|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
22.1.2011 9:32:05   
branka81
Čestitke Lunka za službouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
23.1.2011 10:50:56   
Anonimen
Zdravo.
Se na hitro javim,me ni bilo že kar dolgo,malo smo bili bolani ,potem smo ta teden imeli smrt v družini ,tak ,da ni časa bilo za računalnik.
Sedaj smo zdravi ,otroci pridni.Ema je prava babika že že naredi samostojne korake ,govori zelo lepo,še malo pa bo šla v vrtec,pa malo še pa bo 10.mesecev stara ,ja še mal pa tudi v službo ,kar hitro je minala porodniška ,no  še malo boma uživali.
Kako pa kaj ve,bom pol zvečer prebrala za nazaj in pokomenterala ,grem kuhati ,kosilo,popoldan pa mamici na obisk.
Lepo nedeljo!
Čau.

(odgovor članu branka81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3377
24.1.2011 13:46:34   
pinakolada
Živjo,

no po dolgem času se tudi jaz malo javljam. Moja Neja bo čez 1 teden stara 10 mesecev. Raste ji zgornji zobek. To je njen prvi. Hodi po vseh štirih (kot kuža..), šiba 100 na uro . odpira omare, se postavlja ob mizo, stole in stoji....Že več kot 3 mesece se ko leži na hrbtu usede (ima močne trebušne mišice)...

Drugače ima pa še vedno refluks. V sredo sva bile na kontroli na pediatrični k. in ni OK. Sedaj ji bodo delali gastroskopijo in ponovno ph-metrijo.

približno 10 dni nazaj 4 ni hotla ne pit ne jest (čisto nič) tako, da sva ble tut na infekcijski, da so ji dal infuzijo...

Zdej čakave, da nama pošljejo datum za zgornje preiskave. Čist premalo dobiva na teži (zdej je dobila gor v 4 mesecih le 400 g)...spahuje se ji...zavrača hrano...

Še vedno jemlje zdravilo Controloc. Dala sem tudi vlogo za podaljšanje porodniške. Upam, da mi odobrijo, saj res potrebuje mojo nego. Ponavadi papa (je) le od mene, če se ji zaleti in neha dihat ji jaz znam pomagat. Varuška se jo tut ne upa pazit..., vsaj dokler se ji to ne pozdravi...

No, toliko za enkrat...

lep dan....

30.03.2010 je prijokala na svet moja princeska Neja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
25.1.2011 21:07:35   
plamen
O pinakolada kolk ste bogi. Nam se je HB izboljšalo, še vedno pa mu pride nazaj, če veliko pije. Ali pa kak dan čisto slučajno, ne vem od česa je odvisno. Ni pa več problemov z davljenjem, se sam dobro odkašlja. Se pa kdo ki ne ve za kaj gre kar ustraši in mi je fino, da bo v varstvu pri moji mami.

Upam, da ji bodo konkretno pomagali, držim pestke, ker je res bogica in vem kako je grozno ko se otrok začne daviti.
Vse dobrouser posted image

(odgovor članu pinakolada)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
26.1.2011 19:11:17   
strumf
joj pinakolada, ste pa res ubogeuser posted image user posted image . upam da se ji stanje čimprej izboljša.
naš tudi nekaj časa ni nič jedel ampak je imel vročino. sedaj ko je vročina šla, se mu je vrnil tudi apetit.

drugače pa sem bila danes v službi-v šoli. štartam z 1.3. in bom stari dopust koristila med prvomajskimi počitnicami, pa potem štartam  na počitnice 11.7 pa vse do 23.8 pa tudi jesenske in zimske počitnice bom imela krite še z novim dopustom, tako da se mi ne bo treba preveč ubadati z viška uram in raznimi popldanskimi sestankii. sem kar vesela da se je tako izšlo. čav bav

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
27.1.2011 10:21:18   
lenčy
po dolgem času se oglašam.
mamo že tri dni akcijo ponoči, tko da sm čist paf. verjetno hoče it k nama spat, ker ima zdaj navado zaspat v taveči pojstli, potem ga pa prestavim. ampak od tega ne odtopam, sj ma svojo pojstlco, ne bo pri nama spal.

