|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
6.2.2011 23:32:15   
marta82
Joj koliko lušnih otročkov danes vidim na fotkah. Res jih je lepo videt.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
6.2.2011 23:38:19   
marta82
Hvala vsem za komplimente glede torte.user posted image
Najki v akvariju smo bili v Mariboru.

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
7.2.2011 1:53:50   
ronja
kiara, čestitke še od mene! Dve pupi, to je krasno, pa še blizu sta si po letih!

Punce, fajn tortice! Ploha, a to si ti sama modelirala tele živali gor???

zvezdica, delaš pa kaj drugega, saj ni treba, da vse torte pečemo;) Pa vaša je bila ravno tako lepa.

Ko smo ravno pri spanju... a že vsi spijo cele noči v svojih posteljah?

Definiraj celo nočuser posted image . Zaspita obe v najini postelji, kjer se skup stiskamo, Lejla se podoji, Ronja se stisne, potem zaspita (prejalislej;). Čez nekaj časa ju prestaviva (navadno lubi) v njuni postelji, kjer spita če je zelo dober dan do zgodnjega jutra. Najkasneje okoli 5h pa Lejla primaršira k nama in se spet podoji, pa spet malo zaspi pri nama. Ronja dostikrat pride šele zjutraj, zadnje čase pa kar vedno že ponoči, ob 1:30, recimo, prejle sem jo šla pocortat, če bi oba spala, bi pa prišla k nama... kar sploh ni več zabavno (je pa res, da to dela bolj kadar se ne počuti ok, tako da je nikoli ne izbaciva). Ampak spat v 4 na 110 cm je včasih res zelo nespočito, hehe.

najki, kaj ti delaš v kratkih rokavih na snegu??? Jaz bi zmrznila!

hijacinta, kaj če bi se dobili v ZOO?

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
7.2.2011 10:27:09   
farfala
OOOO, malo me ni pa toliko novega in toliko lepih slik in še lepših otrok!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma S. kašlja že 14 dniuser posted image user posted image user posted image , včeraj je dobil še malo vročine in danes kašlja non stop, gremo popoldan k P.

kiara čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

marta in ploha pravi slaščičarki stauser posted image user posted image user posted image

zvezdica vi ste tudi imeli telebajskeuser posted image

Lepiiiiiiii otrociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
7.2.2011 11:13:25   
marta82
user posted image user posted image user posted image za S.

BE NICE!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
7.2.2011 12:22:18   
Ploha
punce a lahko mene medved da v olajšavo za vzdrževane družinske člane?

za S. user posted image user posted image

ronja: živali so plastične, kupljene v BC user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 7.2.2011 12:23:10 >

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
7.2.2011 13:04:50   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

Mislim, da ja, če si nezaposlena.

BE NICE!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
7.2.2011 13:06:26   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Mislim, da ja, če si nezaposlena.

aha ok, hvala, potem pa ja user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
7.2.2011 17:28:25   
khurde
kiara, čestitke vsem user posted image user posted image user posted image  lepo ime ste izbrali user posted image

več komentiram kasneje, me skos ven meče, že v ene tretje tole pišemuser posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
7.2.2011 18:23:22   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Ker bila je prava lunca, se rodila nam je punca. S tem Klara je postala sestrica. Dne 6.2.2011 tezka 3740 in dolga 53 in predvsem zdrava je naša Zala na svet prijokala ob 12:26

ČESTITKE ZA ZALO user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
7.2.2011 18:25:52   
nina166
Mi pa smo bolani...otroka kašljata, jaz mam pa vročino, gleva me boli, vse kosti...kot bi me vlak povozil. Smo mislili it jutri na izlet pa ne bo nič user posted image  user posted image  user posted image

