Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 17:29:42
|
|
|
|
šebela
|
Ja res kr neki.... najprej je ene sterilna rokavice po tleh vrgla, pol mi pa špara z lubrikantom... Pa že itak imam ful občutljivo sluznico... bo že, upam, da bo naslednji teden kdo drug.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 17:33:44
|
|
|
|
mija24
|
Evo mene, nazaj iz potepa. Punce hvala za predloge za kosilo, sam sem danes rešila problem z kosilom tako, da sva šla ven jest Sem ob 12ih dobila obiske in ni bilo časa za kuhat, mi bojo pa vaši predlogi prov prišli jutri Tako da, hvala še enkrat. Iskrene čestitke Tamy82 in Petrap za vaše zakladke..Lepo se cartite in veliko srečnih trenutkov vam želim!! Jaz imam uradno še 13 dni do PDP-ja in me že kar nekaj tednov vse dol tišči, špika in otrdeva trebuh ampak to že kar ignoriram. Smo pa imeli v nedeljo prvo generalko, lažni preplah. Me je zvilo na wc in potem popadki na 10 in 5 minut, ki so trajali dve ure potem se je pa vse umirilo. (Bi pa mogle vidit mojega dragega z grozo v očeh in v največji paniki kako je letal po stanovanju z telefonom v eni roki in mojo torbo za v porodnišnico v drugi, zraven se je pa drl KAOS, ČISTI KAOS, SLABO SVA PRIPRAVLJENA. (Hehe, neprecenljivo) Men sicer takrat ni blo nič smešno ker tut dihat nisem mogla oziroma sem pozabla in še dobro, da je bil zraven ker se je v mene drl DIHI LUBICA!!- tko, da je blo pol mal bolše. Kljub temu pa mislim, da bomo še kr neki časa 2v1. Valek- fleur de sante kozmetika. Jaz sem imela njihovo kremo proti strijam. Čist solidna zadeva, sam kok je pa naravna ti pa ne znam povedat. Jaz ponavadi gledam tiste certifikate (BDIH, Vegan, Nature, Bio demeter,..) Na sestavine se pa ne spoznam oziroma jih ne zastopim Grem zdej mal v horizontalo, da mi ti korintski stebri okol gležnjev mal oplahnejo. (Poleg tega sem pa pojedla še en čokoladni krof in se grem sama seb na kavč smilit kolk kil že imam ) Vas še kaj preberem..
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 17:48:40
|
|
|
|
little*miss
|
glede lubrikanta..a ga sploh prakticirajo kje? Ko so mene pogledali koliko sem odprta (v 1. ) mi je na suho not porinla. Vem, da je bolelo ko sto , pa govorila mi je naj se sprostim. jaz pa tam imela popadke, pa še prste mi je noter tiščala..pa vem da babice nimajo rade, če ne sodeluješ, zato pa sem cel čas govorila zraven saj bi rada sodelovala ampak me bolii No ja..takrat mi ni bilo smešno kje pa je hayabusa? Danes se še ni nič javla, pa se ponavadi popoldan vsaj enkrat. Upam, da je niso zadržali v P, če pa so jo pa upam da zato ker je rodila
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 17:51:15
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 A veš kaj v porodnišnici dajo naloge ;) Brez heca, pomaga pri širjenju in odpiranju maternice. Mi je celo filozofijo razložila, da nam tu tudi moška plat zelo pomaga. Jaz sem jo pa čudno gledala. Je rekla, to je vaša domača naloga za 14 dni. Ja, saj vem. Saj do par dni nazaj, mi je še ful pasalo. Po današnjem pregledu si pa 2 dni najbrž še brisala ne bom po lulanju. PetraP, iskrene čestitke vsem štirim! A so zdaj fantje že v prednosti?
