|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
8.2.2011 15:05:36   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kakšen pa je to bigdeal kupon?user posted image

BigDeal.... poguglaj in preberi, v čem je štos. user posted image  itak da sem jih preko FB zahaklala. Ampak veš kaj... če je kaj res takega, kar bi ITAK kupil, se splača user posted image user posted image user posted image  No, te fotoknjige sem do zdaj kupila in pa prevleko za laptopa user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
8.2.2011 20:04:35   
NinaŠ
Se mi katera pridruži pri six packu user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
8.2.2011 20:17:50   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Nobene user posted image user posted image ...ej, saj imam Pata čips zraven user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
8.2.2011 21:11:53   
petarda

Nobene user posted image user posted image ...ej, saj imam Pata čips zraven user posted image

Jaz se pridružujem z deci črnega refoška user posted image .... Pa naj bo na Izakovo zdravje user posted image . Urša je napisala, da so leteli po avtocesti kot nori, ko se je začelo in prišli čisto na knap, tak da tudi za klistir ni bilo časa user posted image  je potem v 40 minutah rodila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
9.2.2011 8:27:09   
*bubi*
Uh, Urša pa je res ekspresno opravila. Sicer pa ni čudno, če je že cel teden imela take in drugačne popadke user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
9.2.2011 11:55:41   
NinaŠ
Urša je napisala, da so leteli po avtocesti kot nori, ko se je začelo in prišli čisto na knap, tak da tudi za klistir ni bilo časa user posted image  je potem v 40 minutah rodila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O Urša bravo user posted image user posted image user posted image  Dobro da si prej pošnofala kje je porodnišnica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
9.2.2011 13:37:54   
petarda

Urša je napisala, da so leteli po avtocesti kot nori, ko se je začelo in prišli čisto na knap, tak da tudi za klistir ni bilo časa user posted image  je potem v 40 minutah rodila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O Urša bravo user posted image user posted image user posted image  Dobro da si prej pošnofala kje je porodnišnica user posted image user posted image user posted image

Sem jaz isto pomislila user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Drgač pa....dobila sem račun za mobitel.... 89,64 EUR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....ampak ajde....so bile res cel mesec izredne razmere user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
9.2.2011 20:06:37   
NinaŠ
Zdajle si bom pa privoščila skledo sladoleda user posted image user posted image se mi ga je takoooo zluštalo, da sem pet do sedmih še v trgovino letela user posted image ...in zdaj komaj čakala, da se otroka v posteljo pospravita user posted image user posted image user posted image Planica in Piran (čokokoko) padeta, njammmm user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
10.2.2011 7:47:21   
petarda
Dobro jutro user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
10.2.2011 8:20:58   
NinaŠ
Dobro jutro! Hvala za user posted image .

Joj, kup norenja že navsezgodaj... user posted image user posted image  vstanem mal prepozno user posted image ... ...spedenat sebe, otroka, šibamo k zobarju, kot zanalašč tam Anže mal mikico zmoči, da sva se mogla še it domov preoblečt.... ...avto žejen, da se verjetno niti do službe ne bi pripeljala... ...ampak mi je uspelo biti 2 minuti do v službi user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj zdaj ko sem spila kavico je že vse lepše user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
10.2.2011 8:25:57   
NinaŠ
...popoldne pa ponovimo vajo ... ... trening, floorbal, avto do konca natankat user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
10.2.2011 15:47:28   
Urša
Hvala mojim novembrkam za cestitke!Mi2 se fajn rihtava in komaj cakava,da prideva domov k najini druzinici.Ja,res sreca,da sva sla prej poiskat porodnisnico,drugace bi bila kriza!Lepo vse pozdravljava,Izak in Urša

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
10.2.2011 20:24:46   
petarda
Urša me veseli, da ste dobro user posted image . Večkrat čez dan pomislim na vaju 2. Še naprej se lepo rihtajta in hitro domov k očiju, bratcu in sestrici. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
11.2.2011 10:01:50   
ada2
Urša tudi za naše strani čestitke, pa da se ti vsaj malo čas ustavi, ker jaz sploh ne vem kdaj mi je miha zrasel.... ne morem verjet, da bo že 2 leti staruser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
11.2.2011 20:41:19   
NinaŠ
Urša lepo da si se oglasila user posted image . Pridno se cartajta z Izakom user posted image user posted image user posted image

Ada, res gre hitro čas, tudi jaz komaj verjamem, da bo tvoj Miha ravnokar že 2 leti star user posted image .  ...ja, čez pol leta gredo naši novembrčki v šolo user posted image user posted image pa ravnokar smo se pogovarjale o uvajanju goste hrane user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
11.2.2011 20:53:45   
ada2

