suzy85
|
Dobro jutro! Sem malo prej pokonci, ker imam samo zdajle mir, da napišem 2 pripravi. Ko hčerka vstane, je pravi džumbus IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: kiara85 a se vam je vsem zrolal! sm misla, da ste bol resne od mene...tak pa vidim, da smo vse iste, kr o nekih picah, pa čokoladah govorimo Dokler še samo govorimo.......... Mož vedno pravi: "Tudi če si na dieti, lahko jedilnik še vedno gledaš!" IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Mi daje motivacijo slika ja, ampak kaj ko je to sele zacetek. Caka me se kaksnih 15-20 kg. :( Korak za korakom se tudi daleč pride! beachgirl Tudi mene vsake toliko zanesejo misli k pici, pa cheaseburgerju, pa testeninam s 3 siri, ša štrudlu iz spodnjega štuka... Pa se nekak opomnim, da si bom nekaj od tega privoščila, ko pridem spredaj do 7ke. Pol pa hitro pol litra vode, da malo preženem te sladke misli Tukaj smo si za vzpodbudo, tako da ti kar pojamraj. Vem, da meni je po tem lažje. Pa glede na to, da je UmpaLumpa pohvalila tvoj očiten napredek, je škoda viset kot kanglica! Bodi ponosna na svoje - kg! IZVIRNO SPOROČILO: kiara85 glede hrane sem do zdaj pridna in 99% da bom dan uspešno končala-še vedno sm jezna včerejšna kosa torte se pa morm pohvalit, gledala sem na mizi sveže krofe, čips, piškote- ampak dans sm zmagala jz IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja moja rekreacija je bila danes sprehod po soncku in to je to.. fizicno utrujena pa v zadnjih 10 dneh sem itak samo en dan bila brez ure sportanja, tko da no harm done IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra123 Evo mene domov z morja! V dveh dneh sem prehodila 35 km, danes zelo ok morsko kosilo, potem pa en velik The greh 3 kepice sladoleda(bacio, sacher, rocher). To se spregleda, glede na km, ki si jih prehodla vila Mene vedno požene velik kozarec navadne vode na tešče. Drugače pa, kot so ti že omenile, vlaknine. soncnica33 za uspešen dan! ljupka Dobrodošla! IZVIRNO SPOROČILO: kiara85 dan uspešen, z izjemo enega velikega kosa polnozrnatega domačega še malo toplega kruha ob tunini solati Uh, temu pa res težko rečeš ne! IZVIRNO SPOROČILO: ječi12 srečno :) nej vas ma vaga rada Majchi Kljub pregreham - z dvignjeno glavo novim zmagam naproti!