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 17:51:45
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha meta21 to se pravi ravna crta na popadkih, isto ko pr meni do zdaj.. bomo vidli kaj bo ju3 sicer jaz mojemu predlagam me pomoje v rit sune nekak se boji, da bi mi trebuh zmuckal ahahaha, Ja, ravna črst z zobčki Ti pa tvojemu povej, da se da do vhoda prit tud z druge strani
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 17:51:58
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 moj se tud boji , pa čeprav so mu v MŠ (pa še kje) povedal, da to ne škodi, kvečjemu koristi... ampak ga ne silim, da ne bo mel pol kakih posledic, ko bi lahk nadoknadla ok potem sem pa misla da sma samo mi2 cudna ko ze nvem kok mescov abstinirama Joj, babnce ... Jaz si pa samo želim, da bi mi želja po ostala tudi po porodu (prvič mi žal ni), ker tako kot mi zdaj paše, mi ne nikoli. Mislim, da midva v nosečnosti seksava vsaj 5x več kot drugače. No, moj nima težav s tem (le malo bolj domiselna morva včasih bit) - le v tistem obdobju, ko sva imela "tretje kolo" zraven (torej krizo z skoraj nezvestobo) sem jaz nekaj časa protestirala (že iz principa) pa nisem dolgo zdržala
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 17:52:10
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: trsica In so vse dvojne februarke postale dvojne januarke. Delfinka je postala celo dvojna decembrka!
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 17:52:22
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: šebela No kr nekaj, upam da še ne dežura, ker če jo dobim na porodu me bo kr strah Če nimaš kakšnih posebnosti itak ni ginekologa pri porodu oz. je eden tam ampak pride sam mal zrak premešat vsake tolk.
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 17:56:28
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: šebela Ja res kr neki.... najprej je ene sterilna rokavice po tleh vrgla, pol mi pa špara z lubrikantom... Pa že itak imam ful občutljivo sluznico... bo že, upam, da bo naslednji teden kdo drug. Sploh nisem vedla, da uporabljajo lubrikant. No, saj mogoče moj G ga uporablja pa ne vem No, vsekakor tejle pregledi na koncu meni pustijo en dan tak smotan občutek spodaj. Tudi malo bolj rjavkast izcedek se mi je v prvi nosečnosti pojavil, ker pride do rahle krvavitve lahko. Me je opozoril, da se ne bom ustrašla.
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 17:58:38
|
|
|
|
meta21
|
No, tako ... Današnji dan sem prebrala in pokomentirala, zdaj grem pa kaj pojest. Malega sem vmes budila eno uro pa še mal, ker mamo danes zarad pregleda nek čuden ritem. Bože mili, kdaj bo šel zvečer spat
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 17:59:54
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: šebela Kozmetike FLEUR DE SANTE še nisem sprobala ampak se mi zdi, da jo kr hvalijo. Ko jo sprobaš povej kako je, ker si moram jaz tudi kremo za obraz nabavit novo, pa bi mogoče menjala. Je vsaj naravna, tako da škodit ne more. Si že končala s kopeljo valek?? Ti kr uživaj, grem jaz malo posurfat.... S kopeljo pravkar končala...in je tako pasalo-čisto sem se sprostila.... pa malemu v trebuhu je očitno pasalo...se je kr prebudil in malo zraven rital levo in desno ko sm trebuh polivala z vodo.... Drugače pa kar se tiče te kozmetike....js sem iz firbca kupila nekaj za začetek-kremo za obraz, za okoli oči...zraven pa dobila še darilce,,,zdaj pravkar poteka akcija.... in sem že obe kremi sedaj po kopeli sprobala-dala na obraz in moram rečti da se mi koža kr fajn počuti...in imam dober občutek....bomo videli ....
