|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
1.2.2011 20:30:03   
Onasiss
Berem vas sam se mi ne dakomentirat, ker včasih nimam kaj, ko pa se spravim se najde kako delo....

Mi smo zdravi, Onasis je zamenjal šiht in bo delu od sedaj dopoldne kar me zelo veseli, pri nas vse po ustaljenem urniku....

Princ je pridn, uboga, nagaja Eviti, ki je pravi Tyson... Začela je noositi kiklce in čopke... hvala bogu....  je končno postala podobna punčki....user posted image .. v vrtcu neizmerno uživa, govori ko navit, rada se vozi s skirojem, počasi bo prešla na kolo... a najraje dela kake prevale in se vrti. Zelo rada poje in posluša pravljice. Zna povedati in pokazati koliko je stara najbolj pa mi jehecna ko reče da si bo na glavo dala PAKO user posted image

v petek nastopim z dopustom in gremo na Roglo smučat....

Rojstni dan bomo praznovali med ožjimi družinskimi člani... kupili ji bomo mini kuhinjo, ker je blazno navdušena nad kuhanjem....

za enkrat je to vse...  se še kaj tipkamo...

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
1.2.2011 20:32:17   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

punce nujno!

rabim/iščem oblekco za 2 leti staro babo user posted image in pol leta staro dečvo. Lahko je brez rokavov, s kratkimi rokavi, dolgi rokav.

Barva pa ali bela ali oranžna ali vijolčna. Lahko kombinacija vseh treh, lahko kombinacija dveh, nema veze. Lahko je bela pa kaj narisan v vijolični barvi gor itd...

Kje bi to dobila, nikjer ne dobim nič.user posted image

plis help user posted image

Imam eno oblekco ravno tako, samo ni oranžna in ima neke kao volančke... ti jo slikam in ti pošljem slikico samo mi na zs napiši tel cifro....

So what....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
1.2.2011 20:33:57   
Onasiss
Čebel@... ni kaj ni časa.... tudi Tvne gledam, raje zvečer berem knjigo,  ki so postale že vsakodnevna posteljna rutina... najprej beremo pravljice potem pa še nekaj za mojo dušo.... Pa vmes še kaj za faks... Sicer pa ste tudi ve med pogrešanimi....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
1.2.2011 20:37:29   
Onasiss
Čebela... k si nekaj Baby bjorna omenjala... čmrli je pri babici Božiček prinesu Samota... ene 60 cm velik fantek, ki ima llase in je fulll navdušena nad njim, sploh ker mu lahko obleče svoje pleničke in tiste cunje, ki jih je nosila pri 3 mesecih, sicer pa z njim pleše, spi, mu daje za jest... skratka je nad njim fulll navdušena...user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
1.2.2011 20:39:00   
Onasiss
No zdej sem se pa malo razpisala... aja da se še pohvalim... imam fulll super lepo novo frizurouser posted image .user posted image ... TAKO DA HVALA MOJI FRIZERKIuser posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
1.2.2011 20:48:33   
Čebel@
we are soryuser posted image user posted image user posted image

onasis.....user posted image user posted image user posted image  za odih na Rogli-fajn se imejte....kakšna slikica princa,princeske in tvoje frizure?user posted image .....pri nas pa obvezno duda(ne prenese da kdo joka),flaška in plenička...sicer bo že tretji user posted image ,ampak upam,da bo paliluser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
1.2.2011 20:57:49   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 21:03:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4508
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 21:04:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4509
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 21:06:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4510
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 21:07:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4511
1.2.2011 21:55:35   
sjmm
čer!

kr še tle visim...k je v bajti končno mir...paše tišina d kr ušesa bolijouser posted image user posted image

onassis ZELO LEPO D SI SE NA NAS SPOMNILA!!!! PA SUPER D STE VSI TKO FAJN!!!user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4512
1.2.2011 21:56:03   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

pečem lososa, tastar jadra po Celovški proti domu

O, MAMA...TI SI PA ZGODNJA Z VEČERJO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4513
1.2.2011 21:56:39   
SURF
Čer...
Onasis-lepo te je bratiuser posted image ...

Kolumbo-ahm..torej te je samouser posted image matrala še preden se je prikazala...mene tudi boli križ pred tem...no samo js jo že pričakujem in jo imam že kar lep časuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4514
1.2.2011 22:00:48   
SURF
....sem brala,da Nodi pri nekaterih zakon...morm povedat tole....sem rekla tamali ,da je škratek moj,ona pa meni: nnneeeeeeeee,Din,Donuser posted image ...

Drugače pa...že vsi v postelji......mene še čaka kuhinja nekaj malega in pa tuš........