hotla sm vas vprašat, kolk obrokov mate na dan? pa kolk mleka? ker se mi zdi, da jih mamo pri nas bolj malo. če pa še vedno 3x spi na dan...

marička pa tako zahteven je, sicer ne kobaca, se pa postavlja na nogice in ko ga dam sedet, se tudi sam dvigne, če se za kaj prime.

no pridni bodite pa upam, da ste vsi zdravi. mi smo hvala bogu.

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
27.1.2011 12:53:09   
nosecka26
Evo mene nazaj med vami...samo username sem spremenila iz 24 na 26user posted image ...po pravici povedano nisem zdržala brez vasuser posted image

No v glavnem v enem mesecu se je zgodilo kar nekaj stvari, od tistega da so me zasledovali po tem forumu (pa naj me še zdaj, bo kdo še kaj novega o sebi izvedel), do tega da sem dobila službo yeeeeeyuser posted image , naš mali pa vrtec, tako da čez dobrih 14 dni začneva uvajanje, jaz pa čez dober mesec uvajanje na moje prvo resno delovno mestouser posted image .

Ravno smo preboleli od tamalega prvo bolezen. Bilo je dokaj hudo, kuhal je 4 dni na 39,7 ali 38,5, manj nikoli v teh štirih dneh ni imel kljub svečkam in mlačnim kopelim, poleg tega je še kašljal, smrkal, spali nismo skoraj nič ne podnevi ne ponoči, vseskozi je samo jamral, se premetaval-P je rekla da je viroza in da bo v enem tednu minilo-in je res...s tem da zdaj ga pa kašljanje zbuja ponoči in spet nič ne spimouser posted image Da ne govorim da noče nič pit in zelo malo poje. Potem je zbolel še moj in ima angino, jaz pa samo trkam na les da se mene nič ne prime-zaenkrat kaže dobrouser posted image .

lunka...čestitke tudi tebi za službo in dober štart!

jessy...malo zakasnele čestitke za RD!user posted image

Drugače pa naš tamal še ne hodi, plazi se itak da ga je povsod dovolj, postal je dokaj zahteven, firbec da mu ni para (pa saj pravijo da je to dobro)...skratka vse po starem...

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
27.1.2011 14:28:49   
strumf
nosečka26 dobrodošla nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image . naš je tudi tako kuhal 5 dni. sedaj pa smo končno zdravi. sicer še občasno ko spi zakašlja, ampak ima pljuča čista. sva bila danes na kontroli. čestitam ti tudi za službo.

ja vedno manj bomo imele časa za RR, službe so bodo začele počasi, pa naša deca so vedno bolj zahtevna. nimaš kaj tako to je.

bodite zdrave s svojimi vred user posted image user posted image

(odgovor članu nosecka26)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
27.1.2011 18:28:32   
t_anja
Da se še jst malo oglasim...

Danes je bil mon dan D - uspešno sem zagovarjala diplomo in sem tega končno frej. user posted image user posted image Bravo jst! user posted image

Mala pa...
- se plazi in nato iz počepa vstane in bi kar šla, tako, da jo moram prav pazit, ker se zibleuser posted image Najbl je vesela ko jo dam na tla in je vse njejo, čeprav jo v kuhinjo in predale ne pustimo.
- imamo že 1. zobek (končno) spodnja desna enkica in na poti je že leva enica...mal je tečke ampak se še da. Upam, da ne bo dobila še kakšne vročine.
- danes sta šla z mojim v Interspar na Viču, ker sta me čakala in je bla menda tok pridna, da je bil očka prav ponosen (tekikam in stricem je mahala in delala grimase tako kot ona zna)... user posted image user posted image user posted image pojava naša
- dobili vrec službe pa še ne...22.2. mamo uvajanje in naju je že fajn strah. Pa ne zato, ker mala ne bo mogla, ampak, ker midva še ne dojemava, da gre v vrtec. Pa še jst nimam službe in jo bo treba začet iskat - bit sedaj sama doma brez te naše miške...user posted image Velika sprememba bo in bo verjetno še nekaj mesecev pestro, da se navadimo in dobim jst službo. Pa še vprašanje kolk vrtca bomo plačali...?

