Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 7.2.2011 18:51:05
|
|
|
|
Urša
|
Little Miss, jutri je pa najin dan! Zanimivo, tudi jaz sem rodila 1 teden prej in to obakrat, zdaj pa nič ne kaže!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 7.2.2011 18:56:20
|
|
|
|
Urša
|
Patrisha, to je pa res too much, no!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 7.2.2011 18:57:14
|
|
|
|
meta21
|
Da se malo pohvalim z mojimi fanti ...
|
RE: Februarke 2011 III.del 7.2.2011 19:11:03
|
|
|
|
Urša
|
Joooooooooooj, kok ste lepi!!!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 7.2.2011 19:16:46
|
|
|
|
samsara04
|
iii, Meta, kok ste fajni! hvala vam za porodne izkušnje patrisha, sej ne vem, kaj naj rečem Drugače pa sem bila danes na ogledu porodnega oddelka v Izoli. Nas je bilo veliko, sicer pa trenutno nimajo gužve. Itak sem hotela vedeti kaj več o porodu na pručki, pa je babica rekla, da jo bolj poredko prakticirajo in da pozna primer, ko se je ena precej strgala. No, v kratkem, dala mi je vedet, da nimajo veliko izkušenj glede tega in tak način poroda neradi izvajajo Zanimivo je, da je na voljo le ena babica in če so isti čas v porodni sobi 2 ali 3, pač skače od ene k drugi oz. tretji.... Me pa danes grozno boli v dimljih, da komaj sedim. Normalno sem se sprehajala, a ko sem prišla domov, me je tok zgrabilo, da sem mogla it takoj počivat. Ah, verjetno se mali spušča in mi pritiska na medenico... Lep večer in mirno noč vam želim.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 7.2.2011 19:16:55
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Patrisha, to je pa res too much, no! oja se vec kot strinjam! upam, da se mi ne zameri vse, pa da bo porod vsaj malo bolj znosn.. samsara04 nic, samo smejis se lahko.. kot jaz in si mislis svoje meta21 cukra mala
< Sporočilo je popravil Patrisha -- 7.2.2011 19:18:25 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 7.2.2011 19:21:05
|
|
|
|
meta21
|
Nina, lepa zgodba in čisto v tvojm slogu! PilotGirl, lepa zgodba čeprav napeta. No, samo da se je vse dobro končalo Patrisha Najbrž mora tako bit. Mu današnji datum ni usojen IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Nina33 in Meta21, vidve sta obe superwomen!
|
RE: Februarke 2011 III.del 7.2.2011 19:25:46
|
|
|
|
Patrisha
|
Ah danasnji datum je bolj za naju... obletnica 5 let nic druga.. ampak fora ko me ze zadnic zdravnica htela noter met, potem rece ma bolse da grem domov in da je danes d - day ok.. ne pa pol kr en sok... ko sploh ne vem al je vse ok al ni ( po miganju sicer je..), sicer v P mi je 7 zdravnikov dalo cisto razlicne komentarje.. zdaj si pa misli svoje.. to me samo malo jezi... itaq pa je najlepse doma! sicer tamalo zulit se tudi nebi branla
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 7.2.2011 19:26:25
|
|
|
|
Patrisha
|
kaj pa je z suzy?????
