Jancci
|
Ste pridne, da komaj sledim! Hvala za ideje za potovanje z avtodomom. *x*y*z* če se bova odločila res it te bom res prosila za kontakt! IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Jancci, a je tvoj mož slučajno klon tvojega oz. obratno? Zgleda da sta res klona. Mislim, da bi se kar ujela skupaj. Boljš, da do tega ne pride, ker bi si imela velik za povedat. Mi2 pa tut vrjetno na to temo ne bi ble preveč tiho. Se je pa zdej vpisal na en avtodomski forum... da vidimo kaj dogaja. Thx. Pa fajn za Kofce! Si dost norc. Jest zdele še peš ne pridem gor. Ful fajn tortice Marta in Ploha. Drugač pa Ploha mi uživamo 100 na uro. Res. Danes smo bili na Bledu, moj in M sta plavala, jest in sestra z malima sva šetkali po soncu. B je tok pridna da včasih res pozabim da jo imam. Včeraj je npr. jedla ob 19:30 zaspala ob 20ih, jedla ob 4ih in potem spala še do 8ih zjutraj. Pa še to sem jo mogla previt, da se je čist zbudila in jedla. M pa že nekaj dni spet spi celo noč. Zvečer se jest crkljam pri njej, zjutraj pa ona pri meni oz. pride ko se zbudi k nam v posteljo. Ponavadi okrog 7ih 8ih. Počasi tut ukinjamo kahlico in kaka in lula v wc. Pridne sta res obe ful. Pravi da je moja bubica (lubica). Pa sploh zadnje čase non stop priča.. danes je npr. govorila: "metica riz ama tudi", "mamica tudi", "metica ajat ne se", "minica (Brinica) ajat tudi", včasih pa kriči....maaaaamiiicaaaa, maaaamicaaaaa, maaamiiiicaaaaaa.. in pol ko je še vedno ne šmirglam pa začne po imenu klicat, mojmu se pa kar v naročje vsede, ga za brado prime in k sebi obrne in ponavlja..oči, oči, oči, oooočiiii... dokler je ne ogovori. Ploha pa uživaj na dekliščini. Če te poznajo, pol ti vrjetno ne bodo pripeljale striptizerja. Če ti ga pa vseen bodo, se pa ne prevečl sekirat. Tut to je treba 1x probat. Če že bo, upam ,da bo saj dobr zgledal.. pa si boš mal učke napasla, šlatat ti ga pa glih ni treba! Jest sem mojmu (+2 njegovima naj frendoma) za 30ko striptizeto zrihtala. Je punca dobr zgledala, pa dobr plesala, pa imela je prepoved pretesnega približevanja mojmu in še enmu, ki sta bla zasedena. Tko da je samski frend imel največ od nje. Ne se preveč sekirat, sej je fora!!!!!!! Sem bila 1x na enem moškem striptizu v bivši Rosi. Katastrofa!!! Nagravžen tip, pa še zelo neokusen. Sem se bolj zadaj držala, ker je imel neke čudne ideje. Zvezdica tvoja fanta sta tut že tooook velika. Kam gre ta čas, a? Kako si pa ti v službi zadovoljna? Sonček se mi zdi, da se je Lovro ful spremenil!!!? No, al ga pa že dolgo nisem vidla.Fletko je res. Pa tut že tok velik. Kako si pa ti in vaš nov projekt? Mam eno kolegico ki se trudi, pa se vsakič nate spomnim. Njej na žalost že 5x ni uspelo. Držim pesti da ji zdej bo!!!!!!! Kdaj se boš pa ti na kolo spravla? A imaš že novega? Najki tvoj je tut tok velik... ma men se zdi, da so vsi že tok zrasli in šele ko vaše vidim se zavem, da so to že tok veliki človečki. Ma kok gre res hitro tole! Čestitke malčici za 3 mesece. Moja bo imela pa 2 čez 2 dni. Rubica tvoja Gaja ma pa že ful zobkov!!! A ma 5ke tut? Fletne sta! Zdej sem pa že tok napisala, da se vam vrjetno ne da več brat. Lahko nočko!