Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.1.2011 22:09:02
|
|
|
|
meduzica
|
ooo papua čestitke za "jutranje slabosti" upam da prav sklepam da je #2 na poti ??? joj men se zdi da je od porodniške že vsaj 3 leta minilo, res bo treba spet kak tak "dopust" it majčice a se še kaj dobivate ?? čez par mesecev bo že spet pomlad juhuuu se prav veselim spet sprehodkov itd. to zimo smo bili tolk bolani (ne sam mali tudi jaz sem karnaprej na antibiotikih) da nič kajdosti nikamor nismo hodili, se mi že rahlo cufa od pomanjkanja pohajkovanja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 7:18:03
|
|
|
|
Leela
|
jutro, zaspano Že v službi, dva v vrtec spravla. Sem že utrujena. meduzica lepo, da ste boljše res, drugače smo pa vsi on a short fuse bi rekla ivana.
< Sporočilo je popravil Leela -- 31.1.2011 7:19:59 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 7:50:57
|
|
|
|
nikolet
|
jutro ful sem se prehladila.. sploh ne vem kdaj... no ja sej ni nč čudnega, k pa stranke hodjo bolne v trgovino... nč ne pomislejo da pa virus raznašajo, če grejo v trgovino no ja ampak če pa rabš vsak dan neki... uglavnem, se počutim za en k.... otroc v vrtcu, dec gre zdele spat k je rz nočne, jz bi pa tud šla zalešt ke to enih lep dan želim papa
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 8:41:08
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali še kar. Mulo se je spet odločil, da po drugi uri noče več spati v svoji postelji. Ko ga prineseva k nama, pa ko bubica utihne . Edino sredi noči ga je nekaj matralo, pa sem ga mirila in kot iz inata se je potem k mojemu stisnil Sem mela pa neko brezvezno nočno moro, da sem se sredi noči zbudila čisto prešvicana. Sem bla vsa vesela, ko sem se zbudila-ko sem se prepričala, da nič iz sanj ni res.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 9:20:42
|
|
|
|
betty.ford
|
moj otrok se je zjutraj prelevil v basset hounda drugi za zdaj okej. je pa hitro minila nedelja. kot da je ne bi bilo. evo, sem že spet v službi sem pa včeraj ugotovila, da moji možgani ne delujejo več tako dobro kot so nekoč,... očitno mammatime dela svoje. meduzica vidiš, vse ob svojem času pa kar večkrat se oglasi! na samopostrežbo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 9:42:51
|
|
|
|
ledenka
|
jutro spali ok... M je prišel malo pred 6 in zahteval joško. no ja... jutranje odvajanje bo očitno težko kdaj gremo spet pit?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 9:57:39
|
|
|
|
šivilja
|
Jaz sem pa doma z otrokom s štop lampami namesto oči - imamo spet vnete (no ja, to zimo prvič). Drugače sem pa ja Just razmišljala kakšen ponedeljek okrog 17-ih (lahko z mladino seveda). Zdaj pa zainteresirane povejte datume.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 9:58:12
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro spali ok... M je prišel malo pred 6 in zahteval joško. no ja... jutranje odvajanje bo očitno težko kdaj gremo spet pit? še čakam recept in degustacijo čokoladnega likerja
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 10:09:26
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Jaz sem pa doma z otrokom s štop lampami namesto oči - imamo spet vnete (no ja, to zimo prvič). Drugače sem pa ja Just razmišljala kakšen ponedeljek okrog 17-ih (lahko z mladino seveda). Zdaj pa zainteresirane povejte datume. 1. 2. ponedeljki so zame čist super 3. Recept: mleko 1 l rum 1 l (lahko malibu ali beli rum) čokolada v prahu 40 dag vanilijev sladkor 2 kosa sladkor 1 kg Mleko zlijemo v posodo, dodamo sladkor, čokolado in vanilijev sladkor. Vse skupaj zavremo (naj vre toliko časa da se sladkor stopi). Nato odstavimo in počakamo da se masa ohladi. Ohlajeni masi dodamo rum. Še nisem probala, ampak bere se enostavno in okusno sam jaz bi dala mal manj cukra, ena kila se mi sliši preveč... kaj meniš?