Drgač smo pa zaenkrat zdravi. Ima pa sedaj nečak ravno tako to virozo z hudo vročino in rdeče grlo. Menda zdaj to razsaja...me je kar groza, ko bo šla naša v vrtec. Bomo že...

Vsem veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zdravje...

Vsem čestitke za službo!

naj nam ti zadnji dnevi minejo najlepše....

22.3.2010 - na svet se je odločila pokukat najina Ana

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
27.1.2011 19:06:18   
vekybel
nosečka26 dobrodošla nazaj.

Za vse male pikice ki so bolančki da se čim prej pozdravijo.

Imam vprašanje in sicer a je res, da nam 14 dni dopusta propade, ker nismo delale v letu 2010?
Sem klicala na ministrstvo za delo in vprašala pravnico in mi je rekla da mi res propade, če pa bi delala vsaj 6 mesecev v letu 2010 bi ga lahko koristila. Ma kako da delam če sem na porodniški????? Sem rekla da to ni fer in je odgovorila da je pač tak zakon. Kako ste ve kaj z tem dopustom uredile?

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
27.1.2011 20:03:22   
strumf
vekybel pri nas v šolstvu nam ga propade 10 dni. oziroma bi jih mogla pokoristit preden bi šla na porodniško. to kar ti je rekla na ministerstvu je res. smo pač imele smolo, ker smo rodile tako zgodaj na začetku leta. kaj pa tiste, ki so rodile februarja- njim je tudi sigurno propal dopust, ker so šle že januarja na porodniško. tako pač je. 

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
27.1.2011 21:26:35   
nosecka26
Tanja, še tukaj čestitam za uspešno opravljeno diplomouser posted image user posted image user posted image pa si frej, zdej pa še eno fletno službo najdi pa bo.
Mene tudi zanima kolko bova midva plačevala vrtca...odvisno od moje plače kakšno bom imela zdaj (nisem še namreč podpisala pogodbe), ker do sedaj sem imela itak samo starševsko nadomestilo in mi bodo do aprila ko dobim prvo plačo upoštevali samo to, potem moram pa javit. Sicer bomo pa že nekako, samo da je vrtec dobil in samo da se bo dobro navadil in bil čim manj bolanček.

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
27.1.2011 22:01:40   
Jassika
Veky, jst sem bla ravno v petek na delovnem mestu in JA, sigurno nam propade 10 dni dopusta. Preverjeno!!
Nosečka26, welcome back, lepo da se ne pustiš!!user posted image user posted image Ko boš mela voljo pa le napiši kaj in kako, da bomo tudi ostale vedele koga in kaj se izogibat!

