke in ... sej štekate, ne, da je poudarek na RAČKE!!!! , v glavnem, upam ,da niso zmrznile in da bodo odigrale svojo življensko račjo vlogo za moja 2 slavljenca. nič velikega, malo levo malo desno, pa veliko GAGAGA. aja, poganjalčki zašraufani, mater ta ikea stajl, vse je en dva tri, pa orodje zraven dobiš, nič ni kot v moji mladosti, ko je bilo skup-šraufanje celodnevni projekt in to ne samo za ateja, pač pa še za sosede, žlahto in sodelavce, mati pa so pekli, kuhali goveji golaž in delali špricarje. še vedno ne vem, kaj z pustki, kaj boste nardile ostale? pika, kakšna praga? nekaj sem ujela, pa se ne spomnim. vso srečo, itak, potem pa poročaj. držim pesti in vam pošiljam upam, da ste vsi lepo in ste zdravi in okej. pišite, zdaj pa šibam. do solz!!!!! Poznan mi je vsak detajl tvoje zgodbe. kot ponavadi.....