nosecka26
|
Danes sva z malim preživela lep sončkast dan doma. Sva se zjutraj napakirala in šla malo mojo mamo obiskat, pa teto, popoldan sva pa še pod kosilnico oba padla ...no, k frizerki sva šla , ker tamal je bil že ves zaraščen in sem ga sicer hotela jst pošišat, pa ni in ni šlo- je zaslišal mašinco je začel z glavo opletat pa ne-ne-ne delat. pri frizerki pa...mami, jst, pa moj ati smo ga animirali pa je bil ful priden in smo bili 10 min fertik. Glede tiste scene o zasledovanju moje malenkosti na forumu...rečeno je bilo ja, da me je nekdo bral in brskal za mano, po poizvedovanjih naj bi bila tudi marčevka, imela naj bi punčko in ta punčka je ravno dobro shodila. Zdaj ali je to mamica od te punčke ali katera od babic, saj je bila sodelavka od moje kvazi tašče v škofjeloškem EGP-ju ali še prej v Gorenjskem tisku. Ampak midva sva skoraj 100% da ni šlo le za vdor v zasebnost na forumu, ampak tudi v najinem stanovanju. Na žalost imamo isti vhod in k nama pride kdor hoče kadar se mu zahoče. Glede na to, kaj govorijo da sem pisala, sem 100% da so nama brskali po omari in brali moje zapise v dnevnik (imam to navado da ga pišem že od otroštva), ker tam sem pisala take stvari katerih me obtožujejo, na forumu ne...sem si vzela 2 dni časa in pregledala komplet vse moje poste odkar sem prijavljena na RR in ne duha ne sluha o takih pisarijah, prav tako ne na drugem forumu kjer sem registrirana, toliko o tem da malo vidite s kakšnimi psihoti jaz živim v isti hiši Aja, pa še dobra novica...sem dobila danes odločbo za znižanje plačila vrtca in pademo v 2. plačilni razred, torej bomo plačevali 20% od polne cene programa...mislim da je to nekje 88€...seveda zaenkrat. Tanja, saj ne boš celi dan sama, naš se tudi začne 16.2. uvajati, pa ga itak najprej za kako urico pelješ, pa potem recimo do kosila...tako postopoma... meni je pa fino da bo šel v vrtec jaz pa v službo, da se je tako izteklo in mi ni treba še po razgovorih letati, pa varstva za malega iskati. Spanje...pri nas je na račun prebolele bolezni stanje ponoči katastrofalno...danes se je spet zbudil ob 3h in sem ga šla ene 10x položit in pokrit, pa se je kr drl in drl...žejen ni bil, lačen tudi ne, kašljal ni več...samo tisto cviljenje-kao vzemi me s sabo...mislim pa tako lepo je spal že od 3. meseca naprej celo noč, zdaj pa takole...no, sva ga pustila da se je malo drl, po več kot pol ure sem šla pa k njemu, ga položila, pokrila in se je umiril in zaspal...do 6h potem je bilo pa spet isto Pitje...ma ne vem več kaj naj naredim da bo več pil...v bistvu ne spije niti 2dl na dan, pa vseskozi s kozarcem ali s flašo letam za njim, pa ali se stran obrne ali pa naredi kakšen požirek. Pa niti ni važno ali je kompot, čaj, voda...on nebi nič pil. Pa saj nebi delala neke panike iz tega, ampak nima več tolko polulanih pleničk kot včasih. Vse najboljše za Urbana
|