Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.2.2011 18:04:30
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Tisa bolna.......eh..ta čina
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.2.2011 18:16:12
|
|
|
|
Čebel@
|
noče mi slikice prilepit tamika....ni taka firma kot tvoj na sliki,je pa od Rowenta kodralnik(vtipkaj v google pa na slikice in ti ga takoj pokaže) pa še v škatli ga imam
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 3.2.2011 18:18:52 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.2.2011 19:12:26
|
|
|
|
Čebel@
|
mala spi-39,9 meni pa trebuh otrdeva,tko da grem počivat lep večer in lahko noč
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.2.2011 20:35:05
|
|
|
|
sjmm
|
čer! evo, majki pije mleko..pol pa šibava mižat Mihec je čist zmaran...naporen teden...že spi Jan je še vedno naspidiran...k ponavadi so me po kosilu nahecali za kukije...smo skupaj pekli, ati ravn dobr uletu, no, prej je bil na kosilu okol pol4h večerjali smo pa palačinke...too mač mokastih zadev, včeri pa lepo solatko...sam dons smo si vsi neki palačinke zaželeli...pri nas sam P rečeš...pa so že palačinke u mislih jz sm tud fuč , me tetka zdelava skoz po malem, dan pa s svojimi opravili tud ni glih prizanašau, sm pa dons spustila govorilne za Jana, sam sej vem d je priden, list z ocenami smo pa tud dobili domov, tak d sem po moje sam en nakladanje zamudila...ni blo možnosti sploh aja, pa zvedele sem, da sm postala drugič teta....moj ta pravi brat je dobil fantka, prej imajo 5 let staro bejbo...mi je tok hudo k nismo v stikih...dons pa sploh k najbrž malega princa še spoznati ne bom imela priložnosti...sva bili obe z mami zelo žalostni...še dobr d imam ob sebi moje zlate mulčke vas kar počasi zapuščam za dons....je bil kr dolg dan nočko vsem skupaj!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.2.2011 20:35:49
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mala spi-39,9 meni pa trebuh otrdeva,tko da grem počivat lep večer in lahko noč mirno noč želim naj vročina pade čim hitreje!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.2.2011 20:37:59
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Tisa bolna.......eh..ta čina tud mi pošiljamo za Tiso......
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.2.2011 20:45:05
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čer Najprej za Hano pa Čebelo pa Petrušk .......Čebela tenkju, bo šel Šime sam k sm jst pozabila d mam unadva doma....... ... BIRDY KAKO STE KEJ, MAJKLU SE MEŠA IN ME JE PROSU ČE GA PELEM U VRTEC....PA SM REKLA D GA BI RAJŠ PELALA K ENIM BEJBAM NA OBISK.....A SE LOH OGLASIMO JUTR DOPOLDNE?????? PLOHA KVA SE TO PRAV......madonca kako nimaš prstanov nimaš torte....TI MENE RABŠ NUJNO .....prstani v zlatarni v Merkurju v Kranju..lepi cenovno ugodni.....torta M&M -Čirče, A KAMERMANA MAŠ- najboljši kamerman na svetu čist ZRAVEN TEBE-SOSEDNJA VAS - Poženik mam cifro vse kar češ- FOTOGRAF????tut slika če češ.....ROŽE MAŠ nujno Kalia Kranj Zlato polje........podvezica in ostala "spodnja dekoracija" Neža- Qlandija...KAJ JE S ČEULI???? A Medved ma obleko al bo k nam pršu d jo zrihtamo -sam oranžne kravate nimam evo zdej čevle baje mam, jutr ponje...imam perilo, štrumpantle, podvezco,..ženin ma vse. Cvetje je, edin za v gostilno še ne vem, al šef gosilne to rihta al midva (drug teden se pomoje dobimo), za otroke imam na pol...še čevle za meto, pa oranžno jopco za manco. kmaermana imam, fotografa imam (ja vem kerga kamermana mislš :) ) ansambel je (drug tedn deit) piškoti se baje že pečejo, nekaj jih bomo še doma. Za deklišno je prostor najet, še futr pa pjačo pa je fantovšna bo baje kr doma v garaži (Kokr če) vabila so skoraj vsa oddana...2 gresta na pošto jutr, pol so pa še trije za oddat, no dva od teh sta od prič a morm še kej vedt/imet????
