|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 18. del
2.2.2011 12:58:09   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Bežim...gremo se k P pokazat...se tiipkamo kasnejeuser posted image

user posted image  srečno ... user posted image
Podpis!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
2.2.2011 12:59:50   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: koala

majkla čestitke Niku za 16 mesecev.

matcar čestitke Sašu za 22 mesecev.

Jaz sem pa pred tremi leti v takem času glih šla v porodno.... Jap moj sonček bo danes pihal tri svečke.
Vse naj naj srček.
Iiiii,vse najboljše A.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
2.2.2011 13:00:30   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko
Mi smo boljše...gremo pol na šetnjo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
2.2.2011 13:05:29   
botrca
Kaj kuhate? Ej, meni tak ni za nič...pa moram kuhat, ker je moj doma, pa pol na tečaj...joj kdaj bo konec zime...user posted image .

Jaz bom za danes naredila mesni sir in krompirjevo solatouser posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
2.2.2011 13:08:19   
botrca
Grem še malo počivat, ker me križ ful boli user posted image ...pa skuhat do konca pol pa via mesto...se tipkamouser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
2.2.2011 13:08:45   
botrca
Sami0804 poročaj kak je bilo pri P user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
2.2.2011 13:11:09   
koala
Mi bomo danes imeli karbonara sendviče in kisle kumarice,.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
2.2.2011 13:19:19   
majakla

In kako si pa ti?

Gre - čakam na lepše vreme, ampak več kot 20 stopinj pa spet ne. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
2.2.2011 13:24:01   
matcar

Kaj kuhate? Ej, meni tak ni za nič...pa moram kuhat, ker je moj doma, pa pol na tečaj...joj kdaj bo konec zime...user posted image .

Jaz bom za danes naredila mesni sir in krompirjevo solatouser posted image .

To sem jaz imela za kosilo!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
2.2.2011 13:25:09   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

In kako si pa ti?

Gre - čakam na lepše vreme, ampak več kot 20 stopinj pa spet ne. user posted image
Grrr! To je mrzlo,mora kurit.user posted image Za mene,no!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
2.2.2011 13:25:49   
matcar
Jaz pa grem kauč peglat,pol pa po otroke.
See jaa!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
2.2.2011 14:04:45   
rina22
koala, tudi z moje strani vse najboljše A. za 3. rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

botrca in matcar, hvala user posted image ja, matcar, upam, da bom res, da se počasi rešim vsega tega.. čeprav vem, da me čaka še veliiiiko dela in časa za knjigami user posted image ampak je fajn, če mam le čas..

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
2.2.2011 14:31:13   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Jaz sem pa pred tremi leti v takem času glih šla v porodno.... Jap moj sonček bo danes pihal tri svečke.
Vse naj naj srček.

vse najboljše za 3 svečke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
2.2.2011 14:34:42   
Lenči_
Dan!

Da se malo javim, po nekaj dnevni odsotnosti user posted image . Virus srečkanja in driskanja smo kar hitro preboleli. V pon smo bili že vsi boljše, edino malo bolj mlahavi in zdelani kot običajno. Te dni sem delala za službo, drugo pa nič pametno. Malo net, pa gospodinjska, običajna opravila. Jutri greva z M. prvič v vrtec. Stiska me v prsih, strah me je, kako ji bo, kako bodo vzgojiteljice delale z njo, kako jo bodo sprejele, kako bo z boleznimi, kako dolgo se bova uvajale... V glavnem, bed in strah na celi črti. Med drugim mi še služba diha za ovratnik, zato moram M. čim prej uvest, da bom lahko šla v službo.

user posted image user posted image user posted image za vse uboge bolančke!

pa še Koala user posted image za A. !

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
2.2.2011 15:01:42   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Da se malo javim, po nekaj dnevni odsotnosti user posted image . Virus srečkanja in driskanja smo kar hitro preboleli. V pon smo bili že vsi boljše, edino malo bolj mlahavi in zdelani kot običajno.

Super, da ste se hitro rešli bolezni user posted image user posted image

Jutri greva z M. prvič v vrtec. Stiska me v prsih, strah me je, kako ji bo, kako bodo vzgojiteljice delale z njo, kako jo bodo sprejele, kako bo z boleznimi, kako dolgo se bova uvajale... V glavnem, bed in strah na celi črti.

