Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 30.1.2011 22:11:27
|
|
|
|
sjmm
|
aja, sem vedla d sm neki forgesnla...birdy....še k vam za vašo Neli in sploh vse skupaj pošiljamo.... naj se hitro poštimajo zadevice
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.1.2011 7:36:54
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.1.2011 7:45:01
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Pijem kavico, dva sončka pokonci, sredinko še spančka. Naša nočka super sam mal kratka . Sem uspela že k zdravnici poklicat za potrdilo za vrtec - ga grem jutri iskat. Moj je šel v službo, je ok sam še kašlja. Vsi trije tud kašljajo ampak zaenkrat ni panike - trkam da tako ostane. Mal mi je Žiga sumljiv ker občasno še mal zakuha in nosek pušča upam, da se izognemo ušesk. Mi smo šli včeraj tud k mojim na kosilo, se je pasalo malce razvajati, pa še vse cune mi je mami zlikala. Spotoma sem pa še v MC skočila po par malenkosti za na tortico tko da jo lahko sama naredim. Ajvy super da ste lepo praznovali Kaka slikica Tise s tortico Sjmm super za razvajanje pri mami Glede nexta piše v 10 delovnih dneh tko da ta teden more pridt - sem jaz tud že nestrpna Kolumbo kako si? Bi blo fajn mal do zdravnice se it pokazat Birdy ojoj boga Neli naj se prstek hitro pozdravi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.1.2011 7:48:45
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy glede kombinezončka bi prosila da ga ta mesec še prišparaš, mam pa občutek da bomo najbrž kar z 62 zvozili ker je Eva taka mala pikica aprila bo pa najbrž že za kako jaknico tko da bom takrat letela v šoping da je ne bo zeblo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.1.2011 8:03:07
|
|
|
|
brkn83
|
jutro. Js sem že pokonci in seveda mal delovno. Včeraj zvečer sem kr predolgo brskala po kulinariki, da najdem kakšen pameten recept - tk da sem si nekaj zadev že pripravila, ki jih bom spekla. Zdej pa še morem sam aml pogledat kaj bomo niku kupili za rojstni dan. Verjetn bodo itakkr kakšne lego kocke.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.1.2011 8:32:22
|
|
|
|
petrušk_
|
brkn...jedilne barve, kupila sem jih pa v industrijski prodajalni pekarne vrhnika v črnučah... pol pa kr s čopičom direkt na smetano ježek super, sam si si kr zadala delo....s tičino bi jst to delala, k jo je lahko oblikovat....če maš tičino...kupiš jo drgač v isti trgovini sam jo prodajajo sam po 7 kg skupej drgač pa tud un od tamike ni slab, pa pomoje ful lažji za nardit za ideje pa poglej na you tube...v angleščini napiši how can me make a hedgehog cake pa boš mogoče dobila kakšno idejo mihailo.......mislimo nate in naj ti čimprej mine pa zdravega in veselega dojenčka kolumbo...ja kaj te je zaštihal...moj je neki podobnga kt ti.....sam njega so ledvice...da niso tud tebe kaj pa vaše pikice? že kaj izginjajo? pa spet boš brez tavelikih fantov...sj jutr začnemo februar in upamo, da bo vsaj marca že vse boljš...k tale januar je bil resnično KAOSSSSSSSSS tamika...upam, da ste kej nehal kuhat, sam to more bit neki hudo nalezljivga, k pr nas sta tast pa eva...eva je petek in soboto kuhala sam zjutri in zvečer, sm dala daleron in je blo super...včer ji je blo treba 3x dat daleron pa še ponoč je zakuhala, da smo se z sirupi filal sta glih od zdravnika....ušeska so ok....pljučka tud, tko da res zgleda virus vročine...sam upam, da ne 14 dnevni, tko k majo drugi...alelujaaaaaaaaaa tale pikapoka bo pa super pa bolj na izi za nardit.....prov fino urša....ti kar zberi pogum, če maš vsaj malo veselja ti bo zihr ratalo.....barve sm že gor napisala....sm pa ene tud u mercatorju kupila, take tubice...so 2 vrsti...1 so večje tube in so bolj za pisat, k je trda masa notr...druge so pa čist tekoče - manjše tubice in jih sam zliješ v kozarček pa pol s čopičem pobarvaš smetano - to je fino za tičino barvat, sam otročki majo rajš smetanco, zato sm pa s smetanco