|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
31.1.2011 15:44:48   
Tigrica86
petrap čestitke za mala sončka user posted image lepo se cartajte user posted image

... in user posted image so prehiteli user posted image ... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
31.1.2011 15:47:36   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

Petrap cestitke! takulele konc dabldekerov zdaj pa enojke akcija no od ju3 dalje seveda :)

meta21 to se pravi ravna crta na popadkih, isto ko pr meni do zdaj.. bomo vidli kaj bo ju3

sicer jaz mojemu predlagam user posted image me pomoje v rit sune nekak se boji, da bi mi trebuh zmuckal ahahaha, ampak MALINOV CAJ PA PIJE user posted image , pravi, da je ful dober, da nam ne gre tak svoh user posted image user posted image user posted image aja z medom seveda. Ekola danes sem bla ze 3 x  v trgovini in upam, da zadnic, ce ne si bodo se kaj misli..

Ja moj je bil pri pregledu zraven, ko je to svetovala. Pa ko sva se peljala domov, je reku, a je baba zmesana user posted image Je reku, pa da mi rodiš na postl med user posted image Mojemu tudi to ne potegne. Pa tudi ga ne silim. Mu bom še kake traume povzročila ;)

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2402
31.1.2011 15:50:07   
Tigrica86
moj se tud boji user posted image , pa čeprav so mu v MŠ (pa še kje) povedal, da to ne škodi, kvečjemu koristi... ampak ga ne silim, da ne bo mel pol kakih posledic, ko bi lahk nadoknadla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
31.1.2011 16:04:55   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

moj se tud boji user posted image , pa čeprav so mu v MŠ (pa še kje) povedal, da to ne škodi, kvečjemu koristi... ampak ga ne silim, da ne bo mel pol kakih posledic, ko bi lahk nadoknadla user posted image

ok potem sem pa misla da sma samo mi2 cudna ko ze nvem kok mescov abstinirama user posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
31.1.2011 16:08:20   
Tigrica86
ma ne, nismo čudni, upam user posted image

midva takrat, ko je moj še bil za to, nisma, ker sem js mela kr naprej kako vnetje, pol k se je pa to zrihtalo, se pa ni upal več user posted image že tud par mesecev nisma user posted image

zdj sam upam, da ne bo mel kakih čudnih "izgovorov" pol po porodu, ko boma končno spet lahk user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
31.1.2011 16:10:48   
suzy29
Petrap, čestitke in poljubček za Maja in Nala! user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
31.1.2011 16:17:16   
Patrisha

midva takrat, ko je moj še bil za to, nisma, ker sem js mela kr naprej kako vnetje, pol k se je pa to zrihtalo, se pa ni upal več user posted image že tud par mesecev nisma user posted image

zdj sam upam, da ne bo mel kakih čudnih "izgovorov" pol po porodu, ko boma končno spet lahk user posted image

6 tednov tak nic.. cisca, pa ce si sivan pa eh bzw user posted image glih  1 leto bo okrog ahahah user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2407
31.1.2011 16:17:21   
mateyci
user posted image user posted image user posted image Tamy82 čestitke za Vala, prav tako čestitke Petrap za dvojno srečouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
31.1.2011 16:18:36   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Petrap, čestitke in poljubček za Maja in Nala! user posted image user posted image

user posted image

ti pr tebi pa se je zadeva umirila al kako?? to le glejte da nebom jaz pred vama z meto user posted image user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
31.1.2011 16:23:45   
Anonimen

Jaz prej mislim, da bomo utrujeni, ker se bomo zbujali in ne bo za kake akcije.

Neposredna povezava do sporočila: 2410
31.1.2011 16:24:11   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Evo mene s pregleda, očitno ne zadnjegauser posted image . CTG je pokazal utrip okrog 140-150, popadki tam nekje med 20 in 25. Pri vaginalnem pregledu je pa G kar zavriskal, češ kako visoko je še otrok in da je prehod šele za 1 prst. Tako, da očitno še lep cajt ne bo nič (no, rekel je da je vse možno in da ne more ničesar napovedat).

Pregled je bil sicer po pričakovanjih ampak vseeno sem upala na malo več dogajanja, tak da grem zdaj kr spat. Vas pol preberem.

Zgleda bi najina user posted image , bila rajši prava februarčka user posted image  . Sej bo, noter pravijo da še noben ni ostal user posted image .............drugače pa tudi jaz komaj čakam jutrišnji dan, da vidim na čem sem. Poročam, ko pridem nazaj,.......

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
31.1.2011 16:24:36   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

V album sem dodala slikce. user posted image

Mala2 sta tak cartlih user posted image .. ..... Lepa družinica ste  user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
31.1.2011 16:26:06   
valek
Petrap...čestitke za tvoja mala dva sončka .....bravo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa ste dobili dvojno srečo......želim vam veliko muckanja in prijetno spoznavanje...