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 18:04:24
|
|
|
|
valek
|
Me je zvilo na wc in potem popadki na 10 in 5 minut, ki so trajali dve ure potem se je pa vse umirilo. (Bi pa mogle vidit mojega dragega z grozo v očeh in v največji paniki kako je letal po stanovanju z telefonom v eni roki in mojo torbo za v porodnišnico v drugi, zraven se je pa drl KAOS, ČISTI KAOS, SLABO SVA PRIPRAVLJENA.user posted image user posted image (Hehe, neprecenljivo) Men sicer takrat ni blo nič smešno ker tut dihat nisem mogla oziroma sem pozabla in še dobro, da je bil zraven ker se je v mene drl DIHI LUBICA!!- tko, da je blo pol mal bolše. Kljub temu pa mislim, da bomo še kr neki časa 2v1. IZVIRNO SPOROČILO: mija24 HEHEHEHE.....JOJ SI ME NASMEJALA S TEM BESEDILOM MIJA.....DOBRO SI SVOJGA PRESTRAŠILA
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 18:04:40
|
|
|
|
Akilene
|
A se še lahko kopa v pozni nosečnosti? Vidim, da se pridno namakate? Tudi jaz bi se, pa se nekako nisem upala. Najbrž lahko, če ni prevroča voda? In čestitke novim mamicam!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 18:05:03
|
|
|
|
Akilene
|
A se še lahko kopa v pozni nosečnosti? Vidim, da se pridno namakate? Tudi jaz bi se, pa se nekako nisem upala. Najbrž lahko, če ni prevroča voda? In čestitke novim mamicam!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 18:14:39
|
|
|
|
cukica
|
Petrap iskrene čestitke ob rojstvu Maja in Nala,....prav tako tudi vse čestitke ponosnemu očku,... Popravljam
< Sporočilo je popravil cukica -- 31.1.2011 18:15:46 >
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 18:31:14
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene A se še lahko kopa v pozni nosečnosti? Vidim, da se pridno namakate? Tudi jaz bi se, pa se nekako nisem upala. Najbrž lahko, če ni prevroča voda? In čestitke novim mamicam! [/quot Akilene.,....čist različno pravijo različni viri.... jaz verjamem tistim,ki govorijo da nič ne škoduje......sama imam rada kopeli,ker me sprostijo...pa tudi menim da če ne pretiravaš z vročo vodo , potem ni problema...js imam vedno srednje toplo vodo...(vroče niti ne prenesem)...in mi je čist super....sploh ni problema....ampak je pa tudi res, da js zaenkrat do sedaj nimam še nekih pravih znakov,da bi se kaj kmal začelo dogajati....glih zato me tudi ne skrbi...... ko pa se bojo pri meni začeli dogajati popadki....pa bom tudi js verjetno naredila pavzo s kopelmi..... zaenkrat pa si še privoščim
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 18:36:34
|
|
|
|
Jane77
|
IZVIRNO SPOROČILO: lola_J Napišem cel roman in gre vse v ****** . No v glavnem, da povzamem: Vidim, da ste "obrekovale" februrake, ki smo bolj lene za javljanje oz. ni duha ne sluha o njih. Naj povem, da mi smo še vedno 2v1 in bom najbrž tudi uradno februarka . Prejšni torek sem imela CTG, ni pokazal kakših posebnosti, MV je še zaprt, vendar skrajšan za en prst, no vsaj tako sem zastopila G. Jutri ponovni CTG, da vidimo, če se kaj dogaja. Popadkov unih pravih še nimam, mi pa vsake tolko časa trbušček otrdeva in malo me tudi poščipa zaraven. vsem, ki ste že rodila iskrene čestitke!!! No, še ena, ki se že dooolgo ni javila....pa je tudi še 2v1 . Rok imam 16.2., nič se še ne dogaja, pričakujemo fantka, ki na vso moč telovadi v mojem trebuhu. Malo me že vse dol tišči, pa kosti mal bolijo in medenične vezi... Drugače počutje je ok, spanje tudi...pripravljeno imam vse, tudi torbo za v P, če nas kaj preseneti. En CTG sem imela, ki je bil ok (G je rekel, da je idealen ) jutri imam ponovno CTG. Pa bomo videli... Vidim, pa da punce kr mal prej rojevajo kot na rok... ČEstitke vsem mamicam! Ostale pa držite se in srečno na porodih!!! Papa
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 18:50:59
|
|
|
|
sisi8
|
In še ena ki vas redno bere, za pisanje pa sem takoo lena. Mi smo še kr kinderjajček, čep se mi je odluščil že mesec dni nazaj, pobič brca sto na uro , lažni popadki kar naprej, otrdevanje in špikanje, uf sem že naveličana. V drugo mi je zamujal za deset dni, tako da bo sedaj v tretje verjetno enako. ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 19:12:13
|
|
|
