Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.1.2011 10:40:15
|
|
|
|
ledenka
|
bibon jeeeeeeeee!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.1.2011 11:03:03
|
|
|
|
kimsy
|
biba -
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.1.2011 11:36:52
|
|
|
|
biba007
|
Iiiiiiiiiiiiiii, pupike moje, HVALA No, akhem, in zdaj, ko vemo, da so tele vaše šapke čarobne: A žihr nafehtam navijanje še za PONEDELJEK? Tam okrog 8.30 bi bilo prav super
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.1.2011 11:40:53
|
|
|
|
ledenka
|
seveda boš mela zbor navijačic v ponedeljek
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.1.2011 13:53:37
|
|
|
|
gapii27
|
jupijejejjjejejjejej bibon v ponedeljek zopet 8 šapk
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.1.2011 15:40:24
|
|
|
|
anci banci
|
čaki čaki šele zdej sem prebrala.... no v ponedeljek biba držim tud jaz pestke
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.1.2011 9:34:46
|
|
|
|
biba007
|
Helou, pa jutrčka
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.1.2011 11:09:06
|
|
|
|
gapii27
|
jutrčka tudi vam.... nas spravljaš v pregreho
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.1.2011 12:07:17
|
|
|
|
kimsy
|
Oooooooooooooo! Sm nas komaj našla! Se morem pohvalit, danes smo sam 6x ponoči vstali!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.1.2011 14:19:17
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy Oooooooooooooo! Sm nas komaj našla! Se morem pohvalit, danes smo sam 6x ponoči vstali! Kar tako naprej! No, mi smo tudi tak počasi napredovali - od vstajanja do 8x / noč - na 6, 3, 2, 1 innuuulaaa! Je pa pri nas delno k temu botrovalo, da se je mama pri cca 13. mesecih odločila odklopit nočno mamazizo Bibina - tudi naše pestke se bodo stiskale za vašo dobrobit! Kje je pa lučkino poročilo? Sem ga spregledala kje?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.1.2011 16:26:08
|
|
|
|
sonček33
|
Helov punce kako ste? Midva z Ljem sva bila v četrtek ob sedmih pri dr. Je ful težko dihal. Saturacija 93. Je že hotel da greva v bolnico. No pol smo inhalirali in nas je naročil, ker je bil ravno on dežuren, ob 23h na še ene inahlacije. HB je bila saturacija potem 97. Včeraj zjutraj smo sli spet inhalairat. Zdaj je ok. Imamo pa kuro z ventolinom do nedelje. Evo, takle "spomin" iz pokrovčkov sva naredila z Ljem, ker se zdaj v vrtcu "učijo" topla oblačila
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.1.2011 20:57:01
|
|
|
|
biba007
|
Helou, pupike Evo, jaz se, takole, mentalno, že malo pripravljam na ponedeljek, jutri še konkreten grooming ... in potem pingota in pongota ljubeznivo in nadvse predano gostim nadaljnih 19 let. Potem lahko kidneta tudi na faks, tudi kam dlje in tudi samostojno. Do takrat pa svečano obljubljam, da bom vrhunski HOTELMAMA Kimsy, šest je fino, ampak še manj je še bolje Se*, a ste kaj pekli? Lučka je pa, če smem prišepniti, čisto po planu, sta se z atom imenitno zmenila. Sončica, štoflčki so krasni. A sta tole lepila? Z Ljem sta pa res super. Pa pikepokice ... kaj pa je tale saturacija? No, vsaj ventolin poznam, smotka neznalska - Eeeeh, grem poguglat Gapi, sem videla nohtke. Ajme so lepi. Kako pa se ti pa obnese v gospodinjstvu? Nočko - in počnite kaj lepega. Midva s srčnim greva gledat zadnjo serijo Midsomer Murders
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.1.2011 10:58:08
|
|
|
|
gapii27
|
jutro biba lepa zaobljuba a pol pa boste meli tripl veselje nohtki so čist moji, sam prozoren gel je gor...mi jih čist tanko naredi...in glih zato jih mam, ker sem non stop v vodi in se mi pol moji lomijo, tu pa jih gel ščiti sem pa mela že tud daljše, samo iz gela, pa traja kak tedn,da se navadiš srečno jutri bibon.... mučo bomo mislili na vas
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.1.2011 6:37:19
|
|
|
|
biba007
|
Evo, šibam Pupike moje, let's do some magic
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.1.2011 7:46:29
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Evo, šibam Pupike moje, let's do some magic bibon - glej, da boste pršl nazaj kot en lušten trio Navijamo
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.1.2011 10:56:55
|
|
|
|
gapii27
|
bibon ... mi že mamo členke čist bele trio adijo
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.1.2011 11:22:37
|
|
|
|
ledenka
|
kako je stanje pri bibonu? Reby, dobro opravi danes ti želim čudovit razgled na UZ!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.1.2011 11:33:07
|
|
|
|
sonček33
|
Bibon navijam , stiskam. Čaram.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.1.2011 11:41:45
|
|
|
|
Reby
|
Bibon greje pingota in pongota Zame pa prosim danes pestke ob pol treh
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.1.2011 12:08:07
|
|
|
|
gapii27
|
še tuki bibek.... reby srečno :) in lepo pogled na pikico
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.1.2011 12:18:30
|
|
|
|
sonček33
|
Bibon juhej juhej juhej Reby pestkam!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.1.2011 13:21:18
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Bibon greje pingota in pongota Zame pa prosim danes pestke ob pol treh bibon pestke pa držimo!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.1.2011 15:11:43
|
|
|
|
biba007
|
Iiiiiiiiiiiiiiiii, pupike moje, ZLATE ste Pingo&Pongo, fanta od fare, sta že doma 6. delamo testek. Evo, že popam pujske Pri Rebičkovih imajo pa enega prečudovitega srčka Pa če to ni SUPER
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.1.2011 16:26:48
|
|
|
|
gapii27
|
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.1.2011 16:59:46
|
|
|
|
Reby
|
Jaaaa. Pa če danes ni en lep dan Ata je rekel, da je otroček prekrasen
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
silvestrovoNaTaŠa*Ali bote za silvestrovo dale vaše male sončke v varstvo ali pa bojo z vami?da, v varstvo (
9%)
ne (
91%)
Število vseh glasov: 190Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!