Aja pa še to...vse slikice vaših sončkov so čudovite user posted image  user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
7.2.2011 20:07:50   
krtekxx
Nina, boga, boga. Ma pri nas je običajno tudi tako, d ako otroci zbolijo za kakimi prehladnimi virozami jaz dobim trojno dozo. Po moje so ti občutki taki zaradi tega, ker se ti ne moreš ulečt, pa deko čez glavo in čakat, da mine...sicer pa prihaja pomlad in z njo vedno manj in manj viroz.
Mi smo ta vikend nameravali k meni domov v NG, vendar pa je družina mojega brata praktično v celoti zbolela za gripo ali nečim podobnim in tako smo ostali doma. Še sreča, saj je na Primorskem najbrž čisto prevroče.
Najki, vi ste pa svetski...Tolmin, Pokljuka...jaz se še do Kranja ne spravim, pa sem celih 7 km stran. No, kompenziram v delovnih dneh z vsakodnevno vožnjo v Lj. Mi smo totalni zapečkarji! No, sej zaradi tega sem se dobrih 10 let nazaj preselila iz Lj v Kr - da mi plačujejo za vožnjo v službo namesto da jaz zapravljam lastni denar za vožnjo v hribe.
Ronja, fajn, da sta si s tvojim tako podobna.. No, pri nas ravno to, da sva si tako podobna, ni fajn. Mi2 imava toliko idej, kaj bi vse počela, če bi imela čas pa če ne bi bilo treba bit z otroki....no, saj kdaj pa gremo kam skupaj. Npr. danes na en lokalni hrib okoli Storžiča - mož z biciklom (naslednjič sem jaz na vrsti!), BB v rzaku in malo peš, fanta pa itak da sama.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
7.2.2011 22:16:50   
Jancci
Ste pridne, da komaj sledim! user posted image

Hvala za ideje za potovanje z avtodomom. *x*y*z* če se bova odločila res it te bom res prosila za kontakt!

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Jancci, a je tvoj mož slučajno klon tvojega oz. obratno?

Zgleda da sta res klona. Mislim, da bi se kar ujela skupaj. Boljš, da do tega ne pride, ker bi si imela velik za povedat. Mi2 pa tut vrjetno na to temo ne bi ble preveč tiho.user posted image user posted image user posted image  Se je pa zdej vpisal na en avtodomski forum... da vidimo kaj dogaja. Thx.user posted image  Pa fajn za Kofce! Si dost norc. Jest zdele še peš ne pridem gor.user posted image

Ful fajn tortice Marta in Ploha. user posted image user posted image user posted image

Drugač pa Ploha mi uživamo 100 na uro. Res. Danes smo bili na Bledu, moj in M sta plavala, jest in sestra z malima sva šetkali po soncu. B je tok pridna da včasih res pozabim da jo imam.user posted image   Včeraj je npr. jedla ob 19:30 zaspala ob 20ih, jedla ob 4ih in potem spala še do 8ih zjutraj. Pa še to sem jo mogla previt, da se je čist zbudila in jedla. M pa že nekaj dni spet spi celo noč. Zvečer se jest crkljam pri njej, zjutraj pa ona pri meni oz. pride ko se zbudi k nam v posteljo. Ponavadi okrog 7ih 8ih. Počasi tut ukinjamo kahlico in kaka in lula v wc. Pridne sta res obe ful. Pravi da je moja bubica  (lubica). Pa sploh zadnje čase non stop priča.. danes je npr. govorila: "metica riz ama tudi", "mamica tudi", "metica ajat ne se", "minica (Brinica) ajat tudi", včasih pa kriči....maaaaamiiicaaaa, maaaamicaaaaa, maaamiiiicaaaaaa.. in pol ko je še vedno ne šmirglam pa začne po imenu klicat, mojmu se pa kar v naročje vsede, ga za brado prime in k sebi obrne in ponavlja..oči, oči, oči, oooočiiii... dokler je ne ogovori.user posted image

