|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 18. del
2.2.2011 18:08:34   
ly117
Majakla ZS maš. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
2.2.2011 18:33:59   
bambixxx
user posted image user posted image user posted image  vsem bolančkom

mi smo se zgleda izvlekli iz viroze - vsaj jaz. mali pa mislim, da je sploh ni imel. vročina verjetno od zobkov, bruhanje pa od prenažiranja. to je to!

tak da bi se prileglo eno kofetkanje spet, ko boste za akcijo user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
2.2.2011 19:19:16   
botrca
Čer,

evo mene iz tečaja...mrzlo brrrrrrrr user posted image ...kdaj bo poletje, da ne bomo rabli kurit in se oblačit kot eskimi user posted image .

Mali gleda Nemota, midva pa razmišljava o večerji...user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
2.2.2011 19:23:33   
ly117
Se jaz poslavljam. Gremo spat ker je itak samo dretje v bajti. Je L siten ko driska. Mislim da ga zgornje 4-ke dajejo.

Nočko.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
2.2.2011 19:29:07   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Se jaz poslavljam. Gremo spat ker je itak samo dretje v bajti. Je L siten ko driska. Mislim da ga zgornje 4-ke dajejo.

Nočko.

Nočko Ly.
Mi pa že imamo 4-ke, nam je zadnja delala največje težave.

--------------
Čeeeeeeer

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
2.2.2011 19:46:36   
matcar
Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
2.2.2011 19:48:42   
matcar
Jaz pa sem nam pomfri spekla zaj,sem se napokala,pa križ me spet tak boli,da komaj sedim.Tak,da om najrž šla kr ležat pred tv,stari pa o eno masažo dol vdaro.Včeraj mi je ful pomagalo.Bom še vidla.Če me ne bo več,pol počivam.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
2.2.2011 19:50:16   
elevitka
Čer ! za nami je lep dan ... smo se načofotali 100 /h .. še spat ni blo treba (zato pa ga je po poti nazaj v roku 2 min sfalilo) je spal uro in pol-zdaj je buden - papa pizzo (zvonec dostavljalca ga je zbudil) JBG...bo pol upam da nazaj zaspal brez večjih problemov

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
2.2.2011 19:52:04   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Nočko.

Nočko Ly.

--------------
Čeeeeeeer

ufff.... user posted image user posted image tud mi že imamo en čas vse štirke... na pohodu sta dve trojki (me je kr strah ker pravijo da tote šele bolijo)

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
2.2.2011 19:56:46   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Nočko.

Nočko Ly.

--------------
Čeeeeeeer

ufff.... user posted image user posted image tud mi že imamo en čas vse štirke... na pohodu sta dve trojki (me je kr strah ker pravijo da tote šele bolijo)

Pa res so bogi s temi zobki no. Naš pa ima še take široke, da
sploh ni čudno, če ga boli. Se enih rešimo, pa že naslednje pridejo.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
2.2.2011 20:05:09   
elevitka

Nočko.

Nočko Ly.

--------------
Čeeeeeeer

Pa res so bogi s temi zobki no. Naš pa ima še take široke, da
sploh ni čudno, če ga boli. Se enih rešimo, pa že naslednje pridejo.

to pa maš prav- ko že mislimo da bomo končno spali in ne bo siten ker so ga matrali eni zobki, so že na pohodu novi.... to gre verižno... najbolj bomo srečni ko bodo vsi zunaj user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
2.2.2011 20:20:28   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Da se malo javim, po nekaj dnevni odsotnosti user posted image . Virus srečkanja in driskanja smo kar hitro preboleli. V pon smo bili že vsi boljše, edino malo bolj mlahavi in zdelani kot običajno.

Super, da ste se hitro rešli bolezni user posted image user posted image

Jutri greva z M. prvič v vrtec. Stiska me v prsih, strah me je, kako ji bo, kako bodo vzgojiteljice delale z njo, kako jo bodo sprejele, kako bo z boleznimi, kako dolgo se bova uvajale... V glavnem, bed in strah na celi črti.

To pa si napisala točno tak, kot bi sebe brala user posted image T. še sicer ni dobla vrtca, pa me vseeno že zdaj mučijo enake skrbi. user posted image Saj vem, vsi, ki imajo otročke že v vrtcu, mi rečejo, kaj da se sekiram, da se vsi privadijo in se bo tudi T. Pa saj vem, da se bo, samo ko se gre dejansko za tvojega otroka, je vse drugače.. Čisto te razumem.. Skratka, želim vama, da se hitro privadita na vrtec in topel sprejem, pa seveda čimmanj bolezni in čimveč prijateljčkov user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala rina22 za razumevanje in lepe želje user posted image Bomo že nekak, tak ko pa vsi ostali otroci in starši, ki so to že dali skozi.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
2.2.2011 20:20:42   
majakla

to pa maš prav- ko že mislimo da bomo končno spali in ne bo siten ker so ga matrali eni zobki, so že na pohodu novi.... to gre verižno... najbolj bomo srečni ko bodo vsi zunaj user posted image

... takrat pa verjetno novim težavam naproti. user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
2.2.2011 20:23:48   
Lenči_

Nočko.

