|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
7.2.2011 10:03:29   
maurica
da se na hitro javim, dokler mali spi. čez kakšno urco pride patronažna in naj bi se prvič kopali user posted image

Kiara; ČESTITKE ZA ZALO user posted image user posted image

teyla; ja, sem dobila mastitis, mislim da ravno vmes, ko si bila v P. je že precej boljše

tamy; jaz ne jem surovega sadja in zelenjave. sem se odločila, da do enega meseca počakam in šele pol začnem počasi eksperimentirat (že tako se mi zdi, da je precej občutljiv). do takrat pa bolj preizkušene zadeve. jaz si drugače jabolčni kompot delam, zelenjave pa veliko v rižitah pojem. pa rdečo peso kot solato zraven user posted image

patrisha; vso srečo danes user posted image

biljana; sem pozabla že včeraj napisat - zelo lepa slikca. že tista, ki si jo enkrat prej objavla, je bila lepa

naš je drugače tudi začel neki bruhat in to od takrat, ko je probal hipp proti krčem user posted image najprej sva kot dodatek uporabljala Aptamel 1 (je blo ok), ampak sva hotela probat, če bi pomagalo kaj AP proti krčem. sva kupla najprej hipp, pa ga ful ni hotu jest in ga je trikrat izbruhal (v enem dnevu), zdej sva kupla Aptamel comfort, tudi naj bi bil za krčke. Ta mu je v redu, ampak še vedno občasno bruha user posted image

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
7.2.2011 10:08:23   
Tisia
jutro jaz še tuuser posted image pa tako me je zvijalouser posted image  sem že mislila da bo kaj, pa nič....pa prav bomo še malo notriuser posted image  bolečine so še prisotne ampak ,take kot da sem dobila menst...očitno bo to tako trajalo do porodauser posted image
sem pa potem zaspala ko ubita ko me je zmatralo to zvijanje...mislim če bodo ti lažni tak fajn..mada bom odprta že 8 cm ko pridemv Puser posted image user posted image
o mamice se oglašajo kako lepouser posted image ....pa crkljate se že vsi..jaz bi tudiuser posted image ....čeprav sem zadnjič svojemu rekla da še iskoristiva to uživanje v tišini, ker potem to ne bo več istouser posted image
aktak dobra ideja za odgovor na tako velikega bušija...dobro rejenuser posted image user posted image  bom uporabilauser posted image ...
pa saj vsem rečem glejte kolikšen je mojuser posted image pa saj ne more biti otrok majhen če je on čez 190cm pa 110 kg....sam mene skrbi kako bo to šlo venuser posted image
tamy jaz sem predvsem jedla kuhano sadje ,kakšen kompot je fajn,postopoma pa po koščkih sveže da ne bi bilo preveč hudo za dojenčka...isto z zelenjavo....sem se pa takrat izogibala breskev in pomoranč, ker sem ravno poleti rodila... ene dva tedna potem pa postopoma po koščkih in je bilo vse okuser posted image

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
7.2.2011 10:14:39   
Tisia
kaj čez vikend ,ni nobena šla v rimuser posted image

maurica mogoče pa rabi nekaj časa da se privadi na mlekouser posted image  ne vem kaj naj ti svetujem...mogoče se pa prenaje.....mi smo po prenehanju dojenja uporabili pri obeh pupah milumil in sem bila zelo zadovoljna...mogoče ti bo patronažna kaj več svetovala ali pa pokliči pediatrauser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
7.2.2011 10:23:22   
Teyla
maurica važno, da je sedaj boljše. A potem ne dojiš več ali samo dodajaš?