|
MoSoNi
|
petrap, iskrene čestitke za mala zakladka... tudi ponosnemu očku IZVIRNO SPOROČILO: mija24 Bi pa mogle vidit mojega dragega z grozo v očeh in v največji paniki kako je letal po stanovanju z telefonom v eni roki in mojo torbo za v porodnišnico v drugi, zraven se je pa drl KAOS, ČISTI KAOS, SLABO SVA PRIPRAVLJENA. (Hehe, neprecenljivo) Ma, si me nasmejala... si kr predstavljam sceno, še posebej ker bo po moje pri nas enako, ko se bo enkrat začelo... bo moj verjetno paničaru Ena je pisala o tem, da bi naj nekatere "čutile", kdaj se bo začelo... ja js iskreno upam da je tako, ker kr neki čakam in čakam, brez da bi se res pripravla - še torbe za v P nimam pripravlene (vsake tolko časa dam kako stvar noter , pa mam PDP v petek... v planu mam da rodim danes ali jutri, 2.2. mi ni všeč, pol bo v redu do 5.2., 6.2. spet ne - mal sem namreč delala numerološke analize Se vidi da mam mal preveč časa Zdej pa delat pizzo... njammm
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2011 19:36:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 19:59:19
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss petrap sporoča: Mamici v veselje in očku v ponos sta se rodila ob 13:35 MAJ (2960,46) in ob 13:38 NAL (2570,51). Vsi trije smo dobro. Petra in Rok Iskrene čestitke ČESTITKE PETRAP ZA MAJA IN NALA
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 19:59:54
|
|
|
|
tincha21
|
Lep pozdrav! Jaz sem tudi še vedeno kinder jajček, uradni PDP mam v nedeljo, glede na UZ pa je že 4 dni čez rok.. In res se zadnje 3,4 dni počutim ko nasedli kit.. Pa mi reče G naj čimveč hodim, če hočem it rodit.. Ja valda, jaz komaj še sedim kaj šele hodim.. Sicer mam to (ne)srečo, da mam kopalnico in wc v spodnjem nadstropju, kar pomeni da prehodim ogromno stopnic (lulanje na 20min).. Upam, da bo kaj pomagalo.. Nekih jakih znakov še nimam, razen blečine podobne menstrualnim krčem na vsake tolko. Ene parkrat me je celo na intervale nekaj špikalo, ampak je blo prenežno, da bi šlo zares :) Pa tak bol sluzast izcedek mam.. Počutje pa je na nuli. Ampak za vse Zanima me, če mate vse doma banice za al ma kera tummy tub? Z mojim sma se odločala kaj bi pa sma malo brala komentarje pa na youtubu sma filmček pogledla in se je moj čist zalubo v tummy tub, tak da sma ga pol vzela.. Saj, če pa ne bo odgovarjal, bomo pa banico nabavli.. Jutri mam spet CTG, bomo vidli, če bojo hribčki kaj zrasli
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 20:04:00
|
|
|
|
maurica
|
jeeeee Tamy!!! iskrene čestitke za Vala . pa je le pohitel in pristal pri januarčkih petrap, čestitke tudi tebi za dvojno srečo!!! jaz sem pa včeraj dobila mastitis nekako nama res ni usojeno to dojenje. mogoče je kaj dednosti v tem, ker moja mami je imela ful velike težave, je morala celo na operacijo. jaz upam, da bom rešla že s stiskanjem s črpalko. je pa res občutek tak, kot da bi eno orng gripo fasal. danes, ko je bila tukaj patronažna, sem kar skupaj padla ko sem stala pri previjalni .
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 20:05:27
|
|
|
|
hayabusa
|
Petra in Tamy ČESTITKE ZA VAJINA SONČKA!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: little*miss kje pa je hayabusa? Danes se še ni nič javla, pa se ponavadi popoldan vsaj enkrat. Upam, da je niso zadržali v P, če pa so jo pa upam da zato ker je rodila Evo mene!. Vse po starem. Zjutraj ob 7h so mi delali CTG, panika! Premiren CTG, sprejem v P. So imeli posvet al naj mi sprožijo porod ala počakajo. No smo počakali do 10h jovo na novo CTG, premiren, so me poslali šetat in nazaj na cTG, pa je blo vse v redu. Potem mi je G rekel da če bodo krvni izvidi in naslednji CTG ok da lahko grem domov, pa so mi nekaj komplicirali potem. Smo naredili še en CTG ki je bil tud ok, pa sem rekla da grem domov ker so rekli da dans ne bodo nič večdelali z mano. Itak pa mam 5min peš do P, otrok miga, grem jutri pogledat kaj bodo rekli. Sem se pa jaz itak odločla da bom rodila 10. 2 kot prvič čez rok
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 20:07:35
|
|
|
|
tincha21
|
Aja pa čestitke vsem novim mamicam
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?