Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.2.2011 15:05:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kakšen pa je to bigdeal kupon? BigDeal.... poguglaj in preberi, v čem je štos. itak da sem jih preko FB zahaklala. Ampak veš kaj... če je kaj res takega, kar bi ITAK kupil, se splača No, te fotoknjige sem do zdaj kupila in pa prevleko za laptopa
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.2.2011 20:04:35
|
|
|
|
NinaŠ
|
Se mi katera pridruži pri six packu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.2.2011 20:17:50
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Se mi katera pridruži pri six packu Nobene ...ej, saj imam Pata čips zraven
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.2.2011 21:11:53
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Se mi katera pridruži pri six packu Nobene ...ej, saj imam Pata čips zraven Jaz se pridružujem z deci črnega refoška .... Pa naj bo na Izakovo zdravje . Urša je napisala, da so leteli po avtocesti kot nori, ko se je začelo in prišli čisto na knap, tak da tudi za klistir ni bilo časa je potem v 40 minutah rodila.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.2.2011 8:27:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Uh, Urša pa je res ekspresno opravila. Sicer pa ni čudno, če je že cel teden imela take in drugačne popadke
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.2.2011 11:55:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
Urša je napisala, da so leteli po avtocesti kot nori, ko se je začelo in prišli čisto na knap, tak da tudi za klistir ni bilo časa je potem v 40 minutah rodila. O Urša bravo Dobro da si prej pošnofala kje je porodnišnica
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.2.2011 13:37:54
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Urša je napisala, da so leteli po avtocesti kot nori, ko se je začelo in prišli čisto na knap, tak da tudi za klistir ni bilo časa je potem v 40 minutah rodila. O Urša bravo Dobro da si prej pošnofala kje je porodnišnica Sem jaz isto pomislila .... Drgač pa....dobila sem račun za mobitel.... 89,64 EUR .....ampak ajde....so bile res cel mesec izredne razmere
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.2.2011 20:06:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
Zdajle si bom pa privoščila skledo sladoleda se mi ga je takoooo zluštalo, da sem pet do sedmih še v trgovino letela ...in zdaj komaj čakala, da se otroka v posteljo pospravita Planica in Piran (čokokoko) padeta, njammmm
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.2.2011 7:47:21
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Kavica
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.2.2011 8:20:58
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Hvala za . Joj, kup norenja že navsezgodaj... vstanem mal prepozno ... ...spedenat sebe, otroka, šibamo k zobarju, kot zanalašč tam Anže mal mikico zmoči, da sva se mogla še it domov preoblečt.... ...avto žejen, da se verjetno niti do službe ne bi pripeljala... ...ampak mi je uspelo biti 2 minuti do v službi Saj zdaj ko sem spila kavico je že vse lepše
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.2.2011 8:25:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
...popoldne pa ponovimo vajo ... ... trening, floorbal, avto do konca natankat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.2.2011 15:47:28
|
|
|
|
Urša
|
Hvala mojim novembrkam za cestitke!Mi2 se fajn rihtava in komaj cakava,da prideva domov k najini druzinici.Ja,res sreca,da sva sla prej poiskat porodnisnico,drugace bi bila kriza!Lepo vse pozdravljava,Izak in Urša
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.2.2011 20:24:46
|
|
|
|
petarda
|
Urša me veseli, da ste dobro . Večkrat čez dan pomislim na vaju 2. Še naprej se lepo rihtajta in hitro domov k očiju, bratcu in sestrici.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.2.2011 10:01:50
|
|
|
|
ada2
|
Urša tudi za naše strani čestitke, pa da se ti vsaj malo čas ustavi, ker jaz sploh ne vem kdaj mi je miha zrasel.... ne morem verjet, da bo že 2 leti star
