tinkatonka
|
tannya...še enkrat hvala za dober špil, si me prec v boljšo voljo spravila. Samo ko sem pršla domov pa vidim Aneja v svoji postelji, mož na najini in Jakob poleg. Vsi spijo. Moža predramim, češ kaj pa je, da moraš zraven spat in on da je bila cela štala, samo da sem šla, je Jakob postal siten ipd, nič mu ni pasalo. In da Aneju tud pravljice ni mogel prebrati in da se pocrklati ni mogel z njim pred spanjem, kot jima je v navadi. No nisem mu fovš, ker je imel tako doma, ampak klinc, mami rabi zrak, bodo že preživeli. Mogoče si katera misli, waw kok si grozna, samo sem bila cel teden notr z otroci, tud noska nisem ven pomolila, če ni bilo nujno potrebno in se mi je že skor skisal. Sicer pa se nam res dogaja, da ko grem jaz od doma, pa ne glede na to kdo Jakoba čuva, babi, dedi, mož, da se Jakob takoj zbudi, če je spal, če je pa buden pa hitro postane slabše volje. Ko pridem pa jaz domov, je pa kot cukrček. Jah takle mamo. Ampak HB jih vsaj imamo. Punce fajn bodte, držte pestke, da zdržimo še ta dan in pol in da bo v ponedeljek sprejet. Se vam jutri proti večeru na hitro javim. Bo bolj kot ne cel dan pester, saj imam vse tri fante doma, pa še po fasngo bom šla (sama seveda), pa badminton zvečer, da si naberem energijo za bolnico Mirno noč.