|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
3.2.2011 11:40:59   
Čebel@
mala počiva-v svoji posteljici,čeprav je prosila da bi pri mamici....je pa glede na včerejšen dan bistveno boljša-včeraj je res cel dan prespala....je pa gledala Nodija-ne morem verjeti kok to notr pade....točno ve kaj se bo v določenem delu dogajalo...pol pa zraven komentira,pa krega,pa se krohotauser posted image user posted image

zelenjavo za rižotko sem uspela narezat med Nodijem,tko da jo grem le še skuhatiuser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 3.2.2011 11:41:35 >

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
3.2.2011 11:47:33   
Čebel@
evo k sem se pritoževala,da je mali miren-že rine vse 4 vsako v svoj konec in me kar zatagujeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
3.2.2011 12:17:06   
brkn83
čebela - suepr, da je hana bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . sej mali pa mora migati, da veš da nekaj nosiš v trbuhu.

Zdej sem zglancala kopalnico., zdej me čaka pa  še kuhinja. Potem pa seveda je treba kosilo še skuhat. Dans bo  kr zelenjavna juha.

Nč grem delat naprej.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
3.2.2011 12:49:12   
Čebel@
pavzauser posted image kosilo komplet skuhanouser posted image posoda tudi že pomitauser posted image

brkn....mi smo imeli pa včeraj zelenjavno juhicouser posted image danes bo pa goveja-midve s Hano bova imeli zlate kroglice notr,ati pa pirine nudelceuser posted image ....kok si ti pridna z delomuser posted image user posted image user posted image ....na čase res kar pozabim da sem user posted image ,ampak me user posted image  hitro spomniuser posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
3.2.2011 12:54:00   
TAMIKA3
mi2 sva preganjala viruse in bacile user posted image user posted image ... sobica generalno spucana user posted image user posted image ... Tristan pojedel kosilo in že user posted image ... jaz pa tudi dam nekaj v usta in vodoravno, ker se mi rolete zapirajo user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
3.2.2011 12:55:12   
TAMIKA3
kosilo: mleto meso z ajdovo kašo in rdeča pesa user posted image , kasneje pa še puding user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
3.2.2011 12:56:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

mi2 sva preganjala viruse in bacile user posted image user posted image ... sobica generalno spucana user posted image user posted image ... Tristan pojedel kosilo in že user posted image ... jaz pa tudi dam nekaj v usta in vodoravno, ker se mi rolete zapirajo user posted image user posted image
kako pa je Marin?.....spočij si mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
3.2.2011 12:57:48   
sjmm
evo naju....sva šla mau vn...mene glih ni vlekl...sam tko lepo sonček sveti d mi je blo hudo Majkija prikrajšat

zdej je mali pojedel, jz sm si še en topel kofetek prvošla, zdej pa mižule kličejouser posted image

brkn...ti si tko pridna z glancanjem d men prov slabo vest nardišuser posted image

user posted image apoka2.gif]lcv...a je imel user posted image počitek?' zdej pa že polne baterije a ne??? no, upam, da se Hana hitro pozdravi!!!user posted image user posted image user posted image

mali še mau mkvina gleda...ta je odvisn od tele risanke...pa sej je res hudauser posted image

user posted image ...a pomivate po tleh večkrat kot 2x na teden...jz 2x, pa ene 3x posesamo, sam se mi zdi d mamo zmeri en mau umazanuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
3.2.2011 12:59:21   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

kako pa je Marin?.....spočij si mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Marin je vredu ... mislim, da se je prekuril in mu je počitek prešnji teden dobro del user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Hani bani user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
3.2.2011 13:00:43   
sjmm