Danes je mala spala 4,5h ponoči, kar je super. Ampak je bla pred tem skoraj 2h budna, tak da ne vem, če šteje. Vsaj sita je bla, kljub temu, da se je dojila samo dobrih 5 min (običajno to traja 20min). Pa resno me skrbi, da ima vročino, ker ima glavco nonstop vročo. Glede na to, da nimava termometra, je kakšen drug način da ugotovim, če ima res vročino? Kašlja in kiha tudi, tako da se je verjetno res nekje prehladila. user posted image   Pa še moj bo verjetno zbolel, ker se slabo počuti.
Tako da mi ne gremo ven še kakšen teden ne. Sva vprašala patronažno je rekla, da raje ne (kljub 10°C+), dokler ni stara 2 tedna. Takrat bo pa itak dež. user posted image

Jaz sem od svežega sadja in zelenjave do sedaj probala jabolko in pa košček paradižnika. Ostalo je vse prekuhano oz toplotno obdelano. Je pa res, da nam tudi na začetku ni šlo podiranje kupčkov, zdaj pa kar nekako gre. Kot da je pogruntala, da ji je lažje tako kot pa da jo potem zvija. user posted image

Sem prišla s pregleda, zdaj je samo vprašanje kdaj dobim rezultate, ker sem pozabla vprašat. Niti ne vem, al moram klicat al me oni pokličejo, lol. Madonca sem smotana, no. user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
7.2.2011 11:15:57   
Tigrica86
hej punce, js še vedno z vami user posted image

vidim da ste mamice bolj aktivne na RR kot user posted image , pa verjetno zato, ker vse nosečke komaj čakamo da gremo v Rim user posted image

mislim, da se bo kmalu javilo nekaj mamic, ki bodo sporočile, da že nekaj dni objemajo svoje user posted image ... mislim da jih je kar nekaj pobegnilo v P... Suzi29, MoSoNi, prvičmami, JAŠA, Jo@n, vipercat, pa še katero sem verjetno izpustila, ki se že tudi dolgo ni javila... upam, da že cartate user posted image

ena je napisala, da ji jutrišnji datum ni najbolj všeč... no, meni tudi ne, tako da se z user posted image pogajam, da če je tako dolgo počakal v trebuščku, pa če še danes ne misli pridit ven, naj potem počaka vsaj do srede user posted image pa še na avtu je včeri neki šlo, tk da ga je dragi prejle k mehaniku peljal in upama, da bo že dans popravljen, ker jutri je praznik, pa itak noben ne dela user posted image še dobro da je še eden v rezervi, vendar nimava vinjete na njem user posted image se bo treba po stari cesti peljat...

bom mogla noge fejst skup držat, da res ne bo prej kj  user posted image čeprav se mi včasih zdi, kot da bo glavica vsak čas med nogami ven pokukala user posted image

no, entram za user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
7.2.2011 11:22:25   
Tigrica86
aja, mamice, povejte mi, kk je s čiščo? je tega velik/ogromno tud še potem doma, al gre večina že v P ven user posted image

js mam 1001 skrb v glavi, kk bo, pa če bom znala in zmogla vse, pa me moj tolaži, da me bojo v P vse naučili.... sam men se zdi, da bi pol rabla vse 3 dni eno sestro skoz zravn sebe, da bi mi vse pokazala in povedla user posted image upam, da moj moj user posted image prav...

pa kk je potem, ko se pride iz P z obiskom patronažne? je treba to kam poklicat, al sporočijo iz P, al kk je s tem... user posted image joj, bolj gre proti koncu, bolj sem zmedena user posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
7.2.2011 11:24:41   
Tigrica86
user posted image user posted image user posted image za vse ki mate dans preglede, dihate, ali pa kar tako  user posted image

(no, evo, skrbim za 4. del user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3332
7.2.2011 11:25:08   
meta21
Hej!

Da se malo oglasim ... Čakam patronažno, da prvič pride. Mož in tavečji sta šla po opravkih-se moj kar malo lovi, ker sem bila zdaj več kot dva meseca doma in sem vse opravke in vse kar se tiče otroka sama rihtala, zdaj je pa več kot pol na njega padlo pa se mi zdi, da je kar malo tečen. On bi ležal s tamalim na trebuhu in se crkljaluser posted image . Ja, sevede! Bo treba za ta luksus najprej rodituser posted image user posted image user posted image . No kakorkoli ... privajamo se na nov hišni sistem, na nove vloge in dolžnosti. Posledica tega je, da smo malo nenaspani ampak počasi bo. Če bo Bine ves čas tak dojenček kot j bil prvih 5 dni, sem lahko samo tiho. Po večernem šravfanju in prdkanju, je malo po polnoči zaspal in spal skoraj do 5h (4, 5 ureuser posted image ). Najbrž je bil zmatran od bolečin ampak vseeno-priden. Potem sva se podojila in spil je flašo potem pa je spal še do 7h, ko se je zbudil, ker se je polulal in pokakal do ušes. Po jutranji negi in zajtrku (oz. že med njim) je zaspal in še zdaj spi.user posted image