Neposredna povezava do sporočila: 3388
27.1.2011 22:58:58   
Anonimen
Dober večer marčovke.
Kako ste kaj?Mi smo super ,smo zdravo končno.Princeske pridne,moj je ta cel teden doma koristi nekaj ur in nekaj dopusta.Malo se potepamo,tak ,da je bolj malo časa za računalnik.Vzunaj smo bolj malo-mislim sprehode ,ker je mrzlo ,pa še piha.
Danes je naša princeska stara 10 mesecev,kam čas beži,se mi zdi da sem komaj rodila.
Sedaj na hitro po komenteram ,potem pa šibam spat.
lunka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za službo.
pinakolada se mi res silite.Da  se davi je posledica refluksa ali kaj drugega.Mi smo tudi na gasko naročeni bili ,pa je nam odpadlo ,ker je bila bolana ,sedaj čakamo na nov datum.Imamo blagi refluks ,ta pravijo.vsak drugi dan ji dajem ranital,počasui ga bomo začeli ukinjati.
plamen lepo ,da se vam je stanje izboljšalo.
strumf ja kar hitro bo marec tukaj in spet služba nazaj.
lenčy mi imamo 4-5 obrokov ,bi jedla na vsaki 2 uri.Mleko mi pije zutrj obvezno ,zvečer pa včasih ja -ne.Spije veliko čaja ,pa sadja tudi poje.Naj se noči čimprej zboljšajo,ni ga čez nočno mirno spanje.
nosečka26 lepo ,da si se javila in vpisala nazaj.Res ni lepo od tiste osebe,kar je naredila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za službo in vrtec.Drugače imaste pa vse na kupu bolezen ,spanje ,naj se čimprej porihta vse.Pa čim lažje uvajanje v službi in vrtecu.
t-anja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za upravljeno diplomo.Naša tudi vsakmu ,daje z rokici pa-pa ,pa ploska ,se smeji zraven ,pa pozdravlja z rokico.Res jih je lepo gledati.
dopusti
ja res je nekaterim vzamejo 10 dni ,nekaterim 14 odvisno od delodajalca.Je pa zelo smešno slišati ,celo leto te ni v
službi ,natazadnje še pa dobimo dopust za koristit!!!!
Tako sem se malo razpisalam ,sedaj pa proti spalnici.
Lahko noč ,se še kaj javim preden se mi zteče porodnoiška ,no do tedaj je še 2 meseca!!!!

(odgovor članu Jassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3389
28.1.2011 11:12:44   
Tjasa27
Mi pa danes praznujemo 1. rojstni dan!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  VSE NAJBOLJŠE URBAN!

Sploh ne morem verjeti kako hitro je minilo to leto!!!

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
28.1.2011 12:44:01   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

Mi pa danes praznujemo 1. rojstni dan!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  VSE NAJBOLJŠE URBAN!

Sploh ne morem verjeti kako hitro je minilo to leto!!!

vse naj naj od naju z Aleksom! da bi bil zdrav in priden fantek!

Rada te imava!!

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
28.1.2011 12:49:48   
lenčy
t_anja čestitke za uspešen zagovor diplomeuser posted image  jaz bom letos tudi diplomirala in to ravno na Aleksov 1. rojstni dan. to bo lepo darilo za oba.

nosečka lepo, da si se vrnila. sicer sem bolj malo tukaj ampak je lepo videt, da nas je še kar veliko aktivnih tukaj.

levinjica si si pa mogla vzet kar čas, da si vse predelala na forumuuser posted image  hvala za odgovor-se mi zdi da naš princ bolj malo poje, ker ima dva obroka flaške pa sam 3 hrane. bo moral več jest pa manj spatuser posted image  itak pa ne gremo v vrtec, ker a nismo dobili. bi blo pa fino it delat, ker sva kupila stanovanje in zaenkrat samo moj plačo dobiva. si pa ne predstavlam, da bi ga pazila kaka tetka, ker je aleks tako zahteven, da bi se ga vsaka prvi dan naveličalauser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
28.1.2011 20:42:19   
nosecka26
Danes sva z malim preživela lep sončkast dan doma. Sva se zjutraj napakirala in šla malo mojo mamo obiskat, pa teto, popoldan sva pa še pod kosilnico oba padlauser posted image user posted image user posted image ...no, k frizerki sva šlauser posted image , ker tamal je bil že ves zaraščen in sem ga sicer hotela jst pošišat, pa ni in ni šlo- je zaslišal mašinco je začel z glavo opletat pa ne-ne-ne delat. pri frizerki pa...mami, jst, pa moj ati smo ga animirali pa je bil ful priden in smo bili 10 min fertik.