Marin je vredu ... mislim, da se je prekuril in mu je počitek prešnji teden dobro del user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Hani bani user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
3.2.2011 13:03:36   
Čebel@
sjmm.......je zgleda spaluser posted image ....sej sedaj,ko sedim,ima pa na polno telovadbouser posted image ...joj sem ti folš sončkauser posted image dokler se vročina ne spoka,bomo kar notruser posted image ....pri nas pomivamo 1x na teden(zdej ko sem user posted image ,to dela mož),razno če se kej polije...no pa v kuhinji tudi kar naprej pomivam po tleh,ker tam je pač treba....sesam pa vsak tadrug dan

user posted image
lušta se mi rižev narastekuser posted image user posted image
a imate kakšen simpel recept?...sem jih en kup najdla,pa je vsak drugačenuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
3.2.2011 13:04:36   
Čebel@

no en bolanček manjuser posted image user posted image user posted image  hvala za pikepoke,jih malo posodiva vama s Tristanomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
3.2.2011 13:10:46   
TAMIKA3
RIŽEV NARASTEK

20 dkg riža
1L mleka
10 dkg masla
8 dkg sladkorja
limonina lupinica
4 rumenjake
sneg iz beljakov

maščoba in drobtine za pekač

V osoljenem mleku napol skuhamo riž. Maslo in sladkor dobro razmešamo, dodamo rumenjake in limonino lupinico, ohlajen riž ter na koncu še rahlo vmešamo sneg. Zmes damo v pomaščen, z drobtinami potresen pekač. Po želji dodamo sadje in pečemo 1/2 do 3/4 ure. Namesto sadja narastek lahko serviramo s toplim malinovim sokom.

Dober tek user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
3.2.2011 13:11:20   
TAMIKA3

no en bolanček manjuser posted image user posted image user posted image  hvala za pikepoke,jih malo posodiva vama s Tristanomuser posted image user posted image user posted image

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
3.2.2011 13:18:48   
Urša08
Mi smo že pojedli kosilo. Smo imeli še omakico od ponedeljka tako da sem samo makarončke skuhala. Žiga sem dala takoj po kosilu spat, Nejc gleda knjigice , pa eno igrico s števili sva se šla, Eva pa pančka user posted image .

Kuhinja je tud že pospravljena, jaz mam pa čas za en čajček. Pa še pediatrinjo moram poklicat za eno napotnico. Popoldan greve pa s prijateljico na eno kavico - bo pasalouser posted image .

Tamika pridna user posted image user posted image user posted image Je Tristan boljši?

Sjmm več kot 1 x na teden ne pomivam po tleh.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
3.2.2011 13:42:42   
sjmm

sjmm.......je zgleda spaluser posted image ....sej sedaj,ko sedim,ima pa na polno telovadbouser posted image ...joj sem ti folš sončkauser posted image dokler se vročina ne spoka,bomo kar notruser posted image ....pri nas pomivamo 1x na teden(zdej ko sem user posted image ,to dela mož),razno če se kej polije...no pa v kuhinji tudi kar naprej pomivam po tleh,ker tam je pač treba....sesam pa vsak tadrug dan

user posted image
lušta se mi rižev narastekuser posted image user posted image
a imate kakšen simpel recept?...sem jih en kup najdla,pa je vsak drugačenuser posted image

RIŽEV NARASTEK...SIMPL

1 SKODELICA RIŽA
4 SKODELICE MLEKA
ŠČEP SOLI
KOŠČEK MASLA...K ZA TA MALO ŽLIČKO

RIŽ, SOL IN MASLO STRESEŠ V MLEKO, MED MEŠANJEM ZAVREŠ IN POČASI KUHAŠ IN MEŠAŠ..D JE RIŽ MEHAK...PAČ PO NAVODILIH KOK ČASA SE KUHA...PUSTIŠ DA SE OHLADI, LAHK VMEŠAŠ ŠE MALO MASLA, DA SE NE SPRIME PREVEČ

