škorpijonček_
|
IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy Vsem bolanim, milijon ! Mi smo zaenkrat še OK! Smo danes super spali, zbudili smo se le ob pol dveh in potem malo pred sedmo uro. Majchi-čestitam za kg! Meni gredo ob takem tempu kar sami dol, imam še +2 kg, glede na pred zanositvijo (sem jih pa vse skupaj imela +15 kg). Aleksa33-čestitam za zaroko! Severnica, škorpijonček-kako je s srečanjem? - čistite kaj ušesa našim dojenčkom? Jaz zaenkrat še samo od zunaj z mokro vato. Hoj, sem absolutno ZA. Je kakšna možnost za Celje, da lahko privozičkam, ker zdle se mi je še groza v avto spravt. Pa predlagam, da počakamo na kakšen lep sončen dan, da smo lahko zunaj, ker moj da potem ziher mir . Drgač pa jst uporabljam DM plenice in so super...2 je bila kot pamperske, tudi imela tisto mrežico notri. Drgač zdaj kombiniram Pampers Sleep&Play (GROZA - a ponucat jih je treba) in DM. Imam jih še na zalogi, pa bomo najprej to porabili, potem pa bom tud prešaltala na Pampers Premium Care, s katerimi sem bila full zadovoljna. Muller je pa tak plastik fantastik, pa še rdečo rit je dobil takrat. Pa Hoferjeve sem od parih slišala, da so super...bom tud probala kakšen paket. Naš malček spi...nekako imava že par zadnjih dni isto rutino, okol 9ih se zbudi (danes mal prej, ker je zunaj sonček), malo poje, se eno urco igra in gre nazaj spat za uro ali uro in pol. Ta cajt se mami zrihta in greva potem lepo ven, danes je pa itak lepo vreme, bova še kaj dlje zunaj. Popoldne gre k babici, da lahko midva skočva na bližnji hrib sebe in psa zdivjat. Vikend in začetek naslednjega tedna pa bo tud lep, JUHU. Samo, da še zdravi naprej ostanemo!
|