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
1.2.2011 22:12:56   
SURF
Katjuša čestitke za pogodbo,zdej pa proslavit.....Bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
1.2.2011 22:15:13   
SURF
Evo pa sem skoraj na tekočemuser posted image

CLAUD-vidim te......če slučjno preskočiš moj post,te bom še enkrat vprašala kje ste kupili posteljo za Lariso,ali je baldahin drugače tudi zraven?'

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
1.2.2011 22:22:07   
claud
Surf...hvala za pohvale za sobico user posted image ..........sj za risanje po njeni sobi sm porabla vec casa kot za opremljanje celega stanovanjauser posted image .... posteljo smo pa kupili v leclercu....ampak ni baldahincek....nasa opica se tam gor obesa pa guncauser posted image ...pol vrze gor kaksno deko in ima sotor.....user posted image
super jeuser posted image

onasis...jah...ni kej...sam da si zadovoljnauser posted image if u're happy, i'm happyuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
1.2.2011 22:33:00   
Ploha
onasiss: ZS user posted image

čebela: kje boš pogledala?

hvala obema user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 22:41:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4520
2.2.2011 0:16:18   
Ploha
kolumbo: no će slučajn vidš kej bi bla zlo vesela. Nism še nikjer točn pregledvala...sam kamr sm pršla buta vn florestenčno roza al pa modra,...

ne še nič za nohte...ta teden se bom vse probala zment, dej a mi daš prosm še 1x link na ZS, da ne pozabm user posted image

niti še čevlov nimam user posted image ...skoraj nč še nimam zrihtan...nimam modrca, s tem da sm ugotovila, da imam manše zize kot prej user posted image skeri user posted image user posted image nimam štrumpantlov, podvezice, še za torto ne vem a bo a ne bo...prstanov ni ni, mogoče jutr. Še vseh nisva uspela povabt....

u glavnm vse je pestro, napeto ko struna, zdej vem zakaj hodjo na medene takoj po poroki...KER JE RES POTREBNA user posted image user posted image DA SE ČLOVK SPOČIJE user posted image user posted image

sem pa mal zabluzila z unimi duploti (družinska hiša) je bla dobava 1 teden, pol sm pa v BC kranj letela, če jih imajo (včeri je blo to) itak da ne..sem jo prav milo prosila, če lahko kam praša kje imajo, da ne letam k zmešana kura....in so bli še eni v kamniku, juhej...sem sam v kamnik letela in zdej čakajo na slavnostno podelitev user posted image user posted image pol se bom pa loh špilala user posted image

aja pa itak RD odpade, ker so vsi okoli nas bolni in virusov pa res ne rabm zdejle user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4521
2.2.2011 6:51:02   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
2.2.2011 6:59:00   
Urša08
jutro

Jaz sem pri moji kavici in rr user posted image , user posted image user posted image user posted image še spijo, user posted image odhaja v službo. Sem bila včerej tako sesuta da tud do računalnika nisem prilezla.

Sjmm si me pa dobla user posted image user posted image user posted image jaz mislim da bomo tok časa, ti lahko še sms pošljem ko pridemo z Evo s pregleda.

Kolumbo a ti si tud že teto dobla, uf jaz mam tud tako srečo sem jo dobla že dva meseca po porodu tko da sedaj v teh dneh jo spet čakamuser posted image pa tok fleto je blo bit brez.

Onasiss lepo te je brat user posted image user posted image user posted image user posted image Uživajte na rogliuser posted image

Claud
lepo gnezdece imate user posted image user posted image user posted image A si za Lariso dobila vrtec?

Katjuša super za pogodbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Florjana

Ajvy kako ste?

Tamika kako je Tristan?

Ploha vidim da si čist bizi user posted image user posted image user posted image kdaj pa je srečni datum?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
2.2.2011 7:05:14   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Petrušk lepa je bila Eva za krst user posted image user posted image user posted image  

ti posodim oblekco??

Men se zdi oblekca ful velika, mi bomo predvidoma imeli krst konec maja kar pomeni da bo Eva takrat nosila 68 al pa 74. Kdaj ste meli krst?

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
2.2.2011 7:10:02   
Urša08
čebela upam, da si mela super nočko user posted image

Petrušk upam da se Eva pozdravi, je zoprno tole nihanje. Sicer smo pa že februarja tko da še malo pa bomo na konjuuser posted image

Pri nas še vedno tišina -kok to pašeuser posted image user posted image user posted image . Je bila pa Eva pridkana in je spala od 21 - 5, ko je pojedla in sedaj še spi. Naj bi pa danes na pregled prinela vzorček blata pa ga nimam ker mi od ponedeljka že ni kakalauser posted image

Vidim da vse še spite user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?