KO JE RIŽ OHLAJEN, SI PRIPRAVIŠ 4 JAJCA...LOČIŠ RU IN B....RUMENKAJE ZMIKSAŠ A 4 ŽLICAMI SLADKORJA IN VANILIJEVIM SLADKORJEM, PO ŽELJI DODAŠ CIMET, LIMONINO LUPINCO, NAMOČENE IN OŽETE ROZINE, NARIBANO JABOLKO, ZMEČKANO BANANO, KAKO ŽLICO SKUTE....UMEŠAŠ MED RIŽ, NA KONCU NAREDIŠ ČVRST SNEG IN B IN ZAMEŠAŠ LEPO POČASI V ZMES....PRELIJEŠ V NAMAŠČEN PEKAČ IN PEČEŠ ENE POL URCE NA 180 STOPINJ, SEJ VIDIŠ, KAKO SE PO VRHU LEPO ZAPEČE NA ZLATORUMENO BARVO, ČE NISI ZIHR, KAKO JE PEČEN V SREDINI ZAPIČIŠ MAU VILICE IN, ČE SO LEPO SUHE...ETO...JE ŽE ZA POHAMSATuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
3.2.2011 13:44:34   
sjmm
Sem fantoma pripravila malico...tople kruhek s sirčkom in nakockala 2 pomaranči, ker se nobenemu ne da lupiti pomaranče...more mamiuser posted image user posted image

zdej pa grem kr skuhat, ker se nikoli ne ve, kdaj bo Majki že pokukal iz posteljice

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
3.2.2011 13:58:07   
TAMIKA3
user posted image

http://www.bigbang.si/nega-in-pocutje/nega-las/oblikovalci-pricesk/469875-bellissima-1911-set-za-oblikovanje

kaj mislite, je vredno nakupa user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
3.2.2011 14:00:00   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mi smo že pojedli kosilo. Smo imeli še omakico od ponedeljka tako da sem samo makarončke skuhala. Žiga sem dala takoj po kosilu spat, Nejc gleda knjigice , pa eno igrico s števili sva se šla, Eva pa pančka user posted image .

Kuhinja je tud že pospravljena, jaz mam pa čas za en čajček. Pa še pediatrinjo moram poklicat za eno napotnico. Popoldan greve pa s prijateljico na eno kavico - bo pasalouser posted image .

Tamika pridna user posted image user posted image user posted image Je Tristan boljši?

Sjmm več kot 1 x na teden ne pomivam po tleh.

sem zelo vesela, da je Evica zdrava user posted image user posted image user posted image ... uživaj na user posted image
Tristan user posted image ... je boljši, ob dihanju se še sliši piskanje user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
3.2.2011 14:08:44   
TAMIKA3
sjmm... sesamo vsaj vsak drugi dan, pomivamo pa vsaj 1x na teden ... čeprav bi bilo potrebno oboje vsak dan user posted image user posted image
Tristan je imel danes kašo vsedrugje kot v ustih user posted image user posted image user posted image , pa sem včeraj posesala ... tako da ponovi vajo, da mami ja ne bo ostala brez dela in muvanja ... vsaj nekdo skrbi za moje razgibavanje user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
3.2.2011 14:14:58   
Čebel@

user posted image

http://www.bigbang.si/nega-in-pocutje/nega-las/oblikovalci-pricesk/469875-bellissima-1911-set-za-oblikovanje

podarim ti ga,ker ga nisem niti 1x uporabila!

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
3.2.2011 15:51:32   
Čebel@
kolumbo...kaj je Šime urihtov?

mala omagala na taveliki posteljiuser posted image .....mene pa toooooook na WC pa ne upam vrat odpret,da jo ne zbudimuser posted image user posted image

zatišje?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
3.2.2011 16:14:02   
Ajvy
Tisa bolna.......eh..ta čina

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
3.2.2011 16:20:33   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Tisa bolna.......eh..ta čina
imate isti šmoren ko miuser posted image ......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za princesko

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
3.2.2011 18:04:00   
TAMIKA3

user posted image

podarim ti ga,ker ga nisem niti 1x uporabila!

a res user posted image user posted image ... zlata si user posted image user posted image ... zakaj ga pa nisi uporabljala user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?