Mi je bilo pa zjutraj, ko sem dojila v postelji (mož je še zraven dremal) tako lepo, ko je prišel še Lovro in se vlegel k nam. Smo vsi štirje ležali skupaj pod odejo, Bine je pa zajtrkovaluser posted image  Neprecenljivo!user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
7.2.2011 11:32:44   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

aja, mamice, povejte mi, kk je s čiščo? je tega velik/ogromno tud še potem doma, al gre večina že v P ven user posted image

js mam 1001 skrb v glavi, kk bo, pa če bom znala in zmogla vse, pa me moj tolaži, da me bojo v P vse naučili.... sam men se zdi, da bi pol rabla vse 3 dni eno sestro skoz zravn sebe, da bi mi vse pokazala in povedla user posted image upam, da moj moj user posted image prav...

pa kk je potem, ko se pride iz P z obiskom patronažne? je treba to kam poklicat, al sporočijo iz P, al kk je s tem... user posted image joj, bolj gre proti koncu, bolj sem zmedena user posted image

Lahko ti zagotovim, da se boš lovila prve dni po prihodu domov ampak časa imaš na pretek, štručko boš imela v naročju in dragega ob sebi pa se bo vse poštimalo. Vmes pa še patronažna pride pa jo zasuješ z vprašanjiuser posted image .

Čišča je najhujša v P oz. prve 2 dni. Meni so prvi dan še kar neka jetrca ven letelauser posted image  in to premera 5-6 cmuser posted image  ampak je fajn občutek, ko veš da se to čisti iz tebe in da boš kmalu kot nova. Zdaj doma se mi vsake 2-3 ure vlije tak kot pri menstruaciji ampak ni sile. Edino malo gostejše je od M in bolj rjavkasto, tako da si kar naprej menjam vložke. Prvič sem jo sicer imela 6 tednov ampak je bil večinoma dovolj dnevni vložek. Trenutno imam še always night + vir 80 čez in samo gornjega menjam.

Ja, patronažno moraš poklicat-v svoj zdravstveni dom javiš, ko rodiš. V P je na vratih v sobi obvestilo s telefonskimi (vsaj v LJ)

Neposredna povezava do sporočila: 3334
7.2.2011 11:44:30   
Tigrica86
o, meta hvala user posted image

takšne informacije iz prve roke so neprecenljiveuser posted image

da se bom prvih nekaj dni doma lovila, pa tako vem, ampak bo že šlo nekako... me tolaži, da je moj mož zelo praktičen človek in mu ni ničesar težko naredit namesto mene... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
7.2.2011 12:14:22   
Urša
Smo vsi štirje ležali skupaj pod odejo, Bine je pa zajtrkovaluser posted image  Neprecenljivo!user posted image

user posted image user posted image user posted image  Tega se tudi jaz zelo veselim!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
7.2.2011 12:18:02   
Urša
Glede patronažne je bilo pred 5-imi leti tako, da so iz porodnišnice sami javili v ZD, pa še to je bilo odvisno kje si rodil. Zdaj je mogoče drugače. Jaz bom kar klicala, ko bom domov prišla.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
7.2.2011 12:19:07   
Urša
Se še kateri lušči čep? Meni se že od petka in kar ni konca, toliko ene sluzi! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
7.2.2011 12:21:07   
šebela
Hoj punce!
Patrisha, upam da že pridno dihaš!!! Vso srečo!Če slučajno gre še katera ji želim tudi da bi šlo čim hitreje in čim manj boleče.
Sem pa tudi jaz prepričana, da so nekater že na skrivaj mamice...user posted image user posted image Upam, da kmalu zvemo vesele novičke.
Kiara čestitke, Zala je pa že kr taprava baba!!!!
Jaz sem pa ravno s pregleda, vse zaprto in pri miru.... tako da bomo še čakali, pa saj je še cel teden do roka.
Šibam na sonček!!!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
7.2.2011 12:43:21   
tamy82
Mah, mi smo meli zdej patronažno na obisku in ne vem al mi je kej pomaga al sem potem samo še bolj zmedena user posted image
V glavnem, mali ma po trebuščku in nogicah rdeče pikice in rdečkast je tudi pod pleničko in je rekla, da se ji zdi, da je mogoče to zaradi bombažnih plenic user posted image Tako da zdej ga bom do srede povijala v navadne plenice, da vidimo kako bo. Čeprav meni se bolj zdi, da bi bilo to lahko od pralnega praška, da je kej občutljiv ne pa zaradi plenic user posted image Tako da bom zdej prašek zamenjala. Katerega svetujete, če je že mela katera probleme s tem?

