*Katja
|
Včeraj se je prvič obrnila s trebuha na hrbet No, ampak ona se je odločla tud sredi noči obrnit na hrbet, to pa njej ni všeč. Je navajena samo na trebuhu spat, tako da sem danes enkrat več vstala. Ampak sem kar bolj utrujena, vsak pohod sredi noči se pozna. Če bo to pri naši tudi veljalo, da se bo tako valjala kot pri Izabelini, jo bova sredi noči pobirala iz kotov in različnih delov sobe (imava samo jogi na tleh). Včeraj sva se imela z spet tok lepo, kot že dolgo ne. Sem se prav spomnila, kako sva se včasih pred spanjem smejala in pogovarjala preden sva zaspala. Sem vesela, da tudi v zakonu še pridejo takšni trenutki. Sploh ker me potem zajtrk pričaka ob postelji ko vstanem Ilillchy to pa res nisi v enostavni situaciji. Nimam ti kaj reč, raen tega da se čim prej pogovorta, al pa skregita če je to potrebno, sam mule ne kuhat. No ja, lahko men govort. Tinka, ne morem si predstalvjat kako je gledat svojega otroka, ko tako trpi, ali pa poslušat, ko tako joka. Ampak ti zdravniki ne...uh sem jezna na njih Tannya in Ninibo, uživajta na kavici, ampak mislim, da bosta mogli kar notr bit. Precej smotano vreme. Aja, Ninibo, a ti te fore kako se z otrokom gibalno ukvarjat pobiraš iz tiste knjige, al iz tistih uric ko hodiš? Sem včeraj brala knjigo, kako je s spanjem pri teh naših dojenčkih, in piše da po eni uri moraš začet uspavanje (pač nek ritual, ki lahko vključuje tudi dojenje, crkljanje, duda, masaža skratka umirjene dejavnosti) in potem v roku naslendje ure ga v nekem trenutku pustit samega, da se sam uspava. In potem sem bia čist šokirana, ker ena mama sprašuje, koliko časa ga pusti jokat, in pravi da po 40 min naj pride k njemu in presodi. Midva je nikol nisva pustila tako dolgo jokat. Po njegovih izkušnjah pa noben ni joku več kot eno uro, če si se držu tega uspavanja. Da to ne pomeni da si otroka zapustil, ampak, da si mu dal priložnost, da zaspi. Kao, da mu tist jok ne škoduje tolk, kukr bi mu škodovalo, da ne spi. Kaj pravte na to? Aha še to, tiste, ki bi potrebovale kakršno koli varstvo otrok v prihodnosti, mi prosim to pošljite na ZS, da posredujem naprej mojim sošolkam.(predšolska) Jazzy, veš da takrat nisem imela tvojega klica? Daj, pošlji mi kako z varstvom na ZS, da posredujem naprej.
|