Ploha pa uživaj na dekliščini. Če te poznajo, pol ti vrjetno ne bodo pripeljale striptizerja. Če ti ga pa vseen bodo, se pa ne prevečl sekirat. Tut to je treba 1x probat. Če že bo, upam ,da bo saj dobr zgledal.. pa si boš mal učke napasla, šlatat ti ga pa glih ni treba!user posted image  Jest sem mojmu (+2 njegovima naj frendoma) za 30ko striptizeto zrihtala. Je punca dobr zgledala, pa dobr plesala, pa imela je prepoved pretesnega približevanja mojmu in še enmu, ki sta bla zasedena. user posted image  Tko da je samski frend imel največ od nje.user posted image user posted image   Ne se preveč sekirat, sej je fora!!!!!!! Sem bila 1x na enem moškem striptizu v bivši Rosi. Katastrofa!!! Nagravžen tip, pa še zelo neokusen. Sem se bolj zadaj držala, ker je imel neke čudne ideje.user posted image

Zvezdica tvoja fanta sta tut že tooook velika. Kam gre ta čas, a? Kako si pa ti v službi zadovoljna?

Sonček se mi zdi, da se je Lovro ful spremenil!!!? No, al ga pa že dolgo nisem vidla.Fletko je res. Pa tut že tok velik. user posted image  Kako si pa ti in vaš nov projekt? Mam eno kolegico ki se trudi, pa se vsakič nate spomnim. Njej na žalost že 5x ni uspelo. Držim pesti da ji zdej bo!!!!!!! Kdaj se boš pa ti na kolo spravla? A imaš že novega?

Najki tvoj je tut tok velik... ma men se zdi, da so vsi že tok zrasli in šele ko vaše vidim se zavem, da so to že tok veliki človečki. Ma kok gre res hitro tole! Čestitke malčici za 3 mesece.user posted image   Moja bo imela pa 2 čez 2 dni.

Rubica tvoja Gaja ma pa že ful zobkov!!! A ma 5ke tut? Fletne sta!

Zdej sem pa že tok napisala, da se vam vrjetno ne da več brat. user posted image  Lahko nočko!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
7.2.2011 22:19:18   
ronja
ronja: živali so plastične, kupljene v BC

hehe, sem skor dol padla, ko sem jih vidlauser posted image . Pa mi neki ni šlo skup (ipak plastika mal drugač zgleda), sam nisem bila ziheruser posted image .

nina, moje sožalje za bolezen - če te kdo razume, te jaz... Ronja je bila ta vikend bolna, zdaj samo še smrkata. Smo bili danes okoli bajerja, je bilo prav fajnuser posted image

ko otroci zbolijo za kakimi prehladnimi virozami jaz dobim trojno dozo

krtexx, itak, če maš pa triuser posted image

Mi2 imava toliko idej, kaj bi vse počela, če bi imela čas pa če ne bi bilo treba bit z otroki...

hehe, no idej tudi nama ne manjka. Samo je obema jasno, da sta še mali in naju rabita zdaj, ne pa če 20 let. Takrat bova pa lahko delala kar nama bo pasalo in to ves časuser posted image . Zdaj pa uživava v tem obdobju in v tem, kar ima to obdobje dobrega za ponudit (crkljanje z otroki, pa osrečevanje malih na način, ki je tudi nama fajnuser posted image ). Itak pravijo, da prehitro mine, pa da ti je potem žal, da nisi bolj izkoristil... Saj če se malo potrudiš, vidiš, da se da ful stvari počet kot družina, samo malo drugače jih je treba zastavit - korak se malo upočasni, razdalje skrajšajo, pa večkrat je treba naredit malco vmes in več stvari sabo tovorit. Ampak se da svašta, se mi zdi. Če se staršem da - to je navadno tisti glavni problem, vsaj pri najuuser posted image . Ampak zdaj se kar spravimo kam, kadar se le da (beri: da ni nobena od njiju bolana in da je vreme vsaj približno nakolnjeno takim podvigom). Pa je fajn. probajte kdaj, bosta mogoče manj frustrirana, da ne moreta delat tega, kar bi rada točno na tak način, kot bi rada - če najdeš drugo reč, ki se jo pa da, je fajn občutekuser posted image (preverjenouser posted image ).

