Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 8:48:31
|
|
|
|
Ploha
|
urša: 26. tega mesca...ja bizi bizi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 8:59:52
|
|
|
|
brkn83
|
pozdravček. Evo js že na delovne mestu. Namreč danes moram pospraviti mal stanovanje, potem pa še kakšno pecivo narediti, pa kosilo skuhati...................no itak mi dela nikoli ne zmanjka. grem hitro mal za nazaj prebrati.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 9:10:55
|
|
|
|
brkn83
|
petrušk evo recepta: RUMOVE KROGLICE: 1/2 dcl ruma 1 margarina (250 g) 25 dag albert keksov 10 dag čokolade v prahu 10 dag sladkorja v prahu BAJADERA 40 dag sadkorja 15 dag zmltih orehov 15 dag zmeltih albert keksov 10 dag jedilne čokolade 2 žlici ruma 20 dag maslo Glazura: 2 dcl sladke smetane in 10 dag jedilne čokolade stopiš nad soparo in lepozmešaš v tekoča maso v 28 žlic vode skuhamo 40 dag sladkorja, orehe in albert kekse, dodamo jedilno čokolado, 2 žlici ruma in maslo. Mešamo tako dolgo, da dobimo gladko in ne preveč tekočo zmes. Zmes ulijemo v en pekač, lepo poravnamo. Počakamo, da se malo ohladi, nato prelijemo z glazuro, postavimo vsaj za 2-3 ure v hladilnik in nato razrežemo na kocke.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 9:25:29
|
|
|
|
TAMIKA3
|
jurto hvala vsem, ki mislite na nas ... Tristan je za spoznanje boljši, vročina tja do 37.5 ... ob 8h sva bila naročena na kontrolo, vendar gospodič še ... sem prestavila na 12h ... včeraj sem bila pa tudi jaz sesuta, danes sem že malo boljše, ker je Tristan spal v svoji postelji in sem se malce bolj naspala lep dan
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 9:26:58
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Jaz sem pri moji kavici in rr , še spijo, odhaja v službo. Sem bila včerej tako sesuta da tud do računalnika nisem prilezla. Sjmm si me pa dobla jaz mislim da bomo tok časa, ti lahko še sms pošljem ko pridemo z Evo s pregleda. OPROSTI! SPLOH NI PANIKE. ČE BI SLIČAJNO ŠLO, POL PA SMSIRAJ Kolumbo a ti si tud že teto dobla, uf jaz mam tud tako srečo sem jo dobla že dva meseca po porodu tko da sedaj v teh dneh jo spet čakam pa tok fleto je blo bit brez. Onasiss lepo te je brat Uživajte na rogli Claud lepo gnezdece imate A si za Lariso dobila vrtec? Katjuša super za pogodbo za Florjana Ajvy kako ste? Tamika kako je Tristan? Ploha vidim da si čist bizi kdaj pa je srečni datum?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 9:33:01
|
|
|
|
sjmm
|
HELOV, HELOV! evo naju, sva pojedla, pospravla kuhno, cote razobesla po celem stanvanju...upam, da striček res prpele stroj nazaj kot je obljubil...ju3 spala sm na 15 cm...kot je zdej že navada,sej mali kr pr nama spi....sej en večer se jz prtožim, en večer moj, pa ga včas mau skipava v njegovo posteljo, sam pol pa jz ne morm zaspat, ker vem d glih k bom oči zaprla se bo pa on oglasu...sam pr meni pa spi celo noč k d smo ga s kolom po glav....pol ob 6h spije...spi k top še do 8h...najina postelja se očitno našmu ta četrtemu zdi zelo imenitna, ker ostali niso imeli takih nagibov v glavnem mau je še pospravlen od včeraj
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 9:35:48
|
|
|
|
sjmm
|
kolumbo...vidim d mate sam žurke....pa dej no, pridi že na une rutke ploha....vidim d si v pripravah ..hja, pol je fajn mau počitka tamika...super da gre na bolje...evo še en mau za rezervo brkn...pridna k mravljica claud....men je bla tud poslikava sobice zelo všeč urša...tvoja pikica je pa res fuul pridna s spanjem
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 9:36:57
|
|
|
|
sjmm
|
kje je pa dons čebelc@?????