nardila torto sm nardila pa vanilijevo kremo pa spodi mal jagod čist na drobno narezanih pa posutih z enim vanili sladkorjem, napojila sem pa testo kar s kakavom in so vsi fullll pohvalil da je bla res dobra.... vanilijevo kremo sm pa kupila kar od dr.oetker kremo za torte z okusom vanilije, k se sam s hladnim mlekom zmeša in je ful izi za pripravt in res dobraaaaaaaaaa birdy...sm kr mal k sm tvoj post brala hvala ajej, pa ste mel tud pestro.,..naj se prstek čimprej pozdravi pa fino da vsaj ona sprejema kot hec.... tud za leva, naj mine kašelj.... sjmm...super, da so tud tebe enkrat mal pedenčkal in da vam majki ni mrknu u spanju :))) pa hvala za pikepoke in pohvale ajvy...a so ti ratal rogljički...ful dobra zadeva ane urša...zakaj za vrtec rabiš potrdilo od zdravnika...pa sm že pr parih brala???? pa super da sis se odločla da boš nardila tortico
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2011 8:44:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.1.2011 8:45:19
|
|
|
|
brkn83
|
petrušk - hvala za idejo. Bom šla zdej pogledat
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.1.2011 8:51:22
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo JUTRO MIHAILO JE NA CTG-ju ponoč je dobila svoje popadke in voda ji je začela odtekat, tko d so v polni akciji Jst sm bla po učerejšnji Šimetovi masažici mal boljš, dons zutri pa isto sranje.....se mi zdi, da če ležim je še slabš....k dohtarju ne grem, ker je preveč bolanih in mi ni do tega d še kej zraven fašem. grem na en kofi se še pol kej pofočkam hvala ker mislite name, vas pol pokomentiram za šimeta in masažo...hmmm kaj nej ti predlagam...maš od justa aktivno kremo? probej se kej namazat...za dohtarja ti pa verjamem... pa še šhit k nč konkretnga protibolečinskega ne morš vzet k dojiš dobr kofetkej
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.1.2011 8:51:53
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk jaz sem prvo mislila da potrebujem potrdilo da mi otrok ne izpišejo z vrtca . Pediatrinja je takrat ko se je tole dogajalo z Evo rekla da bo napisala potrdilo za vrtec. Potem sem šla do vzgojiteljic in jima povedala da ju do marca ne bo in sta še onedve omenile potrdilo ampak baje da zato da ne bomo plačali celotnega zneska.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.1.2011 8:52:50
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo jaz upam, da se ti tole čim prej poštima. A otroka sta že pri babici? Pa upam, da bo Šime ta teden kej več doma
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.1.2011 8:53:32
|
|
|
|
Urša08
|
Sedaj pa šibam zajtrk narest za , pa sebi moj čajček. Vas bom itak še kaj prečekirala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.1.2011 9:20:18
|
|
|
|
TAMIKA3
|
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.1.2011 9:41:44
|
|
|
|
sjmm
|
tamika...manekenka...tud tebi dober dan!!!!!!!!!!!!!! ojla! evo naju, sva dons skor do pol9h ležala.....mami se sploh ni dal pokonc...še dobr d sm bla ob 6h bol budna in sem jih spedenala...pol se mi ni več dalo zdej morm pa neki papirjev poštimat, če mi bo mali dovolil, ker vsakič k se usedem za kompjuter začne težit za eno avtomobilsko igrico in pol morva divjat po ekranu mogoče ga bodo zdele francoski telebajski mau zamotli
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.1.2011 9:55:52
|
|
|
|
TAMIKA3
|
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.1.2011 9:59:09
|
|
|
|
TAMIKA3
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.1.2011 10:05:44
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dan noč ... bolezni primerna ... Tristinko kuhal in kašljal kot mali zmajček ... ostali in na delovnih mestih ... mi2 se pa greva pokazat P ob 12:30 ... baterije na low lep dan želim ... bolančkom pa pošiljava
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.1.2011 10:48:41