Glede tiste scene o zasledovanju moje malenkosti na forumu...rečeno je bilo ja, da me je nekdo bral in brskal za mano, po poizvedovanjih naj bi bila tudi marčevka, imela naj bi punčko in ta punčka je ravno dobro shodila. Zdaj ali je to mamica od te punčke ali katera od babic, saj je bila sodelavka od moje kvazi tašče v škofjeloškem EGP-ju ali še prej v Gorenjskem tisku.
Ampak midva sva skoraj 100% da ni šlo le za vdor v zasebnost na forumu, ampak tudi v najinem stanovanju. Na žalost imamo isti vhod in k nama pride kdor hoče kadar se mu zahoče. Glede na to, kaj govorijo da sem pisala, sem 100% da so nama brskali po omari in brali moje zapise v dnevnik (imam to navado da ga pišem že od otroštva), ker tam sem pisala take stvari katerih me obtožujejo, na forumu ne...sem si vzela 2 dni časa in pregledala komplet vse moje poste odkar sem prijavljena na RR in ne duha ne sluha o takih pisarijah, prav tako ne na drugem forumu kjer sem registrirana, toliko o tem da malo vidite s kakšnimi psihoti jaz živim v isti hišiuser posted image

Aja, pa še dobra novica...sem dobila danes odločbo za znižanje plačila vrtca in pademo v 2. plačilni razred, torej bomo plačevali 20% od polne cene programa...mislim da je to nekje 88€...seveda zaenkrat.user posted image

Tanja, saj ne boš celi dan sama, naš se tudi začne 16.2. uvajati, pa ga itak najprej za kako urico pelješ, pa potem recimo do kosila...tako postopoma... meni je pa fino da bo šel v vrtec jaz pa v službo, da se je tako izteklo in mi ni treba še po razgovorih letati, pa varstva za malega iskati.

Spanje...pri nas je na račun prebolele bolezni stanje ponoči katastrofalno...danes se je spet zbudil ob 3h in sem ga šla ene 10x položit in pokrit, pa se je kr drl in drl...žejen ni bil, lačen tudi ne, kašljal ni več...samo tisto cviljenje-kao vzemi me s sabo...mislim pa tako lepo je spal že od 3. meseca naprej celo noč, zdaj pa takole...no, sva ga pustila da se je malo drl, po več kot pol ure sem šla pa k njemu, ga položila, pokrila in se je umiril in zaspal...do 6h potem je bilo pa spet istouser posted image

Pitje...ma ne vem več kaj naj naredim da bo več pil...v bistvu ne spije niti 2dl na dan, pa vseskozi s kozarcem ali s flašo letam za njim, pa ali se stran obrne ali pa naredi kakšen požirek. Pa niti ni važno ali je kompot, čaj, voda...on nebi nič pil. Pa saj nebi delala neke panike iz tega, ampak nima več tolko polulanih pleničk kot včasih.

Vse najboljše za Urbanauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
28.1.2011 22:04:32   
Jessy
Urban, VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke tudi mamici! user posted image user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

Neposredna povezava do sporočila: 3394
29.1.2011 19:24:53   
t_anja
Večer...
sem že včeraj pisala pa me je vn vrglo pol se mi pa ni dalo pisat. user posted image

Vse najboljše Urban za 1. rojstni dan. Čas res tako beži, da človek ne more verjet. user posted image

Drgač smo pa fajn - Ana je dobila še drugo spodnjo enkico in zdaj lepše spi čez dan in ponoči. Komaj čakamo zgornje...user posted image upam, da brez hudih bolečin, predvsem pa brez vročine, ker potem to otroka še bolj zmuči.
je pa pridna še vedno mi spi 3 ure čez dan in potem od 20-8 zjutraj. Če se zbudi med 5 in 6 uro zjutraj pa ji dan navadno mlekce pogreto in zaspi nazaj kot angelček. res mamo pridnega otroka...ne bi blo problem imeti še enga user posted image

Nosečka26 - sedaj bosta plačala toliko manj, ker si ti kot mati samohranilka, ko se bosta pa poročila bo pa vse drugače. Midva bova pa precej več plačala. Vem, da najprej uvajaš po nekaj ur, pa do malce itd. dokler se otrok ne navadi na druge. jst mislim, da Ana glede odraslih oseb ne bo mela težav. Bolj jo bodo begali ostali otročki. Ko sta na obisku nečak in nečakinja (5 in 3 leta) jih samo gleda in občuduje...ne vem kako bo s temi malimi.

