|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
30.1.2011 22:11:27   
sjmm
aja, sem vedla d sm neki forgesnla...birdy....še k vam za vašo Neli in sploh vse skupaj pošiljamo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj se hitro poštimajo zadeviceuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
31.1.2011 7:36:54   
Urša08
user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
31.1.2011 7:45:01   
Urša08
jutro

Pijem kavico, dva sončka pokonci, sredinko še spančka. Naša nočka super sam mal kratkauser posted image user posted image user posted image .

Sem uspela že k zdravnici poklicat za potrdilo za vrtec - ga grem jutri iskat. Moj je šel v službo, je ok sam še kašlja. Vsi trije user posted image user posted image user posted image tud kašljajo ampak zaenkrat ni panike - trkam da tako ostane. Mal mi je Žiga sumljiv ker občasno še mal zakuha in nosek pušča upam, da se izognemo ušesk. Mi smo šli včeraj tud k mojim na kosilo, se je pasalo malce razvajati, pa še vse cune mi je mami zlikala. Spotoma sem pa še v MC skočila po par malenkosti za na tortico tko da jo lahko sama naredim.

Ajvy super da ste lepo praznovali user posted image user posted image user posted image Kaka slikica Tise s tortico user posted image

Sjmm super za razvajanje pri mamiuser posted image user posted image user posted image Glede nexta piše v 10 delovnih dneh tko da ta teden more pridt - sem jaz tud že nestrpnauser posted image user posted image user posted image

Kolumbo kako si? Bi blo fajn mal do zdravnice se it pokazatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy ojoj boga Neli user posted image user posted image user posted image user posted image naj se prstek hitro pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
31.1.2011 7:48:45   
Urša08
Birdy glede kombinezončka bi prosila da ga ta mesec še prišparaš, mam pa občutek da bomo najbrž kar z 62 zvozili ker je Eva taka mala pikicauser posted image user posted image user posted image aprila bo pa najbrž že za kako jaknico tko da bom takrat letela v šoping da je ne bo zeblouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
31.1.2011 8:03:07   
brkn83
jutro.

Js sem že pokonci in seveda mal delovno.

Včeraj zvečer sem kr predolgo brskala po kulinariki, da najdem kakšen pameten recept - tk da sem si nekaj zadev že pripravila, ki jih bom spekla.

Zdej pa še morem sam aml pogledat kaj bomo niku kupili za rojstni dan. Verjetn bodo itakkr kakšne lego kocke.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
31.1.2011 8:32:22   
petrušk_
brkn...jedilne barve, kupila sem jih pa v industrijski prodajalni pekarne vrhnika v črnučah...
pol pa kr s čopičom direkt na smetano
ježek super, sam si si kr zadala delo....s tičino bi jst to delala, k jo je lahko oblikovat....če maš tičino...kupiš jo drgač v isti trgovini sam jo prodajajo sam po 7 kg skupej
drgač pa tud un od tamike ni slab, pa pomoje ful lažji za nardit
za ideje pa poglej na you tube...v angleščini napiši
how can me make a hedgehog cake
pa boš mogoče dobila kakšno idejo

mihailo.......mislimo nate in naj ti čimprej mine pa zdravega in veselega dojenčka

kolumbo...ja kaj te je zaštihal...moj je neki podobnga kt ti.....sam njega so ledvice...da niso tud tebe
kaj pa vaše pikice? že kaj izginjajo?
pa spet boš brez tavelikih fantov...sj jutr začnemo februar in upamo, da bo vsaj marca že vse boljš...k tale januar je bil resnično KAOSSSSSSSSS

tamika...upam, da ste kej nehal kuhat, sam to more bit neki hudo nalezljivga, k pr nas sta tast pa eva...eva je petek in soboto kuhala sam zjutri in zvečer, sm dala daleron in je blo super...včer ji je blo treba 3x dat daleron pa še ponoč je zakuhala, da smo se z sirupi filal
sta glih od zdravnika....ušeska so ok....pljučka tud, tko da res zgleda virus vročine...sam upam, da ne 14 dnevni, tko k majo drugi...alelujaaaaaaaaaa
tale pikapoka bo pa super pa bolj na izi za nardit.....prov fino

