Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 20:30:03
|
|
|
|
Onasiss
|
Berem vas sam se mi ne dakomentirat, ker včasih nimam kaj, ko pa se spravim se najde kako delo.... Mi smo zdravi, Onasis je zamenjal šiht in bo delu od sedaj dopoldne kar me zelo veseli, pri nas vse po ustaljenem urniku.... Princ je pridn, uboga, nagaja Eviti, ki je pravi Tyson... Začela je noositi kiklce in čopke... hvala bogu.... je končno postala podobna punčki.... .. v vrtcu neizmerno uživa, govori ko navit, rada se vozi s skirojem, počasi bo prešla na kolo... a najraje dela kake prevale in se vrti. Zelo rada poje in posluša pravljice. Zna povedati in pokazati koliko je stara najbolj pa mi jehecna ko reče da si bo na glavo dala PAKO v petek nastopim z dopustom in gremo na Roglo smučat.... Rojstni dan bomo praznovali med ožjimi družinskimi člani... kupili ji bomo mini kuhinjo, ker je blazno navdušena nad kuhanjem.... za enkrat je to vse... se še kaj tipkamo...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 20:32:17
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha punce nujno! rabim/iščem oblekco za 2 leti staro babo in pol leta staro dečvo. Lahko je brez rokavov, s kratkimi rokavi, dolgi rokav. Barva pa ali bela ali oranžna ali vijolčna. Lahko kombinacija vseh treh, lahko kombinacija dveh, nema veze. Lahko je bela pa kaj narisan v vijolični barvi gor itd... Kje bi to dobila, nikjer ne dobim nič. plis help Imam eno oblekco ravno tako, samo ni oranžna in ima neke kao volančke... ti jo slikam in ti pošljem slikico samo mi na zs napiši tel cifro....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 20:33:57
|
|
|
|
Onasiss
|
Čebel@... ni kaj ni časa.... tudi Tvne gledam, raje zvečer berem knjigo, ki so postale že vsakodnevna posteljna rutina... najprej beremo pravljice potem pa še nekaj za mojo dušo.... Pa vmes še kaj za faks... Sicer pa ste tudi ve med pogrešanimi....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 20:37:29
|
|
|
|
Onasiss
|
Čebela... k si nekaj Baby bjorna omenjala... čmrli je pri babici Božiček prinesu Samota... ene 60 cm velik fantek, ki ima llase in je fulll navdušena nad njim, sploh ker mu lahko obleče svoje pleničke in tiste cunje, ki jih je nosila pri 3 mesecih, sicer pa z njim pleše, spi, mu daje za jest... skratka je nad njim fulll navdušena...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 20:39:00
|
|
|
|
Onasiss
|
No zdej sem se pa malo razpisala... aja da se še pohvalim... imam fulll super lepo novo frizuro . ... TAKO DA HVALA MOJI FRIZERKI
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 20:48:33
|
|
|
|
Čebel@
|
we are sory onasis..... za odih na Rogli-fajn se imejte....kakšna slikica princa,princeske in tvoje frizure? .....pri nas pa obvezno duda(ne prenese da kdo joka),flaška in plenička...sicer bo že tretji ,ampak upam,da bo palil
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 20:57:49
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2011 21:03:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2011 21:04:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2011 21:06:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2011 21:07:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 21:55:35
|
|
|
|
sjmm
|
čer! kr še tle visim...k je v bajti končno mir...paše tišina d kr ušesa bolijo onassis ZELO LEPO D SI SE NA NAS SPOMNILA!!!! PA SUPER D STE VSI TKO FAJN!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 21:56:03
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo pečem lososa, tastar jadra po Celovški proti domu O, MAMA...TI SI PA ZGODNJA Z VEČERJO!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 21:56:39
|
|
|
|
SURF
|
Čer... Onasis-lepo te je brati ... Kolumbo-ahm..torej te je samo matrala še preden se je prikazala...mene tudi boli križ pred tem...no samo js jo že pričakujem in jo imam že kar lep čas
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 22:00:48
|
|
|
|
SURF
|
....sem brala,da Nodi pri nekaterih zakon...morm povedat tole....sem rekla tamali ,da je škratek moj,ona pa meni: nnneeeeeeeee,Din,Don ... Drugače pa...že vsi v postelji......mene še čaka kuhinja nekaj malega in pa tuš........
