ronja
|
Pa super vreme za kolesarske vzpone in spuste. 2x zapovrstjo in upam da še naslednjih 4x. Joj, ne mi skomin delat! Ronja je čisto zbolela, 39,5 vročine! Lejla sicer malo smrka, ampak sicer je čisto zdrava, Ronja tudi smrka, drugega pa ni - samo vročina in slabo počutje, pa za trebušček pravi, da jo boli. Bruhala pa na srečo ni. Pa smo mislili it pogledat snežne gradove, pa orhideje v prekmurje,... Grrr! No, saj bo še čas, baje... Samo zakaj sta vedno bolani, kadar je lepo vreme??? zvezdica in sonček, tudi jaz bi zelo kislo gledala, da mi sp* za cel vikend! Ajde kdaj ne rečem, vsakemu verjetno paše, samo da bi bilo pa to normalno, pa da bi kar popokal pa šel, ne glede na vse pa - no go. Kaj pa če bi oba to naredila? No, na srečo nimam takih problemov, lubi je bolj zapečkarski kot jaz, pa itak je bolj družinski človek, niti prej ga nikoli ni imelo žurat s frendi cele vikende... Gremo skupaj kam in to nam je super. Pri nas je isto kot pri sončku, skratka. Oba lahko greva, kadar nama paše, ker to ni problem, ker nama ne paše toliko, da bi bilo drugemu preveč. Pa oba spremeniva plane, če sta bolni, čeprav je res, da jih jaz hitreje - ker jima je tudi malo hujše, če mene ni kot če njega ni, sploh zvečer. sonček, na morju lahko greste na soline, ali pa na poti tja v kako jamo ali v Lipico (čeprav je verjetno bolj fajn, ko je topleje). Sicer pa snežni gradovi na koroščem še stojijo, mi smo jih hoteli it zdaj pogledat, ker sta bili prejšnji vikend bolani, pa sta zdaj spet... Jancci, sva to že velikokrat jemala in me je zadnjič skoraj prepričal, da dam vlogo za ločitev, ko je izjavil, da kje sem že videla, da bi baba hodila okoli isto k dedc Uhhh, krtexx, si te kr predstavljam! ne bi bila v njegovi koži potem ko je to izjavil ploha, nisi čudna, valjda ne boš vabla vseh smrkavih na zabavo, če maš novorojenčico doma! normalna si, nič sekirat. Saj zdaj jim te zabave še ne pomenijo, drugo leto bo drugače;) Pol bo pa prišel in hotel kosilo jancci, naj ga skuha! Jaz dostikrat čakam na lubija s kosilom, zelo redko mam skuhano, ko pride, sploh če je nekje tko, jaz pa sama z malimi doma, pa da sta še kaj tečni... Zakaj bi forsirala, da smo potem vse 3 živčne, če lahko lepo počakam, pa ptoem skup narediva hitreje in sta malidve bolj zadovoljni, ker se skoz en z njima ukvarja (pred kosilom sta vedno bolj tečki). Saj zdrava meja egoizma je dobra, brez tudi ni fajn bit, samo meje imamo tako hudičevo različne... Midva nisva preveč egoista, sva se morala prav zdresirat (drug drugemu: pa daj si privošči, no!), da sva vsaj malo ratala. Mam srečo. čeprav se spomnim, da je bilo pa tudi obdobje, par mesecev potem, ko se je Lejla rodila, ko kar ni zaštekal, da jaz še jest nimam časa, on se pa sam sebi smili, da nima cajta cel dan svojega hobija furat... no, sva se pogovarjala parkrat in enkrat mu kapne, da je res tako - da pač ena obdobja zahtevajo precej žrtev, pa da jaz več kot delam, ne morem in da res rabim kdaj off. No, potem je bilo pa super. Ker redko zajamram, tako da navadno itak ve, ad če jamram, pol res ni fajn. kiara, držim pesti, da si svoje bitjece že spoznala! avtodome sposojajo nekje v Rožni dolini (tudi kombije) baje najceneje v Lj. Bom vprašala brata, če vas zanima. So pa rekli, da je v Gorici ceneje, tudi popravljat jih dajejo dostikrat tja - vsaj moja sodelavka je zelo pohvalila - očitno moža od x*y*z.