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
8.2.2011 8:17:41   
krtekxx
hehe, no idej tudi nama ne manjka. Samo je obema jasno, da sta še mali in naju rabita zdaj, ne pa če 20 let. Takrat bova pa lahko delala kar nama bo pasalo in to ves časuser posted image . Zdaj pa uživava v tem obdobju in v tem, kar ima to obdobje dobrega za ponudit (crkljanje z otroki, pa osrečevanje malih na način, ki je tudi nama fajnuser posted image ). Itak pravijo, da prehitro mine, pa da ti je potem žal, da nisi bolj izkoristil...

Ja, se popolnoma strinjam. Vendar jaz zase vem, da lahko več dam, če imam vsake toliko čas samo zase in za moje stvari. Žal nisem Cankarjevska mati, če si na kulturni praznik dovolim tako izražanje.user posted image
Jancci in ostale, pridni otroci, da lulajo in kakajo v kahlice in WC...mi smo to po 2 dneh opustili, ker se je non stop zmišljevala da bi kar naprej lulala in kakala, pa hlačke dol pa gor...bomo to prestavili na toplejše dni ko bo lahko tudi zunaj brez obleek.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
8.2.2011 8:30:31   
Ploha

hehe, no idej tudi nama ne manjka. Samo je obema jasno, da sta še mali in naju rabita zdaj, ne pa če 20 let. Takrat bova pa lahko delala kar nama bo pasalo in to ves časuser posted image . Zdaj pa uživava v tem obdobju in v tem, kar ima to obdobje dobrega za ponudit (crkljanje z otroki, pa osrečevanje malih na način, ki je tudi nama fajnuser posted image ). Itak pravijo, da prehitro mine, pa da ti je potem žal, da nisi bolj izkoristil...

Ja, se popolnoma strinjam. Vendar jaz zase vem, da lahko več dam, če imam vsake toliko čas samo zase in za moje stvari. Žal nisem Cankarjevska mati, če si na kulturni praznik dovolim tako izražanje.user posted image
Jancci in ostale, pridni otroci, da lulajo in kakajo v kahlice in WC...mi smo to po 2 dneh opustili, ker se je non stop zmišljevala da bi kar naprej lulala in kakala, pa hlačke dol pa gor...bomo to prestavili na toplejše dni ko bo lahko tudi zunaj brez obleek.

popolnoma enako pri nas...lulala kakala, pa nč...tko da ja....poletje hir vi kom user posted image

nina: in vsa ekipa doma, čim prej ozdravite...user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
8.2.2011 13:25:28   
ronja
Vendar jaz zase vem, da lahko več dam, če imam vsake toliko čas samo zase in za moje stvari.

To itak. Samo da meni zadošča nekaj ur, ni treba, da je cel dan - različni smo, različne potrebe imamo. Valjda je meni lažje, če sem dobila otroke 10 let prej ko ti - vidva sta se že bolj navadila življenja brez omejitev, v dvoje,... midva sva sicer že prej živela skup, samo ne na svojem, potem sva pa kmalu tamalo naredila - pa ker so moje nosečnosti ubibože, je bilo obema super potem, ko sva dobila otroka, hehe.

Žal nisem Cankarjevska mati, če si na kulturni praznik dovolim tako izražanje

No, saj to tudi jaz nisem. Ne mislim, da se moram žrtvovat - samo zdi se mi, da se da najt kompromise: da je fajn in otrokom in nama. Vsaj če so zdravi... Če so bolni je res kriza, takrat so tečni, nikamor ne moreš, skoz moraš bit doma,... To je danesuser posted image .

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
8.2.2011 17:59:15   
farfala
Hvala za ideje za potovanje z avtodomom. *x*y*z* če se bova odločila res it te bom res prosila za kontakt!

x-y-z     a  internetna stran obstaja???