< Sporočilo je popravil ledenka -- 31.1.2011 10:10:24 >
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 10:34:03
|
|
|
|
koala.cek
|
šivilja in petrazg - just imam za vaju. kdaj vama lahko dostavim ? petra - pri tebi zdaj vsaj vem, kam zavit. sicer pa je naš zmajček postal ZMAJ. eno samo dretje, cviljenje, stokanje, tlačenje rok v usta, slinjenje, adijo pamet. tale faza je anoying.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 10:46:13
|
|
|
|
ledenka
|
ok, pol ni sam naš na poti transformacije v zmaja danes se je skril pod posteljo, ko se je pokakal, ker ne mara previjanja
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 10:51:31
|
|
|
|
koala.cek
|
joj previjanje -no koment. dretje in rjovenje. pa sploh ne vem, kaj ga matra. pa prej ni bilo nobenih težav.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 11:03:04
|
|
|
|
petrazg
|
Evo... tabletoman se oglaša... madonca ne vem, če sem v celem življenju toliko tablet pojedla... Ampak zdaj so vsaj prijemat začele... Ledenka... ja pijača, takoj... ko bom sposobna... Koalček... kadarkoli, itak sem doma. Bi te prosila za trr, da ti lahko kar nakažem, ker ne bom imela denarja doma... Zmaj faza... mislim, da se poslavljamo , čeprav se še pojavlja občasno... Samo zdaj tavečji želi včasih imeti besedo... jao... Previjanje... pri očiju in babici dela vse samo previja se ne, nama pa kar gre. Edino kape , rokavičke in bundice ... večno prepričevanje... Danes je veliki gospodič rekel, da ima dovolj teh grdih škornjev in da gre kar v crocsih v vrtec... in smo se kregali... Zmagala je mami, crocse smo pa v vrečki za vsak slučaj nesli zraven, če bi bilo slučajno dovolj toplo, da bi se v avtu preobuli...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 11:32:05
|
|
|
|
betty.ford
|
mi imamo pa fazo "SAAAAM" tako da mu pustim, da se sam obuje, obleče jopico, bundo, si natakne kapico no, ko vidi, da mu kaj ne gre prav prisrčno prosi za pomoč,... in prav prisrčno reče, da je m'az in da piha,... prisrčen otrok! ampak plenica no-go tudi pri nas - a jih začnemo odvajat?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 11:32:11
|
|
|
|
koala.cek
|
aha, vidim da je tole cviljenje nek virus. sam da ni prašičja gripa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 11:45:54
|
|
|
|
PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ok, pol ni sam naš na poti transformacije v zmaja danes se je skril pod posteljo, ko se je pokakal, ker ne mara previjanja huda! Pri nas je pa kakor kdaj. Včasih se moram fino zadret nanj, da se vsaj malo umiri, včasih niti to ne pomaga. Načeloma se ga pa kar da pregovorit, čeprav, ko ga vprašam, če greva pleničko zamenjat, vedno reče ne Aja, pa kak piškot v roki tut pomaga. Je pa priden in si načeloma pusti vse obleči, obuti, tut rokavičke, je lepo pri miru. Kregamo se edino na cesti, ko se noče za roko držat in skače pod avte Ponavadi se pol od trme kar na tla uleže in se dere Cviljenje pa tudi kakor kdaj. Načeloma se da živet
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 12:09:10
|
|
|
|
majana79
|
oh well... napisala cel roman, skopirala, in pritisnila ctrl+v (bi skoraj brale moj poziv stranki) skratka, kako so vaši otroci napredni, naš je ene 3 mesece zadaj noče se previjat, kriči, noče jest, noče pit... teče drugi teden, kar je v vrtcu, tako da prosim za pikepoke, da zdržimo še vsaj ta teden rabim likohol
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 13:06:53
|
|
|
|
majana79
|
a zdej pa ni nobene? hrana dela čudeže, zdaj se mi samo še spi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 13:38:54
|
|
|
|
ledenka
|
jaz sem tu, ravno s kosila danes ma M pregled pri dr.G, cepljenje za KME in še glede sluha se bomo pomenli...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 13:41:52
|
|
|
|
ivanamdb
|
ku kuc jst sm tudi tuki, en menu sm glih prevedla, in sm tolk bla lacna da sm spet oropala hladilnik. mislim da bom zdaj mal kavcala. uh a je fajn mirno v stanovanju.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 13:48:51
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb uh a je fajn mirno v stanovanju..... te bom staškala of foušije!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 13:54:21
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb uh a je fajn mirno v stanovanju..... te bom staškala of foušije! hahaha, ja ja kar staskaj! vikend je bil lep, ne da bi se kaj prevec zmatrala, ampak, vceraj zvecer sm pomislila - oooo super, jutr en gre v sluzbo druga pa v vrtec. (bolj to da en gre v sluzbo hihihihi)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 13:56:57
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb uh a je fajn mirno v stanovanju..... te bom staškala of foušije! jst tut, jst tut!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 13:57:30
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, sporoči, kaj bo rekla dr. G če se mamo kaj za sekirat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 13:58:57
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, sporoči, kaj bo rekla dr. G če se mamo kaj za sekirat jst upam da ne bo nc! drzim pesti!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Enako ime?Masha_MČe bi izvedeli, da je nekdo od vaših bližnjih otroka poimenoval enako kot vi svojega, ali bi se počutili...?jezno, užaljeno? (
30%)
počaščeno? (
32%)
indiferentno? (
39%)
Število vseh glasov: 209Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!