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 dan noč ... bolezni primerna ... Tristinko kuhal in kašljal kot mali zmajček ... ostali in na delovnih mestih ... mi2 se pa greva pokazat P ob 12:30 ... baterije na low lep dan želim ... bolančkom pa pošiljava
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.1.2011 10:52:20
|
|
|
|
sjmm
|
mi2 sva na brzake kuhno u red dala zdej sva pa umetniško risala...no, vsaj po papirju Majki glede nekaj na baby tv zdej bova pa pičla mau naluft, čeprav je tak žalostno...sam morva d bo šeu vsaj mau zadrnjohat, ker jz tud resno razmišljam, da bi ukinila popoldanski spanec...bomo probal prvo vsak drug dan...pa d vidmo, če bo zvečer kej hitreje in mirneje utonil v spanec, ker zdej tud opoldne traja vsaj dobre pol ure d zadrnjoha, pol spi pol urce..pol je pa naslednje pol ure tečen ko vrag...sploh ga ne smem dat iz rok in bog ne daj d bi ga kdo drug sam pogledal
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.1.2011 10:53:10
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika ojej bogi Tristan ti želim da si uspeš baterije nafilat Resnično te občudujem kako vse zmoreš s tok micenimi Sjmm ma sej je prav da izkoristita počitek z MAjem če lahko Jaz sem dala kosilo kuhat - bomo imeli danes govejo juhico z nudelčki, govedino popečeno v omaki in pire. Nejca in Žiga je mal tašča dol vzela, Evo sem nahranila in sedaj pančka. Mene pa čakata dva stojala cot da jih poberem, pa še kuhinjo morm do konca pospravt. Začuda je dnevna zaenkrat pospravljena. Aja pa pridružujem se petrušk in komi čakam da bo zime konec. Sam mam tak bed filing da bo marca še zima.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.1.2011 10:56:38
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy hvala za vprašanje. Mi se kar držimo, možek že boljši, tako da je že v službi. Tamaledva se držita en mal kašljata, edin Žiga me mal skrbi ker mu iz noska teče in ponavadi imamo kmalu ušeska . Glede torte me pa samo delo torte ne skrbi ker sem jih že precej naredila, bolj me daje okrasitev - tukaj pa nisem ravno doma. Bomo vidli kaj bo ratalo. Malce še ideje na kup dajem. Sem se odločla da bo navadna okrogla - za gor sem pa dva vlakca kupla, sedaj morm pa še nekak sestavt kako vse postavit.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.1.2011 10:58:22
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm mogoče pa Maj res ne potrebuje več spanca. Pri nas je Nejc zelo hitro ukinil spanec ampak je potem zvečer ob 7 že spal in do jutra . Men je blo to zakon. Lep sprehod vama želim
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.1.2011 11:16:49
|
|
|
|
Čebel@
|
baki..... na Koroško....kako ste? tamika..... za Tristana......dober opravita pri P petrušk....... za Evo brkn.....vav bo lepa tortica mihailo.......mislim nate ......upam,da že carta svojo princesko
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.1.2011 11:20:36
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo..... še zate tamika.....lepe tortice birdy.....o šit kakna štala ..... za Nelin prstek....a je tebe Lev tudi tako hecal?......se tolažim da bo po porodu mir v trebuhu sjmm........vidim,da ste en večerni ritem ujeli-full super .....hvala za lepe želje ajvy....vidim,da je praznovanje uspelo ....... za vaš kašelj
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.1.2011 11:21:29
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy hvala za vprašanje. Mi se kar držimo, možek že boljši, tako da je že v službi. Tamaledva se držita en mal kašljata, edin Žiga me mal skrbi ker mu iz noska teče in ponavadi imamo kmalu ušeska . Glede torte me pa samo delo torte ne skrbi ker sem jih že precej naredila, bolj me daje okrasitev - tukaj pa nisem ravno doma. Bomo vidli kaj bo ratalo. Malce še ideje na kup dajem. Sem se odločla da bo navadna okrogla - za gor sem pa dva vlakca kupla, sedaj morm pa še nekak sestavt kako vse postavit.
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?