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2011 21:02:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.2.2011 21:13:13
|
|
|
|
Ploha
|
u tole s sadnim vrtom me mika...bom šla mal povprašat....tud pri nas je sadje. no grem jutr prou pogledat v tap oil el al kuga že zahvale bojo mal drugačne...hm...keramična skleda s klasičnim slovenskim etno vzorcem (not bom sama napisala najini imeni in datum, pa to je treba še v pečici zapečt) pa piškoti notr. Slik ne bo. aja zdej te bo gotov kap, prstani niso zlati ampak iz volframa trpežni za kmete pa sam eden mu je bil prav na te njegove šape, tko da nism imela velik izbire...mi je mal žou, ker nism pol kr zase mal drugačnga vzela, ma nima veze.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2011 21:13:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2011 21:19:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.2.2011 21:21:02
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Ploha sm mogla u googla utipkat, kva za eno čudo bosta mela......hudi so hudi u totalko....jst mam rada masiven videz in teli tvoji so čist za mene ..jst mam zaročnega iz jekla - kmet nimaš kej ..... super! tale tvoj šime je taprav
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2011 21:23:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2011 21:25:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.2.2011 21:34:36
|
|
|
|
sjmm
|
kolumbo...maš ZS...tenx že vnaprej!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.2.2011 21:35:08
|
|
|
|
sjmm
|
VAU KAKI PRSTANI!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.2.2011 21:39:52
|
|
|
|
Ploha
|
ma dej ej sej ti pravm, moj je spravu gor enga in edinga pa še tak tenek je in ni tako lep, kot ta na sliki...jst imam debelejšega...ma una prodajalka je pa rekla, da velike roke majhen prstan in obratno...ta moj medved ima tako velike dlani, da se prstana sploh ne opazi ne...jao,... so pa ful pocen, za dva sva dala 50 € evo ti stran....http://www.empire.si/
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2011 22:37:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2011 22:39:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2011 22:56:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.2.2011 0:06:44
|
|
|
|
birdy
|
Ko pride polnoč, tralalala pa sem dočakala petek. Cote vse speglane, stroj novih naštiman, pomivalc čaka knof on, men pa kruli Lepo se mejte... Aja, kolumbo, sem pol pozabila... A rabiš kuglo, jo poiščem pa ti jo pol moj en dan dostavi? Pa Tvoji otroc so res luštni Kar se pa tiče Jureta in dojenja... Mdona, kak mlek maš ti to? Jst mislim da mu res ne rabiš nič dodajat, pomoje morš met tko hranljiv mlek, sam od dodatka ne bi bil tak fleten knedelček... Tko da, reeeeeeeeeeeeessssssss mu ne rabiš Aptamila dajat, dvomim da je lačen Ampaksej vem, k te napade te napade, sej sem jst glih
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.2.2011 7:19:52
|
|
|
|
Urša08
|
Nik, Dominik in Žiga so na današnji dan pred dvemi leti polepšali življenje svojim mamicam in očkom. Naj bodo naši malčki palčki zdravi, naj se radi crklajo, uživajo v brezskrbnosti otroških dni.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.2.2011 8:24:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Nik, Dominik in Žiga so na današnji dan pred dvemi leti polepšali življenje svojim mamicam in očkom. Naj bodo naši malčki palčki zdravi, naj se radi crklajo, uživajo v brezskrbnosti otroških dni. vse najboljše fantom in mamicam
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.2.2011 8:26:46
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro noč:Hana spala,jaz pa vsake 2 ure na WCju....mala kašlja,neki je sitka....je pa še naju okužila....jaz kašljam,da me kar pljuča bolijo,driskam,iz nosa mi teče,v buči razbija-bog ne daj,da morem zdele rodit lep,sončen dan vam želim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?