teyla kako se tebi obnesejo bombažne plenice?

Nič, šibam zdej, se še kej slišimo user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
7.2.2011 12:45:20   
Urša
Jaz sem cunjice oprala s tistim belim sensitive Persil ali Ariel, ne vem točno. Upam, da kakšne reakcije ne bo. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
   [Brisano sporočilo]
7.2.2011 12:49:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3342
7.2.2011 12:51:12   
hel32
user posted image user posted image Smo bili na sončkuuser posted image user posted image , trenutno spnčkamo, upam, da še en cajt, sem pa bila pridna danes, sem že celo hišo posesala, oprala posteljino od otrok, obesila na sonce, pobrisala bajto po tleh, no, za kosilo bodo pa ostanki od včeraj, in pire krompiruser posted image user posted image

Tigrica, glede čišče je tako, prve dva dni v P je res zelo veliko, in si moraš kr na dve zri menjat vložke, pa najbolje, da imaš kr dvauser posted image , prvič sem imela ene 14 dni, 2x 8 tednov!!, zdaj bomo pa videli, je pa res, taka kepasta na začetku, potem pa bolj rjavkaste barve, sicer te pa patronažna tudi vpraša, kako je z čiščo, tako, da kr poveš.

Šebela, vidim, da pri tebi še nič ni, bom po vsej verjetnosti pred tabo, ker mene kr naprej neki špika in boli, predvsem ponoči, se MV mehča in odpira, sicer, pa saj bomo vse slej kot prej rodileuser posted image

Teyla, mali dojenčki so itak bolj vroči, kako pa  ugotoviš brez termometra, hmmmmm, potipaj jo zdaj za tilnik, kaj vem, ne ven pa ne smeš z njo zdaj, lahko ji pa daš v nos fiziološko raztopino, kr fajn nakapljaš, da se nos spuca, in v lekarni imajo fitobalm za dojenčke, lahko namažeš po prsih, lopaticah in podplatkih, je brez kafre in nekih drugih sestavin, sicer pa namaži čist tanko plast, pa vlaži sobo, ali z vlažilcem, ali z kako mokro krpo na radiatorju, upam, da ti bo vsaj nekaj pomagalo! Pa da boste lahko čim prej šli venuser posted image

Maurica, naša prva je tudi bruhala v loku, potem smo ji pa kupili Milumil, in je bilo boljše, počasi potem ni več bruhala nič, sicer ne vem ali to obstaja še, ker je zdaj tolk teh mlečnih formul, da ni res, ča ne bo boljši, poskusi z kako drugo!

Grem še na bok malo, sicer pa itak ležim kot ena krava, ker še edino ena stran mi pašeuser posted image user posted image

Litle miss, kako kaj pri vas?, misliš, da boš spet čez rok,....joooooo, sam, da jaz ne bom, nimam pojma, gdo me bo vozil vsake 2 dni v MB, na CTG, ker to jeres tečnooooo

