Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 15:44:48
|
|
|
|
Tigrica86
|
petrap čestitke za mala sončka lepo se cartajte ... in so prehiteli ...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 15:47:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha Petrap cestitke! takulele konc dabldekerov zdaj pa enojke akcija no od ju3 dalje seveda :) meta21 to se pravi ravna crta na popadkih, isto ko pr meni do zdaj.. bomo vidli kaj bo ju3 sicer jaz mojemu predlagam me pomoje v rit sune nekak se boji, da bi mi trebuh zmuckal ahahaha, ampak MALINOV CAJ PA PIJE , pravi, da je ful dober, da nam ne gre tak svoh aja z medom seveda. Ekola danes sem bla ze 3 x v trgovini in upam, da zadnic, ce ne si bodo se kaj misli.. Ja moj je bil pri pregledu zraven, ko je to svetovala. Pa ko sva se peljala domov, je reku, a je baba zmesana Je reku, pa da mi rodiš na postl med Mojemu tudi to ne potegne. Pa tudi ga ne silim. Mu bom še kake traume povzročila ;)
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 15:50:07
|
|
|
|
Tigrica86
|
moj se tud boji , pa čeprav so mu v MŠ (pa še kje) povedal, da to ne škodi, kvečjemu koristi... ampak ga ne silim, da ne bo mel pol kakih posledic, ko bi lahk nadoknadla
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 16:04:55
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 moj se tud boji , pa čeprav so mu v MŠ (pa še kje) povedal, da to ne škodi, kvečjemu koristi... ampak ga ne silim, da ne bo mel pol kakih posledic, ko bi lahk nadoknadla ok potem sem pa misla da sma samo mi2 cudna ko ze nvem kok mescov abstinirama
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 16:08:20
|
|
|
|
Tigrica86
|
ma ne, nismo čudni, upam midva takrat, ko je moj še bil za to, nisma, ker sem js mela kr naprej kako vnetje, pol k se je pa to zrihtalo, se pa ni upal več že tud par mesecev nisma zdj sam upam, da ne bo mel kakih čudnih "izgovorov" pol po porodu, ko boma končno spet lahk
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 16:10:48
|
|
|
|
suzy29
|
Petrap, čestitke in poljubček za Maja in Nala!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 16:17:16
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 ma ne, nismo čudni, upam midva takrat, ko je moj še bil za to, nisma, ker sem js mela kr naprej kako vnetje, pol k se je pa to zrihtalo, se pa ni upal več že tud par mesecev nisma zdj sam upam, da ne bo mel kakih čudnih "izgovorov" pol po porodu, ko boma končno spet lahk 6 tednov tak nic.. cisca, pa ce si sivan pa eh bzw glih 1 leto bo okrog ahahah
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 16:17:21
|
|
|
|
mateyci
|
Tamy82 čestitke za Vala, prav tako čestitke Petrap za dvojno srečo
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 16:18:36
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 Petrap, čestitke in poljubček za Maja in Nala! ti pr tebi pa se je zadeva umirila al kako?? to le glejte da nebom jaz pred vama z meto
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 16:23:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 ma ne, nismo čudni, upam midva takrat, ko je moj še bil za to, nisma, ker sem js mela kr naprej kako vnetje, pol k se je pa to zrihtalo, se pa ni upal več že tud par mesecev nisma zdj sam upam, da ne bo mel kakih čudnih "izgovorov" pol po porodu, ko boma končno spet lahk Jaz prej mislim, da bomo utrujeni, ker se bomo zbujali in ne bo za kake akcije.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 16:24:11
|
|
|
|
suzy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Evo mene s pregleda, očitno ne zadnjega . CTG je pokazal utrip okrog 140-150, popadki tam nekje med 20 in 25. Pri vaginalnem pregledu je pa G kar zavriskal, češ kako visoko je še otrok in da je prehod šele za 1 prst. Tako, da očitno še lep cajt ne bo nič (no, rekel je da je vse možno in da ne more ničesar napovedat). Pregled je bil sicer po pričakovanjih ampak vseeno sem upala na malo več dogajanja, tak da grem zdaj kr spat. Vas pol preberem. Zgleda bi najina , bila rajši prava februarčka . Sej bo, noter pravijo da še noben ni ostal .............drugače pa tudi jaz komaj čakam jutrišnji dan, da vidim na čem sem. Poročam, ko pridem nazaj,.......