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 11:58:45
|
|
|
|
sjmm
|
mejduš, ste zgovorne dons sva se mau namrazila, sem ga kr u voziček napokala pa sva šla v sosednjo vas k šivilji, po Mihčevo bundo k je bla zadrga fuč, pol je pa še mau na dvorišču tekal...zdej pa kuha za medvedka...jz mu še sadje zrihtam...pol pa mau na počitek, jz pa kuhat...dons bo krompirjev golaž s cmočki in vegi klobasico, za posladek pa kruhove šnitke s čežano
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 12:24:49
|
|
|
|
Čebel@
|
na hitrco dan komaj zdele prižgala računalnik,pred pol ure mi je uspelo se preoblečt iz pižame....brala še nič-bom pol ko mož pride....Hana je doma....ponoči je malo pokašljevala(kot bi jo žgečkalo),zjutraj pa ni bila taprava....učke so bile vodene,pa preveč topla je bila.....je prišla ob 6.00 k meni v posteljo in s presledki spala do 10.30....je pa čisto bleda,pijačo mi zavrača,jedla bi le jabolko evo je že prišla po mene,da ji dam Nodija se tipkamo kasneje
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 13:36:00
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ na hitrco dan komaj zdele prižgala računalnik,pred pol ure mi je uspelo se preoblečt iz pižame....brala še nič-bom pol ko mož pride....Hana je doma....ponoči je malo pokašljevala(kot bi jo žgečkalo),zjutraj pa ni bila taprava....učke so bile vodene,pa preveč topla je bila.....je prišla ob 6.00 k meni v posteljo in s presledki spala do 10.30....je pa čisto bleda,pijačo mi zavrača,jedla bi le jabolko evo je že prišla po mene,da ji dam Nodija se tipkamo kasneje za Hanči en paket
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 15:02:19
|
|
|
|
Onasiss
|
čebel@... za Hano... PLOHA...NIMAM NIČ NA ZS-ju!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 15:02:19
|
|
|
|
Onasiss
|
čebel@... za Hano... PLOHA...NIMAM NIČ NA ZS-ju!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 18:14:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ŠIME PRAV D SI U ČETRTKE DOPOLDNE REZERVIREJ ZA NJEGA .....pridm jst tut , d gremo en krog po Domžalah...najprej se zment za slikanje pol pa še za torto in te Šime hoče za odvetnika ne bo šlo,ker je Hana bolančkana in noče biti v varstvu .....Rok(fotograf) vaju pričakuje(sem mu povedala da prideta)-v službi bo od 8.00-14.30 ....v slaščičarni bo pa od svaka sestra(tudi ona dela torte) in se lahko vse z njo zmenita-je super ženska ....slaščičarna je pa na Rodici(zraven Otelota,McDonalca,Špara,..)-takoj za cesto....če kej ne bosta najdla,me pa kar pokliči....bi vaju tudi povabila na kavo,ampak zarad Hane ne upam
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 18:18:46
|
|
|
|
Čebel@
|
hvala za pikepoke ....mala je praktično cel dan prespala in preležala....jo še vedno kuha...pod enim učkom ima rdeče-upam, da ne bo vnetje...jamra da jo trebušček boli,pa 2x je tekoče kakala,2x pa normalno.....jaz sem pa utrujenaaaaaa urša.....kako je bilo na kontroli? ploha....sem pogledala doma,če imamo kakšno primerno oblekico-jih imamo večino še z etiketo,ker jih naša pupa ne mara-pa so po večini roza .....dej poglej na next-ovo stran-imajo full oblekic mala me vleče stran-upam,da mi rata še kej okrog pridt
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 19:26:52
|
|
|
|
sjmm
|
čer! evo smo bli v Šiški...urša hvala še enkrat...vaju je blo fajn videt...je lušno z vama na kofe k sta oba tko lušna in umirjena...še mojmu potegneta ...miha je bil čist hepi k je dobil....Majki je pa tud lep...sam hlačke so mu še en mau velike...no, vsaj ene k mu niso premajhne čebelc@...naj Hanči hitro ozdravi uuu, mi se mormo tdu še slikat ta mesec...sej bomo k ma majki rojstni dan..pa d nas pofotka po dolgem in počez oči pazi na Majkija k se namaka, jz sm mela kuhno k bombni k smo prej po kosilu tekl v Šiško.....pol pa so se zdej namislili d bojo še tople kruhke in mešano solato za večerjo...no, pa se je bomba še mau povečala...zdej pa je že vse lepo pošlihtano..tak d sm preostanek večera frej...sam še majkija spat pošljem
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 19:44:45