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 22:12:56
|
|
|
|
SURF
|
Katjuša čestitke za pogodbo,zdej pa proslavit.....Bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 22:15:13
|
|
|
|
SURF
|
Evo pa sem skoraj na tekočem CLAUD-vidim te......če slučjno preskočiš moj post,te bom še enkrat vprašala kje ste kupili posteljo za Lariso,ali je baldahin drugače tudi zraven?'
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 22:22:07
|
|
|
|
claud
|
Surf...hvala za pohvale za sobico ..........sj za risanje po njeni sobi sm porabla vec casa kot za opremljanje celega stanovanja .... posteljo smo pa kupili v leclercu....ampak ni baldahincek....nasa opica se tam gor obesa pa gunca ...pol vrze gor kaksno deko in ima sotor..... super je onasis...jah...ni kej...sam da si zadovoljna if u're happy, i'm happy
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 22:33:00
|
|
|
|
Ploha
|
onasiss: ZS čebela: kje boš pogledala? hvala obema
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2011 22:41:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 0:16:18
|
|
|
|
Ploha
|
kolumbo: no će slučajn vidš kej bi bla zlo vesela. Nism še nikjer točn pregledvala...sam kamr sm pršla buta vn florestenčno roza al pa modra,... ne še nič za nohte...ta teden se bom vse probala zment, dej a mi daš prosm še 1x link na ZS, da ne pozabm niti še čevlov nimam ...skoraj nč še nimam zrihtan...nimam modrca, s tem da sm ugotovila, da imam manše zize kot prej skeri nimam štrumpantlov, podvezice, še za torto ne vem a bo a ne bo...prstanov ni ni, mogoče jutr. Še vseh nisva uspela povabt.... u glavnm vse je pestro, napeto ko struna, zdej vem zakaj hodjo na medene takoj po poroki...KER JE RES POTREBNA DA SE ČLOVK SPOČIJE sem pa mal zabluzila z unimi duploti (družinska hiša) je bla dobava 1 teden, pol sm pa v BC kranj letela, če jih imajo (včeri je blo to) itak da ne..sem jo prav milo prosila, če lahko kam praša kje imajo, da ne letam k zmešana kura....in so bli še eni v kamniku, juhej...sem sam v kamnik letela in zdej čakajo na slavnostno podelitev pol se bom pa loh špilala aja pa itak RD odpade, ker so vsi okoli nas bolni in virusov pa res ne rabm zdejle
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 6:51:02
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 6:59:00
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Jaz sem pri moji kavici in rr , še spijo, odhaja v službo. Sem bila včerej tako sesuta da tud do računalnika nisem prilezla. Sjmm si me pa dobla jaz mislim da bomo tok časa, ti lahko še sms pošljem ko pridemo z Evo s pregleda. Kolumbo a ti si tud že teto dobla, uf jaz mam tud tako srečo sem jo dobla že dva meseca po porodu tko da sedaj v teh dneh jo spet čakam pa tok fleto je blo bit brez. Onasiss lepo te je brat Uživajte na rogli Claud lepo gnezdece imate A si za Lariso dobila vrtec? Katjuša super za pogodbo za Florjana Ajvy kako ste? Tamika kako je Tristan? Ploha vidim da si čist bizi kdaj pa je srečni datum?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 7:05:14
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk lepa je bila Eva za krst ti posodim oblekco?? Men se zdi oblekca ful velika, mi bomo predvidoma imeli krst konec maja kar pomeni da bo Eva takrat nosila 68 al pa 74. Kdaj ste meli krst?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.2.2011 7:10:02
|
|
|
|
Urša08
|
čebela upam, da si mela super nočko Petrušk upam da se Eva pozdravi, je zoprno tole nihanje. Sicer smo pa že februarja tko da še malo pa bomo na konju Pri nas še vedno tišina -kok to paše . Je bila pa Eva pridkana in je spala od 21 - 5, ko je pojedla in sedaj še spi. Naj bi pa danes na pregled prinela vzorček blata pa ga nimam ker mi od ponedeljka že ni kakala Vidim da vse še spite
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?