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
   [Brisano sporočilo]
7.2.2011 12:54:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 3344
7.2.2011 13:38:37   
Nina33
Hoj čveke!
Bom najprej jaz mal čvekala, poj vas grem pa brat mal nazaj, če bo čas user posted image .
Najprej ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM!!! Moram seznam najdt pa prečekirat vse.
Patrisha ima danes D dan, ne? Vso srečo!!!
Pr nas je bila patronažna v drugo na obisku ( jo je bilo treba klicat, ko smo prišli domov, prišla je pa še isti dan ga pogledat), pobč se je zredil od četrtka za 200g user posted image user posted image user posted image , ima skori tri kile že (me zanima, kolk bo imel na 13.2., ko je bil kao njegov D dan), ponoči ga neki zvija, ampak...se ne dere tut približno ne tako kot se je Šimen in je čist za zdržat, samo nočne smene ne morem imet klele gor user posted image .
Še porodno zgodbo "častim", če vam je prav al ne user posted image :
V soboto (29.1.) sem še pridno okol špancirala in se klele gor hvalila, kako bom še žurke mela, ane user posted image , v nedeljo ob 6-ih, ko me je prestolonaslednik prišel zbudit, sem imela pa mal čudn občutek v trebuhu. Pa nisem vedla, al je "samo" poln mehur al sem od prejšnega dne zmatrana (verjetno je tut to, de sem šla pod kovterček v soboto ponoč mal pripomoglo, a ne user posted image ) - grem na WC in res kar odleže, pa pozabim mal na vse skup. Pa me okol sedmih, pol osmih spet neki čudno zvija, grem na Wc (ene 3x ke do pol devetih user posted image - naravni klistir zgleda) in si mislim "Presnete krvavice..." (ki sem jih jedla v soboto prav veselo user posted image ). Poj si lase umijem, zajtrk/malico naštimam... Pa me neki pika po trebuhu, grem na uro gledat - na 7, 8 minut, pa ne prav močno...Si mislim: "Zih so lažni..." al grem vseen še CDje in knjigo fliknt v torbo za v P. Ob 10:15 se odpravimo h kolegici na obisk, sem sinetu že več ko teden obljubljala, de bo konjičke božal, vržem torbo v ptljažnik, ker se je špikanje "zgostilo" in postalo rahko moteče pa sem si rekla, de se gremo pokazat, če ne bo nehalo... Opravimo obisk, tam me že ene parkrat mal bolj stisne, a ni krize. Pokličem mojadva, de bova Šimna dostavila, ker se greva mal pokazat user posted image . Pa se špikanje mal stopnjuje in zato greva kr do P, ko malega oddava (sem hotela še domov po polnilec za telefon - sem imela skor čist prazno baterijo). On 11:40 dobiva na rampi pr parkplacu pred P listek, se sparkirava, vazameva torbo in greva počas prot P. Vmes ene 2x mal počakam, ker me je fletno zvilo, tako de me na recepciji sprejme s stavkom. "O, a so popadki, sem vas vidla počakat user posted image !" Se ji posmejem, de mal jih je pa res, pa prav, de dokler se smejem še ni hudga user posted image . Se vsedeva dol, me pridejo iskat, Moj ne ve, a nej se naštima z v porodno al za it, pa lepo čaka... Mene dajo na CTG, odprta 6 cm, otrok lepo "postavljen" za ven, izpoljnujemo "obrazce", mi rečejo, de še kanilo vstavijo, poj pa mojga pokličejo. In mi pride kanilo vstavljat in išče žilo... Glih ko že hoče pičt začutim nov popadek - ga počakava. Proba drugič - še en popadek, spet počakava... Tretjič - isto, s tem, de je bil kar hud popadek user posted image , počepnem na mizi, se predre mehur, baje je bila že glavica vidna (HB je ena vmes šla po user posted image , drgač bi vse zamudu user posted image ), mi moj pomaga se mal uležt, de mi (končno) vstavi kanilo, grem v čepeč položaj ko pride nov popadek, ubogam babco, ki mi pravi, naj ne potiskam, samo diham (ta del mi je bil najtežji) in "dobimo" glavico ven, v naslednjem popadku pa Nandeta user posted image . Nisem dojemala, res user posted image . Pa moj ljubi je še dodatne pike dobil, ker je takoj, ko se je pobč rodil rekel babci, če mi ga da na trebuh user posted image (prva ga ni dala, user posted image user posted image ) - mu je razložila de čist kuj, samo usta in nos spuca (tut z rok ga ni dala user posted image ). In sem ga že imela na trebuhu, je nehal jokcat kot bi odrezal user posted image . No, poj sem mu pa še popkovino prerezala - moj ni za take user posted image . Pa čisto malo sem se strgala po stari brazgotini (za 1 al 2 šivčka). Pa vmes enkrat se je posteljica "porodila" - komi vedla,kdaj... Pa ko je bil "porihtan" in oblečen, se je takoj priklopil in se ga napil user posted image . In spal poj. In se nič drl... Ma, izredno nezahteven otrok, res...Bi lohka 10 takih - čeprav moj pravi, de ne ve, če bo še ker, ker neče, de mu v avtu rodim, ker ga bo kap user posted image .
Eko, spet en roman, de naute čist pozable user posted image .
Saj mogoče bom kej več lohk gor zdej, ko sem se mal zorganizirala (beri oprala žehte, spucala zadeve...), vsaj takle cajt, ko obadva spita. Drgač sem čez dan že prej bla s prvim okupirana user posted image . Ki BTW zaenkrat ni nič ljubosumen user posted image user posted image user posted image .
Zdej grem pa brat mal, de nam čist ven.
Lep sončen dan vsem!
P.S. Aja, so me hecali, če sem tko hit rodila zato, ker je prva ura na parkingu zastonj user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 7.2.2011 13:40:40 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
7.2.2011 13:48:15   
Nina33
Eko, kuj komentiram user posted image :
- čišča: res različno, pr men se je že v P spremenila v skoraj belo, doma je bila par dni spet bolj rdeča, zdej je bolj rjavo in dosti manj...V prvo je trajal kar ene 4 tedne vse skup. Pa dvojni vložki so zakon, ja, čeprav sem jaz drugi,tretji dan samo zgornjega zamenjala s spodnjim in svežega podložila user posted image .
- fiziološka: v vsako nosnico jo kar kakšem mililiter stisni, sliši (in zgleda) se mal tko, ampak res pomaga user posted image
Little*miss - a še nič ni? Pa sem bla zihr user posted image .
- pralni prašek: jaz imam Froscha (že od prej) in ko sem ga enkrat menjala z enim drugim (ne vem več kerim), je imel Šimen ene fleke... tko de... Jaz mam kr tega, pa fajn sperem poj. Upam, de se poštimate user posted image
Bom kr entrala, sej še delamo za 4. del oziroma "Dojenčke", ne?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
7.2.2011 13:53:24   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Mi je bilo pa zjutraj, ko sem dojila v postelji (mož je še zraven dremal) tako lepo, ko je prišel še Lovro in se vlegel k nam. Smo vsi štirje ležali skupaj pod odejo, Bine je pa zajtrkovaluser posted image  Neprecenljivo!user posted image