To pa si napisala točno tak, kot bi sebe brala user posted image T. še sicer ni dobla vrtca, pa me vseeno že zdaj mučijo enake skrbi. user posted image Saj vem, vsi, ki imajo otročke že v vrtcu, mi rečejo, kaj da se sekiram, da se vsi privadijo in se bo tudi T. Pa saj vem, da se bo, samo ko se gre dejansko za tvojega otroka, je vse drugače.. Čisto te razumem.. Skratka, želim vama, da se hitro privadita na vrtec in topel sprejem, pa seveda čimmanj bolezni in čimveč prijateljčkov user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rina22 -- 2.2.2011 15:02:11 >

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
2.2.2011 15:36:51   
sami0804

A. VSE NAJBOLJŠE ZA 3.SVEČKE!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
2.2.2011 15:43:14   
sami0804

Stanje pri nas:
Mitja ima virozo,mu že itak gre na bolje,bo pa še do srede domauser posted image ,
Sara pa...nisem več dovolj pametna...najprej nas je hotela odpravit s Flixotidom, pa sem ji rekla,da ta sprej pomaga ravno trenutno-ko zaključima kuro,po shemi-čez dva ali tri dni spet začne kašljatuser posted image ...
No,mi je potem dala en drugi sprej in antibiotik širokega spektrauser posted image -ma saj ne vem,kaj sem v bistvu sploh pričakovala...upam na najboljše....

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
2.2.2011 16:01:20   
rina22

Stanje pri nas:
Mitja ima virozo,mu že itak gre na bolje,bo pa še do srede domauser posted image ,
Sara pa...nisem več dovolj pametna...najprej nas je hotela odpravit s Flixotidom, pa sem ji rekla,da ta sprej pomaga ravno trenutno-ko zaključima kuro,po shemi-čez dva ali tri dni spet začne kašljatuser posted image ...
No,mi je potem dala en drugi sprej in antibiotik širokega spektrauser posted image -ma saj ne vem,kaj sem v bistvu sploh pričakovala...upam na najboljše....

user posted image user posted image user posted image za Mitja in veliiiiiiiko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Saro, da bo kmalu zdrava in da bo sprej in antibiotik pomagal.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
2.2.2011 16:35:32   
ly117
Dan!

Evo mene. Se me še kdo spomni? user posted image
Kak ste kaj?
Na tekočem nisem tak da ne vem o čem teče beseda in o čem je tekla.
Kaj kafetkale ste že? No če še niste in boste popoldan me prosim obvestite po SMS-u.
Zdaj pa grem brat.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
2.2.2011 16:37:01   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Stanje pri nas:

user posted image user posted image user posted image za Mitja in veliiiiiiiko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Saro, da bo kmalu zdrava in da bo sprej in antibiotik pomagal.

Podpis.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
2.2.2011 16:40:49   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Stanje pri nas:

Podpis.
Pa še en!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
2.2.2011 16:41:27   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Stanje pri nas:

Podpis.
Pa še en!

In še moj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
2.2.2011 16:51:34   
sami0804

Hvala lepa vsem user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
2.2.2011 16:54:23   
sami0804
Evo mene. Se me še kdo spomni? user posted image

Itak....samo omenja te nobena...smo v nekem čudnem obdobju lenobe....jaz imam izgovor-tu pri nas je že par dni tako vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
2.2.2011 17:07:50   
majakla

Dan!

Evo mene. Se me še kdo spomni? user posted image   Hmmm... ne. user posted image
Kak ste kaj?  Gre. Pa ti?
Na tekočem nisem tak da ne vem o čem teče beseda in o čem je tekla.  Ponavadi hrana.
Kaj kafetkale ste že? No če še niste in boste popoldan me prosim obvestite po SMS-u.  Nimam.
Zdaj pa grem brat.  Še nisi?

Jaaaa ... samo jaz nič ne bom rekla, da mi ne bo spet kaj vmes prišlo. 

< Sporočilo je popravil majakla -- 2.2.2011 17:09:24 >

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?