urša....ti kar zberi pogum, če maš vsaj malo veselja ti bo zihr ratalo.....barve sm že gor napisala....sm pa ene tud u mercatorju kupila, take tubice...so 2 vrsti...1 so večje tube in so bolj za pisat, k je trda masa notr...druge so pa čist tekoče - manjše tubice in jih sam zliješ v kozarček pa pol s čopičem pobarvaš smetano - to je fino za tičino barvat, sam otročki majo rajš smetanco, zato sm pa s smetanco nardila
torto sm nardila pa vanilijevo kremo pa spodi mal jagod čist na drobno narezanih pa posutih z enim vanili sladkorjem, napojila sem pa testo kar s kakavom in so vsi fullll pohvalil da je bla res dobra....
vanilijevo kremo sm pa kupila kar od dr.oetker kremo za torte z okusom vanilije, k se sam s hladnim mlekom zmeša in je ful izi za pripravt in res dobraaaaaaaaaa

birdy...sm kr mal k sm tvoj post brala hvala
ajej, pa ste mel tud pestro.,..naj se prstek čimprej pozdravi
pa fino da vsaj ona sprejema kot hec.... tud za leva, naj mine kašelj....

sjmm.
..super, da so tud tebe enkrat mal pedenčkal in da vam majki ni mrknu u spanju :)))
pa hvala za pikepoke in pohvale

ajvy...a so ti ratal rogljički...ful dobra zadeva ane

urša...zakaj za vrtec rabiš potrdilo od zdravnika...pa sm že pr parih brala????
pa super da sis se odločla da boš nardila tortico

petrušk_

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 8:44:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4332
31.1.2011 8:45:19   
brkn83
petrušk - hvala za idejo. Bom šla zdej pogledat

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
31.1.2011 8:51:22   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

JUTRO

MIHAILO JE NA CTG-ju ponoč je dobila svoje popadke in voda ji je začela odtekat, tko d so v polni akciji

Jst sm bla po učerejšnji Šimetovi masažici mal boljš, dons zutri pa isto sranje.....se mi zdi, da če ležim je še slabš....k dohtarju ne grem, ker je preveč bolanih in mi ni do tega d še kej zraven fašem.

grem na en kofi se še pol kej pofočkam

hvala ker mislite name, vas pol pokomentiram

user posted image user posted image user posted image user posted image za šimeta in masažo...hmmm kaj nej ti predlagam...maš od justa aktivno kremo?
probej se kej namazat...za dohtarja ti pa verjamem...
pa še šhit k nč konkretnga protibolečinskega ne morš vzet k dojiš
dobr kofetkej

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
31.1.2011 8:51:53   
Urša08
Petrušk jaz sem prvo mislila da potrebujem potrdilo da mi otrok ne izpišejo z vrtcauser posted image user posted image user posted image . Pediatrinja je takrat ko se je tole dogajalo z Evo rekla da bo napisala potrdilo za vrtec. Potem sem šla do vzgojiteljic in jima povedala da ju do marca ne bo in sta še onedve omenile potrdilo ampak baje da zato da ne bomo plačali celotnega zneska. 

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
31.1.2011 8:52:50   
Urša08
Kolumbo jaz upam, da se ti tole čim prej poštima. A otroka sta že pri babici? Pa upam, da bo Šime ta teden kej več doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
31.1.2011 8:53:32   
Urša08
Sedaj pa šibam zajtrk narest za user posted image user posted image , pa sebi moj čajček. Vas bom itak še kaj prečekiralauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
31.1.2011 9:20:18   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
31.1.2011 9:41:44   
sjmm
tamika...manekenka...tud tebi dober dan!!!!!!!!!!!!!!

ojla!

evo naju, sva dons skor do pol9h ležala.....mami se sploh ni dal pokonc...še dobr d sm bla ob 6h bol budna in sem jih spedenala...pol se mi ni več dalouser posted image user posted image

zdej morm pa neki papirjev poštimat, če mi bo mali dovolil, ker vsakič k se usedem za kompjuter začne težit za eno avtomobilsko igrico in pol morva divjat po ekranuuser posted image

mogoče ga bodo zdele francoski telebajski mau zamotliuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
31.1.2011 9:55:52   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
31.1.2011 9:59:09   
TAMIKA3
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
31.1.2011 10:05:44   
TAMIKA3
dan user posted image user posted image

noč user posted image user posted image ... bolezni primerna user posted image user posted image ... Tristinko kuhal in kašljal kot mali zmajček user posted image user posted image user posted image user posted image ... ostali user posted image in na delovnih mestih ... mi2 se pa greva pokazat P ob 12:30 user posted image    ... baterije na low user posted image user posted image

lep dan želim user posted image user posted image ... bolančkom pa pošiljava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
31.1.2011 10:48:41   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

