|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
1.2.2011 13:35:03   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Meta, moj je star 17 mesecev, in kr zahteven !

Aha, ma se mi zdi, da je po 2. letu lažje, ko jim že lahko kaj dopoveš. Meni je mali celo v pomoč. Gre po dedija, da pride jest, pospravi pribor v predal, psa nahrani ... take male stvari, ki mi pa zdaj ogromno pomenijo.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
1.2.2011 13:35:14   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Samo jaz poznam osebno dva primera, ki so čakale 14 dni eni se je zelo slabo končalo, pri drugi pa komaj rešli tamalo. Tko, da jaz se nebi upala, toliko čakat.

Pa kje ti najdeš vse te primere? To sploh ne smeš poslušat, ker pol kar kličeš nesrečo nase. Happy thoughts, happy thoughts ...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
1.2.2011 13:36:19   
little*miss
hayabusa..sem videla da se na FB nekaj za JUSTOVO kozmetiko pogovarjaš. Še lahko za mene vzameš kremo materina dušica? Bi jo rada sprobala, če jo že vsi tako hvalijo user posted image

glede porodnega načrta pa jaz mislim, da se je najboljše prilagajat. Babice itak najboljše vedo, pa verjetno nebojo delale kaj takega, da bi zanalašč ogrozile otroka. Meni je bilo v prvo vse ok, tamalo sem takoj dobila na trebuh, ati je lahko bil ves čas zraven, on je prerezal popkovino, ko so jo zrihtali pa sem jo takoj dobila na prsi. Še spomnile so naju da naj slikama, ker sma v tistem čisto pozabila user posted image Čeprav sem rodila ob pol 8 je naslednje tri ure (ko še moraš ostat v porodni sobi) lahko bil z mano, potem pa je ob 11 domov šel, mene pa so odpeljali na oddelek. Res, super porod vse ok, samo upam, da bo zdaj podobno user posted image .

Če pa bi imela kakšne posebne želje pa bi tudi verjetno upoštevali. Ampak jaz sem samo delala kaj so mi naročili pa smo se vsi dobro razumeli user posted image

< Sporočilo je popravil little*miss -- 1.2.2011 13:40:08 >

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
1.2.2011 13:38:04   
meta21
Tako, kalorije so nekje blizu Bineta, normo za rr sem tudi izpolnila zdaj pa res dremat.user posted image

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
1.2.2011 13:40:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Samo jaz poznam osebno dva primera, ki so čakale 14 dni eni se je zelo slabo končalo, pri drugi pa komaj rešli tamalo. Tko, da jaz se nebi upala, toliko čakat.

Pa kje ti najdeš vse te primere? To sploh ne smeš poslušat, ker pol kar kličeš nesrečo nase. Happy thoughts, happy thoughts ...user posted image

Sošolka me je opozorila, da ne bo tko kot pri njej. Pa soseda, pol pa kr mal cvikneš. Sicer, če te kontrolirajo, ni panike. Kriza je, če te ne in ti nepregledujejo vode. Ne sej, se ne obremenjujem, s tem, samo sem pa ugotovila, da čist vsaki drugače rečejo, če si čez rok. Ene takoj pošljejo na preglede v P, druge pa ma še G teden dni pri sebi in nato pošlje naprej. Očitno odvisno od G.

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 2555
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 13:42:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2556
1.2.2011 13:43:31   
Anonimen
Jaz tudi mislim, da babice ne morejo nič slabega naresti nam in bebici. Sicer so stvari, ki bi si jih želela, da bi bile, vendar, potem ko razmipljam, pomoje vse tko boli, da niti na misel ti ne pride kaka mirna glasna, da bi se pomirjala.
Me pa najbolj pomiri ravno to. Meni bo dovolj, če ne bo kaka babca, ki se bo drla name user posted image zaradi tečnobe njene, drugo je, če je ne bom slišala :D

Sicer sem se odločila, da bom, če bo naravni EA, ultivo sem malo scagala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2557
1.2.2011 13:44:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Jaz sem imela na PDP prvi CTG v P, potem pa na vsake 2 dni, enkrat sem naletela na mojega G in sem malo pojamrala, da ne čutim več dobro user posted image itd. in so me sprejeli v P ter nato sprožili porod.

A to si v Kr ali Po?

Wiiii mi mamo pa končno sonček....