Sm pa sedaj zasledila, da se blizu našega konca začne v februarju tečaj šivanja. Takoj bi šla, ker je kar fajn znat kaj poprijet iz garderobe in pošit - če ne druzga za Ano narest kostum za maškarce...Sem klicala za par informacij. Cena je 120€, če nimaš šivalnega stroja si ga lahko zastonj sposodiš. Traja pa 6 obisov od 17-22 ure med tednom. Zares me zanima ampak ne vem kako bo z malo. Mož ima včasih tud obveznosti, tašča je tud v dveh izmenah...mene pa tako vleče...
Mogoče bom tako našla nekaj kar bi res delala v življenju...kdo ve. Bom vidla - mam še 14 dni za razmislek. user posted image

Zdaj je pa mala prišla k meni na obisk po vseh štirih in že dela svoje (premetavanje stvari iz previjalne omarice)...

Uživajte med vikendom s svojimi najdražjimi....

Pa še enkrat hvala že čestitke...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
29.1.2011 20:41:10   
nosecka26
Tanja, sej jaz nisem samohranilka...nima veze če si poročen ali ne, če živiš skupaj se štejejo moji in njegovi dohodki, tudi če sem jaz še zmeraj doma prijavljena. Če bi hotela imeti status samohranilke bi se morala na sodišče za preživnino z mojim kregat...v bistvu bi se morala lagat pred sodnikom da živiva narazen. No, midva tega ne prakticirava, tako da je pri nama enako kot bi bila poročena. Ta znesek za vrtec je nizek zato, ker so nama pri izračunu gledali predpreteklo leto, torej 2009, takrat je bil moj še pripravnik, jaz študentka in nisva imela ne vem kakšnih dohodkov-no, saj tudi zdaj ni velike razlike...jst prejemam 200€ starševskega dodatka in 114€ otroških, moj pa ni več pripravnik in ima 30% višjo plačo. Spremenilo se bo pa, ko bom še jst šla v službo in bo ena plača več. Pa tudi nimava ne bajte, ne stanovanja...nič nimava v lasti le dva rabljena avtomobila-to tudi gledajo. Tako da pri vama tudi pomoje ne bo veliko glede na to da si ti tudi še študentka, če pa tvoj veliko zasluži pa ne vem.
Fino je znat šivat...jaz sem po poklicu modna oblikovalka in smo se to učili v srednji šoli, samo se pa danes ne splača več šivati tako doma, ker je že blago tolko drago. Jaz sem sama zašila vso posteljnino za zibko in me je prišlo skoraj dražje kot če bi jo kupila. Tudi pustne kostume sem gledala take fletne v baby centru po 10€ in se tudi ne splača sam šivat. Edino prav ti pride ko znaš kake hlače zožat, skrajšat, kako zadrgo notri dat...

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
29.1.2011 20:59:08   
7lina7
oj!
..berem,berem..sam pisat se mi ne da. ker me je par krat ven vrglo pol pa... eh! :)

v glavnem rastemo, še zmeraj ne spimo.. no, zdaj vemo vsaj zakaj - atopijski dermatitis! ga srbi in zato nemirno spi.

imam eno vprašanje : kdaj rečemo,da je otrok shodil??   ker Luka že kakih 10 dni pridno raca okrog le roko zahteva in se drži le še iz varnosti - teže ne prenaša na mojo roko. na sprehod greva tako,da se me drži za prst na eni roki...čisto sam naredi par korakov - tako med nama - 1.5m user posted image  ni še siguren vase..   sam premaguje kratke razdalje - miza stol; sedežna -mizica;..  stoji pa čisto sam brez opore. torej je shodil al ne?

aja, pa kdaj se lahko da prijava za v vrtec??  .računam,da bi ga septembra dala v vrtec-če najdem službo do takrat. porodniška mi poteče 3.2. pol sem do 3.3 na dopustu potem pa borza..user posted image
lep preostanek vikenda!!

