hel32
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: hel32 jaMeta, tega pa nisem vedela, glede teh blazinic za dojenje, no, zdaj mi jje pa jasno, zakaj sem dobila mastitis, prav zaradi teh , no, bom zdaj bolj pazila Še glede PDP-jev, z sem imela 3UZ-je, in čist na vsakem drugi datum, glede velikosti otroka, od 9.2.pa do 15.2.upam, da se tu nekje rodi, ker če misli it čez rok,se mi zmeša. Sicer, pa punce, tako je začel se je februar, in, zdaj lahko začnete rojevat po vrsti Nekaj vam moram pojamrat, a je katera tudi tako grozno naveličana vsega kot jaz, tako mi gre vse na živce, no, naj povem, da sem za gospodinjstvo čist sama, tako tudi za pospravljanje, in tamlajši ni v vrtcu, in se mi kak dan še z njim ne da ukvarjat, kaj, da bi kaj druga nardila, in sem potem posledično tečna, in mi gre vse na živce, še ven se mi ne ljubi hodit, ker se je treba oblečt in malega, in nimam žive duše da bi mi kaj pomagala dopoldan , včeraj sem komaj kosilo spacala, ker sem kopalnico pucala in sem bila totalno utrujena, da ne omenjam spanja, ki je nikakvo, če že jaz kolk tolk spim, se mali zbuja, pa po 3x hodim na wc, mah, res, mi je že dojadilo vse skupaj, res, komaj čakam, da rodim, da ne bom imela več tega ogromnega trebuha, ker, vsakokrat, ko se sklonim se mi zdi, da se mi bo kaj pretrgalo dosti je jamranja. Sicer me za po porodu ni tako strah, zdaj vem, da sem taka zaradi hormonov, in okornosti in zveličanosti, ker sem bila pri 2 ista, sam, da rodim, pa bo boljše ko bom imela svojo malo štručko pri sebi, in bom, končno lahko Lukasa normalno pocartala. Glej, ne vem, koliko je res na teh blazinicah ampak jaz ga zagotovo nisem dobila od preveč mleka, ker je bil moj rekord 7ml na obeh joškah na obrok . Jaz sem potem, če jih že nisem zamenjala zelo pazljivo na robovih jih prijemala, da ja ne bi kaj okužla pa še roke sem si razkuževala, ker nam je v MŠ tolk zatežila s tem, da ne bomo čišče prenesle na prsi. Hvala za dovoljenje, da rojevamo po vrsti! Torej punce, da mi zdaj nobena več ne rodi pred mano! Glede naveličanosti in tečnosti si me kar dobro opisala. Sicer moram rečt, da imam precej nezahtevnega otroka ampak vseeno moram 100x na dan vstat in mu kaj pomagat, narisat, rito obrisat, sok dat. Koliko je pa tvoj star? Meta, moj je star 17 mesecev, in kr zahteven !