Mi mamo tut takle user posted image , ampak mal druge ure (sred noči ponavadi), ker malega šraufa in se "ta velik" zbudi in pride preverit user posted image . Poj smo pa štirje pod kovtrčkom user posted image . Ko je pa futranja konec, gresta pa oba otroka vsak v svojo posteljo, kar mi pa tut paše user posted image .

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
7.2.2011 13:54:17   
Tisia
nina33 ja blagor tebi..jaz bi tudi tako porodno zgodbico doživelauser posted image ...superuser posted image ,če boš tretjega imela nič čakat doma boš še kje na poti rodilauser posted image
kako si pa z prvim... je šlo tudi tako hitro?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
7.2.2011 13:58:10   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Težko bi ga dobila v P, saj smo šele tam izpolnili papirje za vpis v matično knjigo. A bi mogla oddat zapisnik o očetovstvu zraven? Ker jaz ga nisem pa upam, da ne bom prejela rojstnega lsita kjer bo prazno namesto imena mojega. user posted image

Lahko, da se je kaj spremenilo ampak leta 2008 je bilo tako, da si v vsakem primeru dobil RL brez očeta razen, če si takoj po porodu sporočil na CSD in so hitro poslali zapisnik na upravno enoto.

Mi smo glih dons dobili RL, po pošti, ni bilo men nč treba "rihtat".

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
7.2.2011 14:01:56   
Urša
Joooj, Nina, neverjetno! user posted image  Takoj sem za tako akcijo! Čeprav moj 2. porod je bil tudi čisto OK, 45 minut v porodni, tako da tudi to sprejmem!

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?