Lin@

Neposredna povezava do sporočila: 3397
30.1.2011 12:49:08   
t_anja
Nosečka26 - nism hotla nič slabga s tem, ko sem omenila, da si samohranilka. Odvisno, tako kot praviš...vsak dela kolk se sam odloča. Eni pa izkoristijo, da dobijo od države čimveč.
Moj nima spet tako majhne plače pa tud ne tolkšne, da bi se blo za hvalit glede na to, da je magister strojništva. Razmišlja celo na nov šiht, ampak mormo res dobro razmislit, ker jst še nimam nit redne zaposlitve kaj šele zaposlitve. Doma ima pa potem še s.p. in delo na TV Notranjska. Tako, da ima vedno natrpan urnik. Jst pa samo to pravm, če bol si pridn bl te država obira. Ostali bogataši pa nabirajo dolgove na račun države, ki jih bomo potem mi davkoplačevalci odplačali. Včasih sploh ne morem več poročil gledat, ko vidm take svinjarije...user posted image

Verjamem, da se marsikera stvar ne splača doma delat. Ampak, če spet pomislim, pa je dobro tako kot praviš tiste osnovne stvari, ki so jih še naše mamice znale narest. pa potem, ko bo mala mal večja s starih krpic in cun narest kakšno oblekico za njeje dojenčke...user posted image Blago kupovat je res drago. Saj men ni sedaj problem nič sešit - tud na roče če je treba (nova zadrga). Nima še šivalnega stroja. tašča ga ma ampak ne bi jst glih hotla na njem delat...
Bom vidla, sedaj se morem samo še odločit če bom šla, ker je kar mal pozna ura.

grem zdaj našo miško dat spat in z možem izkoristit najine trenutke....user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
30.1.2011 13:54:10   
nosecka26
tanja, sej nisem mislila, da si ti kej slabega mislilauser posted image (kakšen stavekuser posted image ), samo povedala sem da pač ni vsaka samohranilka če ni poročena. Zdaj po novem je pa to še bolj strogo. Zdaj bo imela status samohranilke le tista pri kateri bo oče otroka  uradno neznan ali mrtev-ravno zaradi takih izkoriščanj kot so se zdaj dogajala.
Maš pa prav...bolj delaš in si priden bolj te davki tepejo...potem pa izbirajuser posted image

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
31.1.2011 11:20:39   
Jessy
Pozdravljene!

7lina7, jaz pravim, da otrok shodi takrat, ko se spusti in sam prehodi nekje 2 metra. To so moja merila! user posted image  Kako je "uradno", nimam pojma.

Za v vrtec se prijavlja v mesecu marcu, pri nas je celo do konca aprila. Najbolje, da pogledaš na njihovo spletno stran, da ne boš zamudila roka za prijavo.

Moja starejša hči je tudi imela atopični dermatitis. So nam mešali kreme v lekarni in dali za zraven še kortikosteroidno mazilo za hude čase. S tem sem jo mazala kar 2 ali celo 3 leta, nakar sem v lekarni kupila A-Dermo Exomega in od takrat je dermatitis skoraj izginil. V rahli obliki se ji pojavi na ene 3 mesece enkrat, pa še to potem mažemo le nekaj dni in izgine.

Pri nas lepo po starem. Iztekajo se mi dnevi porodniške. Pojutrijšnjem grem za 2 uri pogledat, kako poteka dan, zares pa nastopim 9.2. Pišuka, kdaj je zletelo to leto naokrog?

Danes popoldne peljem Tobija k zdravnici, saj ima že tretji dan visoko vročino, danes še najvišjo - 39°C in upam, da pregledajo kri. Sicer so zadnjih nekaj tednov v našem okolju take viroze, za katere je značilna visoka vročina in glavobol, zato bi znalo biti tudi kaj takega. A, ker mi ne zna še povedat, če ga kaj drugega matra, ga peljem tja.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?