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 7.2.2011 20:08:51
|
|
|
|
valek
|
Zdravo punce.... najprej čestitke Nini 33 in Pilotgirl za njune super porodne zgodbe...bravo....upam da bo kaj podobnega pr meni...bi bila presrečna.... v glavnem take zgodbe nas ki nas še to vse čaka resnično opogumijo....ni kaj... Meta ....vi ste pa tako zelo lepi da le kaj..... Registrirana....tudi pri meni se še nič ne dogaja---očitno boma morale še počakati....na najin vrstni red in dati prednost še nekaterim drugim... No mene je danes zjutraj tak štihnilo v križu-pa ne zarad kakega popadka(ko bi le to bilo)...ampak sem perilo iz stroja spravla v škaf...in nato iz tal na nepravi način....uf...še zdaj me boli...mi je moj obljubil masažo.....ga držim za besedo Patrisha...škoda da se ni kaj bolje tvoj dan iztekel...ti v porodnišnici pa res niso kaj preveč profesionalni....eh sej bo...ne se sekirat...ko bo res pri tebi akcija...bojo že skočili..... uživajte punce v sončku,ki ga imamo vsak dan in v uživanju v dvoje s partnerjem......ve ki pa ste že mamice, pa uživajte v sončku in v troje ali v štiri ...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 7.2.2011 20:23:12
|
|
|
|
aktak
|
Nina33 lepa porodna zgodba. Pilotgirl ti pa si bila res ekspresna vsaka čast Patrisha sploh ne vem kaj naj ti napišem, mislim da ljudje niso več normalni ma res!!!! HoneyBeeMaja jaz se popolnoma strinjam z vajino odločitvijo o prepovedi približevanja jaz jo tudi nameravam uvest in že ko sem to omenila so bili neki ubijalski pogledi.... ampak mi je čisto vseeno Meta21 res imaš lepa fanta!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 7.2.2011 20:52:01
|
|
|
|
Teyla
|
meta21 luštni ste Patrisha joooj, kr neki teli v Lj P. Upam, da te porihtajo tak kot je treba in boš kmalu imela svojo štručko. Zmedeni so še bolj kot jst. Men je pa en šiv že odpadu, sam še enga počakam, pa smo zmagal. Ker včasih prav noro srbi, ko se to celi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.2.2011 20:55:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.2.2011 20:56:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 7.2.2011 21:05:18
|
|
|
|
Patrisha
|
majke mi jaz bom ziher sredi noci rodila! ker mam vedno po vecerih neke akcije.. sicer je na pou urce.. ampak dogaja se se vidi, da smo vsi nocni ptici pr nas teyla ah bomo ze ustimali.. super za siveke, samo da gre na bolse in da se fino celi.. hvala za lepe zelje... no vsem drugace.. upam, da me zvije do konca, pa da nebom rabla cakat do pondelka spet zdaj celo mojga pecam za kako rundo , so mi danes ful razlagali kak je sperma ista kot une svecke v P ko dajo za sporzitev.. in da bi mi zdaj ful prav prislo.. no bomo vidli, kako bo navdusenje sicer pa tiste ki ste dale to ze skoz.. kak dolgo kaj v povprecju drzi popadek? ce je toto, da te na hitro zvije, drzi kako minutko, mogoce kako sekundo manj in pocasi pojenja?? mater, neved jaz
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.2.2011 21:14:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.2.2011 21:16:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 7.2.2011 21:17:34
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha zdaj celo mojga pecam za kako rundo , so mi danes ful razlagali kak je sperma ista kot une svecke v P ko dajo za sporzitev.. in da bi mi zdaj ful prav prislo.. no bomo vidli, kako bo navdusenje Tudi meni je G nazadnje svetoval, da se kar naj veselo poslužima . Sperma je naravni prostaglandin (sem prav napisala?). Samo jaz sem se mu samo smejala, mogoče pride na vrsto po sredi, ko pogledam še zadnje Razočarane gospodinje. ahahaha ti pa tvoje razocarane gospodinje.. a se ni konc?? sicer pa edino da jaz skacem po njem, druga tak ne pride v postev, ce se ma vedno koleno fuc.. sma danes kupla kosmodrisk za koleno.. mater.. on je bolj bogi ko jaz, ko bi mogla bit vsaj malo se dobro da nisem!! nekdo pa more skrbet za naju oba eheh
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.2.2011 21:18:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 7.2.2011 21:19:16
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha sicer pa tiste ki ste dale to ze skoz.. kak dolgo kaj v povprecju drzi popadek? ce je toto, da te na hitro zvije, drzi kako minutko, mogoce kako sekundo manj in pocasi pojenja?? mater, neved jaz Jaz se sploh več ne spomnim. Očitno sem bila skoraj koma zadeta pri porodu. ahaha sej pomoje je to najbolse!! naj se dogaja kaj se ce, sam da ne ves potem, pa da se samo spomnis kak ti je otrocek pado v roke
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.2.2011 21:20:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.2.2011 21:21:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 7.2.2011 21:22:47
|
|
|
|
Patrisha
|
tnx... ti pa se tut mu kaj posveti, pa posnami razocarane bos pol gledala, zdaj pa akcija, to koristi sej ves kaj je g reko/la zdaj pa se picima na en sprehod.. ceprav z berglami ampak ME NE ZANIMA bo ju3 pol dneva prelezal.. jaz morem na luft
< Sporočilo je popravil Patrisha -- 7.2.2011 21:23:51 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.2.2011 21:25:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.2.2011 21:30:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?