|
|
|
|
petrušk_
|
hojla punce moje..... aleluja...še ena potrditev da sm tud jst sam človk je še mene ujela tale viroza al gripa al karkoli že je...noroooo....počutje na psu cela koža me boli, na srečo je vsaj moj dons že mal boljš da sva se zamenjala in on za malčico skrbi.... me tko oči bolijo da ne morm niti brat, tko da nimam pojma kaj se vam je dogajal.... za hano sm ujela da rabi pikepoke pa da ma kolumbo family foto session u četrtek, pa da so pr sjmm novi... ploha...sčekirala pa nč tacga lepga nimam žal :((( pa urša...krst smo mel k je bla eva 4 mesce stara, tko da pomoje bo tvoji evici glih prov oblekca .... bom čez vikend odprla space bag in pogledala če je kaka cifra gor....sam da mal k seb pridem....mam vse tud kapico in žabice...sam čevlčke sm mela sposojene, tko da to boš mogla kupt.... zj sm tastarga poslala u štacuno po une tadrage riomare...k so 10 eur konzerva k mi kr plešejo pred očmi in ne bom zaspala če ne dobim tega za večerjo tamika kako ste pa vi? urša kako pa je blo na pregledu....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 19:52:48
|
|
|
|
Ploha
|
punce ful hvala hvala hvala! sva potem nekaj bolj na izi dobla...imeli bosta beli majčki, oranžn pulovrček/jopco/bolero, pa hlače. Ker bosta samo čez dan z nama, barvo smo usklajeni, za drugo ju pa nam matrala, že tako bo meta čist preč, pa še ne veš kako bo vreme, pa da jih v kiklah ven vlačim, pa še nikjer ni take kikle... še 1x hvala!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 19:56:44
|
|
|
|
Čebel@
|
čer Hana je še pokonci,ampak ne bo več dolgo....me naštimuje,da bi spala v taveliki postelji,tko da upam,da na koncu res ne bomo vsi 4je taborili skupaj sjmm.....uživaj v frej večeru petrušk....en kup zate.....kakšen riomare je pa to,za 10€? ploha.....super da si dobila za tamaledve mene tudi neki grlo boli
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 20:17:03
|
|
|
|
Čebel@
|
mala v postelji....s svečko v riti .....39,7 ......danes je večino dneva prespala in odležala-prav hudo mi je,ker taka še ni bila ....jaz grem pa tudi direktno v posteljo,ker ne vem kaj bo noč prinesla....tole me psihično čist uniči in imam rahlo trd trebuh....upam,da bo takrat ko grem rodit,zdrava lep večer in lahko noč
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 20:50:12
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mala v postelji....s svečko v riti .....39,7 ......danes je večino dneva prespala in odležala-prav hudo mi je,ker taka še ni bila ....jaz grem pa tudi direktno v posteljo,ker ne vem kaj bo noč prinesla....tole me psihično čist uniči in imam rahlo trd trebuh....upam,da bo takrat ko grem rodit,zdrava lep večer in lahko noč hvala za pikepoke in pošiljam eno goro nazaj za hano no tko pestro mamo mi že od oktobra cca vsake 14 dni za 14 dni ----pa pr kolumbo, pa birdy....precej podobno...tko da...tud to je treba skoz dat...kar bodi fejst močna, ker drugega ti ne preostane morš bit močna za obe dve..... upam, da mate kakšno kratkotrajno varianto
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 20:55:00
|
|
|
|
TAMIKA3
|
čer fantje v posteljah, vendar se Tristan na hipe še oglaša ... danes sva pri P spet inhalirala, berodual na 6 ur ... imam že vrh glave vsega ... HOČEM SONČEK!!!! čakava na popolno tišino za giro, ki mi kar manjka, ker sva zdaj nekaj dni špricala
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 21:01:27
|
|
|
|
TAMIKA3
|
petrušk... kako je pa Eva? čebel@... za Hano in za tebe ploha... bosta pupi lepi, saj ni treba da sta pozimi v kiklcah sjmm... noge v luft in uživaj v fraj večeru onasiss... lepo, da se malce oglasiš ... miss you ... slikce frizurce in tvojih junakov brkn... peka uspela? a imate čez vikend praznovanje? kolumbo... ste kompletni?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2011 21:02:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 21:03:35
|
|
|
|
TAMIKA3
|
urša... kako ste opravili? je Evica zdaj zdrava? mislim na vas
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?