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 1.2.2011 13:49:21 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2558
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 13:48:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2559
1.2.2011 13:50:56   
suzy29
Evo mene.........novičke iz pregleda.........
Uro za na CTG sem imela ob 9.15h, na vrsto pa sem prišla komaj ob 10.20huser posted image . Grozaaaaa!!!!!!!! Naj povem, da je tudi meni sestra delala CTG kar 2x user posted image . Prvič ni bil o.k., ker je imel umesne prekinitve, drugič pa je končno bil vredu. O popadkih ni ne duha, ne sluha, mali je bil medtem zelo živahen,....G. mi je pa izmerila tudi MV in ker je še vedno dovolj dolg, zaenkrat še nič kaj ne kaže ,da bi naš korenjak vkratkem privekal na svet user posted image . Sem pa imela, danes zadnji obisk pri njej. Zdej morem it v soboto na CTG v CE P. Seveda, če se kaj pred tem ne spremeni user posted image .
Na žalost se vam nisem mogla prej oglasiti, ker sem bila ob povratku dam tako zellooo lačna, da sem se morala najprej malo okrepčat user posted image  user posted image . Evo zdaj sem pa tu sita in nisem tečna user posted image

Urša, dobrodošla! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mija24)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
1.2.2011 13:51:25   
suzy29

IZVIRNO SPOROČILO: mija24

Meta- lahko se nekje na sredini dobimo glede poroda, ti greš malo čez rok, jst pa mal prej, kaj praviš?...rečmo tam okol 7.2 user posted image

Poglej kako zadovoljega smajlija sem nalimala en post višje pri tem datumu. user posted image  Ja, jaz srčno upam, da bo prej!

Men je G. danes rekla, da bom rodila v roku enega tedna, če ne prej. Pa da vidmo, če bomo skup?user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
1.2.2011 13:51:51   
suzy29

Ma joj, poglejte moj ticker ... Mu bom že dala ... comfortable ...user posted image

Hi,hi............sej pravim, današnja mladina............. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
1.2.2011 13:52:16   
suzy29

Jajčevec praviš, ha? Hm ... Ideja za kosilo?user posted image

Na kakšen način bi ga pa prištimala?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
1.2.2011 13:52:23   
DIANE
Dan,
evo pa sem si mal skuhala kosila zelenjavno župco. Pozneje grem na izpit mogoče pa le rata.
Jaz imam pa v četrtek CTG prvi upam da bo tako kot pri vas vse kul.
A se vam tut zdi da vas tamali vsake tok časa pokrepi v spodnjem delu?

Neposredna povezava do sporočila: 2564
1.2.2011 13:54:16   
DIANE
Ena je tole napisala:
Baje obstaja recept "jajčevec z baziliko in origanom" - baje greš rodit v 48 urah.

IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
1.2.2011 14:04:42   
suzy29

IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

Danes, ko je uradno začetek našega meseca pa nobena nebo šla rodit user posted image

Zanalašč ne!user posted image  Sploh pa sej razen mene in suzy sploh nobena ne sme ituser posted image user posted image user posted image

Točno tako user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
1.2.2011 14:05:02   
suzy29

Potem nisi dobro Lovrota pregovorila ;) Na žogico pa skakljat, je men sestrična v smehu enkrat rekla, če ne bo hotel moj ven ;D Povej mi, se je sedaj kaj bolj umiril?
Kako je stem, če si čez rok?

Miren je že kakšne 14 dni samo vsake par dni se mu malo odpelje in panično udriha po mojih notranjih organih. Po mojem res izhoda ne najdeuser posted image . Preglede mam zdaj na 2 dni, včeraj, jutri ... do 7 dni čez rok pol pa mislim, da v porodnišnici

Ja kontrole so na 2 dni. Jaz pa imam že naslednega v P.........

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
1.2.2011 14:05:20   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Joj, punce, jaz vas ne morem več sledit. Z branjem sem končala na 76 strani, zdaj pa samo še pogledam seznam, če je katera nova rodila.

Mi smo ok. Malce se še lovimo s hranjenjem. Oba dojim in dodajam. najprej na eni podojim enega, ta čas mož pripravi mleko, potem zamenjava in na drugi podojim drugega in mož nato nafutra še drugega. Potem še previjeva vsak svojega. A smo dobro organizirani?user posted image user posted image user posted image

Prva liga ste user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
1.2.2011 14:08:26   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

Ena je tole napisala:
Baje obstaja recept "jajčevec z baziliko in origanom" - baje greš rodit v 48 urah.

A ga veš?

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
1.2.2011 14:08:39   
Anonimen
No lepo, da so še kje odgovorni ;)

Neposredna povezava do sporočila: 2570
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 14:11:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2571
1.2.2011 14:16:50   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

Ena je tole napisala:

To sem jaz tudi slišala na tvju, češ da tega ne smemo, da lahko sproži. Samo nevrjamem jaz v te reči. Tako, kot slamnik spodbuja predčasni porod celo splav, kot zgoraj omenjene dišavnice user posted image Če si pomoje zaprt si zaprt spodaj, ni kaj, pač so naši malčki, sedaj bolj počasni user posted image Zakaj bi se mudilo user posted image

(odgovor članu DIANE)
  Neposredna povezava do sporočila: 2572
1.2.2011 14:57:29   
aktak

IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

Ker sem že včeraj kracala da sem po P strašila, evo danes jovo na novo. In sicer ker sem včreaj podpisala da grem na lastno odgovornost domov ker so bili CTGji ok, sem tako hitro "zbežala" domov, da sem pozabila vprašat kaj dalje? Sem zjutraj tamalo peljala v vrtec in šla mim grede v P vprašat kaj zdaj. Glede na to da je moj G privatnik sem pričakovala da mi bodo rekli naj se javim pri njem. Ampak, so me babice priklople na CTG. Ta je ok, pride, predstojnik in mi reče, da glede na to da sem podpisala da grem domov, z njimi nimam več nič, naj grem k svojemu G. Po CTGju mi babice niso hotele dat knjižice ker ga mora pogledat še DR. Sedim in čakam, se odprejo vrata me povabijo not in mi trije G na kupu še enkrat povejo da za mene nimajo časa aj grem k svojemu G. Sem jim povedala da mi je bilo že prvič jasno ampak da rabim materinsko. Grem k okencu in rečem sestri naj mi zrihta materinsko, pride nazaj in mi reče da je ne morem dobit, da me bo ena ginekologinja še pregledala. No potem pa nisem več vedela kdo je tu nor. Pride G-ja se mi predstavi, ji povem da so me dohtraji od in da moram k svojemu G. Pa je rekla, da naj se ne sekiram, da bova naredili UZ, pogledali pretoke itd. Vse je pregledala, napisala, se je tipi topi, na koncu pa je še rekla da njo ne zanima kaj sem podpisala in če v 12h urah ne bom čutila 10 gibom naj takoj pridem nazaj, jutri pa naj se oglasim pri svojem G.
HALOO? A take dohtarje sploh še delajo???????????????????? Sem marsikaj lepega o njej slišala, sedaj pa tud vidla da je res, kapo dol.
Saj druga sploh ni bil problem kot to da ne veš kje si in kaj moraš naredit pri teh privat sistemih.

Ok zdaj pa moram nekaj it delat, sem včeraj 10 ur ležala in mam dans občutek kot da sem bla 1 teden v bolnici
Bom še kaj čitala, če boste še kaj pisale

Ma kar nekaj. Saj dokler ne doživiš sploh ne moreš verjet. Jaz se moram kar pohvalit da je moja G skoraj taka kot ta tvoja zadnja. Samo slišiš pa take...

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
1.2.2011 15:00:35   
aktak

IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

js poročam z današnjega "pregleda" user posted image

ob 7.30h sm mela uro za CTG, pa se mi je ena iz sosednje ambulante uštulila pred mano, tak da sm tk mogla 20 min čakat, oz. še mal več, ker ji sestra ni "najdla" srčka od user posted image . no, in potem končno pridem js na vrsto in me priklopi ta ista sestra, ter tud mojmu user posted image ne najde srčka, oz. pol je bil zelo slab utrip user posted image me je že to zaskrbelo. no, potem pa pride sestra od moje G in vidi, da sploh ne meri utripa, da so prekinitve. končno nekak naštimama, sestra gre, js 20 min ležim tam pa še skoz sm si mogla držat, da se je srček kj slišal in pol pride "moja" sestra nazaj me odklopit... in kaj ugotovima... da mi je una prva sestra zamenjala tiste sonde user posted image (al kak se jim reče) in mi jih dala glih kontra na trebušček (zato ni blo zaznat utripa, krčenje maternice je blo pa čudno izpisano user posted image )... no, pol mi je to zamenjala in jovo na novo 20 min ležim tam... pol je blo pa vse ok, ni blo treba nč držat, srček se je pa tud fajn slišal!!!

utrip je bil pol normaln, zaznal mi je sicer neke krče, kar js ne morm glih rečt da so popadki, G pa tud ni nč komentirala, da bi se že kj dogajalo... jo je pa zaskrbel izvid od včerajšnjega urina, ker sm mela proteine not, ampak sm ji povedla da nism mela nč kj vode, kr nism mogla lulat (kljub temu da sm se prej nažlampala k pumpa user posted image )...

ponovni CTG mam na PDP, 9.2., pa spet morm it dat vodo (tokrat je zaželjena mal večja količina user posted image ) js pa upam, da ne bo treba, da grem prej rodit user posted image

sm se mogla mal "izkašljat" glede šlamparije sestre user posted image

Tigrica tako medicinsko sestro sem imela jaz na prejšnjem CTGju, sicer sem potem, ko je bilo že vsega konec izvedela, da je kao ful pametna rezultati pa so temu primerni user posted image . Zato pa mi je potem moja G ko je videla CTG naredila celo paniko in še par pregledov in ponovni CTG in ko mi ga je v drugo delala babica je bilo pa vse ok. In potem se čudijo če začnemo delat paniko user posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
1.2.2011 15:03:59   
aktak

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Joj, punce, jaz vas ne morem več sledit. Z branjem sem končala na 76 strani, zdaj pa samo še pogledam seznam, če je katera nova rodila.

Mi smo ok. Malce se še lovimo s hranjenjem. Oba dojim in dodajam. najprej na eni podojim enega, ta čas mož pripravi mleko, potem zamenjava in na drugi podojim drugega in mož nato nafutra še drugega. Potem še previjeva vsak svojega. A smo dobro organizirani?user posted image user posted image user posted image

Super imate to zorganizirano user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?