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 16:24:36
|
|
|
|
suzy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: trsica V album sem dodala slikce. Mala2 sta tak cartlih .. ..... Lepa družinica ste
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 16:26:06
|
|
|
|
valek
|
Petrap...čestitke za tvoja mala dva sončka .....bravo!!!! pa ste dobili dvojno srečo......želim vam veliko muckanja in prijetno spoznavanje... Kar se pa tiče , vidim da ste dosti pisale na to temo...pri nama pa to ni problem...res je da ni to neka utečena praksa kot pred nosečnostjo in neki nevem kaki položaji, samo pa je moj čist normalno vzel predloge babice na materinski šoli...in sva se o tem tudi pogovarjala....in js nimam nobenih problemov, mi normalno paše...tako da kar delava na tem....če bi pa še nam ratalo kaj sprožiti na ta način , pa itak super ....namreč sma že kr neučakana,..,...in se nama zdijo tile zadnji tedni res dooooooolgiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... Sedaj pa eno vprašanje čisto izven konteksta...... a uporablja katera kozmetiko FLEUR DE SANTE.....ki bi naj bila kar naravna....? js sm nekaj za uvod naročila si, da probam in bomo videli.... kakšne izkušnje s strani katere???
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 16:28:01
|
|
|
|
FoxyLady
|
dan da se vam malo oglasim. Najprej ćestitke vsem novim mamicam,želim vam veliko cartanja. mi pa smo drugače vredu ,lepo jemo le spanje nam malo nagaja, pa bomo tudi to poštimali.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 16:28:48
|
|
|
|
little*miss
|
joj, joj..zdaj sem komaj videla kaj sem s seznamom naredla Ampak, ko sem post oddala mi je kazalo da je samo enkrat, očitno sem dvakrat naredila paste, tisto citirano pa nevem kako se je znašlo vmes Se opravičujem Jaz imam danes v planu malo če nebo trebuh preveč otrdeval, pa bomo videli če bo kaj. Me je ravno prej mami klicala če se že kaj dogaja Pa pred dvema dnevoma, pa babica me je klicala, pa sestrična od mojega So bolj neučakani kot jaz..sem že rekla mami da me naj ne kliče več s takimi, ko bo bo. Še me bodo zdaj živčno s tem delali, da me bodo vsaki dan klicali
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 16:29:32
|
|
|
|
suzy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 Petrap, čestitke in poljubček za Maja in Nala! ti pr tebi pa se je zadeva umirila al kako?? to le glejte da nebom jaz pred vama z meto Tak-tak....vsak dan me za kako urco primejo popadki, ponavadi v popoldanskem času, potem se pa čist ustavijo .......pa ti? Čist mogoče je, da naju z Meto prehitiš - upam, pa da vseeno ne
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 16:39:00
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss petrap sporoča: Mamici v veselje in očku v ponos sta se rodila ob 13:35 MAJ (2960,46) in ob 13:38 NAL (2570,51). Vsi trije smo dobro. Petra in Rok Iskrene čestitke Jaaaaaaaaa bravo. Čestitke. In so vse dvojne februarke postale dvojne januarke.
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 16:42:48
|
|
|
|
hel32
|
Petrap, čestitke za Maja in Nala tudi od nas!!!!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 16:43:30
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 Petrap, čestitke in poljubček za Maja in Nala! ti pr tebi pa se je zadeva umirila al kako?? to le glejte da nebom jaz pred vama z meto Tak-tak....vsak dan me za kako urco primejo popadki, ponavadi v popoldanskem času, potem se pa čist ustavijo .......pa ti? Čist mogoče je, da naju z Meto prehitiš - upam, pa da vseeno ne no meni se pa po vecerih nekaj dozdeva, ker me res boli odspodaj aka pr menzitisu , trebuh mi je nekaj dni nazaj otrdeval.. zdaj pa nic.. moje bolecine se zacnejo okrog 10,11, 12 zvecer in se prebudim, grem lulat in magicno minejo..tako da nimam pojma.. sicer mam se ogromno casa, sicer ju3 mam jaz tudi pregled v P zdaj lepo hodim v patolosko ambulanto zaradi prtiska - ki je samo v P in doma nic, ampak ce me hocejo tam met, me naj majo! aja se eno vprasanje mogoce katera ve, kdaj se v leoniscu v LJ odpre oz. zacne delat laboratorij oz. za vodo dat?? meni je danes v sprejemni po telefonu rekla da ob pol 9ih??? kr nekaj no.. mogoce katera ma izkusnje?