Kar se pa tiče user posted image , vidim da ste dosti pisale na to temo...pri nama pa to ni problem...res je da ni to neka utečena praksa kot pred nosečnostjo in neki nevem kaki položaji, samo pa je moj čist normalno vzel predloge babice na materinski šoli...in sva se o tem tudi pogovarjala....in js nimam nobenih problemov, mi normalno paše...tako da kar delava na tem....če bi pa še nam ratalo kaj sprožiti na ta način , pa itak superuser posted image user posted image ....namreč sma že kr neučakana,..,...in se nama zdijo tile zadnji tedni res dooooooolgiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....

Sedaj pa eno vprašanje čisto izven konteksta...... a uporablja katera kozmetiko FLEUR DE SANTE.....ki bi naj bila kar naravna....? js sm nekaj za uvod naročila si, da probam in bomo videli.... kakšne izkušnje s strani katere???

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
31.1.2011 16:28:01   
FoxyLady
dan

da se vam malo oglasim. Najprej ćestitke vsem novim mamicam,želim vam veliko cartanja.

mi pa smo drugače vredu ,lepo jemo le spanje nam malo nagaja, pa bomo tudi to poštimali.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
31.1.2011 16:28:48   
little*miss
joj, joj..zdaj sem komaj videla kaj sem s seznamom naredla user posted image Ampak, ko sem post oddala mi je kazalo da je samo enkrat, očitno sem dvakrat naredila paste, tisto citirano pa nevem kako se je znašlo vmes user posted image Se opravičujem user posted image

Jaz imam danes v planu malo user posted image če nebo trebuh preveč otrdeval, pa bomo videli če bo kaj. Me je ravno prej mami klicala če se že kaj dogaja user posted image Pa pred dvema dnevoma, pa babica me je klicala, pa sestrična od mojega user posted image So bolj neučakani kot jaz..sem že rekla mami da me naj ne kliče več s takimi, ko bo bo. Še me bodo zdaj živčno s tem delali, da me bodo vsaki dan klicaliuser posted image user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
31.1.2011 16:29:32   
suzy29

user posted image

ti pr tebi pa se je zadeva umirila al kako?? to le glejte da nebom jaz pred vama z meto user posted image user posted image

Tak-tak....vsak dan me za kako urco primejo popadki, ponavadi v popoldanskem času, potem se pa čist ustavijo user posted image .......pa ti? Čist mogoče je, da naju z Meto prehitiš user posted image  - upam, pa da vseeno ne user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
31.1.2011 16:39:00   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

petrap sporoča:

Mamici v veselje in očku v ponos sta se rodila ob 13:35 MAJ (2960,46) in ob 13:38 NAL (2570,51). Vsi trije smo dobro. Petra in Rok

Iskrene čestitke user posted image user posted image

Jaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image bravo. Čestitke. user posted image user posted image user posted image
In so vse dvojne februarke postale dvojne januarke. user posted image user posted image user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
31.1.2011 16:42:48   
hel32
Petrap, čestitke za Maja in Nala tudi od nas!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
31.1.2011 16:43:30   
Patrisha

user posted image

Tak-tak....vsak dan me za kako urco primejo popadki, ponavadi v popoldanskem času, potem se pa čist ustavijo user posted image .......pa ti? Čist mogoče je, da naju z Meto prehitiš user posted image  - upam, pa da vseeno ne user posted image

no meni se pa po vecerih nekaj dozdeva, ker me res boli odspodaj aka pr menzitisu user posted image , trebuh mi je nekaj dni nazaj otrdeval.. zdaj pa nic.. moje bolecine se zacnejo okrog 10,11, 12 zvecer in se prebudim, grem lulat in magicno minejo..tako da nimam pojma.. sicer mam se ogromno casa, sicer ju3 mam jaz tudi pregled v P zdaj lepo hodim v patolosko ambulanto zaradi prtiska - ki je samo v P in doma nic, ampak ce me hocejo tam met, me naj majo!

aja se eno vprasanje  mogoce katera ve, kdaj se v leoniscu v LJ odpre oz. zacne delat laboratorij oz. za vodo dat?? meni je danes v sprejemni po telefonu rekla da ob pol 9ih??? kr nekaj no.. mogoce katera ma izkusnje?

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
31.1.2011 16:50:52   
METULJ1
vsem novopečenim mamicam in očkom čestitam za vaše zakladke in vam želim čim več lepih trenutkov; malim zakladkom pa čim več zdravja;

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
31.1.2011 16:54:41   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Petrap...čestitke za tvoja mala dva sončka .....bravo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa ste dobili dvojno srečo......želim vam veliko muckanja in prijetno spoznavanje...