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.2.2011 20:41:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
Urša lepo da si se oglasila . Pridno se cartajta z Izakom Ada, res gre hitro čas, tudi jaz komaj verjamem, da bo tvoj Miha ravnokar že 2 leti star . ...ja, čez pol leta gredo naši novembrčki v šolo pa ravnokar smo se pogovarjale o uvajanju goste hrane
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.2.2011 20:53:45
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Urša lepo da si se oglasila . Pridno se cartajta z Izakom Ada, res gre hitro čas, tudi jaz komaj verjamem, da bo tvoj Miha ravnokar že 2 leti star . ...ja, čez pol leta gredo naši novembrčki v šolo pa ravnokar smo se pogovarjale o uvajanju goste hrane meni se zdi, kot da sem še včeraj zbirala pogum, da doma povem, da sem noseča (1.), pa je nuša že 11,5 let stara
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.2.2011 0:35:15
|
|
|
|
petarda
|
Ada ...drgač se pa strinjam....še malo pa se bomo pogovarjale o radostih babic ....me zanima katera bo prva! ....pa o penziji .....me spet zanima katera bo prva ....saj bomo takrat še vedno online, ne?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.2.2011 12:37:59
|
|
|
|
NinaŠ
|
Daaan! Prekrasen sončen dan ... ... skratka za izkoristit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.2.2011 12:46:49
|
|
|
|
Urša
|
Mi2 sva doma. Včeraj sva prišla, do zadnjega nisva vedela ali naju bodo spustili zaradi zlatenice, pa je bil rezultat OK in vsa vesela sva poklicala atija, da naju pride iskat. On pa tako zmeden, da je prišel v porodnišnico brez vsega, še lupinico je v avtu pozabil!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.2.2011 13:04:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Mi2 sva doma. Včeraj sva prišla, do zadnjega nisva vedela ali naju bodo spustili zaradi zlatenice, pa je bil rezultat OK in vsa vesela sva poklicala atija, da naju pride iskat. On pa tako zmeden, da je prišel v porodnišnico brez vsega, še lupinico je v avtu pozabil! V kaj ste ga pa potem oblekli??? Me veseli, da sta doma in da sta že OK. A Nika in Jaka sta tudi doma? Kako sta reagirala?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.2.2011 13:14:48
|
|
|
|
Urša
|
Je imel vse s seboj, ampak je v avtu pozabili, tako da je šel potem iskat. N&J sta pa čisto nora, skoz okrog njega, pa vse pomagat. Joj, mami, najlepšega dojenčka si rodila, sploh ne morem verjet, da ga imamo, jaz kar mislim, da sanjam...to mi skoz Nika govori. Jaka mu je pa takoj začel razkazovat igračke pa knjigico mu je prebral, uspavanko zapel, počesal ga. Ja, kar dogaja pri nas. Ponoči pa ritem na polno!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.2.2011 14:10:00
|
|
|
|
Urša
|
Še ena slikica, porodna zgodba pa drugič.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.2.2011 16:44:23
|
|
|
|
Teni_
|
Kaki lepi cukerček, pa kaki laski.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.2.2011 16:49:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Še ena slikica, porodna zgodba pa drugič. Sicer mi ne odpre velike slike, ker mi jo predolgo nalaga...takole iz majhne je pa pravi mali lepotec in čisto podoben Jakatu!!! Se tebi tudi tako zdi? Je bil kaj šok priti iz porodnišnice? Jaz sploh ne vem, če sem kaj spala prvo noč...sem ga skoz gledala, pa ugotavljala če je dovolj toplo ali je prevroče.... Pa hormoni so mi laufali na fuuuuul, vse sem jih imela takooooo rada, da bi jih najraje imela vse štiri stalno na uču .... Kako pa kaj krčenje maternice? Si rekla, da te je že pri Jaki ful bolelo...mene v porodnišnici niti ni... prvi ali drugi večer doma...pa me je tako zaštihalo, da sem mislila, da me bodo v pogrebnem odpeljali iz hiše ....kar trest me je začelo od bolečine, straha, šoka...zobje so se mi tresli...noter pa kot bi me kdo rezal ...res grozno...potem sem spila dva dalerona in je bilo kmalu bolje...ampak spomin pa še boli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.2.2011 17:44:20
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Še ena slikica, porodna zgodba pa drugič. kok je luškan verjamem da sta otroka navdušena, kaj ne bi bila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......