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 16:50:52
|
|
|
|
METULJ1
|
vsem novopečenim mamicam in očkom čestitam za vaše zakladke in vam želim čim več lepih trenutkov; malim zakladkom pa čim več zdravja;
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 16:54:41
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek Petrap...čestitke za tvoja mala dva sončka .....bravo!!!! pa ste dobili dvojno srečo......želim vam veliko muckanja in prijetno spoznavanje... Kar se pa tiče , vidim da ste dosti pisale na to temo...pri nama pa to ni problem...res je da ni to neka utečena praksa kot pred nosečnostjo in neki nevem kaki položaji, samo pa je moj čist normalno vzel predloge babice na materinski šoli...in sva se o tem tudi pogovarjala....in js nimam nobenih problemov, mi normalno paše...tako da kar delava na tem....če bi pa še nam ratalo kaj sprožiti na ta način , pa itak super ....namreč sma že kr neučakana,..,...in se nama zdijo tile zadnji tedni res dooooooolgiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... Sedaj pa eno vprašanje čisto izven konteksta...... a uporablja katera kozmetiko FLEUR DE SANTE.....ki bi naj bila kar naravna....? js sm nekaj za uvod naročila si, da probam in bomo videli.... kakšne izkušnje s strani katere??? A je že katera sprobala kozmetiko FLEUR DE SANTE????
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 17:01:41
|
|
|
|
valek
|
punce kje ste...tako zatišje je....a ste vse šle na popoldanski počitek....?? ...grem skočit v eno toplo dišečo kopel...potem pa se vrnem....upam da se katera javi...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 17:22:14
|
|
|
|
šebela
|
PETRAP IN TAMY ČESTITKE!!! Zdaj pa gre res hitro, skoz se kaj dogaja!!! Jutri pa februar, to bo šele žur! Jaz sem bila danes na CTGju in sm ok, nobenih popadkov, potem mi je potipala še mv in je čist zaprt, tako da zgleda ne grem še nikamor kmalu. Sem se pa kr malo prestrašla, me je sprejela ena tako mlada gin., zgleda mlajša od mene..... Saj ne da imam kaj proti mladim in mogoče ji tudi delam krivico, samo se mi je zdela še bolj prestrašena kot jaz , pa še tist prst mi je tako grdo not porinla, da me je res bolelo.... in potem reče sprostite se, mene pa vsa sluznica peče tam dol. Sem že hotla rečt: Malo lubrikanta prosim! No kr nekaj, upam da še ne dežura, ker če jo dobim na porodu me bo kr strah bomo moglei mi tudi zgleda malo spet začet, saj ne da smo prav nehali, sam zlo na redko se dogaja.... Sem pa danes uspela dobit čaj malinovih listov in prve dve skodelice sta že popite, niti ni tako slab z medom, tako da bom kr pridno pila.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 17:27:17
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: šebela PETRAP IN TAMY ČESTITKE!!! Zdaj pa gre res hitro, skoz se kaj dogaja!!! Jutri pa februar, to bo šele žur! Jaz sem bila danes na CTGju in sm ok, nobenih popadkov, potem mi je potipala še mv in je čist zaprt, tako da zgleda ne grem še nikamor kmalu. Sem se pa kr malo prestrašla, me je sprejela ena tako mlada gin., zgleda mlajša od mene..... Saj ne da imam kaj proti mladim in mogoče ji tudi delam krivico, samo se mi je zdela še bolj prestrašena kot jaz , pa še tist prst mi je tako grdo not porinla, da me je res bolelo.... in potem reče sprostite se, mene pa vsa sluznica peče tam dol. Sem že hotla rečt: Malo lubrikanta prosim! No kr nekaj, upam da še ne dežura, ker če jo dobim na porodu me bo kr strah bomo moglei mi tudi zgleda malo spet začet, saj ne da smo prav nehali, sam zlo na redko se dogaja.... Sem pa danes uspela dobit čaj malinovih listov in prve dve skodelice sta že popite, niti ni tako slab z medom, tako da bom kr pridno pila. no tole z vtikanji prstov brez lubrikantov imam tudi jaz ZELO PRIJETNE IZKUSNJE bi jo kr pocla kl uhe enkrat.. opice.. itaq ko si zivcn se ti sluznica ful izsusi, pa se itaq da se stusiras - kar se dodatno izsusi... mater jim vidim... mi je vsec da ti cajek tekne, sej pravim z medom se vse da "pozret" ze letim moj cebricek caja skuhat
< Sporočilo je popravil Patrisha -- 31.1.2011 17:28:01 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 17:27:25
|
|
|
|
šebela
|
Kozmetike FLEUR DE SANTE še nisem sprobala ampak se mi zdi, da jo kr hvalijo. Ko jo sprobaš povej kako je, ker si moram jaz tudi kremo za obraz nabavit novo, pa bi mogoče menjala. Je vsaj naravna, tako da škodit ne more. Si že končala s kopeljo valek?? Ti kr uživaj, grem jaz malo posurfat....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?