Urša lepo da si se oglasila user posted image . Pridno se cartajta z Izakom user posted image user posted image user posted image

Ada, res gre hitro čas, tudi jaz komaj verjamem, da bo tvoj Miha ravnokar že 2 leti star user posted image .  ...ja, čez pol leta gredo naši novembrčki v šolo user posted image user posted image pa ravnokar smo se pogovarjale o uvajanju goste hrane user posted image

meni se zdi, kot da sem še včeraj zbirala pogum, da doma povem, da sem noseča (1.), pa je nuša že 11,5 let starauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
12.2.2011 0:35:15   
petarda
Ada user posted image user posted image user posted image user posted image ...drgač se pa strinjam....še malo pa se bomo pogovarjale o radostih babic user posted image user posted image user posted image ....me zanima katera bo prva! ....pa o penziji user posted image user posted image user posted image .....me spet zanima katera bo prva user posted image user posted image user posted image ....saj bomo takrat še vedno online, ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
12.2.2011 12:37:59   
NinaŠ
Daaan!

Prekrasen sončen dan ... ... skratka za izkoristit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
12.2.2011 12:46:49   
Urša
Mi2 sva doma. user posted image user posted image user posted image  Včeraj sva prišla, do zadnjega nisva vedela ali naju bodo spustili zaradi zlatenice, pa je bil rezultat OK in vsa vesela sva poklicala atija, da naju pride iskat. On pa tako zmeden, da je prišel v porodnišnico brez vsega, še lupinico je v avtu pozabil! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
12.2.2011 13:04:44   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Mi2 sva doma. user posted image user posted image user posted image  Včeraj sva prišla, do zadnjega nisva vedela ali naju bodo spustili zaradi zlatenice, pa je bil rezultat OK in vsa vesela sva poklicala atija, da naju pride iskat. On pa tako zmeden, da je prišel v porodnišnico brez vsega, še lupinico je v avtu pozabil! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  V kaj ste ga pa potem oblekli??? user posted image user posted image user posted image  Me veseli, da sta doma in da sta že OK. A Nika in Jaka sta tudi doma? Kako sta reagirala?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
12.2.2011 13:14:48   
Urša
Je imel vse s seboj, ampak je v avtu pozabili, tako da je šel potem iskat. user posted image user posted image user posted image
N&J sta pa čisto nora, skoz okrog njega, pa vse pomagat. Joj, mami, najlepšega dojenčka si rodila, sploh ne morem verjet, da ga imamo, jaz kar mislim, da sanjam...to mi skoz Nika govori. user posted image  Jaka mu je pa takoj začel razkazovat igračke pa knjigico mu je prebral, uspavanko zapel, počesal ga. user posted image  Ja, kar dogaja pri nas. Ponoči pa ritem na polno! user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
12.2.2011 14:10:00   
Urša
Še ena slikica, porodna zgodba pa drugič.

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
12.2.2011 16:44:23   
Teni_
Kaki lepi cukerček, pa kaki laski.user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
12.2.2011 16:49:10   
petarda

user posted image

Sicer mi ne odpre velike slike, ker mi jo predolgo nalaga...takole iz majhne je pa pravi mali lepotec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in čisto podoben Jakatu!!! user posted image  Se tebi tudi tako zdi? user posted image

Je bil kaj šok priti iz porodnišnice? Jaz sploh ne vem, če sem kaj spala prvo noč...sem ga skoz gledala, pa ugotavljala če je dovolj toplo ali je prevroče.... user posted image  Pa hormoni so mi laufali na fuuuuul, vse sem jih imela takooooo rada, da bi jih najraje imela vse štiri stalno na uču user posted image ....

Kako pa kaj krčenje maternice? Si rekla, da te je že pri Jaki ful bolelo...mene v porodnišnici niti ni... prvi ali drugi večer doma...pa me je tako zaštihalo, da sem mislila, da me bodo v pogrebnem odpeljali iz hiše user posted image user posted image user posted image ....kar trest me je začelo od bolečine, straha, šoka...zobje so se mi tresli...noter pa kot bi me kdo rezal user posted image user posted image user posted image user posted image ...res grozno...potem sem spila dva dalerona in je bilo kmalu bolje...ampak spomin pa še boli user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
12.2.2011 17:44:20   
amy26

user posted image

kok je luškanuser posted image  verjamem da sta otroka navdušena, kaj ne bi bilauser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......