Nočko Ly.

--------------
Čeeeeeeer

Eno vprašanje, kaj štirkice običajno prej ven prilezejo kot trojkice?! Ker zaj je naši M. šlo po vrstnem redu, najprej 1, pol 2...

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
2.2.2011 20:26:47   
majakla
Lenči: ko boš čez 4 mesece o tem razmišljala,
boš tam ko sem jaz zdaj. user posted image  user posted image   user posted image

Veš kak je bilo meni težko - ne vprašaj,
ampak ko vidiš, da gre že po par dnevih
z veseljem not, včasih me še pogleda ne
... veš da jim je tam lepo. Pa ni lepšega,
ko pridem po njega, me objema kot da
se 100 let nisva vidla.

Enkice, dvojkice, štirkice - ampak ni nujno.

< Sporočilo je popravil majakla -- 2.2.2011 20:28:19 >

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
2.2.2011 20:29:19   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Nočko.

Nočko Ly.

--------------
Čeeeeeeer

Eno vprašanje, kaj štirkice običajno prej ven prilezejo kot trojkice?! Ker zaj je naši M. šlo po vrstnem redu, najprej 1, pol 2...

JA!

najprej 1 pol 2 pol 4 pol 3. (jaz sem tud tumasto gledala-sem mislila da je naš mali posebnež- pa je tak prav baje)

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
2.2.2011 20:31:58   
elevitka
Lenči...glede vrtca ti jaz ne bom pametovala... mi smo meli muke isusove, pa se revež niti navadit ni mogel ker je po 3 dneh vedno zbolel in potem bil doma 3 tedne... itak da se je vmes spet odvadil.... nas drugo leto čaka jovo na novo....

če so vsi dali to skozi... bota tud vedve... pa mi tudi (z tem se pač jaz tolažim) user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
2.2.2011 20:38:13   
majakla
... ampak ko so večji oz. starejši bolj razumejo,
da bodo se tam igrali ... in da pridemo spet po
njih in ...  - po moje.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
2.2.2011 20:43:25   
majakla
Sem že včeraj hotla napisat:

Tasa kera te je tak razp..., da se tu
več nič ne javiš? Veš, prav manjkaš.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
2.2.2011 20:47:48   
Lenči_
Hmja... M. običajno nima problema s srečevanjem novih ljudi in se mi zdi, da je kr družabna. Upam, da bo te zalaufalo s čim manjšimi težavami. Teh bolezni se pa jaz tud bojim, da bo tak kot si napisala Elevitka user posted image
Za zobke pa bomo te vidli kaj bo prej. Trenutno ji fali še ena dvojka pol pa te štirke lahko pričakujemo, da vem ki gledat. Ker jaz bi trojkice iskala, pa jih ne bi bilo od nikoderuser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
2.2.2011 21:58:42   
botrca
Lenči glede vrtca: želim, da se čim prej navadita obe...ona na novo okolje, družbo, navade in prijatelje...ti pa na to, da boš pač malo več sama....edino kar bo oz. je nekako težko se izognit so bolezni...ostalo pa pride in gre samo po sebi. Če imaš dobre vzgojiteljice in če ti ne kompliciraš za vsako stvar potem bo vsem lažje.

Da ti bo pa lažje: ko sem jaz začela Jana uvajat...sem ga oddala...pa se šla domov jokat, da me ni videl ker če ne ne vem kaj bi bilo....user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
2.2.2011 22:00:48   
botrca
Pogledala gospodinje...zdaj pa akcija user posted image ...moj je že pod tušem...jaz pa pičim za njim...otrok spi...user posted image user posted image user posted image .

Za danes toliko od mene....lepo spite in radi se imejteuser posted image ...nočko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
2.2.2011 22:08:47   
sami0804

Dober večer!

Dajte no,ne tolko pisat,vam komaj sledim....user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
2.2.2011 22:09:43   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Pogledala gospodinje...zdaj pa akcija user posted image ...moj je že pod tušem...jaz pa pičim za njim...otrok spi...user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
2.2.2011 22:14:36   
marta82
Bom kar v kompletu:

slavljenci vse naj, naj...
bolančki pikapoke.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?