Kar se pa tiče user posted image , vidim da ste dosti pisale na to temo...pri nama pa to ni problem...res je da ni to neka utečena praksa kot pred nosečnostjo in neki nevem kaki položaji, samo pa je moj čist normalno vzel predloge babice na materinski šoli...in sva se o tem tudi pogovarjala....in js nimam nobenih problemov, mi normalno paše...tako da kar delava na tem....če bi pa še nam ratalo kaj sprožiti na ta način , pa itak superuser posted image user posted image ....namreč sma že kr neučakana,..,...in se nama zdijo tile zadnji tedni res dooooooolgiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....

Sedaj pa eno vprašanje čisto izven konteksta...... a uporablja katera kozmetiko FLEUR DE SANTE.....ki bi naj bila kar naravna....? js sm nekaj za uvod naročila si, da probam in bomo videli.... kakšne izkušnje s strani katere???

A je že katera sprobala kozmetiko FLEUR DE SANTE????

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
31.1.2011 17:01:41   
valek
punce kje ste...tako zatišje je....a ste vse šle na popoldanski počitek....??user posted image user posted image

...grem skočit v eno toplo dišečo kopel...potem pa se vrnem....upam da se katera javi...

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
31.1.2011 17:22:14   
šebela
PETRAP IN TAMY ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa gre res hitro, skoz se kaj dogaja!!! Jutri pa februar, to bo šele žur!

Jaz sem bila danes na CTGju in sm ok, nobenih popadkov, potem mi je potipala še mv in je čist zaprt, tako da zgleda ne grem še nikamor kmalu. Sem se pa kr malo prestrašla, me je sprejela ena tako mlada gin., zgleda mlajša od mene..... Saj ne da imam kaj proti mladim in mogoče ji tudi delam krivico, samo se mi je zdela še bolj prestrašena kot jaz user posted image , pa še tist prst mi je tako grdo not porinla, da me je res bolelo.... in potem reče sprostite se, mene pa vsa sluznica peče tam dol. Sem že hotla rečt: Malo lubrikanta prosim! No kr nekaj, upam da še ne dežura, ker če jo dobim na porodu me bo kr strah user posted image

user posted image bomo moglei mi tudi zgleda malo spet začet, saj ne da smo prav nehali, sam zlo na redko se dogaja....
Sem pa danes uspela dobit čaj malinovih listov in prve dve skodelice sta že popite, niti ni tako slab z medom, tako da bom kr pridno pila.

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
31.1.2011 17:27:17   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: šebela

PETRAP IN TAMY ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa gre res hitro, skoz se kaj dogaja!!! Jutri pa februar, to bo šele žur!

Jaz sem bila danes na CTGju in sm ok, nobenih popadkov, potem mi je potipala še mv in je čist zaprt, tako da zgleda ne grem še nikamor kmalu. Sem se pa kr malo prestrašla, me je sprejela ena tako mlada gin., zgleda mlajša od mene..... Saj ne da imam kaj proti mladim in mogoče ji tudi delam krivico, samo se mi je zdela še bolj prestrašena kot jaz user posted image , pa še tist prst mi je tako grdo not porinla, da me je res bolelo.... in potem reče sprostite se, mene pa vsa sluznica peče tam dol. Sem že hotla rečt: Malo lubrikanta prosim! No kr nekaj, upam da še ne dežura, ker če jo dobim na porodu me bo kr strah user posted image

user posted image bomo moglei mi tudi zgleda malo spet začet, saj ne da smo prav nehali, sam zlo na redko se dogaja....
Sem pa danes uspela dobit čaj malinovih listov in prve dve skodelice sta že popite, niti ni tako slab z medom, tako da bom kr pridno pila.

no tole z vtikanji prstov brez lubrikantov imam tudi jaz ZELO PRIJETNE IZKUSNJE user posted image user posted image user posted image user posted image bi jo kr pocla kl uhe enkrat.. opice.. itaq ko si zivcn se ti sluznica ful izsusi, pa se itaq da se stusiras - kar se dodatno izsusi... mater jim vidim... user posted image user posted image

mi je vsec da ti cajek tekne, sej pravim z medom se vse da "pozret" user posted image

ze letim moj cebricek caja skuhat user posted image

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 31.1.2011 17:28:01 >

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
31.1.2011 17:27:25   
šebela
Kozmetike FLEUR DE SANTE še nisem sprobala ampak se mi zdi, da jo kr hvalijo. Ko jo sprobaš povej kako je, ker si moram jaz tudi kremo za obraz nabavit novo, pa bi mogoče menjala. Je vsaj naravna, tako da škodit ne more.
Si že končala s kopeljo valek?? Ti kr uživaj, grem jaz malo posurfat....

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?