Zgleda da sta res klona. Mislim, da bi se kar ujela skupaj. Boljš, da do tega ne pride, ker bi si imela velik za povedat. Mi2 pa tut vrjetno na to temo ne bi ble preveč tiho.user posted image user posted image user posted image 

pa da še moj pride zraven pa je adijo pametuser posted image user posted image . Danes mi je že dal seznam kdaj in kam vse gre letosuser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
8.2.2011 18:01:25   
farfala

popolnoma enako pri nas...lulala kakala, pa nč...tko da ja....poletje hir vi kom user posted image

naš niti videt noče kahleuser posted image user posted image user posted image , tud čakamo na poletje

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
8.2.2011 18:02:38   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

Mi pa smo bolani...otroka kašljata, jaz mam pa vročino, gleva me boli, vse kosti...kot bi me vlak povozil. Smo mislili it jutri na izlet pa ne bo nič user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
8.2.2011 19:22:51   
marta82
Danes smo se imeli prav lušno...ob jezeru smo se sprehajali, sonček nas je grel in opazovali smo labode, račke in konje.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
8.2.2011 19:23:44   
marta82
Kar se kahlice tiče...tudi čakamo poletje. Še nikakor ne gre.

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
8.2.2011 20:50:26   
Jancci
Žal nisem Cankarjevska mati, če si na kulturni praznik dovolim tako izražanje.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Ronja ti pa očitno nimaš takih ekstremno športnih hobijev, ki pač ne omogočajo malih človečkov zraven!? Ali pač, glede na tvojo vsestranskost.........? Za eno kolesarjenje kot si ga nekajkrat na mesec privošči npr. Krtekxx gre eno dopoldne. Otroci jo s tem ne pogrešajo ona pa je nafilana z energijo in se počuti fajn. Ti imaš pač take hobije (ustvarjanje raznoraznih zadev) pri katerih tvoji otroci lahko sodelujejo. In zaradi tega nobena ni ne boljša in ne slabša mama in obe imata svoje otroke enako radi. Sta pač različni in tudi otroci imajo obe enako radi in od obeh enake koristi. Vem, ker je pri nas podobna zgodba...

Krtekxx kar se tiče našega wc-ja. M vedno pove za kakanje oz. kaka zjutraj ali zvečer ko jo posedemo tja. Lula tudi takrat če lula, drugače pa lula v plenico. Ne pove za lulanje čez dan, tko da bomo tudi mi na tem delali poleti. user posted image  Se pa zgodi, da pove da jo lulat zvečer, po 8 uri, ko pride iz postelje in se drži za mednožje ko en dec in govori lula, lula, lula, in potem brez težav pol ure sedi na školjki in razlaga vse živo. Potem pa lula, kaka (dela baso) in še kej bi če bi šlo.user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 8.2.2011 20:51:48 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
8.2.2011 20:51:01   
*x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

Hvala za ideje za potovanje z avtodomom. *x*y*z* če se bova odločila res it te bom res prosila za kontakt!

x-y-z     a  internetna stran obstaja???

Zgleda da sta res klona. Mislim, da bi se kar ujela skupaj. Boljš, da do tega ne pride, ker bi si imela velik za povedat. Mi2 pa tut vrjetno na to temo ne bi ble preveč tiho.user posted image user posted image user posted image 

pa da še moj pride zraven pa je adijo pametuser posted image user posted image . Danes mi je že dal seznam kdaj in kam vse gre letosuser posted image

http://www.najemavtodoma.si/

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
8.2.2011 20:57:09   
*x*y*z*
o kake  lepe torte, pa še  lepši otročički user posted image

mi pa smo imeli domačo torto, jo dela ena iz vasi, meni ta bujši torta in sama riše, ma tisto klasično z barvami in naš mali si je zaželel žabo, vam bom prpopala kako slikico.

je pa za roj.dan dobil kolo poganjalca od kettlerja in ga obvlada v nulo. gremo mi pohajat in jaz moram z vozičkom prav laufat za njim. sem mislna da bo šele poleti tako obvladal

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?