dan user posted image user posted image

noč user posted image user posted image ... bolezni primerna user posted image user posted image ... Tristinko kuhal in kašljal kot mali zmajček user posted image user posted image user posted image user posted image ... ostali user posted image in na delovnih mestih ... mi2 se pa greva pokazat P ob 12:30 user posted image    ... baterije na low user posted image user posted image

lep dan želim user posted image user posted image ... bolančkom pa pošiljava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
31.1.2011 10:52:20   
sjmm
mi2 sva na brzake kuhno u red dala

zdej sva pa umetniško risala...no, vsaj po papirju

Majki glede nekaj na baby tv

zdej bova pa pičla mau naluft, čeprav je tak žalostno...sam morva d bo šeu vsaj mau zadrnjohat, ker jz tud resno razmišljam, da bi ukinila popoldanski spanec...bomo probal prvo vsak drug dan...pa d vidmo, če bo zvečer kej hitreje in mirneje utonil v spanec, ker zdej tud opoldne traja vsaj dobre pol ure d zadrnjoha, pol spi pol urce..pol je pa naslednje pol ure tečen ko vrag...sploh ga ne smem dat iz rok in bog ne daj d bi ga kdo drug sam pogledaluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
31.1.2011 10:53:10   
Urša08
Tamika ojej bogi Tristan  ti želim da si uspeš baterije nafilat Resnično te občudujem kako vse zmoreš s tok micenimi

Sjmm ma sej je prav da izkoristita počitek z MAjem če lahko

Jaz sem dala kosilo kuhat - bomo imeli danes govejo juhico z nudelčki, govedino popečeno v omaki in pire. Nejca in Žiga je mal tašča dol vzela, Evo sem nahranila in sedaj pančka. Mene pa čakata dva stojala cot da jih poberem, pa še kuhinjo morm do konca pospravt. Začuda je dnevna zaenkrat pospravljena.  Aja pa pridružujem se petrušk in komi čakam da bo zime konec. Sam mam tak bed filing da bo marca še zima.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
31.1.2011 10:56:38   
Urša08
Ajvy hvala za vprašanje. Mi se kar držimo, možek že boljši, tako da je že v službi. Tamaledva se držita en mal kašljata, edin Žiga me mal skrbi ker mu iz noska teče in ponavadi imamo kmalu ušeskauser posted image . Glede torte me pa samo delo torte ne skrbi ker sem jih že precej naredila, bolj me daje okrasitev - tukaj pa nisem ravno doma. Bomo vidli kaj bo ratalo. Malce še ideje na kup dajem. Sem se odločla da bo navadna okrogla - za gor  sem pa dva vlakca kupla, sedaj morm pa še nekak sestavt kako vse postavit.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
31.1.2011 10:58:22   
Urša08
Sjmm mogoče pa Maj res ne potrebuje več spanca. Pri nas je Nejc zelo hitro ukinil spanec ampak je potem zvečer ob 7 že spal in do jutrauser posted image . Men je blo to zakon. Lep sprehod vama želimuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
31.1.2011 11:16:49   
Čebel@
baki.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  na Koroško....kako ste?

tamika.....user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tristana......dober opravita pri P

petrušk.......user posted image user posted image user posted image za Evo

brkn.....vav bo lepa torticauser posted image user posted image user posted image

mihailo.......mislim nateuser posted image user posted image user posted image ......upam,da že carta svojo princeskouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
31.1.2011 11:20:36   
Čebel@
kolumbo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še zate

tamika.....lepe torticeuser posted image user posted image user posted image user posted image

birdy.....o šit kakna štalauser posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image  za Nelin prstek....a je tebe Lev tudi tako hecal?......se tolažim da bo po porodu mir v trebuhuuser posted image

sjmm........vidim,da ste en večerni ritem ujeli-full superuser posted image user posted image user posted image user posted image .....hvala za lepe željeuser posted image

ajvy....vidim,da je praznovanje uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image .......user posted image user posted image user posted image  za vaš kašelj

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
31.1.2011 11:21:29   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy hvala za vprašanje. Mi se kar držimo, možek že boljši, tako da je že v službi. Tamaledva se držita en mal kašljata, edin Žiga me mal skrbi ker mu iz noska teče in ponavadi imamo kmalu ušeskauser posted image . Glede torte me pa samo delo torte ne skrbi ker sem jih že precej naredila, bolj me daje okrasitev - tukaj pa nisem ravno doma. Bomo vidli kaj bo ratalo. Malce še ideje na kup dajem. Sem se odločla da bo navadna okrogla - za gor  sem pa dva vlakca kupla, sedaj morm pa še nekak sestavt kako vse postavit.

user posted image
user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?